Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Προς γελοία υποκείμενα της ... παγκοσμίου υπερδυνάμεως ... τσεχίας !

   Χάϊντε γαμηθήτε, ίνα ησυχάση η σκουπιδο-εβραϊκή συνείδησή σας ! 
   Πουτανο-γεννήματα !
   Η επομένη ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ δεν περιλαμβάνει ούτε ... τσέχους ...
ούτε σκατο-εβραίους ...
   Αυτά να πείτε στους γυφτο-κωλο-εβραίους !
   Της σκουπιδο-πράγας ...
   Την οποίαν επισκέπτωνται ακόμη ένιοι νεοέλληνες τουρίστες ...
   Οι ηλίθιοι ...

Ά, όχι ! Αποτελώ ... υπερβολικόν άνθρωπον, ότε αναφέρωμαι εις την Προδοτικήν σκουπιδο-ξυπ/ξυπ (κυπ/ευπ) ! ...

Ο Παντεπόπτης Οφθαλμός !

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ρέ, την σκουπιδο-αστράλια ! Σχεδόν ... σόδομα και γόμορα κατήντησαν ταύτην οι ... πλουτοκράται της, ήτοι τα εβραϊκά merde ...

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Oμοφυλόφυλη υπουργός της Αυστραλίας θα γίνει "πατέ...: H υπουργός Οικονομικών Πένι Γουόγκ, γνωστή για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, ανακοίνωσε ότι θα γίνει …μπαμπάς . Η σύντροφός της Σόφι...

Η Επιτροπή ... Καταστροφής του Ανταγωνισμού και της ... οικονομίας της Ελλάδος ασχολείται μόνον μετά ... κουμπάρων των Πολιτικών "μας" και των μιζών των ...

--THOUREIOS--http://thoureios.blogspot.com/: ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ,TO ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΥΡΑΣ Σ...: ΦΙΛΟΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ..... ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ....ΛΙΓΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
.... και ας αρχίσει απο...

Προς πα.θο.κ.ικά και ξενο-μυστικά πουτανο-γεννήματα !

   Ό,σα εμπόδια και να θέτετε εις εμέ, ως προς την χρήσιν του Ιστολογίου εμού, θα σας γ..... !
   Όλως προσωρινώς ... λεκτικώς ...
   Και κατόπιν ... κυριο-λεκτικώς ...
   Και, ως αντελήφθητε, ... προπαγάνδα ... υμών μέσω του Ιστολογίου εμού και της επί τούτου αναδείξεως αναρτήσεων τινών εις την ομάδαν των "δημοφιλών αναρτήσεων" τέλος !
   ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Έ, όχι και ... κύριος το εβραιό-σκυλον !

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΛΕΡ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΑΛΑΣ. Ένας σύγχρονος (πραγματικός) ήρωας.    
Όχι σαν τα καραγκιοζάκια του “αντιαμερικανισμού”, http://olympiada.files.wordpress.com/2010/08/cea4cea3ce91ce9bce99ce9ace99ce94ce97cea3.jpg?w=203&h=152&h=152κρατικοδίαιτους εργατοπατέρες.
Σταύρος Λάλας. Πέρασε 14 χρόνια στις Αμερικανικες φυλακές με την κατηγορία της κατασκοπείας. Δεν είχε διπλωματικό διαβατήριο, δεν πήρε δραχμή από το Ελληνικό κράτος, η οικογένεια του πείνασε, παρατημένη από μία εξουσία δοσίλογων που τον πρόδωσε.
Επειδή σε αυτή την χώρα έχουμε μάθει να λησμονούμε, εμείς θα υπενθυμίσουμε σε όλους το εξής:
Αποκαλύφθηκε ότι πίσω από τις υποκλοπές των τηλεφώνων του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, βρισκόταν η “Αμερικανικη πρεσβεία”. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να ανακριθούν τα ντουβάρια και να συλληφθούν τα κουφώματα, επειδή η συνωμοσιολογία του μπαμπούλα εντέλει εκπορεύεται από την ίδια την εξουσία, οφείλουμε να διευκρινήσουμε ότι:
Η “Αμερικάνικη πρεσβεία” που τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια αναγκάστηκαν να αναφέρουν με δέος μετά το σφυροκόπημα του διαδικτύου, είχε φυσικό προϊστάμενο.
Δεν είναι ούτε οι εβραιομασώνοι νεφελίμ, ούτε οι αλουμινοχαρτάτοι. Ο φυσικός υπεύθυνος έχει ονοματεπώνυμο και ονομάζεται ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ.
    Είναι ανέγγιχτος όπως διατυμπάνισαν τα παπαγαλάκια της ατιμίας; ΟΧΙ. Ο ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ δεν έχει πλέον διπλωματικό διαβατήριο. Έχει φύγει με τις κλωτσές από το Αμερικανικο διπλωματικό σώμα για λόγους που θα τους μαθουμε μετά από 30 χρόνια, όμως εμείς τους ξερουμε πολύ καλά.
   Βγάλτε λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ ένταλμα σύλληψης για τον κύριο ΤΟΜΑΣ ΜΙΛΕΡ. Τον Τόμας Μίλερ, κολλητό του κυρίου Μιχάλη Χριστοφοράκου και συνεργάτη ΣΤΕΝΟΤΑΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. 
   Εάν δεν το κάνετε κύριε Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
   Σε λίγο μία μεγάλη αποκάλυψη που θα λύσει πολλές “απορίες” για την σκοπιμότητα των υποκλοπών, την πτώση Καραμανλή και τον εφιάλτη που ζούμε σήμερα.

Προδόται Σκουπιδο-Πολιτικοί ! Εφθάσατε εις το σημείον, ίνα ... φοβήται ο Λαός τους γυφτο-μογγόλους ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

. . .

΄Ιτε παίδες Ελλήνων !

Χορευτής εξ ... Αθηνών ! (και βάρβαροι ... μαθηταί του)

Τρέμετε merde και βάρβαροι !

Προς ό,σους ονειρεύωνται ... σωτηρίαν υπό του ... Σαρα-μανλή ! Ανατρέξατε εις τας προεκλογικάς ομιλίας 2009 του εν λόγω και κατόπιν απαντήσατε εις το ερώτημα : Τι υπόσχετο εις τον Λαόν ; ( Ό,τι ... έπραξεν το τσογλάνι της σατανίστριας τσάντ κατόπιν των εκλογών) ...

Το έν κράτος μόνον επί του Πλανήτου, ο ... οηε, και είς στρατός, το ... νατο, "θα επιβληθή δια πυρός και σιδήρου" ...

Σκουπιδο-κράτος αι γαμημέναι πολιτείαι Αμερικής, εις χείρας εγκληματικών και διεστραμμένων σκουπιδο-εβραίων, ήτοι ερπετών της σκουπιδο-ατλαντίδος !

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Κρυπτο-εβραίε ... μου-μπάρακ ! Επέτυχες την διαίρεσιν και αποδυνάμωσιν των Αράβων, χάριν της κρυπτο-σκουπιδο-φυλής εσού ! ΠΡΟΔΟΤΗ και ΣΚΟΥΠΙΔΙ ! Αξίζει εις εσέ θάνατος εκ ... βασανιστηρίων και ουχί ... δίκη ...

Δεν αποτελεί την μόνην, αναπάντητον υπό της προδοτικής ευπ/κυπ, δολοφονίαν Έλληνος Πολίτου εν Ελλάδι, εκτελεσθέντος υπό των εβραϊκών πουτανογεννημάτων της σκυλο-μοσσάντ, της σκουπιδο-cia και της ΜΙ-σκατά ...

Αντί να ισοπεδωθή υπό αρμάτων ή Α7 Corsair ή ... ακτίνος, ίσως χρησιμεύση εις το μέλλον ως ... Τεχνική Σχολή ... Τηλεπικοινωνιών ! Αι, δε, πρεσβείαι των βαρβάρων και των merde θα στεγάζωνται εκάστη εντός 1 μόνον δωματίου του ... Χίλτον, πλήρους ... κοριών ...

«Κέντρο των υποκλοπών η αμερικανική πρεσβεία»



http://www.kourdistoportocali.com/

Εκτός της ... διπλωματικής ασυλίας, εις εποχήν ... πολέμου, ως δεικνύει η παρακολούθησις των επικοινωνιών του Πρωθυπουργού της Χώρας, υφίστανται και τα ... όπλα ... Αλλά υμείς, της ... πατριωτικής ... ευπ, αποτελείτε ... μισθωτούς και των γ.π.α. ! Πως να εκτελέσετε, ως ωφείλατε, ... εργοδότας υμών ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Τα τηλέφωνα δείχνουν ... ΗΠΑ
Τι αποκαλύπτει η έρευνα για τις παρακολουθήσεις το 2004
Του Γιαννη Σουλιωτη
   Την αμερικανική πρεσβεία της Αθήνας δείχνει η εισαγγελική (προδικαστική) έρευνα του εισαγγελέα Εφετών Δ. Δασούλα στον ρόλο του αυτουργού των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή και άλλων κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων κατά την περίοδο 2004-2005 μέσω του δικτύου της Vodafone.
   Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η εισαγγελική έρευνα οδηγήθηκε, με τη βοήθεια τεχνικών της Ανεξάρτητης Αρχής Διασφάλισης των Τηλεπικοινωνιών (ΑΔΑΕ), στον ιχνηλάτηση της πορείας των 14 κινητών τηλεφώνων-σκιών που είχαν χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή των συνομιλιών από τους άγνωστους υποκλοπείς. Τέσσερα από αυτά τα τηλέφωνα είχαν αγορασθεί από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην ακτή Μιαούλη του Πειραιά επ’ ονόματι ενός –αγνώστων λοιπών στοιχείων– Ελληνα, που όμως αποδείχθηκε ανύπαρκτο πρόσωπο. Ενώ οι προηγούμενες έρευνες προσανατολίσθηκαν στον έλεγχο των καρτών (συνδέσεων), ο εισαγγελέας Eφετών εστίασε στον έλεγχο της πορείας των συσκευών των τεσσάρων από τα δεκατέσσερα κινητά, που είχαν χρησιμοποιηθεί για την εκτροπή των συνομιλιών στα κομπιούτερ καταγραφής. Ο εισαγγελέας ανέθεσε στους τεχνικούς συμβούλους του να παρακολουθήσουν τον μοναδικό αριθμό (ΙΜΕΙ) των τεσσάρων συσκευών που αναγράφεται κάτω από την μπαταρία κάθε μιας.
   Ενας από τους χρήστες των συσκευών αφαίρεσε τη σύνδεση και τοποθέτησε άλλη σύνδεση, που είχε αγορασθεί στο όνομα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Η σύνδεση αυτή χρησιμοποιόταν από τις αρχές του 2005 και για κλήσεις από και προς τους ίδιους αριθμούς.
   Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) είχε επισημάνει το 2005 σε σχετικό πόρισμά της ότι είχαν εντοπισθεί δύο κλήσεις από ένα καρτοκινητό-σκιά προς τηλεφωνική σύνδεση της TIM (μετέπειτα Wind), κλήσεις που ήταν και οι μόνες εξερχόμενες από τα καρτοκινητά-σκιές. Η ΕΥΠ είχε ζητήσει άρση του απορρήτου για τη σύνδεση αυτή και η εταιρεία είχε απαντήσει ότι η σύνδεση είχε λειτουργήσει «για περίπου ένα μήνα, έως τον Ιούλιο του 2004, χωρίς να πραγματοποιηθεί εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση».
   Αργότερα, η ΑΔΑΕ αποκάλυψε ότι η σύνδεση της ΤΙΜ είχε επικοινωνήσει τόσο με τα καρτοκινητά-σκιές όσο και με άλλη δεύτερη σύνδεση της ΤΙΜ, αλλά και με συνδέσεις στις ΗΠΑ.
   Τώρα, ο εισαγγελέας Εφετών κ. Δ. Δασούλας ανακάλυψε ότι το κινητό –το ΙΜΕΙ του οποίου καταδεικνύει ότι η συσκευή ανήκει στο προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ– εισάγει χρόνο ομιλίας από τη σύνδεση της TΙΜ. Κάτι που πολύ απλά σημαίνει ότι αυτός που χρησιμοποιούσε το κινητό της Vodafone, αλλά και εκείνος που επικοινωνούσε μέσω της κάρτας της ΤΙΜ, ήταν το ίδιο πρόσωπο ή ανήκαν στην ίδια ομάδα.
   Η άσκηση διώξεων δεν αναμένεται, πάντως, να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα, καθώς κάθε εργαζόμενος σε αντιπροσωπεία ξένης χώρας καλύπτεται από διπλωματική ασυλία. 
   Διαφορετικό,ωστόσο, είναι το ζήτημα για τυχόν συνεργούς που δεν καλύπτονται από αυτήν , εναντίον των οποίων μπορεί να κινηθεί η Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η κυβέρνηση είναι ενήμερη από την αρχή του καλοκαιριού επί των αποτελεσμάτων της δικαστικής έρευνας. Παρά την άποψη ορισμένων μελών της ότι η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας ίσως οδηγήσει σε περιπλοκές τις σχέσεις της χώρας με τις ΗΠΑ, η κυβέρνηση θεωρεί ότι η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ρίξει άπλετο φως σε μια υπόθεση κρίσιμη για την εθνική ασφάλεια της χώρας. Εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό, στη λίστα των προσώπων που παρακολουθούνταν ήταν ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, ο αρχηγός της αστυνομίας, υπουργοί και δεκάδες πολίτες.

Η μόνη και Αληθής αιτία του "πολέμου" των κυβερνώντων, ήτοι των ... δούλων της πρεσβείας των γαμημένων πολιτειών Αμερικής, εναντίον των Ιστολογίων !

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Ξένα και εντόπια merde ...ενωμένα εναντίον των Ελλήνων ! ...

   Αρχαίος : Δια οιουδήποτε "μέσου" κρατούν και επιβάλλουν την εξουσίαν, των πουτανογεννημάτων του σκυλο-εβραιο-αλβανο-πα.θο.κ., οι ξένοι !
   Το κείμενον εντός του μελανού πλαισίου αποτελεί τμήμα του άρθρου "Η Νέα Παγκόσμια Τάξη" του Γιώργου Αλεξάνδρου.

Νότιον Σουδάν ή ... σουδάν του ... τέξας ; ...


Τα ... σκοτεινά εγκλήματα της ντώυτσε σκουπιδο-μπάνκ των merde της βλακο-γοτθίας !

Εις την ... "επιστήμην" των σκατο-εβραίων, ήτοι την ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΝ, ... αριστεύουν τα merde της βλακο-γοτθίας ! Χούφτεν-χάφτεν, χούφτεν-χάφτεν, χούφτεν-χάφτεν ! ΑΠΑΤΗ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ! Αι ... αρεταί των ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Ποίος παραληρεί, ώ ... καλόπαιδα του defencenet ; ...

Το παραλήρημα, λοιπόν, ώ ... καλόπαιδα του DefenceNet, αφορά το σκουπιδο-ισραήλ, το οποίον βομβαρδίζει ... αμάχους (και συνεπώς θα έπρεπεν, ίνα εκβληθή εκ του ο.η.ε. και ισοπεδωθή υπό του ... νατο) και ουχί τον ... Αχμαντινετζάντ ... ΕΥΓΕ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ !

Το ... παραλήρημα αφορά το σκουπιδο-ισραήλ και τους σκουπιδο-εβραίους, ώ ... καλόπαιδα του defencenet ! "Οι εβραίοι θεωρούν εχθρούς των όλους τους ανθρώπους", είπεν προ ετών ο ... εβραίος επιστήμων Βανούνου ! Προειδοποίησα υμάς, αλλά υμείς τον ...σκατο-εβραϊκόν ... χαβάν σας ... Συνεπώς, αποτελείτε ... "γραμμήν" της σκυλο-μοσσάντ και των σκουπιδο-εβραίων ! Τούτο θα έχει συνεπείας τινάς, αργότερον ...

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Εν τέλει, θα εκφέρετε την Αλήθειαν ... Είτε επιθυμείτε τούτο, είτε όχι !

Ο ... λομβαρδός Υπουργός Υγείας, και το εβραιό-σκυλον ο πρωθυπουργός του, την ... περίθαλψιν των αλλοδαπών επιθυμούν ! Και την εξόντωσιν των Ελλήνων ! ...

Τανάγρα, Σαλαμίς, Άραξος ... Φυλάσσονται, άρα γε, τα Στρατόπεδα της Ελλάδος ή οι εντεταλμένοι προς τούτο ... Προδόται εισίν ; Που ευρίσκωνται οι "εμπρησταί" ; Γιατί δεν αποτελούν νεκρά πτώματα αι εν λόγω σκουπιδο-υπάρξεις ; ...

Το σατανικόν πουτανο-γέννημα της σκύλας τσάντ εξοντώνει τον Λαόν, και δια της ανεργίας ! ...

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Εντροπιαστικόν εστί, όμως, το γεγονός ότι "γλύτωσεν" και εν γένει ότι ... συνεχίζει, να ... επιβιώνη εντός της Ελλάδος ...

Αυστραλία : Γλύτωσε το λυντσάρισμα από τους Ομογενείς ο Παναγιώτης Δημητράς



   «Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν  «Μακεδόνες» και κανείς δεν θα τους δώσει δικαιώματα αφού οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους ως τέτοιους. Αφού όμως, η Ελλάδα,  επιδιώκει για την εφαρμογή των δικαιωμάτων των μειονοτήτων της στις γειτονικές χώρες, είναι υποχρεωμένη και η ίδια να δώσει τα ίδια δικαιώματα στις μειονότητες που ζουν στην Ελλάδα», τόνισε ο  Παναγιώτης Δημητράς ο οποίος ήταν καλεσμένος στην Αυστραλία από τους  Σλάβους των Σκοπίων.
   Ο Δημητράς, ως εκπρόσωπος της ελληνικής επιτροπής του Ελσίνκι , ισχυριζόμενος ότι παλεύει για τα δικαιώματα των μειονοτήτων στην Ελλάδα θα συνεχίσει:
   «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι θα συνεργαστώ με το κόμμα «Ουράνιο Τόξο» επειδή έχει επιλέξει  το σωστό δρόμο για να δουλέψει. Το γραφείο μας είναι ανοικτό και θα παράσχει κάθε βοήθεια προς το κόμμα αυτό γιατί κινείται  προς την σωστή κατεύθυνση», είπε ο Παναγιώτης Δημητράς.
   Οι θέσεις αυτές,  του Παναγιώτη Δημητρά, προκάλεσαν  δυσφορία στους παρευρισκόμενους Έλληνες Ομογενείς και με «επικεφαλής τον Μπαρμπάτος προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν με αποτέλεσμα να διακοπεί η διάλεξή του και όλα τα μέλη του ελληνικού συμβουλίου του Ελσίνκι, να απομακρυνθούν με συνοδεία  την ασφάλεια του Πανεπιστημίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το σκοπιανό κανάλι.
--
Πηγή: Sitel

Η ... ντώϋτσε ... σκουπιδο-μπάνκ ! ...

Οι Γερμανοί κερδοσκοπούσαν σε βάρος… όλων !

   Και πάλι στο εδώλιο για διαφθορά η Deutsche Bank ! Τελικά, οι κατήγοροι των Ελλήνων και τα «σκληρά καρύδια» της ευρωπαϊκής οικονομίας, αποδεικνύονται συνεχώς όλο και πιο διεφθαρμένοι, ακόμα και σε κράτη που δε θεωρούνται «μπανανίες». Αν και αυτό καταγράφεται σε χώρες με αξιοπρέπεια που επιδιώκουν την πάταξη της διαφθοράς κι όχι της συντήρησης του άθλιου πολιτικού συστήματος, όπως είναι το ελληνικό.
    Ο γενικός εισαγγελέας της Σεούλ, στη Νότια Κορέα, αποφάσισε να ασκήσει ποινική δίωξη κατά τεσσάρων στελεχών της Deutsche Bank και κατά της θυγατρικής της Deutsche Bank Securities Korea Co, λόγω του ότι προκάλεσαν με την έκνομη συμπεριφορά τους, την ανεξέλεγκτη πτώση μετοχών στον νοτιοκορεατικό χρηματιστήριο, τον περασμένο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα να εξανεμιστούν 18,75 δισεκατομμύρια ευρώ!
    Οι νοτιοκορεατικές αρχές δηλώνουν ότι αυτή η τακτική της Deutsche Bank προκαλεί αρνητική εικόνα για τους ξένους επενδυτές οι οποίοι βλέπουν ένα ανεξέλεγκτο σύστημα. Επιπλέον, αυτό το γεγονός είναι στίγμα για τη γερμανική τράπεζα και τη φήμη της.
Σύμφωνα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς της Ν. Κορέας, πέντε από τους υπαλλήλους της Deutsche Bank, στο Χονγκ Κονγκ, τη Σεούλ και τη Νέα Υόρκη, συνωμότησαν για να χαλιναγωγήσουν την αγορά, αναγκάζοντας τον χρηματιστηριακό δείκτη Kospi να έχει ανεξέλεγκτη πτώση τα τελευταία δέκα λεπτά της συνεδρίασης της 11ης Νοεμβρίου του 2010.
    Σύμφωνα με την έρευνα των νοτιοκορεατικών αρχών, οι πέντε υπάλληλοι προέβησαν σε πώληση μετοχών αξίας 1,7 τρισεκατομμυρίων ευρώ (!) επί μισή ώρα συνεχόμενα μέχρι και δέκα λεπτά πριν τη λήξη της συνεδρίασης, με στόχο να προκαλέσουν πτώση του δείκτη. Το γεγονός αυτό απέφερε στη Deutsche Bank «μη δίκαια κέρδη» ύψους 31 δισεκατομμυρίων ευρώ !
   Η Deutsche Bank τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από τις χρηματιστηριακές συναλλαγές για διάστημα έξι μηνών, που είναι η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί σε χρηματιστηριακή εταιρεία στη Νότια Κορέα ! Η ίδια η τράπεζα αρνείται τις κατηγορίες…
    Τέτοια γεγονότα αποκαλύπτουν την ξεφτίλα (ο σίγουρα πιο δόκιμος όρος «ηθική κατάπτωση» είναι ανεπαρκής) του πολιτικού μας συστήματος και την αντίληψη που έχει περί Δικαιοσύνης, αφού οι απειλές για την επιβολή προστίμων εναντίον όσων γερμανικών εταιριών παρανόμησαν έχουν μείνει μόνο στα λόγια.
   (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
defence-point

Έκλασεν και το ... κανίς της ... βλακο-γοτθίας ...

Πρώτη εις τον Εφοπλισμόν η Ελλάς των 11 εκ. Ανθρώπων, δευτέρα η ... σίνα του ... 1,5 δισ. υπανθρώπων ! ...

... Nάτος ο ... στρατός του ενός, ... εβραϊκού εννοείται, Κράτους επί άπαντος του Πλανήτου, ήτοι του κράτους ... οηε ! ...

Εθνικοποίησις απάντων των σκουπιδο-τραπεζών (της ΤτΕ συμπεριλαμβανομένης) και συγχώνευσίς των εις ... 1 τράπεζαν !

14 φορές την κεφαλαιοποίηση τους έχουμε “ενισχύση” τις τράπεζες. Ιδού το χρήμα που στηρίζει το σαθρό σύστημα – αναζητείται ο “τσολιάς”.

   olympiada
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/trapeziki-xounta.jpg?w=153&h=220   Τα προκλητικά θαλασσοδάνεια των ΜΜ”Ε” συνεχίζονται σε μία περίοδο που ακόμα και υγιείς ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ επιχειρήσεις διαλύθηκαν από τις μονομερείς μειώσεις τραπεζικών χρηματοδοτήσεων.
   Έχουμε δηλαδή το φαινόμενο, μία τράπεζα να δανείζει έναν εκδοτικό οργανισμό που παρουσιάζει 1 εκ. Ευρω ζημίες μηνιαίως, ενώ την ίδια στιγμή κόβει την δανειοδότηση της Εθνικής αστικής τάξης που είναι η μόνη διέξοδος από την κρίση.
   ΕΠΙΣΗΣ: Δεκάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται στα Payrolls των τραπεζών με ιλιγγιώδη ποσά. Ο πλέον εύκολος και “καθαρός” τρόπος, είναι οι διαφημίσεις μέσω προσωπικών portals μηδενικής επισκεψιμότητας, ώστε οι “λειτουργοί της ενημέρωσης” να κρατούν το στόμα τους κλειστό σε όλα τα ΜΜ”Ε” στα οποία εργάζονται.
   Και όλα αυτά, με δημόσιο χρήμα και ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.
   Αυτός είναι ο χορός της διαπλοκής, αυτοί στηρίζουν την κυβέρνηση της Εθνικής τραγωδίας και
κοινωνικής εκποίησης.

   Συνεχίζει με στοιχεία ο Πόρτα – Πόρτα.
   Εγγυησεις σε Τραπεζες, Κερδη Τραπεζων και “Επιδοτησεις”
   Οι μονοι χαρούμενοι και ΜΗ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΙ απο το Μνημονιο και Δανειακη Ι ειναι οι Ελληνες Τραπεζιτες !
   Ολα τους πανε “εγγυημενα”, για να σωσουν την “ευσταθειά τους”.
   Να μην κανω πραξεις ποια η χτεσινη κεφαλαιοποιηση τους… σε σχεση με τα 130 δισ μετρητα και εγγυησεις που εχουν λαβει…
    Θα γελανε τα τουβλα και οι ασφαλτες.
   Μας ανηκουν. Ειμαστε ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ. Καμια αποφαση για Συγχωνευση – Πωληση – Αυξομειωσεις Κεφαλαιων αλλα και ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ με ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ BLACKROCK !!!, χωρις την ΨΗΦΟ ΜΑΣ !
   ΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αγαπητοι ΣΥΝΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
   ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΝΑΙ – ΟΧΙ
   Οποιος ειναι μαγκας Πολιτικος θα το προτεινει Επισημα σε Δημοσιο Διαλογο και θα απαιτησει την ΑΜΕΣΗ Αποφαση του ΠΑΣΟΚ γαι το εν λογω δημοψηφισμα.
   ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΒΑΡΕΙΑ …… του ΤΣΟΛΙΑ ??
ΠΠ
ΑPLHA BANK –
1.378.415.692
ATTICA BACK –
149.380.200
EUROBANK –
1.227.545.508
MARFIN POPULAR –
499.444.273
ΑΓΡΟΤΙΚΗ –
836.630.663
ΓΕΝΙΚΗ –
82.359.689
ΕΜΠΟΡΙΚΗ –
901.522.838
ΕΘΝΙΚΗ – 3.537.534.783
ΠΕΙΡΑΙΩΣ – 777.462.064
ΣΥΝΟΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ = 9.390.295.710 ΕΥΡΩ
ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ/ΜΕΤΡΗΤΑ κλπ 130.000.000.000 ΕΥΡΩ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ 100% ……………. 14 ΦΟΡΕΣ    !!!!!!!!.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Έως και οι φουκαράδες του Βιετνάμ αντελήφθησαν τον ... πολιτισμόν υμών, ώ σκουπιδο-σίναι ! ...

Βασικά ψεύδη Προδοτών Πολιτικών "μας" και ξένων merde εναντίον των Ελλήνων ! ...

                                                                               
   Αρχαίος : Το ως άνω, εντός πλαισίου μελανού χρώματος, κείμενον, ως και οι κάτωθί του πίνακες, ανήκουν εις άρθρον, υπό τον τίτλον "Η Νέα Παγκόσμια Τάξη κρίνεται στην Ελλάδα", του Γιώργου Αλεξάνδρου.                 

Κόστος, εν συνόλω, του πολέμου των γ.π.α. εναντίον ιράκ, αφγανιστάν και πακιστάν ... 3,2 ... τρίς δολλάρια ... ΑΘΛΙΑ ερπετά της σκουπιδο-ατλαντίδος !


Εγώ ... 3.500 ευρώ, αυτός ... 2.000 ευρώ ... Γαλαζοαίματος και ... Πλουτοκράτης εγώ ; ... (Ε)


Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010


Να πως ΄΄νομιμοποιεί΄΄ το ΠΑΣΟΚ !!!!
Περαίωση έστειλε το ελληνικό κράτος στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ζητώντας του να καταβάλλει το ποσό των 2.000 ευρώ για το διάστημα 2000-2004 !
   Πηγή : makelio

   Κατόπιν τούτου υποθέτω, ότι εις τον φουκαράν τον ... μπόμπολαν εστάλη περαίωσις προς ... 23 ευρώ ... και εις τους, επίσης, φουκαράδες λάτσην, βαρδινογιάννην, αγγελόπουλον και κόκκαλην  εστάλη περαίωσις εκ ... 3 ευρώ ...
   ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! 

Να προσέχουν τα αλβανικά ζώα, επειδή ο Χάρτης Γεωγραφίας, τον οποίον ονειρεύωνται, ίσως εμφανισθή αλλέως πως, ήτοι ως κάτωθι ...





Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Διονυσίου Θρακός : ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ

Η ανάρτησις ταύτη αφιερούται
εις τον φίλον Κώσταν Ζ.

   Αρχαίος : Το βιβλίον εξέδωσεν, εν έτει 2003, η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ". 
   Το έργον του Διονυσίου συνοπτικώτατον εστί (ουχ' εν τω πολλώ το εύ, γαρ ...). 
   Παραθέτω το Σημείωμα του μεταφραστή

   "Η θεωρία περί γλώσσης στο Δυτικό κόσμο ξεκίνησε τον 5ο αιώνα π.Χ. στην Ελλάδα, στα πλαίσια των φιλοσοφικών αναζητήσεων των Ελλήνων και της έρευνας που διεξήγαγαν για τη φύση της γλώσσης και για την λειτουργία της. Ο Διονύσιος ο Θράξ (2ος αιών π.Χ.) μελέτησε όλες τις θεωρίες και τις απόψεις των προγενεστέρων του και συνέγραψε την "Τέχνη Γραμματική".  
   Αυτό είναι ένα πόνημα σημαντικό για την Ιστορία των Γλωσσών, για την Ιστορία της Ελλάδος, για την συμβολή των Ελλήνων στην διαμόρφωση γλωσσικής και εθνικής συνειδήσεως στους λαούς του Δυτικού κόσμου. 
   Για πάνω από 1.000 χρόνια η Γραμματική αυτή ήταν το μόνο έργο στο οποίο στηρίχθηκαν οι λαοί της Δύσεως για να οργανώσουν συστηματικά τις γλώσσες τους. 
   Δεν είναι τυχαίο ότι συγγράμματα ξένων μελετητών αναγνωρίζουν σήμερα χωρίς αμφιβολία ότι χάρις εις το έργο του Διονυσίου σχηματίσθηκαν οι Γραμματικές των γλωσσών αυτών  που θεωρούνται σήμερα "παγκόσμιες" και κυριαρχούν στους λαούς του κόσμου".  Νικόλαος Δημητριάδης      
   Αρχαίος : Παραθέτω, τέλος, και τους τίτλους των παραγράφων, πολλάκις 3-5 σειρών, προς διαμόρωσιν υφ' υμών γνώμης περί της αξίας του έργου : Περί Γραμματικής, Περί Αναγνώσεως, Περί Τόνου, Περί Στιγμής, Περί Ραψωδίας, Περί Στοιχείου, Περί Συλλαβής, Περί μακράς Συλλαβής, Περί βραχείας Συλλαβής, Περί κοινής Συλλαβής, Περί Λέξεως, Αρχή των Οκτώ Μερών του Λόγου-Περί ονόματος, Περί Ρήματος, Περί Συζυγίας, Περί Μετοχής, Περί Άρθρου, Περί Αντωνυμίας, Περί Προθέσεως, Περί Επιρρήματος, Περί Συνδέσμου.-

Ώστε, ... λομβαρδέ υπουργέ, ... "λεφτά υπάρχουν" ... 15 εκ. ευρώ προς ... ψυχικήν υγείαν ... 1 εκ. ευρώ εις ίδρυμα ... 8 αναπήρων ψυχικώς παιδιών ... Πολυ-ζείτε ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Επειδή, προφανώς, δεν υφίστανται εν Ελλάδι ... Εισαγγελείς ! ...

--THOUREIOS--http://thoureios.blogspot.com/: Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ «ΟΜΗΡΟΣ» ΤΟΥ ΠΟΛΥΖΟΥ…!!!: Μήπως τελικά αυτό που έκανε ο ΡΑΓΟΥΣΗΣ στον ΤΣΙΟΚΑ πρέπει να κάνει και ο Υπουργός Υγείας ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΟΝ ΓΓ του ΠΟΛΥΖΟ; Από πληροφ...

Από ποίον καίγεται η Σμύρνη, ρέ φουκαροειδές ; Και ποιός δεν αφήνει την Ρωμηοσύνη, ίνα ησυχάση ; ... ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ! Χοντρομαλάκα ...

Τούτο να είπης, ότε συναντήσης την ... Ποντιακήν, ώστε να λάβης την αρμόζουσαν απάντησιν ... Σκουπιδο-γυφτο-μαλάκα !

"Εγωιστές και υπερφίαλοι οι Έλληνες" κατά τον δικηγόρο του Focus

   Mε αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να κατευνάσει την ελληνική κοινή γνώμη ο δικηγόρος των γερμανών δημοσιογράφων και αρθρογράφων του περιοδικού Focus.
  newsit

Χαίρε τέκνον Κύπρος ! Εκτός ετέρων τινών, διαθέτεις και Δικαιοσύνην ανωτέραν, εκείνης την οποίαν διαθέτει η Μήτηρ εσού ΕΛΛΑΣ ...

Η ... παγκοσμιοποίησις απαιτεί την ... υποδούλωσιν απάντων των Λαών του Πλανήτου, αλλά κυρίως των Ελλήνων, ήτοι του ενός Λαού της Ελλάδος και της Κύπρου, του μόνου Λαού, όστις και θα καταστρέψη εν τέλει τα σχέδια της σκουπιδο-κατσίκας, ήτοι του ... πανός ή ιαπετού ή αδώνιδος ή ιάφεθ ή σετ ή ιαχβέ ή γιαχβέ ή άτον ή χάτον ή σατανά ή διαβόλου ...

Καραγκιόζη νταλάρα ! Αι ... δηλώσεις έλειπον εκ της πορείας εσού ...

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΕΥΓΕ εις τον Θανάση Αλαμπάση, ως προς την εργασίαν του εις το θέμα "Διόδια" !

Θανάσης Αλαμπάσης: Διόδια: Προσωρινή Διαταγή του Δικαστηρίου που διατ...: Η απόφαση με την οποία διατάσσεται η αναστολή εκτέλεσης Δημοσιεύω την Προσφυγή, την Αίτηση αναστολής εκτέλεσης και το Υπόμνημα προσωρινής...

ΠΡΟΣΟΧΗ εις τας απάτας των σκυλο-εβραίων !

Θανάσης Αλαμπάσης: Τράπεζες: ΠΡΟΣΟΧΗ στην υπογραφή νέας σύμβασης δανε...: Αυτό είναι το σημαντικότερο κατά την άποψή μου post που έχω δημοσιεύσει, για όσους χρωστούν στις τράπεζες και δυσκολεύονται να πληρώσουν. Κ...

Αντελήφθης σκατοφιλόσοφε του γυφτο-εβραϊσμού νταλάρα ; ...

Ουχί ! Δεν ήτο το τέλος ο προηγούμενος σεισμός, αλλά η αρχή του ... τέλους ...

Και εάν ψεύδωνται τα merde των γ.π.α. ; ... Ή, μήπως, ουδέποτε ... ψεύδωνται ; ... Επί τούτου ... Σαντάμ και μιλόσεβιτς θα είχον σφοδράς ... αντιρρήσεις ...

Από της εποχής Γ.Γκιόλβα και εντεύθεν χρειαζώμεθα, αποδεδειγμένως και ουχί ... θεωρητικώς, ... Έλληνας και ουχί ... κότσια ... Οι πολιτικοί "μας", όμως, αλλά και οι στρατιωτικοί "μας", ... ηγέται δεν ... φημίζωνται περί της Ελληνικότητός των ! ...

Θέλουν ... κότσια τα "υπερόπλα" και δεν υπάρχουν !

 Ούτε επιστήμονες είμαστε,ούτε "στρατηγοί"! Προσπαθούμε να βρούμε στοιχεία αν είναι δυνατόν έγγραφα που στηρίζουν τα ρεπορτάζ που κάνουμε. Το λέμε αυτό για να αναφερθούμε στις δύο περιπτώσεις σημαντικών ερευνητικών αμυντικών προγραμμάτων που έγιναν από Έλληνες και που αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες.
    onalert
   Αρχαίος : Φοβήσθε την εκφοράν απάσης της Αληθείας ; ...  Άκου ... κότσια ! 
   Κότσια χρειάζωνται τα ... βόδια ... 
   Η ΕΛΛΑΣ χρειάζεται ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΑΣ, επί κάθε επιπέδου ηγεσίας ...
   Και την στιγμήν ταύτην δεν διαθέτει ...

Η Κύπρος, της Αφροδίτης και των Ελλήνων, και τα merde του Πλανήτου !



Κύπρος και σιωνισμός, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα...

   Την 23.10.1902 επραγματοποιήθη συνάντησις, μεταξύ του υπουργού Αποικιών Τσάμπερλαιν και του προφήτου του Σιωνισμού Τεοντόρ Χέρτσλ. Συνεζητείτο να δοθεί η Ουγκάντα ή η Κύπρος προς εποικισμόν των Εβραίων.» –  Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι της κατευθυνόμενης από την σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων-Παγκοσμιοποίηση παρα-πληροφόρησης, υπάρχουν ευτυχώς και κάποιες φωτεινές τιμητικές εξαιρέσεις. Όπως η εβδομαδιαία εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος». Αξίζει, λοιπόν, τον κόπο να μεταφέρουμε εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο της καλής αυτής εφημερίδας, που δημοσιεύθηκε προσφάτως, με τίτλο «Εβραίοι και Κύπρος» :
    Εις την Κύπρον, η οποία κείται πλησιέστερον προς την Γάζα παρά από την Ελλάδα, διατηρείται παραδοσιακώς και ευρίσκεται εισέτι εν χρήσει μια δεινή ύβρις. Πρόκειται περί ενός μονολεκτικού χλευασμού. Δια να χαρακτηρίσουν οι Κύπριοι τον δόλιον, τον κακόν, τον ψεύτην και τον άρπαγα, του απευθύνουν τον χαρακτηρισμόν: «Οβραίε» !      Και την Μεγάλην Εβδομάδα, κατά την Ακολουθίαν των Παθών, μόλις ακούουν να λέγεται εις τους ιερούς ναούς το «λαός δυσσεβής και παράνομος», πολλαί ηλικιωμέναι γυναίκες -αγράμματοι, εννοείται- γονατίζουν και απευθύνουν εκ βαθέων την κατάραν : «Την κατάραν μου νάχουσιν οι Οβραίοι»!
    Τι έπαθον οι πράοι Κύπριοι, δια να καταρώνται τους γείτονάς των Εβραίους ; Φαίνεται ότι λειτουργεί αδήλως η κυτταρική μνήμη
   Οι Κύπριοι δεν λησμονούν, όσα υπέστησαν, αρχαιόθεν και προσφάτως από τους Εβραίους. Ας προσπαθήσωμεν να απαριθμήσωμεν τα παθήματά των. Επί Ρωμαιοκρατίας οι Εβραίοι εφόνευσαν 200.000 Έλληνας της Κύπρου εις μιαν συνωμοτικήν εξέγερσίν των. Τα θύματά των προήρχοντο κυρίως εκ της Σαλαμίνος και άλλων Κυπριακών πόλεων.
   Τότε, λοιπόν, οι Ρωμαίοι κυρίαρχοι διέταξαν να φονευθούν πάραυτα οι αίτιοι της σφαγής.  
   Διέταξαν, επίσης, όπως απελαθούν όλοι και όπως απαγορεύεται, επί ποινή θανάτου, η εγκατάστασις Εβραίων εις την Μεγαλόνησον.
    Η διαταγή περιελάμβανε και την εξής λεπτομέρειαν : Εάν Εβραίοι προσορμισθούν εις Κύπρον, λόγω τρικυμίας, να φονεύονται και ούτοι ! 
   Ας αφήσωμεν, όμως, την αρχαιότητα και ας έλθωμεν εις τα νεώτερα έτη. Λοιπόν, το 1902 εξεπονήθη, εις ανώτατον επίπεδον, μυστικόν σχέδιον Βρεταννίας και Εβραίων περί εποικισμού της Κύπρου υπό Εβραϊκών οικογενειών, ώστε εντέχνως εξοριζομένων των Ελλήνων κατοίκων της, να καταστεί πατρίς των Εβραίων, εν πρώϊμον Ισραήλ! Και τούτο, ενώ ουδέ ίχνος Εβραίων υπήρχεν εν Κύπρω.Την 23.10.1902 επραγματοποιήθη συνάντησις, εν Λονδίνω, μεταξύ του υπουργού Αποικιών Ιωσήφ Τσάμπερλαιν και του προφήτου του Σιωνισμού Τεοντόρ Χέρτσλ. Συνεζητείτο να δοθεί η Ουγκάντα ή η Κύπρος προς εποικισμόν των Εβραίων.
   Ο Τσάμπερλαιν -όπως γράφει ο Χέρτσλ- του είπεν ότι αν διέρρεε τοιούτο σχέδιον, θα εξέσπα θύελλα εις την Κύπρον. Ο συνομιλητής του τον καθησύχασεν εβραϊκώ τω τρόπω. Του είπεν ότι δεν κοινοποιούνται όλα εις την πολιτικήν. Και του ανέπτυξε το σχέδιόν του. Θα επεχειρείτο να πεισθούν οι Κύπριοι να ζητήσουν οι ίδιοι τον εποικισμόν, πειθόμενοι δια χρυσών λιρών. Θα απέστελλε δωδεκάδα μυστικών πρακτόρων του δια να τους πείσουν! 
   Και κατέληξε : «Οι Μουσουλμάνοι θα φύγουν και οι Έλληνες θα πωλήσουν προθύμως τας γαίας των, εις καλήν τιμήν, και θα μεταναστεύσουν εις Αθήνας και Κρήτην».
   Το σχέδιον δεν υπήρχεν απλώς. Ήρχισε να εφαρμόζεται ! Εβραίοι ήρχισαν να αγοράζουν μεγάλας εκτάσεις και να εγκαθίστανται. Πρώτος αντέδρασεν ο Χριστόδουλος Σώζος, δήμαρχος και βουλευτής Λεμεσού, πρώτος δε δικηγόρος. Συνήγειρε τον λαόν. Διοργανώθησαν τότε αντιεβραϊκά συλλαλητήρια, εν Κύπρω και εν Αθήναις και το σχέδιον απετράπη. Εν τούτοις, η προσπάθεια επανελήφθη το 1920. Σώζονται ακόμη αι λιθόκτιστοι οικίαι και αποθήκαι των Εβραίων εις Φασούρι, Πυρόϊ, Τύμπου και αλλαχού.
    Ο ανατινάξας το σιωνιστικόν σχέδιον ήτο ο λαμπρός ήρως του Μπιζανίου, ο οποίος έπεσεν την 6.12.1912. Εθνική μορφή της Κύπρου ήτο ο Χριστόδουλος Σώζος. Πάππος του ήτο ο Αντώνιος Ιακώβου Λοΐζου, ο οποίος το 1821 κατελθών εις την Ελλάδα, επολέμησεν υπό τον Φαβιέρον και ετραυματίσθη. Ο πατήρ του Σώζων Λοΐζου είχε κατέλθει εις την Κρήτην και επολέμησε κατά την Κρητικήν Επανάστασιν του 1866.
    Η Ισραηλιτική επιβουλή συνεχίσθη και κατά τα τελευταία έτη.
   Το 1998 συνελήφθησαν επί κυπριακού εδάφους δύο πράκτορες της φοβεράς «Μοσσάντ» να φωτογραφίζουν τους χώρους, όπου επρόκειτο να εγκατασταθούν οι ρωσσικοί πύραυλοι «S 300». Η μυστική αστυνομία του Ισραήλ υπέστη μέγα ρεζίλευμα. Το Ισραήλ αντέδρασεν !
 
   Ο Βενιαμίν Νετανιάχου ηπείλησεν ότι «οι δύο συλληφθέντες θα μεταφερθούν, οπωσδήποτε, εις το Ισραήλ, είτε είναι ένοχοι, είτε όχι» ! 
   Οι Κύπριοι, όμως, έχοντες διαφορετικήν αίσθησιν της εθνικής αξιοπρεπείας από ότι ημείς οι Ελλαδίται αδελφοί των, τους εδίκασαν και τους εφυλάκισαν ! 
   Και όχι μόνον αυτό. Κατήρτισαν σχέδια, δια να αποτρέψουν τυχόν επίθεσιν ισραηλιτών καταδρομέων εις τας Κεντρικάς Φυλακάς της Λευκωσίας …

Χαίρε Ποιμένα Άνθιμε ! Αλλά τι ερωτάς σεαυτόν ; Περί Προδοσίας πρόκειται ! Λέγε το ! Δεν φημίζεσαι ως δειλός !

Συμφώνως προς τον πρόσφατον γυφτο-εβραίον σκατοφιλόσοφον ... νταλάραν, μετά του κάτωθι περιγραφομένου λαού ομοιάζει ο ... Λαός της Ελλάδος ! Άει σιχτίρ ορντάν, ρέ κοπουκλεμέ ! ...



Αυτή είναι η πραγματική ΤΟΥΡΚΙΑ κύριοι του ΑΝΤ1

Σφαγή γυναικών
    H βία σε βάρος των γυναικών στην Τουρκία είναι χειρότερη από πολλούς πολέμους
   Σε οκτώ χρόνια δολοφονήθηκαν 4410 γυναίκες. Φονιάδες οι σύζυγοι, οι πατεράδες 
   Η βία σε βάρος των γυναικών έφτασε σε απίστευτα μεγέθη. Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης και της Επιτροπής ¨Θα σταματήσουμε τις δολοφονίες γυναικών¨ από το 2002 μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2011 δολοφονήθηκαν 4.410 γυναίκες. Δολοφόνοι τους ήταν οι σύζυγοι, οι πατεράδες, τα παιδιά τους και οι αγαπημένοι τους. Και ενώ το 2002 ο αριθμός των γυναικών που δολοφονήθηκαν ήταν 66, με μια αύξηση 1400% το 2009 έφτασε στις 1126 γυναίκες.
   Το πόσο φοβερό είναι αυτό το νούμερο φαίνεται σε σύγκριση με τις απώλειες του πολέμου της σωτηρίας. Στην μάχη του Γκεντίζ είχαν σκοτωθεί 181 στρατιώτες, στην πρώτη μάχη του Ινονού 181, στην δεύτερη 1499 και στην μάχη Κιουτάχειας- Εσκισεχίρ 1522 στρατιώτες.
    Σχεδόν δεν περνά μέρα που να μην δολοφονηθούνε γυναίκες στη μέση του δρόμου, στα σπίτια τους καις τις δουλειές τους. Η ανατριχιαστική άνοδος αυτή στα σχετικά νούμερα φαίνεται και στα επίσημα στοιχεία. Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης υπήρξε ανάμεσα στα έτη 2002 και 2009 υπήρξε άνοδος 1400%. 
   (Στοιχεία των φόνων ανά έτος εις το κείμενον της Πηγής)

Ρέ, αγράμματε γύφτε ! Ποιές χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί ; Αφού από την μάχη του Ματζικέρτ (1071) έως σήμερον (2011) δεν διηνύθησαν ούτε ... 1000 χρόνια, καραγκιόζη ! Χάϊντε, βούλωστο, ρέ σκουπιδο-μαλάκα ! Και τρώγε το βρώμικο ψωμί της ... μίνος μάτσας και υιός ! ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΓΥΦΤΕ !


 Γ. Νταλάρας στην Ηürriyet: "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" !!!

   Ο Γιώργος Νταλάρας έστειλε μηνύματα "ειρήνης και φιλίας" προς τους Τούρκους, στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Hürriyet και εξέπληξε με τις δηλώσεις του για το Αιγαίο και την Κύπρο, γεγονός που φαίνεται να ικανοποίησε τους γείτονες μας.       
   Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής τόνισε πόσο μοιάζουν οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας και δήλωσε «χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί, Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη. Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως “ανήκει στους Τούρκους” άλλοι “στους Έλληνες”, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια» !
   ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Το αυτό να πράξη το defencenet και ότε αναφέρεται εις το σκουπιδο-ισραήλ ! Να θέτη εντός εισαγωγικών την λέξιν "τρομοκρατία" ! Άλλως δικαιούμαι, ίνα τους χαρακτηρίζω εν Ελλάδι "γραμμή" της σκυλο-μοσσάντ !


"Τρομοκρατία" αποκαλούν τον απελευθερωτικό αγώνα του ΡΚΚ οι εν Ελλάδι "γραμμές" της ΜΙΤ

 
   Σε ελληνικό (;) site δημοσιεύθηκε πριν λίγο είδηση με τίτλο: "4.5 ώρες συνεδρίαζε το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας, για να συζητήσει τα μέτρα που θα ληφθούν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας", όπου "τρομοκρατία" χαρακτηριζόταν σε όλο το κείμενο ο απελευθερωτικός αγώνας του ΡΚΚ.  
   Το όλο ρεπορτάζ και ο τρόπος που ήταν γραμμένο ήταν σα να είχε γραφεί εκτός Ελλάδας (ανανέωση: Και όντως είχε γραφεί από τουρκολάγνο ανταποκριτή ο οποίος μετά το δημοσίευμα του defencenet.gr έσπευσε να προσθέσει εισαγωγικά στη λέξη "τρομοκρατία" και να τροποποιήσει το κείμενο, αλλά ήταν αργά γιατί η σελίδα με το αρχικό κείμενο έχει γίνει print screen και προστεθεί στην χοντρό φάκελο που συγκεντρώνουν οι ελληνικές υπηρεσίες για το συγκεκριμένο site) !
   ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Υμείς, του defencenet, τι αποτελείτε ; Γραφείο τύπου του σκουπιδο-ισραήλ ; Χάϊντε γαμηθήτε, ρέ ! Γαμώ το σκουπιδο-ισραήλ σας ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις στο Σινά με έξι νεκρούς


    Τρεις επιθέσεις ισλαμιστών τρομοκρατών σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στο νότιο Ισραήλ, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον έξι ατόμων.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Άπαντα τα ... πουστράκια διατηρούν ... κορμάρα, ώστε να βρίσκουν εύκολα ... γαμιά ... ΣΑΤΑΝΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ !

Ο Γιώργος ο slow ξανά σε διακοπές…



   Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο ΓΑΠ τα κουβαδάκια του και σ’ άλλη παραλία….
   Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνα αδιάφορος !
   Την Πέμπτη μαζεύει όλους τους ηλιοκαμένους υπουργούς του για κρίσιμη συνεδρίαση κι επειδή κατανοεί την κρισιμότητα της κατάστασης το βράδυ της ίδιας μέρας αναχωρεί για Κρήτη σύμφωνα με πληροφορίες.. Μπορεί και να μας κάνει την χάρη και να διανυκτερεύσει στην Αθήνα, αλλά Παρασκευή πουρνό πουρνό θα πάει να συνεχίσει στην Κρήτη τις καλοκαιρινές του διακοπές!
   Στην κοσμάρα του η πρωθυπουργάρα μας. Σε δικούς του ρυθμούς ζει, κι εμάς μας έχει επίσημα γραμμένους… Ναι εκεί ακριβώς !!!
   Πέρυσι έκανε σύνολο 35 μέρες διακοπές, φέτος πάει για νέο ρεκόρ
   ΟΥΣΤ ΡΕ !!!

Έ ! Ό,ποιος ισχυρισθεί, ότι ο ... ισαάκ αποτελεί σκουπιδο-εβραίον, ... αντι-σημίτης εστί ...

Η Rosoboronexport συνεχίζει να παραδίδει όπλα στη Συρία.

   Η Ρωσία συνεχίζει να παραδίδει όπλα στη Συρία, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ρωσικού κρατικού ομίλου Rosoboronexport, παρά τις διεθνείς πιέσεις για να σταματήσουν οι παραδόσεις αυτές στη Δαμασκό.

   
   "Όσο δεν υπάρχουν κυρώσεις ούτε οδηγίες ή διαταγές από την κυβέρνηση, είμαστε υποχρεωμένοι να εκπληρώσουμε τις συμβατικές δεσμεύσεις μας και αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο επικεφαλής του Rosoboronexport Ανατόλι Ισαΐκιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ.

   
   Ο Ισαΐκιν ερωτήθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη διεθνή αεροπορική έκθεση Maks στο Τζουκόφσκι (προάστιο της Μόσχας) από ένα δημοσιογράφο αν η Ρωσία θα τιμήσει τα συμβόλαιά της για πωλήσεις όπλων στη Συρία.

   
   Την περασμένη εβδομάδα, η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον είχε πιέσει τους εμπορικούς εταίρους της Συρίας να ταχθούν "με την καλή πλευρά της Ιστορίας" σταματώντας τις ανταλλαγές τους με τη Δαμασκό.

  
   Η Κλίντον είχε καλέσει ιδιαίτερα την Κίνα και την Ινδία να επιβάλλουν κυρώσεις στη Συρία στον τομέα της ενέργειας και τη Ρωσία να σταματήσει της πωλήσεις όπλων στο καθεστώς της Δαμασκού.

   onalert

Οι ... γενναίοι ... μογγόλοι ...

Σφαγή Τούρκων : 12 νεκροί από ενέδρα του ΡΚΚ



   Ενέδρα με μεγάλες δυνάμεις έστησαν οι μαχητές του ΡΚΚ σε αυτοκινητοπομπή του τουρκικού Στρατού, με αποτέλεσμα τον θάνατο 12 Τούρκων στρατιωτών, αξιωματικών και υπαξιωματικών στην πόλη Χάκαρι, όπου χθες άλλοι οκτώ Τούρκοι στρατιώτες βρήκαν το θάνατο πάλι από επίθεση του ΡΚΚ. Στους νεκρούς περιλαμβάνεται ένας χωροφύλακας ενώ όλοι οι υπόλοιποι ανήκουν στον Στρατό Ξηράς.
   Τα οχήματα του τουρκικού στρατού έπεσαν σε ενέδρα στην περιοχή Τσουκούρτζα, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ. Αρχικά σημειώθηκαν τέσσερις εκρήξεις ναρκών κάτω από τα προπορευόμενα οχήματα και τα τελειταία οχήματα της αυτοκινητοπομπής. Ο συρμός ακινητοποιήθηκε και ακολούθησε μπαράζ πολυβολισμών που "θέρισαν" τα οχήματα.
   Στην περιοχή έχουν σπεύσει μεγάλες τουρκικές δυνάμεις.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τι λέγεις, βρέ Βασιλάκη ; Υποτακτικός της τουρκίας ο ... μέγας ... πάγκαλος ; ο ... στρατηγός ... βενιζέλος ή τουρκούζογλου ; το τσογλάνι της σατανίστριας ... μάργκαρετ ; ...


Βασίλειος Μαρκεζίνης : “Πάψτε να είστε υποτακτικοί της Τουρκίας” !

 
   Το πρόβληµα το οποίο θεωρώ ως το πιο επείγον και πιο περίπλοκο από όλα τα προβλήµατα που αντιµετωπίζουµε, συνδέεται στενά µε την βασική πρότασή µου, τη διαµόρφωση µιας πολιτικής ίσων αποστάσεων απέναντι στις µεγάλες δυνάµεις της εποχής µας, ήτοι την Αµερική, τη Ρωσία και την Κίνα, µε την ελπίδα ότι έτσι µπορεί, επιτέλους, να αποκτήσουµε πιο αξιόπιστους συµµάχους από αυτούς που διαλαλούν ότι µας «θεωρούν στρατηγικούς τους εταίρους, αλλά, στην ουσία πάντα παραστέκονται στους αντιπάλους µας.  
   Το πρόβληµα στο οποίο αναφέροµαι είναι η Τουρκία και επειδή θεωρώ αυτό το ζήτηµα πρωταρχικής σηµασίας, το εξετάζω σε ξεχωριστή υπο-ενότητα.
   (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
anixneuseis

Και ... βλαδίμηρος και ...-σκι ! ... 100 % ... ρώσος και ουχί ... εβραιόσκυλον ...

Ευχαριστήρια επιστολή του Ρώσου Αρχηγού Ναυτικού προς τον Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη

   Ο ίδιος ο Αρχηγός του ρωσικού Ναυτικού, Ναύαρχος Vladimir Visotskiy, απέστειλε στον Έλληνα ομόλογό του Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευσινιώτη, ευχαριστήρια επιστολή για την άμεση ιατρική περίθαλψη Ρώσου ναύτη, ο οποίος την 7η Ιουλίου 2011 είχε αποβιβασθεί στο Ναύσταθμο Κρήτης από σκάφος του ρωσικού Ναυτικού και είχε υποβληθεί με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.
    Στην θερμή ευχαριστήρια επιστολή του ο Αρχηγός της δεύτερης μεγαλύτερης ναυτικής πυρηνικής δύναμης του πλανήτη εκφράζεται με κολακευτικά λόγια για τις νοσηλευτικές υπηρεσίες του Π.Ν. στην Κρήτη.
defencenet

Χαίρε Τάσσο ! Κι' άς έκανες το λάθος της αναδείξεως, ως Προέδρου της Κύπρου, του γοριλοειδούς σκουπιδόφια ! Ίνα προστατεύσης τον συγγενήν εσού εκ της καταδίκης του ως υπεξαιρέτου ... Δημοσίου Χρήματος ...

Το ζώον, ο βάρβαρος, ... άνθρωπος δεν γίνεται ! ...

Επαναλειτουργεί πυρηνικός αντιδραστήρας στην Ιαπωνία !



   Ένας πυρηνικός αντιδραστήρας θα τεθεί εκ νέου σε λειτουργία, για πρώτη φορά μετά την καταστροφή στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα που προκλήθηκε στις 11 Μαρτίου από το φονικό σεισμό και το τσουνάμι, όπως μετέδωσε το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Jiji.
   Ο αντιδραστήρας Νο3 του πυρηνικού εργοστασίου Τομαρί, το οποίο κατασκευάστηκε στο νησί Χοκάιντο της βόρειας Ιαπωνίας, τέθηκε ξανά σε εμπορική εκμετάλλευση, μετά την έγκριση που έλαβε από τις αρμόδιες Αρχές.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Εις το κέντρον του εβραϊκού πουταναριού συμβαίνουν και ταύτα ...

Μανιφέστο-έκπληξη υπέρ των φτωχών από έναν Αμερικανό μεγιστάνα !



    Ο περίφημος δισεκατομμυριούχος επενδυτής Ουόρεν Μπάφετ δημοσίευσε άρθρο στην εφημερίδα New York Times, στο οποίο παρουσίασε μία αναπάντεχη πρόταση για φορολόγηση των "υπερ-πλουσίων" στις ΗΠΑ (στους οποίους συγκαταλέγεται φυσικά και ο ίδιος) !      
   Χαρακτηρίζοντας "άδικο και γενναιόδωρο προς τους πλουσίους" το φορολογικό σύστημα των ΗΠΑ, ο Μπάφετ έγραψε ένα... μανιφέστο, που δύσκολα θα περίμενε κανείς από κάποιον με ατομική περιουσία 50 δισ. δολάρια.
   "Την ώρα που οι φτωχοί και η μεσαία τάξη πολεμάνε για εμάς στο Αφγανιστάν, την ώρα που οι περισσότεροι Αμερικανοί αγωνίζονται για να τα βγάλουν πέρα, εμείς οι μεγα-πλούσιοι εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε εξωπραγματικές φοροαπαλλαγές", τονίζει το αφεντικό του επενδυτικού ομίλου Berkshire Hathaway. Μέμφεται μάλιστα τους πολιτικούς επειδή "καλομαθαίνουν" τον ίδιο και το σινάφι του, σαν να ήταν οι δισεκατομμυριούχοι των ΗΠΑ "κανένα προστατευόμενο είδος κουκουβάγιας"!
   Ο Μπάφετ ομολογεί ότι αισθάνεται άσχημα που φορολογείται για τα εισοδήματά του με συντελεστή 17,4%, λιγότερο δηλαδή και από τους 20 στενότερους συνεργάτες του. Ο 80χρονος κροίσος προτείνει στη 12μελή "υπερ-επιτροπή" του Κογκρέσου να αυξήσει τη φορολογία εισοδημάτων άνω του 1 εκατ. δολαρίων, ακόμη και των κεφαλαιακών κερδών.
   "Αρκετά μας παραχάιδεψε εμένα και τους φίλους μου ένα Κογκρέσο-φίλος των δισεκατομμυριούχων. Εφτασε η ώρα η κυβέρνησή μας να σοβαρευτεί και να κατανείμει δίκαια τις θυσίες", τονίζει ο μεγιστάνας, σε ένα κείμενο-αντίπραξη στους νεοφιλελεύθερους της Wall Street και στο "Κόμμα του τσαγιού".
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Χονδρο-βούβαλε και μπουχέσα Νο2 του σκυλο-εβραιο-πα.θο.κ. ! Ο σβέρκος εσού και η ... θηλειά της κρεμάλας ... ταιριάζουν πολύ ! ...

Πρωτοφανές : Πληρώνουμε με μετρητά την Φινλανδία για να κερδίσει από τους τόκους των ομολόγων μας !



   Τον απόλυτο χρεωπιστωτικό εξευτελισμό γνώρισε πριν λίγο η Ελλάδα, όταν η κυβέρνηση δέχθηκε την φινλανδική πρόταση αγοράς ελληνικών ομολόγων έναντι ... ισόποσης χρηματικής εγγύησης ! Και αυτό το αποκαλούν επιτυχία στην κυβέρνηση
   Η χώρα μας θα καταθέσει εγγύηση σε μορφή μετρητών σε κρατικό λογαριασμό και η Φινλανδία θα επενδύσει τα κεφάλαια σε ομόλογα αντίστοιχης με αξιολόγηση «ΑΑΑ». Με τη σειρά της, η Φινλανδία θα επιστρέψει την εγγύηση με τόκο στην Ελλάδα, από τη στιγμή που θα αποπληρωθεί το δάνειο, στο πλαίσιο του πακέτου βοήθειας.
   Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της αγοράς ομολόγων που μία χώρα για να αγοράσει ομόλογα από μια άλλη, η δεύτερη της εγγυάται το ισόποσο με ... μετρητά! Κανονικά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μιλάμε για επιτόκιο σχέδόν μηδενικό, αλλά φευ: Είναι περί το 4,5% !    Η ελληνική πλευρά από την άλλη πλευρά πανηγυρίζει !
   «Η Ελλάδα και η Φινλανδία συμφώνησαν, στο πλαίσιο της απόφασης της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης της 21ης Ιουλίου, σε ένα χρηματοδοτικό σχήμα που επιτρέπει στην κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας να αποφασίσουν τη συμμετοχή της χώρας τους στη νέα δέσμη βοήθειας προς την Ελλάδα, μέσω του EFSF» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.
   Δυστυχώς ο ένας εξευτελισμός στην υπόθεση αυτή, διαδέχεται τον άλλο ...
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
   Πάλι καλά δηλαδή που δεν κρατούν και τον τόκο στην εγγύηση και αρκούνται στο τόκο του ομολόγου ! Αν θα τον επιστρέψουν και αυτόν βέβαια...   Τα παραπάνω τα δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση που ... πανηγυρίζει για την τοκογλυφική συμφωνία, αλλά η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών μετά την συμφωνία τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλο.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ρέ, πουστράκι ! Έλα πάρε μας μιά π.... ! Χάϊντε, να ξεχαρμανιάσης ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Απίστευτη πρόκληση Βρετανού βουλευτή σε βάρος του ελληνικού ευρώ


    "Μην παίρνετε χαρτονομίσματα από την Ελλάδα" προειδοποίησε τους συμπατριώτες του ο Βρετανός βουλευτής των Τόρις, Τζον Ρέντγουντ, τονίζοντάς τους να αποφεύγουν τα χαρτονομίσματα ευρώ τόσο της Ελλάδας όσο και άλλων φθίνουσων ευρωπαϊκών κρατών.    Ο Βρετανός βουλευτής προέτρεψε τους Βρετανούς να μην δέχονται ελληνικά χαρτονομίσματα ευρώ, διότι μπορεί να τεθούν εκτός ενιαίου νομίσματος.
   Τόνισε ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στους Βρετανούς τουρίστες όταν θα γυρίσουν από τις διακοπές τους στη Μεσόγειο, εάν δεχτούν τα εν λόγω χαρτονομίσματα.
   Αν και τα χαρτονομίσματα όλων των κρατών-μελών μοιάζουν ίδια, ωστόσο κάθε χαρτονόμισμα περιέχει ένα συγκεκριμένο κώδικα όπου κάθε χώρα εκτυπώνει, με "Υ" για την Ελλάδα και "Χ" για τη Γερμανία.
   "Είναι απίθανο, ωστόσο θα μπορούσαμε να είχαμε μία κατάσταση με την Ελλάδα να πρέπει να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη και να επιστρέψει στη δραχμή, με αποτέλεσμα οι Βρετανοί τουρίστες να χάσουν χρήματα", ολοκλήρωσε την προκλητική παρότρυνση ο Ρέντγουντ.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι εν λόγω άξιοι εισίν ! Εν αντιθέσει προς την πλειονότηταν των αναξίων ... μητρα-πολιτών ...


Απαιτήσατε ! Πράξατε ! Μηνύσατε Πολιτικούς-Τραπεζίτες-Δικαστικούς-Δημοσίους Υπαλλήλους !


Ρέ, ... καραγκιοζο-δαβίδ και μωρή μαλάκω : την Ποντιακήν την δοκιμάσατε ; Επειδή ... ΕΡΧΕΤΑΙ ... (Ε)

Και τι λέγατε, μόλις προ έτους, εναντίον της Ελλάδος ρέ γυφτο-δαυίδ και μωρή μαλάκω ; ... This is not Athens ? Βεβαίως δεν αποτελεί Αθήναν το σκουπιδο-λονδίνον ! Θα αντιληφθήτε τούτο λίαν αιφνιδίως και όλως προσεχώς ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !



Η Βρετανία εισήλθεν εις φάσιν αργούς ηθικής καταρρεύσεως, είπεν ο Κάμερον.     

   Ειδήσεις

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Αφήσατε ήσυχον την γαίαν ! Έτερος ο υπό του Δημιουργού του Πλανήτου τεθείς σκοπός των ορυκτών εντός του εδάφους !

   Εις το τελευταίον τεύχος του εντύπου "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" δημοσιεύεται, εις μορφήν Χάρτου Γεωγραφίας, κατάλογος των περιοχών της Πατρίδος ημών των Ελλήνων, εις το υπέδαφος των οποίων περιέχωνται σπάνια και πανάκριβα ορυκτά !
   Εκ του συνόλου των περιοχών, αναδημοσιεύω μόνον τας περιοχάς εκείνας, εις το υπέδαφος των οποίων περιέχεται Ουράνιον :

   -Καβάλα
   -Παρανέστι Δράμας
   -Σέρραι
   -Κερκίνη Σερρών
   -Νεράϊδα Θεσπρωτίας
   -Φθιώτις
   -Λουτράκι
   -Λέσβος
   -Ικαρία
   -Μύκονος
   Ουράνιον "να φάν' κι οι κότες" ; ...
   Η αξία του εν λόγω ορυκτού, ομού μετά της αξίας των σπανίων γαιών της Καβάλας υπερβαίνει τα 300 δις ευρώ !
   Και λοιπόν ; 
   Δεν έχωμεν προς πώλησιν ούτε το υπέδαφος ούτε το έδαφος ούτε τον υπεράνω της πατρίδος ημών των Ελλήνων ουρανόν !

Το ταχύτερον δυνατόν, ρέ !


Πιθανή η αύξηση της στρατιωτικής θητείας



   Η εξοικονόμηση εσόδων και η επιτυχία του Μεσοπρόθεσμου αποτελούν τα βασικά κριτήρια για το ενδεχόμενο αύξησης της στρατοωτικής θητείας...
   Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, να αυξηθεί η θητεία, εάν δεν αποδώσουν οι σχεδιασμοί για τον εξορθολογισμό στη λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων, και επέκρινε τη ΝΔ ότι προχώρησε σε μείωση της θητείας για μικροπολιτικούς λόγους, ενώ επανέλαβε την αντίθεσή του με το θεσμό του πλήρους επαγγελματικού στρατού.
   Ο κ. Μπεγλίτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm, ξεκαθάρισε πάντως πως πρώτα θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κενά που παρουσιάζονται στο στράτευμα, όπως συγχωνεύσεις στρατοπέδων, ενίσχυση αποτελεσματικότητας στρατιωτικών σχηματισμών και στη συνέχεια θα ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση για αύξηση της θητείας.
   Επίσης, ανέφερε ότι θα αλλάξει το καθεστώς χορήγησης των αναβολών, χωρίς αυτό να στερεί από τους νέους, όπως είπε, το δικαίωμα στη μόρφωση.
   Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ρέ, σαλμάν ! Πολύ ... σαλμά σ' αφήσανε και θα συναντήσης την ... Ποντιακήν ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

"Η Ελλάδα πρέπει να γίνει προτεκτοράτο". Ποιος το ζητά !

    Η φράση ανήκει στον οικονομικό αναλυτή και σύμβουλο του Γάλλου Πρωθυπουργού Φιλίπ Σαλμέν και ίσως δεν είναι τυχαία ενόψει και τη συνάντησης Μέρκελ-Σαρκοζί την Τρίτη  καθώς ίσως τα όσα λέει στην εφημερίδα RealNews ίσως αποτελούν μέρος των σεναρίων για το μέλλον της χώρας μας την ώρα που οι μεγάλες χώρες μπαίνουν στο στόχαστρο των αγορών και βλέπουν ότι δεν θα μπορούν επ' αόριστο να βάζουν το χέρι στην τσέπη για την Ελλάδα.
      Ο κ. Σαλμέν μάλιστα προσθέτει πως “ενα από τα ενδεχόμενα θα ήταν να τεθεί η Ελλάδα σε καθεστώς οικονομικού προτεκτοράτου υπό τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής” ώστε να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις.
    (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
    onalert  
   (εις την μογγολο-τουρκικήν "σαλμά"=ελεύθερα, αδέσποτα)

ΟΠΑΠ=Απάτη (και ουχί ... μπίζνα) καλά οργανωμένη ...

ΟΠΑΠ : Μπίζνα καλά οργανωμένη

   Φαντάσου λέει να έχεις μια εταιρεία, η οποία έχει ουσιαστικά το μονοπώλιο στα τυχερά παιχνίδια.
   Φαντάσου λέει, η εταιρεία αυτή να διενεργεί κληρώσεις, και εντελώς συμπτωματικά, στην πρώτη κατηγορία νικητών, αυτή που μοιράζει 600.000, να μη βγάζει ποτέ τυχερό επί εβδομάδες.
   Και μετά ξαφνικά, από το πουθενά, βγαίνει ένας μοναδικός τυχερός και κερδίζει, λέει, 3.000.000 ευρώπουλα, όσα μαζεύτηκαν δηλαδή τις προηγούμενες εβδομάδες.
Και φτου από την αρχή.
   Τώρα το ποιος είναι ο τυχερός, το αν πράγματι υπάρχει τυχερός ή δεν μας δουλεύουν ψιλό γαζί είναι λεπτομέρειες, με τις οποίες κανένας δεν ασχολείται. Έλα μωρέ τώρα.
   Θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρίκος, τότε που ο ΟΠΑΠ ήταν κρατικός, γιατί σήμερα δεν είναι (αλήθεια πόσο μαλάκας ή προδότης πρέπει να είναι κάποιος για να πουλήσει σε ιδιώτες κοψοχρονιά την πιο εγγυημένα κερδοφόρα επιχείρηση του κράτους;).
   Τότε λοιπόν, με μοναδικό παιχνίδι το ΠΡΟΠΟ, όταν δεν υπήρχαν 13άρηδες, τα λεφτά που τους αντιστοιχούσαν μοιράζονταν στους 12άρηδες. Και δεν υπήρχαν υποψίες για απάτες με εικονικά τζακ-ποτ και εικονικούς νκητές, που μια στο τόσο μαζεύουν τον κουμπαρά .
   Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ.                                                                          
daneiakartes.zedo.gr

Αποζημίωσιν δικαιούσθε και ένεκεν της ηθικής βλάβης εις τας κατασχέσεις ακινήτων υπό των σκουπιδο-τραπεζών !


"ΗΜΕΡΗΣΙΑ" 12/1/2009
daneiakartes.zedo 12-8-2011
   ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΥΛΩΝΙΤΗ
   Αποζημίωση όχι μόνο για την υλική τους ζημιά δικαιούνται όσοι είδαν την περιουσία τους να βγαίνει «στο σφυρί» με παράνομες τραπεζικές κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αλλά και χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που υπέστησαν.Η Δικαιοσύνη δέχεται ότι ο ιδιοκτήτης ενός ακινήτου σε βάρος του οποίου παράνομα η τράπεζα επέσπευσε διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης, μπορεί να διεκδικήσει δικαστικά την αποκατάσταση της ζημιάς του και τη χρηματική ικανοποίηση για την προσβολή της προσωπικότητάς του, καθώς δοκίμασε στενοχώρια και ταλαιπωρία μέσα από τη διαδικασία κατάσχεσης του ακινήτου του.
Ακυρες διαδικασίες
   Σύμφωνα με τον Αρειο Πάγο, η παράνομη κατάσχεση ακινήτου μπορεί να οφείλεται σε άκυρες διαδικασίες που ακολούθησε η τράπεζα, σε αοριστία της επιταγής προς πληρωμή με εσφαλμένο υπολογισμό του οφειλόμενου χρέους κ.λπ., κάτι που στην πράξη παρατηρείται συχνά, λόγω των διογκωμένων οφειλών με παράνομα ή υπερβολικά επιτόκια κ.λπ. Για να υπάρξει δε δικαίωμα αποζημίωσης, πρέπει η υπαίτια συμπεριφορά της τράπεζας να οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια (ακόμα και ελαφρά) και να ήταν ικανή να επιφέρει με αντικειμενικά κριτήρια, το επιζήμιο αποτέλεσμα (273/08).
Αοριστίες
   Στη συγκεκριμένη υπόθεση, τράπεζα που είχε χορηγήσει δάνειο 18.000 ευρώ εξοφλητέο σε 58 δόσεις εγγράφοντας και υποθήκη σε ακίνητο του οφειλέτη, τρία χρόνια μετά τον δανεισμό εξέδωσε επιταγή προς πληρωμή με επιπλέον ποσό χρέους για τόκους κεφαλαίου, υπερημερίας κ.λπ. Μετά από ανακοπή που άσκησε ο οφειλέτης, η επιταγή προς πληρωμή ακυρώθηκε λόγω αοριστίας, αφού χρεώνονταν διάφορα ποσά που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν.