Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ώστε, ... βλαδιμηράκο, ... χρήματα να τα αγοράσης έχεις ! Χρήματα να τα κατασκευάσης δεν έχης ... "Δεν μας τα λές καλά" ...

Η Boeing αναμένει να πουλήσει μέσα σε 20 χρόνια στη Ρωσία πάνω από 1.000 αεροσκάφη

   Η αμερικανική εταιρεία Boeing σχεδιάζει μέσα στα επόμενα 20 χρόνια  να πουλήσει 1.000 αεροσκάφη της στις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες, αξίας 110 δισεκατομμυρίων και πάνω δολαρίων,- ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Boeing International Σέπαρντ Χιλ (Shepard Hill).

   Ο Σέπαρντ Χιλ, αναφερόμενος στα σχέδια της εταιρείας, ανέλυσε την μακροοικονομική κατάσταση στις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Η «ορμητική οικονομική ανάπτυξη στη Ρωσία, όπως είπε, συντελεί στην ανάπτυξη της αεροπορίας  στη χώρα». Δεν είναι μόνο η Boeing, αλλά και άλλες εταιρείες των ΗΠΑ θεωρούν ότι η ρωσική αγορά είναι πολύ ελπιδοφόρα,- παρατήρησε ο Σέπαρντ Χιλ.





Βλαδιμηράκο ! Ναρκοθετείς την Ρωσίαν, στέλνοντάς την εις την αγκαλιάν της ... σίνας ; ... Τούτο είπεν προς εσέ ο ... όρθιος ... κροκόδειλος ; ... Διότι ... χρήματα διαθέτουν άπαντες οι ... φίλοι εσού, κρυπτο-και φανερο-εβραίοι, μεγαλοκλέπται της περιουσίας του Λαού της Ρωσίας και των ετέρων Λαών υπό την ΕΣΣΔ ! "Κούνια που σε κούναγε και ρόγα που σε βύζαινε" ! ...

Ρωσία και Κίνα θα κατασκευάσουν ανταγωνιστή των Airbus και Boeing

   Ρωσία και Κίνα σκοπεύουν να ιδρύσουν κοινοπραξία, η οποία θα ασχοληθεί με τη σχεδίαση ενός νέου επιβατικού αεροπλάνου μεγάλων αποστάσεων. 

   Τώρα παρόμοια αεροσκάφη παράγονται στον κόσμο κυρίως από τον αμερικανικό όμιλο Boeing και τον ευρωπαϊκό Airbus.Το νέο αεροπλάνο θα σχεδιαστεί πάνω στη βάση του Ιλιούσιν-96, που είχε ήδη εκπονηθεί στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Στην κοινοπραξία, την οποία θα δημιουργήσουν η «Ενωμένη Αεροναυπηγική Εταιρεία» και ο κινεζικός όμιλος Comac, η Ρωσία θα συνεισφέρει πνευματική ιδιοκτησία και η Κίνα τα χρήματα. Τα αεροπλάνα θα κατασκευάζονται στην Κίνα.





   Η Φωνή της Ρωσίας

Ούτε μία ... τσιρίδα, βρέ εβραϊκά ... πουστράκια και πουτανάκια ; ... Αλλά, λησμόνησα : Δεν πρόκειται περί της ... Βορείου Κορέας ή του Ιράν ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Το Πακιστάν δοκίμασε τον πύραυλο τύπου cruise Hatf-8

   Η Πολεμική Αεροπορία του Πακιστάν πραγματοποίησε δοκιμή του πυραύλου τύπου cruise Hatf-8, που θα εξοπλίσει τα αεροσκάφη της.


    Αυτό ανακοίνωσαν σήμερα στους δημοσιογράφους εκπρόσωποι του υπουργείου Άμυνας της χώρας. Ο πύραυλος, που θα τοποθετηθεί σε μαχητικά αεροπλάνα πρώτης γραμμής, είναι σε θέση να μεταφέρει κεφαλή πυρηνικής ή συμβατικής γόμωσης σε απόσταση 350 χλμ. Την περασμένη Τρίτη στο Πακιστάν έγινε επιτυχής δοκιμή του βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς Hatf-9, επίσης ικανού να φέρει πυρηνική κεφαλή και να πλήττει με μεγάλη ακρίβεια στόχους σε απόσταση 60 χλμ.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Μην πράξετε τούτο ... κορίτσια ! Θα στενοχωρηθώμεν ! Κυριολεκτικώς ...

DefenceNet - Γερμανική τρομολαγνεία για χάος & κλείσιμο συνόρων!

Άντε γαμήσου, ρέ ! Σκουπίδι της δημοσιογραφίας και εν γένει ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ !

DefenceNet - Ποιος είναι ο δημοσιογραφικός υπόκοσμος, κύριε Πρετεντέρη;

Βρέ, παλληκάρια της ... φακής, ... "κόψτε κάτι" ... Πολύ ... πλέρια ... δημοκράτες ... εμφανίζεσθε ... Και παρασύρατε και τον ... κουτουλιάρη ... συνδικαλισταρά εις τους ... τραμπουκισμούς του ...

Planet-Greece: Έγκυρη ενημέρωση: ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι εφοπλιστές ναυπηγούν 500 πλοία σε ξέν...: Ιδού ποιοι ΔΕΝ στηρίζουν την Ελλάδα Πακτωλός χρημάτων από τους Έλληνες εφοπλιστές, που θα μπορούσαν σε μεγάλο βαθμό να σώσουν την οικον...

Και υπό τα κριτήρια της ποιότητος υλικού και προσωπικού εκρίθη ... 3η Χώρα το σκουπιδο-ισραήλ ; ... Ως φαίνεται, θα υπολογίζουν ως υλικόν και τα ... υποβρύχια, τα τεχνολογικώς ανώτερα, τα οποία θα τους "χαρίση" η ... βλακο-γοτθία ...

Planet-Greece: Έγκυρη ενημέρωση: Έκτο παγκοσμίως το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό(ΠΙΝΑΚ...: Έκτο στον κόσμο κατατάσσει το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, μία από τις πιο έγκυρες ξένες ιστοσελίδες, η «STRATEGYPAGE», γεγονός που από μό...

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Αλλά ... σωτηρίαν εχρειάζετο η ... Ελλάδα ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Και 'σείς και ο ... άδωνις/αδονάι=σκουπιδάι θα πάρετε την ... Ποντιακήν, αντί να πάρετε την Ανθρωπότηταν ! ...

ΕΥΓΕ ! Εις τον Περικλήν Αθανασόπουλον ! Περί του εν λόγω θέματος είχον γράψει παλαιώτερον, αλλά άνευ στοιχείων περί των εσόδων του Μουσείου Λούβρου !

--THOUREIOS-- http://thoureios.blogspot.com/: ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ …!!! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΝΝΕ...: Νικη της Σαμοθράκης Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος Αφροδίτη της Μήλου ΓΙΑΤΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Τα δύο Ελληνικά...

Τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, οι ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΑΙ της Ελλάδος ! ...

Κυβερνώντας από τα παρασκήνια. Η δολοφονία ενός ενοχλητικού κοινοτάρχη.

Αυξάνεται ο αριθμός, ό,σων γράφωμεν υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας και υπέρ του Εθνικού Νομίσματος !

29/5/12


H Εικονική πραγματικότητα της προπαγάνδας

ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ

    Στο defencenet.gr ( 16-1-2012 ), βλέπω έναν εφιαλτικό τίτλο : « Νέο εφιαλτικό σενάριο : 1ευρώ = 1530 Δραχμές». Δηλαδή δραστική υποτίμηση της Νέας Δραχμής.
    Επ' αυτού θα κάμω μερικούς απλούς υπολογισμούς. Έστω ότι 1 ευρώ ισούται με 1530 Δραχμές. Αν έχω εισόδημα έστω 100 ευρώ (απλοποίηση χάριν παραδείγματος ) τότε το νέο σε δραχμές εισόδημά μου θα είναι 153.000 δραχμές. Έστω επίσης ότι ένα αγαθό το αγοράζω τώρα π.χ. 2 ευρώ. Με την νέα ισοτιμία θα κοστίζει 3060 δραχμές.
    Στην πρώτη περίπτωση με ευρώ ( εισόδημα 100 ευρώ ) η σχέση τιμής αγαθού προς εισόδημα είναι : 2/100 =0,02 Στην δεύτερη περίπτωση με Δραχμές ( 153000 δρχ. εισόδημα ) η σχέση τιμής αγαθού προς εισόδημα θα είναι : 3060 /153000 = 0,02. Άρα το αυτό.
    Επομένως πού είναι το εφιαλτικό σενάριο; Παίζουμε δηλαδή με τα μηδενικά, τρομοκρατώντας τον Λαό με σκιάχτρα ; Για αυτό εσκεμμένα δεν διδάσκεται μάθημα στοιχειωδών οικονομικών στο σχολείο ; για να έχει πλήρη άγνοια ο Λαός ; και να μη μπορεί να κρίνει ; ενώ έχουν μαθήματα περί σεξουαλικής αγωγής ,κ.λ.π. πού διδάσκονται μάλιστα εντρυφώς και εμβριθώς.
    Εάν όμως ήταν μια πραγματική Ελληνική Κυβέρνηση και μια πραγματική Ελληνική Τράπεζα της Ελλάδος, θα αποφάσιζε αμέσως την εκτός ΟΝΕ ισοτιμία ΕΥΡΩ - ΔΡΑΧΜΗΣ, σε 1 ΕΥΡΩ = 1 ΔΡΑΧΜΗ.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com

Δελτίο των 11

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Εθνική Ανεξαρτησία και Εθνικόν Νόμισμα ! Ανεξαρτησία, δια της διαλύσεως της Troica-Greece ! Και ΔΡΑΧΜΗ του Υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδος ! !

Planet-Greece: Έγκυρη ενημέρωση: Πάνω από 200δισ.ευρώ θα έχουν εισπράξει οι τράπεζε...: Ευρώ ή εθνικό νόμισμα;Διαβάστε τι μας συμφέρει ,αλλά θα καταλάβετε και γιατί δεν μας αφήνουν να φυγουμε από το ευρώ. Αν θέλουμε να θέσουμ...

Άντε γαμήσου, σκουπιδο-τράπεζα της σκουπιδο-cia ! ...

DefenceNet - Εθνική Τράπεζα: «Η έξοδος από το ευρώ θα οδηγήσει σε μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματος κατά 55%»

Χαίρε Άνθιμε !

DefenceNet - Μνημόσυνο από τον Άνθιμο υπέρ του Kωνσταντίνου Παλαιολόγου και των μετ΄αυτού πεσόντων

Το σκουπιδο-κάναλον ΑΛΦΑ !

   Υπό τον ψευδεπίγραφον τίτλον "Οικογενειακές ιστορίες", το εν λόγω πουτανο-κάναλον της πουτανο-πουστρο-κανιβαλο-γερμανίας, προσπαθεί, να εξαφανίση, ό,τι απέμεινεν εκ του θεσμού της οικογενείας, συκοφαντών εν ταυτώ και τους Έλληνας !
   Αναμένεται ... δικαιοσύνη ... 
   Ήτοι ... Ποντιακή βαρβάτη ...

Ιδρύετε ... "Ευφραντήριον" και ουχί ..."Cafe" (Χαίρε ακάματε Έλληνα, Ευάγγελε Σπανδάγε !) 6


    Εκ του νέου και ωφελιμωτάτου βιβλίου, υπό τον τίτλον "Η ΧΥΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ", το οποίον συνέγραψεν και εξέδωσεν ο Ευάγγελος Σπανδάγος, αντιγράφω και το κάτωθι τμήμα (σελίς 36-38) :



   Η Βρωματοχυμεία1 στην Αρχαία Ελλάδα  :
 
Οι κυριότερες τροφές στην Αρχαία Ελλάδα 
Τα ύδατα
   Αρχαίοι Έλληνες Φυσικοί Φιλόσοφοι, εμπειρικοί χυμικοί και ιατροί είχαν ασχοληθεί με τα κάθε είδους "ύδατα" :
          "όμβρια" (ύδατα βροχής)
          "απόρρυτα" (υπόγεια ύδατα)
          "ποτάμια"
          "θαλάσσια"
          "λιμναία" (ύδατα λιμνών), κ.ά.
   Αναφέρεται στον κώδικα 2327, ότι έκαναν ένα είδος αναλύσεων των υδάτων αυτών. Ειδικότερα όμως είχαν ασχοληθεί με τα "πότιμα ύδατα" (πόσιμα νερά). Από τους αρχαιοτάτους χρόνους οι Αρχαίοι πρόγονοί μας είχαν καταλάβει ότι για λόγους υγιεινής το πόσιμο νερό έπρεπε να είναι "καθαρόν".
   Ο Πλούταρχος γράφει για το πόσιμο νερό :
   "Χωρίς δε ύδατος ούτε καλόν τις εενόμισε ζην ούτε δυνατόν".
   Ο Αριστοτέλης στο έργο του "Πολιτικά" συνιστά τη χρήση υγιεινών υδάτων.
   Ο Ιπποκράτης γράφει ότι :
   "Τα ύδατα πλείστον μέρος συμβάλλεται εις την υγιείην".
   Είχαν λοιπόν, για το λόγο αυτό, επινοήσει διάφορες μεθόδους για τον έλεγχο της ποιότητας και του ποσίμου του νερού :
          α) "Στάθμησις του ύδατος". Η στάθμιση αφορούσε τον έλεγχο της πυκνότητας του νερού. Αν η πυκνότητα υπερέβαινε ένα όριο, το νερό ήταν ακατάλληλο "προς πόσιν". Ο έλεγχος της πυκνότητας γινόταν με πυκνόμετρα. Άξιο αναφοράς είναι ότι η περίφημη Φυσικομαθηματικός της Αλεξανδρινής περιόδου Υπατία είχε επινοήσει και ένα είδος πυκνομέτρου-υδρομέτρου.
          β) "Πρόσοψις του ύδατος" : Το πόσιμο νερό έπρεπε να είναι διαφανές.
          γ) "Οσμή του ύδατος" : Το καθαρό νερό έπρεπε να είναι άοσμο.
          δ) "Γεύσις του ύδατος" : Το νερό έπρεπε να είναι άγευστο.
          ε) "Η δια της πέψεως δοκιμή" : Δηλαδή η ενέργεια του νερού στον ανθρώπινο οργανισμό.
        στ) "Η δια του οίνου δοκιμή" : Είχε διαπιστωθεί ότι αν το νερό ήταν κατάλληλο για πόση και έριχναν μερικές σταγόνες ερυθρού οίνου, στο δοχείο που το περιείχε, οι σταγόνες δεν άλλαζαν χρώμα. Αν όμως το νερό είχε ξένες προσμίξεις, οι σταγόνες έπαιρναν πράσινο χρώμα2.
         ζ) "Θέρμανση του ύδατος" : Το ακατάλληλο για πόση νερό, μετά από ολιγόλεπτη θέρμανση, γίνεται θολό ή αφήνει ένα στερεό ίχνος στο εσωτερικό του αγγείου.
   Οι Αρχαίοι Έλληνες εμπειρικοί χυμικοί είχαν επινοήσει και διάφορες μεθόδους για τη "γλύκανση" (καθαρισμό) του πόσιμου νερού. Η πλέον διαδεδομένη μέθοδος ήταν αυτή της "διηθήσεως". Με τη βοήθεια δηλαδή ενός "ηθμού" αφαιρούσαν από το νερό, όχι μόνο τα αιωρούμενα σωματίδια, αλλά και "τας διαλελυμένας ουσίας". 
   Υγιεινό νερό έδινε επίσης και η δάφνη. Φύλα της οποίας τοποθετούσαν σε δοχεία με νερό.
   Ο Αριστοτέλης στο έργο του "Μετεωρολογικά" (βιβλίο Β΄) περιγράφει ένα πείραμα αφαλατώσεως του θαλάσσιου νερού :
 "Εάν τις αγγείον πλάσας θή κεράμινον εις την θάλατταν,
περιδήσας το στόμα τοιούτοις ώστε μη παρεγχείσθαι της
θαλάττης. Το γαρ εισιόν δια των τοίχων των κεραμίνων
γίγνεται πότιμον ύδωρ. Ώσπερ γαρ δι' ηθμού το γειώδες
αποκρίνεται και το ποιούν την αλμυρότητα δια την σύμμειξιν.
(Αν φτιάξει κανείς ένα αγγείο από (άψητο) άργιλο και το
βυθίσει στη θάλασσα αφού βουλώσει το στόμιό του (με
αδιάβροχη ουσία). Το νερό που εισχωρεί στο αγγείο από τα
τοιχώματα είναι πλέον πόσιμο, διότι η ουσία του χώματος που
υπάρχει στο θαλάσσιο νερό και δημιουργεί την αλμυρότητα
εμποδίζεται σαν από φίλτρο).
  1. Βρωματοχυμεία=Χυμεία Τροφίμων. Η λέξη "βρώμα" σημαίνει τροφή. (Αρχαίος : Έως και το 1970 οπωσδήποτε, αλλά και εις τους χρόνους ημών, βρώμα ελέγετο και η πόρνη. Τούτο συνέβαινεν, επειδή η πόρνη ... ετρώγετο, ήτοι καταναλώνετο υπό πολλών ...).
   2. Πρόκειται για το αρχαιότερο παράδειγμα βασικής αντιδράσεως και το πρώτο βήμα ογκομετρικής αναλύσεως.

Ρέ, το ΣΚΟΥΠΙΔΙ, τον ... πάναν-σατανάν-διάβολον ... Εις τι εγκλήματα καταφεύγει, ίνα εξουδετερώση ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟΝ ΛΑΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ήτοι τους ΕΛΛΗΝΑΣ, αλλά και την Ανθρωπότηταν άπασαν ! Και 'μείς απλώς ... "παρακολουθώμεν θέατρον" ! Αντί να υποβάλωμεν μηνύσεις εναντίον των προς Προστασίαν ημών εκλεγέντων ή διορισθέντων Αξιωματούχων ! Ήτοι, εναντίον του εκάστοτε ΓΕΑ, του εκάστοτε ΥΠΕΘΑ, του εκάστοτε Διοικητού της ΥΠΑ, του εκάστοτε προϊσταμένου-υπουργού της ΥΠΑ, του εκάστοτε πρωθυπουργού, του εκάστοτε ... υπερασπιστού του περιβάλλοντος υπουργού αλητο-εχωδέ, του εκάστοτε Προϊσταμένου των τριών Εισαγγελέων των Αθηνών, αλλά και απάσης της Ελλάδος, ως και του εκάστοτε προϊσταμένου των υπουργού της Δικαιοσύνης, του εκάστοτε υπουργού ... Προστασίας του Πολίτου, κλπ, κλπ ...

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ώστε, ... σατανική σκατοψυχή, "δεν είχες καμιά συζήτηση μαζί τους γι' αυτό το θέμα" .... Εμείς σε ... πιστεύουμε, αλλά εν τέλει για ... ποιό θέμα είχες συζήτηση μαζί τους ; ... Αληθώς : Που κατευθύνθησαν τα 20 δις δολάρια της Τραπέζης του Ιράκ ; ... "Ασφαλώς" ο ... κακός ήτο ο ... Σαντάμ ... Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, όμως, των χρημάτων του Λαού του Ιράκ ποίος ήτο-είναι : ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩΜΕΝ ; ...

DefenceNet - Διαδηλωτής προς Tony Blair: «Είσαι εγκληματίας πολέμου, τα πήρες από τη JPMorgan”!

Διαφθορά και ... μαφία εις τα νοσοκομεία της ... βλακο-γοτθίας ; ... Εύλογον ... Συμπεριφοραί σκουπιδο-ερπετο-εβραίων και βαρβάρων αμφότερα ...

DefenceNet - Διαφθορά στα νοσοκομεία της Γερμανίας; Δεν το πιστεύουμε!

Η Ελλάδα οφείλει να σε γαμήση ! Ίνα το βουλώσης εις τους αιώνας των αιώνων ! Και τούτο θα πράξη ...

in.gr - Η Ελλάδα οφείλει να διαμορφώσει ένα σχέδιο για το αύριό της στην Ευρωζώνη, τονίζει ο Κ.Σημίτης - Ειδήσεις - Ελλάδα

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ώστε, ... "Πτήση Ζεύς" !!!! Τιμή προς την Πολεμικήν Αεροπορίαν της Αργεντινής !

DefenceNet - 25 Μαΐου 1982: 30 χρόνια από την επίθεση της Αεροπορίας της Αργεντινής στο βρετανικό Στόλο

Ώστε, ολίγον προ της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ επιβολής εις την Ελλάδαν του ευρώ, υφίστατο ήδη εις τας Χώρας της Χερσονήσου του Αίμου ... Ζώνη Δραχμής ! Όπου ο εκ της Ελλάδος επισκέπτης, π.χ. της σκυλο-βουλγαρίας, συναλλάσετο εις την αγοράν του Σαντάνσκι δια ... Δραχμών, ως να ήτο ... αμερικάνος μετά δολαρίων ! Ήτοι η Δραχμή εις τας μη τραπεζικάς συναλλαγάς είχεν ... αντικαταστήσει το ... δολάριον ! Τούτου ένεκεν, και προ της ... επεκτάσεως της ... Ζώνης Δραχμής έως το ... σκουπιδο-μόναχον, ενέταξαν την Ελλάδον, άρον-άρον, εις το ευρώ και την νομισματικήν ένωσιν της ΕΕ ... Το εν λόγω ΓΕΓΟΝΟΣ αποτελεί την αιτίαν, του ότι διάφοροι ... μπαρουχ-άκηδες και μη, άπαντες ΠΡΟΔΟΤΑΙ και ΕΧΘΡΟΙ των Ελλήνων, ... ελύσσαξαν εις την υπέρ του ευρώ και κατά της, μισητής εις τους σκουπιδο-εβραίους, Δραχμής προπαγάνδαν ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΥΜΩΝ ...

Λοιπόν, πόρνη της αυστρίας ! Πως γίνεται ; ...

DefenceNet - 10 ερωτήσεις που αποδεικνύουν το "φανταστικό" του ελληνικού χρέους

Λοιπόν, ώ αρχιδο-ΤUI, πολύν πλούτον εκέρδισες εκ της Ελλάδος επί 30-40 έτη ! Εν τω μέλλοντι θα κερδίζης τ' αρχίδια μας ! ...

in.gr - Να έχουν μαζί τους περισσότερα μετρητά, συμβουλεύει η TUI τους Γερμανούς τουρίστες - Ειδήσεις - Οικονομία

Εις το μέλλον εκ της Ελλάδος θα κερδίζετε ... μιλιαρχίδεν ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Άει σιχτίρ, ρέ ! Γελοία υποκείμενα !

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Ιρανοί πιστεύουν πως έχουν το Ευαγγέλιο που θα «ρί...: Ένα δερματόδετο θρησκευτικό κείμενο που πιστεύεται πως χρονολογείται από τον 5ο αιώνα αλλά ανακαλύφθηκε μόλις πριν από 12 χρόνια θα...

Εξόχως ... βολική ως προς εσέ, τον έως προ ολίγων μηνών ακόμη ... "βαμμένο" πα.θο.κ.τζή, η ... γενίκευσις ... Μεγάλη και ... εγγράμματη δημοσιογραφάρα ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Κραυγή: είστε άχρηστοι να πάτε στο διάβολο: Ζουν σε άλλο κόσμο οι πολιτικοί ενώ η χώρα βουλιάζει. Μας οδηγούν σε αιματοκύλισμα. Συμπολίτες μας αυτοκτονούν από οικονομική ανέχει...

Θα ανταποδώσωμεν εις το πολλαπλάσιον την Αγάπην των πιστών της Ρωσίας, κατόπιν της ... ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΩΡΑΣ !

ΕΥΓΕ ! Εις την Κυρίαν της Αργεντινής ! Μην υποκύπτετε Κυρία ! Εργασθήτε θαρραλέως υπέρ του Λαού υμών !

Και ορθώς έπραξεν ! Το σκουπίδι ...

DefenceNet - Έκτακτο: Kρεμάστηκε στα κρατητήρια ο παιδόφιλος ανθυπασπιστής της ΠΑ!

Τα εβραιόσκυλα δεν ... άργησαν και πολύ εις την τοποθέτησιν του δικού των ... "ήρωος" εντός της Κεντρικής Πλατείας των Σκοπίων ! Το άγαλμα τούτο, όμως, θα ισοπεδωθή υπό άρματος του Στρατού της Ελλάδος ! Εν ώ τα αγάλματα Αλεξάνδρου και Φιλίππου θα διατηρήσωμεν εις την Ελληνικήν Πόλιν Σκόπια ! ...

Τούτο είπον προς εσέ τα αδέλφια εσού, οι σκουπιδο-εβραίοι, ώ χαζαρική πιθηκο-γοριλίνα ; ... Και 'σύ τι αποτελείς ; ... προφήτιν του σκουπιδο-ισραήλ ή απλώς επιθυμείς τούτο ; ...

DefenceNet - Απειλητική πρόβλεψη Παπαρήγα: "η Ελλάδα θα πτωχεύσει οπωσδήποτε στους επόμενους μήνες"...

Εν τέλει, θα εκφέρετε την Αλήθειαν ! Γελοία υποκείμενα ...

DefenceNet - Μόντι: "Έτσι και πάει πίσω στη λιρέτα η Ιταλία, κλάψτε τη Γερμανία"

Αμοιβαία τα αισθήματα σκυλο-εβραία ! Ούτε ημείς οι Έλληνες θα ... λυπηθώμεν τα σκουπιδο-εβραιόπουλα ! Θα διέλθουν εξ ... ευρωπαϊκών προδιαγραφών ... σφαγείου .-

Ώστε, ολίγον προ της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ επιβολής εις την Ελλάδαν του ευρώ, υφίστατο ήδη εις τας Χώρας της Χερσονήσου του Αίμου ... Ζώνη Δραχμής ! Όπου ο εκ της Ελλάδος επισκέπτης, π.χ. της σκυλο-βουλγαρίας, συναλλάσετο εις την αγοράν του Σαντάνσκι δια ... Δραχμών, ως να ήτο ... αμερικάνος μετά δολαρίων ! Ήτοι η Δραχμή εις τας μη τραπεζικάς συναλλαγάς είχεν ... αντικαταστήσει το ... δολάριον ! Τούτου ένεκεν, και προ της ... επεκτάσεως της ... Ζώνης Δραχμής έως το ... σκουπιδο-μόναχον, ενέταξαν την Ελλάδον, άρον-άρον, εις το ευρώ και την νομισματικήν ένωσιν της ΕΕ ... Το εν λόγω ΓΕΓΟΝΟΣ αποτελεί την αιτίαν, του ότι διάφοροι ... μπαρουχ-άκηδες και μη, άπαντες ΠΡΟΔΟΤΑΙ και ΕΧΘΡΟΙ των Ελλήνων, ... ελύσσαξαν εις την υπέρ του ευρώ και κατά της, μισητής εις τους σκουπιδο-εβραίους, Δραχμής προπαγάνδαν ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΥΜΩΝ ...

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Υπό Εθνικήν διαχείρισιν, ήτοι υπό διαχείρησιν Ελλήνων, άνευ πωλήσεως ... ποσοστών, αλλά δια ενοικιάσεως και αγοράς εξοπλισμού αντλήσεως ...

DefenceNet - "Σε 36 μήνες τα πετρέλαια της Κρήτης τελειώνουν την κρίση"!

ΕΥΓΕ ! Εις την Κυβέρνησιν της Αργεντινής !

DefenceNet - Στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου προσφεύγει η Κομισιόν για το "μπλοκο" εισαγωγών της Αργεντινής

Για να αποκτήσει αξιοπιστίαν το νέον εθνικόν νόμισμα της Ελλάδος, χρειάζεται μόνον, να σας γαμήσουμε ! Και αυτό πρόκειται, να κάνουμε ! Αντελήφθητε Σκουπιδο-εβραίοι ; ...

--THOUREIOS-- http://thoureios.blogspot.com/: Goldman Sachs: Δυσβάσταχτη τυχόν επιστροφή στη δρα...: anti-ntp.net: Για να το λέει η αξιόπιστη και έντιμη GS, είναι αλήθεια.  Η επιστροφή της Ελλάδας στο εθνικό νόμισμα θα είναι πι...

Ορθώς !

DefenceNet - "Απόλυτο δικαίωμά μας να εμπλουτίζουμε ουράνιο" δηλώνει το Ιράν

Τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της δημοσιο-γραφίας θα έχουν όμοιον ΤΕΛΟΣ μετά του τέλους των Πολιτικών "μας" !

DefenceNet - Δημοσιογραφική αλητεία: Δουλεύοντας για τον Άκη...

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Καλώς πράττεις ... "VERA-MALAKIA" ! Εάν εγνώριζες, πόσον ωφελείς ημάς τους Έλληνας και τα σχέδια ημών περί του μελλοντικού ... είδους τουρισμού προς την Ελλάδαν, δεν θα εφέρεσο τόσον ... ιταλικώς, ήτοι ... ηλιθίως ...

Τα εκ της Ευρώπης και των γ.π.α. αδέλφια και εξαδέλφια εσού, ώ ρασ-πούτιν, δεν θα ... προστατεύσουν την Ελλάδαν ! Δεν την ... επλήγωσαν, προκειμένου τώρα να την ... προστατεύσουν ... Συνεπώς, αδίκως προσπαθείς, ίνα ... λογικεύσης ... "τα γενήμματα εχιδνών" και τον ... "εσμό δολοφόνων" ... Ούτε, βρέ φουκαρά, δύνασαι εσύ, ίνα ανακόψης την οδόν των ... επερχομένων γεγονότων ! ...

.... δήτω η ... ευρώπη ! .... δήτω το ... ευρώ ! ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Αυτοκτόνησαν μάνα και γιος πηδώντας στο κενό !


    Σοκ προκαλεί η είδηση της διπλής αυτοκτονίας μιας μητέρας και του 50χρονου γιου της στο κέντρο της Αθήνας. Ήταν λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όταν η μικρή γειτονιά στη πλατεία Βάθη πάγωσε.
   Μια 90χρονη γυναίκα με τον 50χρονο γιο της ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας τους και βούτηξαν στο κενό χέρι - χέρι.
   O θάνατός τους ήταν ακαριαίος. Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί αλλά ήταν ήδη αργά.
   Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο, ούτε αν είχαν αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί την πράξη τους.
   Η τραγική αυτή είδηση έρχεται μία μόλις ημέρα μετά την αυτοκτονία 60χρονου στο Περιστέρι, ο οποίος αυτοκτόνησε, κόβωντας τις φλέβες του σε ένα παγκάκι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Αντελήφθης, γιατί πρέπει, να το βουλώσης εις τους αιώνας των αιώνων δανιήλ κον σκατίτ ; ...

DefenceNet - Αυτοκτόνησαν μάνα και γιος πηδώντας στο κενό!

Άντε γαμήσου, ρέ ! εβραϊκόν πουτανο-γέννημα ! Συντόμως πως, θα έλθη η στιγμή της ... αιωνίας σιωπής εσού ! ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ !

DefenceNet - Ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται ο Ντανιέλ Κον Μπετί (βίντεο)

Οι παλαιοί Αναγνώσται του Ιστολογίου εμού θα ενθυμούνται σειράν αναρτήσεων, δια των οποίων εκαυτηρίασα την δήλωσιν του Καθηγητού Ανδρέα Αθηναίου, ότι το πουτανογέννημα της σκυλο-τσάντ δεν ήτο Προδότης, απλώς δεν αγαπούσε την Ελλάδαν ... Αι απόψεις, όμως, τούτου περί νέας Δραχμής, ως ισοδυνάμου προς το ευρώ, ευρίσκωνται εν συμφωνία προς ό,σα από καιρού γράφω και τούτου ένεκεν τας παρουσιάζω !


O ANΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΜΟ-ΑΘΗΝΑ

Ο ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ, ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ





"MIA ΔΡAXMH ΠOY ΘA KINHΣEI ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΩΡΥΞΟΥΜΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΗ ΔΡΑΧΜΗ;"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
ΠΡΙΝ ΨΗΦΗΣΕΤΕ!!!
Οίμος-Αθήνα

Προς υπουργόν προστασίας των λαθρο-εισβολέων βαρβάρων ζώων !

   Άντε και γαμήσου, ρέ !
   Σκουπιδο-καθήκι !
   Του σκυλο-εβραιο-βουλγαρο-τουρκο-πα.θο.κ. !
   Πρώτα απολογήσου, σκουπιδο-μαλάκα για την μη πάταξη της εγκληματικότητος και κατόπιν μας εκθέτεις και τα ... παράπονα εσού, ότι σου πήραν την δουλειά ... άλλοι ...
   ΣΚΟΥΠΙΔΙ !
   ΘΑ ΣΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ, ΟΤΕ ΕΠΕΛΘΗ Η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΩΡΑ ! ...

Αρχήθεν μπορούσαν, ίνα καλυφθούν αι δαπάναι μισθών και συντάξεων, εάν δεν ... επήρχετο το υπό των Πολιτικών "μας" (κυρίως των σκυλο-εβραιο-βουλγαρο-τουρκο-πα.θό.κ.ων) πλιάτσικον των ετών 1974-2012 ! Τα υπεξαιρεθέντα ποσά υπερβαίνουν το ... 1 τρις ευρώ ! ...

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ώστε, κάθε ... μαχαλόμαγκας, ξένος ως ο εν λόγω ή "δικός μας", ως ... πάμπολλοι, επιθυμεί, μεν, την καθιέρωσιν ως νομίσματος της Δραχμής, αλλά ... σημαντικώς ... υποτιμημένης (ως ρητώς λέγει ο εν λόγω ξένος), ώστε ... "να τα κονομήσουν χοντρά" ... Καλά, αυτοί το επιθυμούν, εκείνοι, όμως, οι Πολιτικοί "μας" οι οποίοι θα καθιερώσουν την "σημαντικά υποτιμημένη" Δραχμή, τι θα αποτελούν ; ... ΗΡΩΑΣ των διεθνών και εντοπίων ... γυπών ή ΗΡΩΑΣ του Λαού ; ... Απλά και απτά.-

Δεν εχρειάζετο τόση βιασύνη ! Ούτως ή άλλως ... σας ευχώμεθα τούτο, ώ πουστράκια ...

DefenceNet - WSJ : «Αν η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ, ας πάρει τη θέση της η Τουρκία»!

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Και 'γώ βλέπω την ... Ποντιακήν εντός του κώλ.. των πουστρο-εβραίων "φόκους-μόκους-και το κακό συναπάντημα" ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα βλέπει το Focus: «Τα νοσοκομεία περιορίζουν τις μερίδες φαγητού και ακυρώνουν χειρουργεία» Με τίτλο «Φόβοι για εμφύλιο πόλεμο» και υπότιτλο «Η τε...

Ώστε, τα ... σκυλο-πα.θο.κ.ο-ματ ... ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ, ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΕΥΓΕ εις τα σκυλο-εβραιο--πα.θο.κ.ο-ματ και εις τους σκατα-σπύρου ... Έως την ΚΡΕΜΑΛΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, τούτο θα συνεχίση, ίνα συμβαίνη ! ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΕ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ εις ορισμένας περιοχάς της Χώρας ! Πρέπει ΝΑ ΕΚΤΕΛΗΤΕ, όσους ξένους σας επιτίθεντε ! ΛΗΣΜΟΝΗΣΑΤΕ ... νόμους, αστυ-μούνους και ... μασωνο-πουστρο-πουτανο-δικαιοσύνη ! ΕΙΣΘΕ ΜΟΝΟΙ ! ΑΝΕΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ! Το Υπουργείον ... Προστασίας ... ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΛΠ, ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΥΜΩΝ ! Και ουχί ... υμάς εκ των ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ! ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣ ... ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΙΝ ΕΣΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΦΟΝΟΥ ! ΕΚΤΕΛΗΤΕ ΠΑΝΤΑ ΒΑΡΒΑΡΟΝ, ΟΣΤΙΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΥΜΩΝ ! ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΙΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΣΤΥ-ΜΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΟ-ΠΟΥΣΤΡΟ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!

Στ' αρχ.... μας ! "Υπάρχουν κι' αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια" ! Στηρίζεσθε, βεβαίως, εις τους αδελφούς υμών, τους κρυπτο-εβραίους Πολιτικούς και μη της Ελλάδος ! Αλλά επί πόσον διάστημα χρόνου ακόμη ; ... "Αργά ή γρήγορα" θα καταρρεύσουν/καταρρεύσετε ! "Και τότε μαρ' νύφ'" ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Φρίκην δεν συνιστά μόνον το περιεχόμενον της ειδήσεως ταύτης, αλλά, κυρίως, το γεγονός, ότι Η ΧΩΡΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥΤΩΝ, αλλά ... επισήμως διαθέτωμεν ... Κυβέρνησιν ... "Ελλήνων", αλλά και ... Υπουργόν Προστασίας του ... Πολίτου ... Και τι Υπουργόν ; ... Τέως Ανώτατον Αξιωματικόν της Αστυνομίας ... Ουχί, το εν λόγω ... πα.θο.κ.όσκυλον δεν παρητήθη ! Και υμείς, ώ Αναγνώσται, περί ποίου θέματος τυρβάζετε ; ... Ά, ναι ! Περί του τίναν θα εκλέξετε, ως ... σοβαρόν και υπεύθυνον συνεργάτην των Δυνάμεων Κατοχής ! ΕΥΓΕ ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: ΦΡΙΚΗ!!ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΑΝΗΛΙ...: Φρίκη: Αλλοδαποί ΑΛΒΑΝΟΙ εισέβαλαν σε σπίτι και βίασαν ομαδικά ανήλικο κορίτσι μπροστά στον πατέρα της!!!! (Βίντεο)

Ο Πολίτης της ελβετίας 31 ευρώ το έτος και ο Πολίτης της Ελλάδος ... 1.392+ ευρώ το έτος ... Ουχί ! Δεν ευρίσκεται υπό σατανικήν κατοχήν η ΕΛΛΑΣ ... Ούτε ... άπαν το Πολιτικόν Σύστημα ευρίσκεται υπό τας ... διαταγάς του διαβόλου-πανός-κλπ ... ...

Planet-Greece: Έγκυρη ενημέρωση: Πόσο κορόιδα μας πιάνουν με τα διόδια;: Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδί...

Η ΕΛΛΑΣ ουδεμίαν χρείαν έχει ... σχεδίων μάρσαλ, μέρκελ και το κακό συναπάντημα ! Η ΕΛΛΑΣ χρείαν έχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ! Και ταύτην την κερδίζεις δια πολέμου ! Ουδέποτε ... εδόθη τι εις τους ΕΛΛΗΝΑΣ υπό των εχθρών των, ήτοι των σκουπιδο-εβραίων, αλλά και υπό των, συνεργατών-εκτελεστικών οργάνων των, ήτοι των βαρβάρων ! Διότι μόνον οι ΕΛΛΗΝΕΣ δίδωσιν ... Οι σκουπιδο-εβραίοι και οι, συνεργάται των, οι βάρβαροι, μόνον ... αρπάζουν και ... καταπίνουν ... Ως π.χ. οι κροκόδειλοι ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Νέο “Marshall Plan” χρειάζεται η Ελλάδα: Σύσκεψη κορυφής G8. Πηγή: Reuters Τα ρώσικα ΜΜΕ για την «ελληνική κρίση» στη συνάντηση κορυφής της G8 – 2012. Το θέμα της κρίσης ...

Εις ποίους αναφέρεσαι, ώ Defence-point.gr ; Εγώ, εν τέλει, ουδεμίαν ... βοήθειαν ή σωτηρίαν ... αναμένω ή επιζητώ ! ... Συνεργασίαν, ναι ! Επί ίσοις όροις ! Όσον περί των κοντοστούπικων σκουπιδο-εβραίων, οίτινες κυβερνούν την Ρωσίαν, ... θα φύγουν ... Οπότε, άς ... γαυγίζουν, όσον θέλουν ...

Ελλάδα : Μεγαλοπρεπές άδειασμα από τη Ρωσία …

   Πολλοί που περιμένουνε το «ξανθό γένος» για να μας σώσει, ή για καμιά καλή μπίζνα – έτσι για να βάλουμε και μία εναλλακτική – θα πρέπει να ανατρίχιασαν με τις δηλώσεις του Ντμίτρι Μέντβεντεβ από τις ΗΠΑ όπου συμμετείχε στη διάσκεψη των οχτώ πλουσιοτέρων χωρών του κόσμου…
   Χωρίς ιδιαίτερες περιστροφές, ο Μέντβεντεβ μας είπε να ξεχάσουμε την οποιαδήποτε βοήθεια αν δεν φροντίσουμε να δείξουμε πραγματική επιθυμία για να διορθωθεί η κατάσταση. Το διατύπωσε με τα ακόλουθα κυνικά, αλλά απολύτως δίκαια λόγια: «θα πρέπει να το θέλει και ο ελληνικός λαός για αν σωθεί»…

   Με απλά λόγια και επειδή ο λαϊκισμός στην Ελλάδα έχει χτυπήσει κόκκινο, δεν υπάρχει καμία περίπτωση απολύτως να μας δανείσει οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο εάν δεν είναι βέβαιη ότι θα πάρει τα λεφτά της πίσω. Ισχύει απολύτως ότι ισχύει και στις προσωπικές σχέσεις. Όταν ένας σου φάει μια-δυο φορές λεφτά δανεικά, υπάρχει περίπτωση να του ξαναδανείσεις; Ασφαλώς όχι.
   Συνήθως δεν έρχεται καν να σου ζητήσει. Αν στο παραπάνω παράδειγμα βάλουμε όπου μπαταχτσής την Ελλάδα μας, ούτε εμείς λέμε ότι θα πάμε για να μας δανείσουν, κάποιοι πιστεύουν και διακηρύσσουν ότι θα έρθουν από μόνοι τους, θα μας «τα χώσουν» και θα κάνουν και πίσω σαν βρεγμένες γάτες αφήνοντάς μας να λειτουργούμε έναν θεόρατο παρασιτικό και αντιπαραγωγικό δημόσιο τομέα.

    Πόσο θα διαρκέσουν άραγε αυτές οι ψευδαισθήσεις και πόσο γρήγορα οι γεννημένοι κορόιδα θα «πέσουν από τα σύννεφα» όταν διαπιστώσουν την πραγματικότητα; Τουλάχιστον το ότι οι μεγάλες δυνάμεις πρέπει να έχουν πολύ σοβαρό λόγο για να τα χαλάσουν μεταξύ τους για τα όμορφά σου μάτια…

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Η ... Γή και ο Ήλιος του Διονύσου παράγουν τον ανωτάτης ποιότητος ΟΙΝΟΝ επί του Πλανήτου τούτου ! Παράγετε, λοιπόν, και εξάγετε οίνον !

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Νέες διεθνείς διακρίσεις για τα ελληνικά κρασιά: Αυξάνονται και πληθαίνουν οι διακρίσεις για τα ελληνικά κρασιά στους διεθνείς διαγωνισμούς οίνου, με πιο πρόσφατους κρίκους σ...

Σιγά-σιγά ή γρήγορα-γρήγορα, πρέπει, να συναντήσωμεν τους φίλους ημών των Ελλήνων, ορθοδόξους Χριστιανούς και μη ! Υφίσταται Λαός εν τω Πλανήτη τούτω, του οποίου ουδέν μέλος ... αδιάφορον εστί εις το άκουσμα της λέξως ΕΛΛΑΣ ; ... ΝΑΙ ! Υφίσταται και αποτελείται από δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων αγαπώντων την Ελλάδαν ! Άπαντες επιθυμούν σφοδρώς, όπως επισκεφθούν την Ελλάδαν ! ... Ποίος ο Λαός τούτος ; ... Ο της ... Βραζιλίας !

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Η Τήνος στη ρωσική αγορά: Σε σχεδιασμό προώθησης της… τουριστικής Τήνου στη ρωσική αγορά προχώρησαν από κοινού το... DISCOVER GREECE Business Travel Chan...

Της ιδίας σκουπιδο-φυλής μέλη αποτελούν και συνεπώς ... αλληλο-γοητευμένοι εισίν ... Οι τζίμπρε και οι ρώϋτερς ...

DefenceNet - Γοητευμένο το Reuters από τον Α.Τσίπρα...

Ώστε, εάν τιμωρής την διαφθορά, ... κρατάς ... γεμάτα τα ταμεία του Κράτους ! Και μακράν εσού την ... μαφίαν των τραπεζών ... Πόσοι διεφθαρμένοι, συμμετέχοντες εις το πλιάτσικον 1974-2012, ετιμωρήθησαν ; Ο βλ-άκης ! ...

                 Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010) :

   Με ρωτάτε, γιατί στείλαμε φυλακή, όσα στελέχη μας κλέψανε;    
   Γιατί κλέψανε ! 
   Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. 
   Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». 
   Μα... γιατί έκλεψε ! 
   Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. 
   Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος ; 
   Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη ! 
   Αν τους αφήσεις, θα διαφθείρουν κι άλλους
   Γι' αυτό φυλακίστηκαν. 
  Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. Δεν καταντάμε Ελλάδα !


Και 'σύ, τι ετοιμάζεσαι, να κτυπήσης ; Μήπως τον καφέ σου ; ...

DefenceNet - Ρώσος ΑΝΥΠΕΞ: "Η Δύση ετοιμάζεται να κτυπήσει το Ιράν"!

Ρέ, σκουπιδο-δαβίδ ! Ψηφίζωμεν, ίνα σε ... γαμήσωμεν ! ...

DefenceNet - Ντέιβιντ Κάμερον για τις εκλογές στην Ελλάδα: «Η ψηφίζετε για να μείνετε ή για να φύγετε»

Ευχαριστίας πέμπωμεν ! Εάν γνωρίζατε, την ωφέλειαν ημών εκ της αναχωρήσεως υμών ...

Οι ξένες αεροπορικές εταιρείες εγκαταλείπουν διαδοχικά τη χώρα μας



   Η μία μετά την άλλη οι ξένες αεροπορικές εταιρείες εγκαταλείπουν την Ελλάδα, καθώς κρίνουν ότι τα δρομολόγια από και προς τη χώρα μας και ιδιαίτερα την Αθήνα είναι πλέον ασύμφορα.
   Η Αθήνα, ως αεροπορικός προορισμός έχει αποψιλωθεί από τη συνείδηση αρκετών ταξιδιωτών, τόσο αναψυχής όσο και επαγγελματιών. Τα συχνά επεισόδια στο κέντρο της πρωτεύουσας και η ασταθής πολιτική κατάσταση στη χώρα μας, έχουν προκαλέσει σημαντικό πρόβλημα.
   Αρνητικά συνηγορούν το υψηλό κόστος καυσίμων και η μικρή αγορά της Ελλάδας. 
   Το πρόβλημα ωστόσο δεν εστιάζεται μόνο στη χώρα μας. Είναι διεθνές καθώς τα κέρδη των αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως εμφανίζουν μεγάλη πτώση.
   Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορέων, Tony Tyler, τα κέρδη των αεροπορικών εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο αναμένεται ότι θα φτάσουν μέχρι την εκπνοή του 2012 στα 3 δισ. δολάρια, έναντι κερδών 7,9 δισ. δολαρίων το 2011. Σύμφωνα με τον ίδιο, καίριο αίτιο της μείωσης της κερδοφορίας των εταιρειών του τομέα ή και των ζημιών που καταγράφουν ορισμένες εξ’αυτών είναι η άνοδος των τιμών των καυσίμων και η υπερβολική φορολόγηση.
   Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του ο Ελεύθερος Τύπος, ο ευρωπαϊκός κλάδος αερομεταφορών κατέγραψε ζημιές το 2010 της τάξης των 2,5 δισ. δολαρίων. Από την αξία της αεροπορικής αγοράς της Ελλάδας, το 10% αφορά την αγορά εσωτερικού και το 90% την αγορά διεθνών πτήσεων, ενώ τα αντίστοιχα ποσοστά σε επιβάτες είναι 18% και 82% αντίστοιχα.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Είς σκουπιδο-εβραίος και είς λαθρο-φράγκος εκπροσωπούν την Ελλάδαν ... "Ξεφτυλίζοντας απόψε τα όνειρά μου" ...

Π. Μολυβιάτης και Φ.Φράγκος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Σικάγο : Οι πλέον κατάλληλοι ...



   Ο υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας, βρίσκεται στο Σικάγο, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν αύριο και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα. Στη Σύνοδο θα λάβει μέρος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος.
   Ο κ. Μολυβιάτης συμμετείχε σήμερα σε σύσκεψη εν όψει της Συνόδου Κορυφής και απόψε θα μιλήσει σε ομογενειακή εκδήλωση, όπου επίσης θα παραστεί και ο κ. Φράγκος.
   Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, στο περιθώριο της Συνόδου, αναμένεται να έχουν συναντήσεις με ομολόγους τους άλλων χωρών-μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
   Η ατζέντα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο δεν περιλαμβάνει θέμα διεύρυνσης, ενώ εκτιμάται ότι κάποια μέλη ενδέχεται να αναφερθούν στην αναγκαιότητα ένταξης συγκεκριμένων κρατών, όπως της ΠΓΔΜ.
   Οι αυριανές εργασίες της Συνόδου θα ξεκινήσουν με συνάντηση κορυφής του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου. Τη Δευτέρα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ με τις χώρες που συμμετέχουν στην ISAF, όπου θα συζητηθεί το θέμα του Αφγανιστάν, καθώς και συναντήσεις των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ με τους εταίρους της Συμμαχίας.
   Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι το πιο "δυνατό" δίδυμο υπουργών Eξωτερικών και Άμυνας από άποψη γνώσης του αντικειμένου και δεδομένων εθνικών αισθημάτων που εμφορούνται και οι δύο, το οποίο βρέθηκε ποτέ σε ανάλογη σύσκεψη του ΝΑΤΟ; Μακάρι να ήταν μόνιμοι σε αυτές τις θέσεις...
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ρέ σκυλο-πουτάνας γέννημα ! Ποιός βοηθάει ποιόν, ρέ κωλοσφούγγι ; ... Ο κώλος που έχεις για στόμα, θα γνωρίση ... μεγαλεία, σκατόψυχε ! Βούλωστο ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Ακάθεκτος ο Σόιμπλε : "Είστε φαντασιόπληκτοι αν νομίζετε ότι θα σας βοηθάμε χωρίς προϋποθέσεις"



Image

"Φαντασιοπληξία" χαρακτηρίζει με δήλωσή του στην Καθημερινή της Κυριακής
ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε την εντύπωση ότι "κάποιος μπορεί
να λαμβάνει βοήθεια χωρίς να πληροί οποιαδήποτε από τις προϋποθέσεις ή ότι η
σταθερότητα του ευρώ δεν εξαρτάται από το κατά πόσον τα μέλη του δεσμεύονται από
τους κανόνες της Ευρωζώνης".

Ο Γερμανός υπουργός
Οικονομικών δηλώνει ότι κατανοεί το θυμό του ελληνικού λαού για τις θυσίες που
απαιτούνται, σημειώνει ότι η αλληλεγγύη είναι ταυτόσημη με τη σταθερότητα και
υπογραμμίζει "Οι 'Ελληνες ψηφοφόροι δεν θα ψηφίσουν απλώς υπέρ ενός
κόμματος τον ερχόμενο μήνα. Θα αποφασίσουν σχετικά με τα υπαρξιακά ερωτήματα και
είναι σημαντικό να επιλέξουν γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα".

   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Εάν εκυβέρνων την Ελλάδαν ΕΛΛΗΝΕΣ, τότε θα ήρχωντο άνω των 5 εκ. Ρώσοι !

Αναμένοντας τη θερινή... απόβαση των Ρώσων !


    Το ομιχλώδες πολιτικό και οικονομικό τοπίο στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου έχει επιφέρει σημαντικές μεταβολές τόσο στο τουριστικό προφίλ τους όσο και στις τάσεις των προτιμήσεων ιδιωτών και τουριστικών πρακτόρων. Στην ανατολική Μεσόγειο παραδοσιακά κυριαρχούν η Ελλάδα και η Τουρκία στο παιχνίδι των τουριστικών κρατήσεων. Τόσο η οικονομική κρίση στην Ελλάδα όσο και η Αραβική Άνοιξη αποτέλεσαν δύο καθοριστικούς παράγοντες, οι οποίοι άλλαξαν άρδην τις μεταβλητές των τουριστικών συσχετισμών.
Ελλάδα ή τουρκία ;
    Κατά το περασμένο καλοκαίρι «μεγάλος νικητής» της τουριστικής σεζόν αναδείχτηκε η τουρκία, η οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις γεωπολιτικές συγκυρίες που δημιούργησε η Αραβική Άνοιξη στη βόρεια Αφρική και τις χώρες της Μέσης Ανατολής. Συν τοις άλλοις, η ελληνική κρίση και η δημιουργία ενός εχθρικού κλίματος απέναντι στη Γερμανία από την πλευρά της Ελλάδας, ώθησαν πολλούς Γερμανούς τουρίστες, που παραδοσιακά προτιμούσαν τα ελληνικά νησιά, προς τα τουρκικά παράλια. Οι φετινές κρατήσεις Γερμανών για τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου αναμένεται να εμφανίσουν πτώση.


   Η Τουρκία είναι η βασική ατραξιόν μιας κατηγορίας τουριστών που προτιμούν τα μαζικά, φτηνά πακέτα διακοπών σε μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα. Υπολογίζεται ότι πέρυσι το καλοκαίρι έφτασαν στην Τουρκία 4,8 εκατομ. τουρίστες με γερμανικά διαβατήρια ενώ και φέτος αναμένεται αύξηση. Πέρα από την Ελλάδα, βασικοί ανταγωνιστές της Τουρκίας είναι η Ταϋλάνδη και η Ισπανία, οι οποίες σημειώνουν τα τελευταία χρόνια τουριστική άνθηση.

Οι Ρώσοι πάνε Ελλάδα
   Κι ενώ οι Ευρωπαίοι εταίροι στρέφονται προς ανατολάς κατά τη θερινή τους ραστώνη, οι Ρώσοι κάνουν την έκπληξη και επιλέγουν Ελλάδα. Οι ευνοϊκές αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης visa μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας, έχουν ανεβάσει την Ελλάδα στις καλοκαιρινές προτιμήσεις του «ξανθού γένους». Ολοένα και περισσότεροι Ρώσοι αγοράζουν εξοχικές κατοικίες κυρίως στη Χαλκιδική, ενώ και το Άγιο Όρος με τα ορθόδοξα μοναστήρια του δείχνει να προσελκύει πιστούς από την ομόδοξη χώρα.   
   Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κρατήσεις, αναμένονται στην Ελλάδα περίπου 1 εκατομ. Ρώσοι τουρίστες, διπλάσιος αριθμός σε σχέση με πέρυσι. Μάλιστα το εβδομαδιαίο περιοδικό Economist χαρακτηρίζει αυτή τη νέα τουριστική τάση ως «φιλία μεταξύ ορθοδόξων».
   Η Ρωσία αποτελεί πλέον ένα ανερχόμενο τουριστικό target group, με χώρες όπως η Ελλάδα και η τουρκία να το διεκδικούν δυναμικά. Παρά το γεγονός ότι η τουρκία είναι παραδοσιακά ελκυστική στα μάτια των τουριστικών πρακτόρων λόγω των οικονομικών πακέτων διακοπών, οι Ρώσοι δείχνουν ωστόσο να ψηφίζουν φέτος...σουβλάκι αντί για κεμπάπ.
[Αναδημοσίευση από skai.gr - Πηγή: Deutsche Welle]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ελπίδαι εκ της Σερβίας !

DefenceNet - Αλλάζουν όλα στα Βαλκάνια: Μεγάλη νίκη του εθνικιστή φιλορώσου Τ.Νίκολιτς στις εκλογές της Σερβίας

'Ωστε, και μετά της οικογενείας των ! Κάπου 20.000 "όντα" ! Και θα ... ξαναφύγουν, άρα γε ; ...

DefenceNet - "20.000 Ισραηλινοί κομάντο θα μεταφερθούν στην Κύπρο"!

Το ... χαζαρικό πουστράκι, που δεν χρησιμοποιεί το όνομα : Πουστρο-ολλανδία, τμήμα του πρώην ... βασιλείου των χαζάρων ...


Ο άνθρωπος θέλει συμμάζεμα…

«Αφού η Ελλάδα  δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία, τότε πως εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας;», ρώτησε ο ευρωβουλευτής της Ολλανδίας Γιόχανες βαν Μπάαλεν- Johanas van Baalen.

«Το όνομά σας είναι «Μακεδονία» και  αυτή είναι η στάση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», είπε ο Ολλανδός Ευρωβουλευτής από την ομάδα των Φιλελευθέρων Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρόεδρος της Διεθνούς των Φιλελευθέρων.

(Σημ. Ποιο ελληνικό κόμμα ανήκει σε αυτή την σφηκοφωλιά;)

Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής τόνισε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί  συνέχεια να αντιτάσσεται στις υποχρεώσεις της που απορρέουν από τις διεθνείς σχέσεις, με την «Μακεδονία», την Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Μπάαλεν μετά τη συνάντηση με τον Νίκολα  Πόποσκι δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να αγνοήσει την Ελλάδα και να «αναγνωρίσει τα Σκόπια με το συνταγματικό τους όνομα και να άρει  τους αποκλεισμούς προς τα Σκόπια».

Ο υπουργός Εξωτερικών  των Σκοπίων δήλωσε ότι στόχος για το κράτος του,  είναι να καταστεί πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ, γιατί αυτό είναι το δίκαιο και το έγκυρο, αφού τα Σκόπια συμβάλλουν  στις αποστολές του ΝΑΤΟ και επιπλέον έχει το ατού της ετυμηγορίας της Χάγης στο πλευρό τους.
--

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Και ούτω πως έμεινεν άπαν το ... υγειές ... κρυπτο-εβραϊκόν ; ... Έ, ... φλωρεντίν ; ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Φλωρίδης: Όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει πάει στον Σ...: Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε πως «όλο ...

Θα αμοιφθή υπό των Ελλήνων η εν λόγω αλβανο-πουτάνα ! ...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: Λεπτό προς λεπτό η παρουσία της Ρεπούση στη Βουλή....: ...την Γενοκτονία των Ποντίων εξαφανίστηκε από την αίθουσα και επανήλθε να ψηφίσει μετά... ΝΤΡΟΠΗ. Αποχώρησε από τη Βουλή, η γ...

Προς μεγάλη ... στρατηγάρα και ΥΠΕΘΑ : Το στράτευμα της Ελλάδος πότε επιστρέφει ; ... Τελευταίο ; ... Και τίνος λόγου ένεκεν ευρίσκεται εκείσε ; ... ΠΡΟΔΟΣΙΑ ; ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ; Διαλέχτε !

DefenceNet - Αποσύρονται οριστικά τα γαλλικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν

Συντόμως πως θα το ... χάσουν το κλειδί ! ...

DefenceNet - Οι Γερμανοί βρήκαν το... κλειδί της ευτυχίας: Αυξήσεις για τους ίδιους, λιτότητα για τους υπόλοιπους

«Οι Έλληνες υπήρξαν πειραματόζωα της λιτότητας» ; ... Εσύ τι είσαι, ρέ Τσίπρα ; ... Επειδή, εάν ήσουν Έλλην, θα έλεγες "Οι Έλληνες υπήρξαμε" ...

in.gr - «Οι Έλληνες υπήρξαν πειραματόζωα της λιτότητας» λέει ο Αλ.Τσίπρας στον Guardian - Ειδήσεις - Ελλάδα

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Λελεύω τα πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσία 'σουν ! 8

Λελεύω τα πσσσσσσσσσσσσσσσσία 'σουν 7

Λελεύω τα πσσσσσσσσσσσσσία 'σουν ! 6

Λελεύω τα πσσσσσσσσσσία 'σουν ! 5

Λελεύω τα πσσσσσσσία 'σουν ! 4

Λελεύω τα πσσσσσία 'σουν ! 3

Λελεύω τα πσσσσσία 'σουν 2

Λελεύω τα πσσσσία 'σουν !

Εννοείται ! Τουλάχιστον υπ' εμού !

ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !

Ελπίδαι !

ΥΠΟΘΕΤΟ: Στο παγκόσμιο «top 10» η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδ...: Στο παγκόσμιο «top 10» η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων Μεγάλη διάκριση για τους μελλοντικούς ηγέτες του Στρατού σε μια εποχή απαξίωσης τ...

Χαίρε Περικλή Αθανασόπουλε !

--THOUREIOS-- http://thoureios.blogspot.com/: ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ…Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣ...: Γράφει ο Περικλής Αθανασόπουλος Η  ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ 13 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ…!!! Πρ...

Μήνυμα προς ... "κατοχικά νέα" !

   Δεν λέτε "του" ... ασταρ, να πά', να γαμηθή ; ...
   Απτά.

Αρχι-σατανά και αρχι-σκουπίδι του Σύμπαντος ... κρόνε και τσογλανο-προμηθεάκο ! Σπουδαία ... όντα δημιουργήσατε, δια των οποίων εξοντώσατε τους Έλληνας Ανθρώπους ... Και έδωσες και εις τα τέρατα εσού, ώ αρχι-σκουπιδο-κρόνε και την ... αθανασίαν ! ... Και ποία η ... αμοιβή και η θέσις υμών σήμερον, κατόπιν δεκάδων χιλιετιών ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Ναι, χιονίζει ! Αλλά ... ένιοι διεξάγουν ... πόλεμον υπέρ ημών, των Ελλήνων της Γης ...

Χιονίζει τον Μάϊο στην Ελλάδα ; Χιονίζει !


Οι κορυφές άσπρισαν στον Τυμφρηστό, τον Παρνασσό και γενικά σε όλα τα κεντρικά ορειν;a με υψόμετρο πάνω από 2.000 μέτρα, με το θερμόμετρο να δείχνει -2 βαθμούς Κελσίου. Στην Πάρνηθα η θερμοκρασία έχει πέσει στους 4 βαθμούς ενώ στο λεκανοπέδιο κυμαίνεται στους 12 βαθμούς. Μόνο η Ρόδος έχει ψηλή θερμοκρασία με το θερμόμετρο να δείχνει 20 βαθμούς, φυσικά πολύ κάτω από τη μέση θερμοκρασία της εποχής.



 Ο Παρνασσός από την webcam του χιονοδρομικού (πηγή Snowreport)
 http://www.katohika.gr/2012/05/blog-post_6716.html#more

Επαναδημοσιεύω την κάτωθι είδησιν, ίνα ... ανακαλύψουν ταύτην, ό,σοι ΠΡΟΔΟΤΑΙ ή ΑΔΑΕΙΣ ομιλούν περί ... χρεοστασίου, χρεωκοπίας, κλπ. Άντε γαμηθήτε, ρέ !

Ritschl : Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα!

Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία.
Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

Spiegel : Κύριε Ritschl, η Γερμανική κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία στο θέμα της Ελλάδας, στη λογική «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε». Κρίνετε δίκαιη αυτή τη συμπεριφορά;

Ritschl : Όχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και το ρόλο του «Δασκάλου της Ευρώπης» η Γερμανία τα χρωστάει… στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον Α΄ αλλά και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το ξεχνούν όλοι.

Spiegel : Θα μας πείτε τι ακριβώς συνέβη τότε;

Ritschl : Η δημοκρατία της Βαϊμάρης κατόρθωσε να επιζήσει από το 1924 μέχρι το 1929 αποκλειστικά με δανεικά. Μάλιστα για τις αποζημιώσεις του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου δανείστηκε από τις ΗΠΑ. Επρόκειτο για μια «δανειακή Πυραμίδα», η οποία κατέρρευσε με την κρίση του 1931. Τα χρήματα των δανείων των ΗΠΑ είχαν εξαφανιστεί, η ζημιά για τις ΗΠΑ ήταν τεράστια, οι συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία καταστροφικές. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ φρόντισαν να μην θέσει κανείς από τους συμμάχους αξιώσεις για αποζημίωση. Εκτός από μερικές εξαιρέσεις, ματαιώθηκαν όλες οι αξιώσεις μέχρι μια μελλοντική επανένωση της Ανατολικής με τη Δυτική Γερμανία. Αυτό ήταν πολύ ζωτικό για την Γερμανία. Στην ουσία πάνω σε αυτό στηρίχθηκε το περίφημο γερμανικό μεταπολεμικό θαύμα! Παράλληλα όμως, τα θύματα της γερμανικής κατοχής όπως οι Έλληνες, ήταν αναγκασμένα να αποποιηθούν τα δικαιώματα τους για αποζημίωση.

Spiegel : Πόσο μεγάλα ήταν τότε τα ποσά από τις γερμανικές χρεοκοπίες;

Ritschl : Με βάση την οικονομική επιφάνεια που είχαν οι ΗΠΑ κατά την εποχή εκείνη, αναλογικά τα γερμανικά χρέη της δεκαετίας του ‘30 ισοδυναμούν με το κόστος της κρίσης του 2008. Αν τα συγκρίνουμε λοιπόν με τα ελληνικά χρέη, τότε, πιστέψτε, με τα χρέη της Ελλάδας είναι μηδαμινά. Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της χώρας, η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος αμαρτωλός του 20ου αιώνα και ίσως της νεότερης οικονομικής ιστορίας.

Spiegel : Πόσες φορές έχει χρεοκοπήσει η Γερμανία;

Ritschl : Εξαρτάται πως το υπολογίζει κανείς. Τον τελευταίο αιώνα τουλάχιστον τρεις φορές. Μετά την τελευταία στάση πληρωμών στη δεκαετία του ‘30, ανακουφίστηκε η Γερμανία από τις ΗΠΑ με το γνωστό πλέον haircut, σαν να μετατρέπεις ένα afro look σε φαλάκρα. Από τότε κρατάει η χώρα την οικονομική λάμψη της. Στο ίδιο διάστημα όμως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δούλευαν σαν τα σκυλιά για να σηκώσουν κεφάλι από τις καταστροφές του πολέμου και τη γερμανική κατοχή. Κι ακόμη το 1990 είχαμε επίσης μια στάση πληρωμών.

Spiegel : Είστε βέβαιος;

Ritschl : Φυσικά! Ήταν όταν ο τότε καγκελάριος Kohl αρνήθηκε να υλοποιήσει τη Συμφωνία του Λονδίνου, του 1953. Η συμφωνία έλεγε ότι οι γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις στην περίπτωση της επανένωσης των δύο Γερμανιών, θα πρέπει να τεθούν υπό επαναδιαπραγμάτευση. Η Γερμανία όμως πλήρωσε ελαχιστότατες αποζημιώσεις μετά το 1990, ούτε τα αναγκαστικά δάνεια που είχε συνάψει, ούτε τα έξοδα κατοχής. Η Ελλάδα είναι ένα από τα κράτη, που δεν πήραν δεκάρα. Μην κρυβόμαστε! Η Γερμανία στον 20ο αιώνα άρχισε δυο πολέμους, ο δεύτερος μάλιστα ήταν πόλεμος αφανισμού και εξολόθρευσης. Στη συνέχεια οι εχθροί της αποποιήθηκαν το δικαίωμά τους εν μέρει ή και καθολικά για αποζημιώσεις. Το περίφημο «γερμανικό θαύμα» συντελέστηκε πάνω στις πλάτες άλλων Ευρωπαίων. Αυτό δεν το ξεχνούν οι Έλληνες.

Spiegel : Αυτή τη στιγμή συζητιέται η διάσωση της Ελλάδας μέσω μιας παράτασης του χρόνου πληρωμής των κρατικών ομολόγων, δηλαδή μιας ελεγχόμενης αναπροσαρμογής των χρεών. Μπορούμε εδώ να μιλάμε για επαπειλούμενη χρεοκοπία;

Ritschl : Βεβαίως! Ακόμη κι αν ένα κράτος δεν είναι εντελώς ανίκανο να ικανοποιήσει τους πιστωτές του, μπορεί να είναι υπό χρεοκοπία. Όπως και στην περίπτωση της Γερμανίας τη δεκαετία του ’50. Είναι ψευδαίσθηση να πιστεύουμε ότι η Ελλάδα θα μπορέσει μόνη της να πληρώσει τα χρέη. Άρα είναι εξ ορισμού χρεοκοπημένη. Επιτέλους θα πρέπει να καθοριστεί, ποια χρηματικά ποσά είναι έτοιμοι οι πιστωτές να θυσιάσουν.

Spiegel : Ναι, αλλά το κράτος που πληρώνει τα περισσότερα είναι η Γερμανία.

Ritschl : Νομίζω πως έτσι θα πρέπει να γίνει. Έχουμε υπάρξει στο παρελθόν υπερβολικά ανέμελοι. Η βιομηχανική μας παραγωγή κέρδισε πολλά από τις υπέρογκες εξαγωγές. Οι ανθελληνικές θέσεις που προβάλλουν τα γερμανικά ΜΜΕ είναι πολύ επικίνδυνες. Μην ξεχνάτε ότι ζούμε μέσα σε ένα γυάλινο σπίτι: Το οικονομικό μας θαύμα έγινε δυνατό αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε αποζημιώσεις. Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά την εχθρική στάση των γερμανικών ΜΜΕ. Αν η διάθεση των Ελλήνων γίνει πιο επιθετική, μπορεί να αναβιώσουν οι παλιές διεκδικήσεις! Αν αρχίσει η Ελλάδα και αν ποτέ αναγκαστεί η Γερμανία να πληρώσει, τότε θα μας τα πάρουν όλα.

Spiegel : Τι προτείνετε δηλαδή να κάνουμε στο θέμα της Ελλάδας;

Ritschl : Θα έπρεπε να είμαστε ευγνώμονες και να εξυγιάνουμε την Ελλάδα με τα λεφτά μας. Αν εμείς συνεχίζουμε το παιγνίδι των ΜΜΕ, παριστάνοντας τον χοντρό Εμίλ, που καπνίζει το πούρο του και αρνείται να πληρώσει, ίσως κάποιοι μας στείλουν τους παλιούς λογαριασμούς. Οι χρεοκοπίες της Γερμανίας τα περασμένα χρόνια δείχνουν τη λύση: πρέπει τώρα να συμφωνηθεί μια μείωση του χρέους. Όποιος δάνεισε λεφτά στην Ελλάδα, πρέπει να χάσει ένα μεγάλο μέρος τους! Ξέρω πως αυτό θα ήταν καταστροφικό για τις τράπεζες, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο ένα πρόγραμμα βοήθειας. Δυστυχώς, η λύση αυτή είναι ακριβή για τη Γερμανία, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι τελικά θα πρέπει να πληρώσουμε. Μόνο έτσι θα είχε και η Ελλάδα μια ευκαιρία για μια νέα αρχή.

"Δυό γαϊδάροι μαλώναν σε ξένο αχυρώνα" ...



Η Τουρκία ζήτησε εξηγήσεις από το Ισραήλ για τις πτήσεις πάνω από τα Κατεχόμενα


    «Το Ισραήλ παραβίασε τον εναέριο χώρο των Κατεχόμενων Εδαφών της Κύπρου»

    Μάιος 17, 2012.

    Το υπουργείο Εξωτερικών  της Τουρκίας  ζήτησε εξηγήσεις από το Ισραήλ για τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου των Κατεχόμενων Εδαφών της Κύπρου, με τύπο αεροσκάφους το οποίο δεν έχει καθοριστεί, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.


    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του του Γενικού Επιτελείου, ισραηλινό αεροσκάφος μεταξύ των ωρών 11:05- 12:49 παραβίασε επί πέντε φορές και για 8 λεπτά τον εναέριο χώρο της Κατεχόμενης Βόρειας Κύπρου, γράφει το τουρκικό δημοσίευμα.

--
Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος  Ἐχέδωρος

Βρέ την ... λειτουργική και ... μισθωτή ... Δικαιοσύνη ...

DefenceNet - Τη Δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει ζεύγος δικαστών επειδή ξυλοκόπησε και έδιωξε τον 7χρονο γιο τους!

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Citypress-gr®: "Συγχαρητήρια" κε Σπανούλη!!!

Citypress-gr®: "Συγχαρητήρια" κε Σπανούλη!!!: Είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες (εκτός από τους συριζέους) που να φωτογραφίζονται η έστω να κρατούν αυτό το κουρέλοπανο;;; "Συγχαρητήρια ...

ηΧοΤάΞιοΝ: Tώρα

ηΧοΤάΞιοΝ: Tώρα: Να πάρεις Τώρα τα μέτρα σου.. Να  φύγεις για το χωριό σου ή όπου αλλού μπορείς στην επαρχία.. Φύγε απ' την πόλη. Οργανώσου στην ...

Τα έτη 2010 και 2011 εγκατέλειψαν την Ελλάδαν 34.000 νέοι, κυρίως, και νέαι και εγκατεστάθησαν εις την βλακο-γοτθίαν ! Εκ της Ελλάδος λείπει η ζωτικότης και η ευφυία των ! Λείπουν, επίσης, περί τους 20.000-30.000 ... στρατιώται, εις περίπτωσιν ... πολέμου μετά της ζωο-μογγολο-εβραιο-τουρκίας ! Οι οποίοι 20.000-30.000 στρατιώται, ακόμη και εάν εκκινήσουν προς επιστροφήν άμα τη ενάρξει του πολέμου, θα ενσωματωθούν εις τον κορμόν του στρατεύματος κατόπιν των αποφασιστικών μαχών των πρώτων ημερών !!! ...

Ηλίθιον κανίς της βλακο-γοτθίας ! Θα αντιληφθής, πόσον ανταγωνιστική θα γίνη η ΕΛΛΑΣ, ότε πιστώση προς υμάς τας οφειλάς υμών προς ημάς ...

DefenceNet - "Οι Έλληνες πληρώνουν λάθη των πολιτικών τους χωρίς να φταίνε"!

Λοιπόν ... Singapore Airlines την ... εβραϊκή πουστιά και πουτανιά εσού ταύτην θα την ... πληρώσης αργότερα ! Εις ημάς απλώς ... στρώνεις έναν δρόμον, τον οποίον αγνοείς ... ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ !

DefenceNet - Η Singapore Airlines σταματά τις απευθείας πτήσεις από Αθήνα ύστερα από 40 χρόνια

Τμήμα των υπό του σκυλο-εβραιο-βουλγαρο-τουρκο-πα.θο.κ. ...κλεμένων χρημάτων ... προστατεύεται υπό του κράτους "μας" ! Η απειλή περί μεταφοράς εις το εξωτερικόν της έδρας των εταιρειών "του" προφανώς πηγάζει εκ του φόβου κατασχέσεως της περιουσίας των εν λόγω εταιρειών, ήτις και θα επιβληθή οπωσδήποτε, ότε αναλάβουν οι Έλληνες την Διοίκησιν της Πατρίδος των !


1.100 ακίνητα της Αλουμίνιον του Μυτιληναίου ΔΕΝ χρεώθηκαν με το χαράτσι της ΔΕΗ !

    Διακρίσεις στο ποίοι χρεώθηκαν με το «χαράτσι» για τα ακίνητα και ποίοι όχι.

    Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα και γι’ αυτό έχουν εξαγριωθεί οι πολίτες και το αποδεικνύουν στις κάλπες.

    Ο νόμος που επέβαλε το περίφημο χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ προβλέπει ότι αυτός επιβάλλεται σε όλα τα ακίνητα που αφορούν εμπορική ή οικιακή χρήση και ότι ...

εξαιρούνται από αυτό μόνο τα ακίνητα που ανήκουν στο ευρύτερο δημόσιο, καθώς και όσα κτίρια χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκπλήρωση θρησκευτικών, φιλανθρωπικών, εκπαιδευτικών, καλλιτεχνικών, αθλητικών ή κοινωφελών σκοπών.
    Είχαμε λοιπόν την ψευδαίσθηση ότι τουλάχιστον απέναντι του συγκεκριμένου «χαρατσιού» όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ίσοι, φαίνεται όμως ότι και σε αυτή την περίπτωση κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 
   Η περίφημη εταιρεία Αλουμίνιον του κ. Μυτιληναίου φαίνεται ότι και εδώ τυγχάνει ειδικής μεταχείρισης, αφού ενώ έχει στην κατοχή της περίπου 1.100 ακίνητα (σπίτια και καταστήματα) στην Βοιωτία και συγκεκριμένα στην περιοχή Παραλία Διστόμου (ή Άσπρα Σπίτια), όλως περιέργως δεν χρεώθηκε με «χαράτσι» όπως συνέβη με όλους τους υπόλοιπους κάτοικους

σε όλους τους γύρω οικισμούς αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
   Τα συγκεκριμένα ακίνητα της Αλουμίνιον έχουν συνολικό εμβαδό πάνω από 120.000 τετραγωνικά μέτρα, δηλαδή μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χαρίστηκαν (και χαρίζονται) παρανόμως στον μεγαλοεπιχειρηματία κ. Μυτιληναίο, που … απειλεί μάλιστα και να πάρει την έδρα των επιχειρήσεών του εκτός Ελλάδας.



http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/1100.html

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Χαίρε Τοκμακίδη ! Έλληνα του Ευξείνου Πόντου !

ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟ: Tα 10 αναπάντητα ερωτήματα ενός καθηγητή του Αριστ...: Ερωτήσεις που δεν απαντώνται: Ερώτηση 1. Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δα...

ΟΡΘΩΣ ! Αλλά δεν αναφέρεσαι, ούτε εσύ ούτε το Κόμμα εσού, και εις έτερα σημαντικώτατα θέματα, ως το θέμα των λαθροεισβολέων, το θέμα της σκουπιδο-μογγολο-εβραιο-τουρκίας, το θέμα των γυφτο-σκοπιανών, κλπ, κλπ ! Έτι περισσώτερον, δεν αναφέρεσαι εις το θέμα των αποζημιώσεων εκ της βλακο-γοτθίας ! ... Εσύ, ο οποίος ηγωνίσθης σκληρώς περί τούτου ... Εάν πιστώσετε τα χρήματα τούτα, τότε τι χρειάζεσθε τα χρήματα των ... αποταμιευτών ; ...

ΑΛΗΘΩΣ ! Θα κλαύσετε και για τα κωλό-χαρτα, αλλά κυρίως για ό,τι ακολουθήση ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

DefenceNet - FT: "Κλάψτε για 395 δις και για άλλα πολλά αν φύγει η Ελλάδα"!

Η λύσις των προβλημάτων ημών δεν θα προέλθη εκ της διαδικασίας των εκλογών, ούτε υπό των γνωστών έως σήμερον Πολιτικών Κομμάτων ! Ωστόσον, αποτελεί επιλογήν των εντοπίων και ξένων δυνάμεων η ... καταφυγή των οπαδών του σκυλο-εβραιο-βουλγαρο-τουρκο-πα.θο.κ. εις τον ... Τ-ΣΥΡΙΖΑ ! ... Διότι αλλέως πως, θα ενεδυναμώνετο Πολιτικόν Κόμμα ... ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΝ, ως ήτο ΛΟΓΙΚΟΝ και ΠΡΕΠΟΝ ...

Θα έλθη και η στιγμή, καθ' ήν ημείς οι Έλληνες θα ενοχλήσωμεν την εν λόγω γύφτισσαν !

in.gr - Ενόχληση στο Βερολίνο από τα σχόλια της Φέκτερ για την Ελλάδα - Ειδήσεις - Οικονομία

Είθε, να μην προφθάσετε ! Κι' άς "γεμίσουμε ερείπεια" ! Διότι με κάποιο τρόπο ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ! ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ...!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ...: ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Ν...

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Το πετρέλαιον και τα παράγωγά του ως καύσιμον και κινητήριος ύλη της βιομηχανικής ζωής ημών ! Ένια ερωτήματα !

Δείτε τις 15 Χώρες με τα μεγαλύτερα 
αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο

   Με την κατάσταση στο Ιράν να είναι τεταμένη και τις τιμές του πετρελαίου να είναι έτοιμες να εκτοξευθούν στα ύψη σε περίπτωση πολέμου στον Κόλπο όλα τα βλέμματα πέφτουν απάνω στις πετρελαϊκές χώρες του κόσμου και στην ικανότητά τους να αντιμετωπίσουν μια νέα εκρηκτική άνοδο των τιμών του "μαύρου χρυσού".
   Μια νέα έκθεση από την UBS εκτιμά σήμερα τα παγκόσμια αποθέματα σε πετρέλαιο στα 1,38 τρισ. βαρέλια (Β/ρ) και που με τη σημερινή κατανάλωση εκτιμάται ότι αυτά θα κρατήσουν για 46,5 χρόνια ακόμη.
   Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης αυτής οι 15 χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα παγκοσμίως είναι

  ΧΩΡΑ       Αποθέματα  % στον Ημερήσια  % στον  Επάρκεια
                                           κόσμο παραγωγή  κόσμο  αποθεμάτων

Σ. Αραβία     265 δισ Β/ρ    19,1   11,7 εκ. Β/ρ    13,2     72,4χρόνια
Βενεζουέλα   211   "     "     15,3     2,47 "    "        2,8    234,1    "   
Ιράν               137   "     "       9,9     4,13 "    "       4,7      88,4     "
Ιράκ               115   "     "       8,3     2,7   "    "       3,1    128,1     "
Κουβέϊτ         102   "     "       7,3     2,75 "    "       3,1    110,9     "
ΗΑΕ                98   "     "       7,1     3,23 "    "       3,6      94,1     "
Ρωσία             77   "     "       5,6   10,3   "    "      11,6     20,6     "
Λιβύη              46   "     "       3,4    834  χιλ. "       0,9      76,7     "
Καζακστάν      40   "     "       2,9     1,61 εκ. "       1,8      62,1     "
Νιγηρία           37   "     "       2,7     2,4    "   "       2,7      42,4     "
Καναδάς          32   "     "       2,3     3,92  "   "       4,4      26,3     "
ΗΠΑ               31   "     "       2,2    10,5    "   "     11,9      11,3     "
Κατάρ              26   "     "      1,9       1,64  "   "      1,9      45,2     "
Κίνα                15    "     "     1,1       4,19  "   "      4,7        9,9      "
Βραζιλία          14    "      "     1         2,8    "  "       3,2      18,3     "

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
****************************************************
   ΑρχαίοςΟ ως άνω Πίναξ "ανεμορφώθη" υπ' εμού κατόπιν τεχνικών (;) προβλημάτων (ο πίναξ εξηφανίσθη εκ της αναρτήσεως εμού), αλλά και προς καλυτέραν αποτύπωσιν των στοιχείων, ήτοι ανέστρεψα τας χώρας του πίνακος και παρέθεσα πρώτας τας τελευταίας και αντιστρόφως, όπερ και ορθώτερον.
   1) Κατ' αρχήν αι εκτιμήσεις-πληροφορίαι της εν ελβετία σκουπιδο-τραπέζης αληθείς εισίν ; ... Διότι ουδεμίαν εμπιστοσύνην προκαλούν ... εκτιμήσεις τραπέζης των απανταχού του Πλανήτου απατεώνων, κλεπτών, λαθρο-ναρκεμπόρων, κλπ, κλπ ...
   2) Εάν αι εκτιμήσεις-πληροφορίαι αληθείς εισίν, τότε εκ των στοιχείων του ως άνω Πίνακος συνάγωνται και τα κάτωθι :
Α) Τρεις μεγάλαι δυνάμεις της εποχής ημών, διαθέτουσαι πετρελαιοπηγάς θα παύσουν, να διαθέτουν ιδίας πηγάς καυσίμων εντός των επομένων 10 (σίνα και ηπα) έως 20 (Ρωσία) ετών !   
Β) Αι δύο, όμως, εκ των τριών (ηπα και Ρωσία), συνεχίζουν, να παράγουν περισσώτερον πετρέλαιον ημερησίως απ' ότι αι πλουσιώτεραι (πλην Σ. Αραβίας) !!! Αι, μεν, ηπα ίνα κινούν την εκτεταμένην βιομηχανίαν των, η, δε, Ρωσία, ίνα κινή την μικρωτέραν δικήν της, αλλά και ίνα εξάγη πετρέλαιον, χάριν της εισροής συναλλάγματος. Τι επιθυμούν, όμως, στρατηγικώς, και αι δύο Χώραι ; ... Ίνα ... εξαρτώνται εκ τρίτων Κρατών ; ... Προκειμένου να κινούνται π.χ. τα ... πολεμικά αερόπλοιά των ; ... Η απάντησις εις το ερώτημα τούτο οδηγεί εις συμπεράσματα, μη προβαλλόμενα, ούτε υπό του σχολιαζομένου άρθρου, αλλά και ούτε υπό των κατεστημένων ΜΜΕ !!! 
Γ) Αδιαφορούν, αι μεγάλαι δυνάμεις, περί της ασφαλείας των αποθεμάτων των, επειδή γνωρίζουν, ότι π.χ. εντός του έτους 2012 διακόπτεται η υφισταμένη μορφή ζωής και δράσεως ; ...
Δ) Αδιαφορούν, αι κυβερνήσεις των μεγάλων δυνάμεων, επειδή κρυφίως επιθυμούν την αποδυνάμωσιν των Λαών, τους οποίους κυβερνούν ; 
   Κάτι επί του εν λόγω Πίνακος δεν συμβαδίζει προς τους Κανόνας της Κοινής Λογικής, αλλά και προς τους Κανόνας Επιβιώσεως ενός Κράτους ! ... 

ΕΥΓΕ ! Προς το Ιράν ! Ως προς την Πράξιν του ταύτην !

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Συντόμως πως, θα παύσετε ... υποχρεωτικώς την ... αφαίμαξιν των Ελλήνων ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

DefenceNet - Γερμανικό ΜΜΕ: «Παραμύθια τα περί οικονομικής βοήθειας της Γερμανίας προς την Ελλάδα» - (βίντεο)

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Προς όσους δεν γνωρίζουν, ποίος και τι εστί ο ... ιαπετός ! Και προς ό,σους προσποιούνται, ότι ... αγνοούν, ποίος και τι εστί ...

   " ... Ιαπετόν (16) τε ιδέ Κρόνον αγκυλομήτην ...", (" ... τον Ιαπετό και τον Κρόνο με τους δόλιους στοχασμούς ..."), Ησιόδου ΘΕΟΓΟΝΙΑ, οίκος εκδόσεως βιβλίων "ΠΑΠΥΡΟΣ", σελ. 52-53, μετάφρασις Π. Λεκατσάς.
**************************************************
   Αρχαίος : Ώστε, πλησίον ο είς του ετέρου τίθενται, υπό του Ησιόδου, τα δύο εν λόγω ... λουλούδια της αρχαιότητος. Τούτο, δε, συνέβη ουχί τυχαίως πως ...
**************************************************
16. "Αναφέρεται και ο Ιαπετός, διότι εκτός του ότι ο υιός του Προμηθεύς διαδραματίζει εν τοις ακολούθοις σπουδαίον ρόλον, ο Ιαπετός και ο Κρόνος εκπροσωπούν τους παμπαλαίους της φυσιολατρείας χρόνους".
**************************************************
   Αρχαίος : 
1) Ώστε, συμφώνως και προς τον Π. Λεκατσάν, ο τσογλανο-προμηθεάκος, υιός του ... ιαπετού εστί ... 
2) Ώστε, συμφώνως και προς τον Π. Λεκατσάν, ο ιαπετός, ομού μετά του κρόνου, εκπροσωπούν τους χρόνους της ... φυσιολατρείας ...
3) Αλλά, τίνος λόγου ένεκεν ομού μετά του ... κρόνου ; ... Μα, επειδή ήτο ... γέννημα του κρόνου και τας εντολάς του κρόνου εφήρμοζεν, έως ότου τούτος συνελήφθη υπό του Διός !
3) Αλλά, ποίος έτερος συνδέεται μετά της ... φυσιολατρείας ; ... Μα, η σκουπιδο-κατσίκα ο ... παν ... (At ego in Arcadia) ...
4) Και που αλλού ... συνευρίσκονται αι "δύο" τούται οντότηται ; ... Μα, εντός των μασωνικών σκουπιδο-στοών ! Όπου η, μεν, ορθία σκουπιδο-κατσίκα λατρεύεται ως ... θεός, ο, δε, ιαπετός τιμάται δια της επινοήσεως ... ιαπετικών τεχνών ... (οι βιασμοί, αι τελετουργικαί σφαγαί Ανθρώπων, κλπ)
6) Ώστε, ιαπετός=παν
 ****************************************************
   "Κι' ο Ιαπετός του Ωκεανού την κόρη την ομορφοστράγαλη Κλυμένη επήρε. Ανέβηκε μαζί της στο γαμήλιο το κρεβάτι, κι' αυτή τον Άτλαντα του γέννησε, το γιό με την ατρόμαχτη ψυχή. Του γέννησε και τον μεγαλοφάνταστο Μενοίτιο και τον Προμηθέα, τον εύστροφο και γρήγορο στο νου, και τέλος τον αδέξιο τον Επιμηθέα, που απ' την αρχή συμφορά στάθηκε για τους ανθρώπους, που τους τρέφει το ψωμί, γιατί εδέχτηκε αυτός πρώτος, την παρθένα (Αρχαίος : εννοεί την ... Παν-δώρα) πούπλασεν ο Δίας. Τον ασεβή Μενοίτιον ο Δίας με το μακρύ το βλέμμα γκρέμισε μέσ' στο βυθό του Ερέβους, με τον φλογοβόλο χτυπώντας κεραυνό για το ξεφρένιασμα και την ασύγκριτη τη δύναμί του. Ο Άτλας, σ' ανάγκη υποταγμένος τρομερή, ορθός στα πέρατα της γης, μπροστά στις λιγερόφωνες τις Εσπερίδες, κρατάει τον πλατύτατο ουρανό με το κεφάλι και τ' ακαματά του χέρια. Γιατί τον κλήρο τούτο νάχη του ώρισε ο βαθύβουλος ο Δίας. Και όσο για τον Προμηθέα πούχε τα πολλά σοφίσματα, μ' αφεύγατα δεσμά, βαρύμοχτα δεσμά, τον έδεσε και με κολώνα τον εκάρφωσε μπηγμένην ως τη μέση. Και καταπάνω του απλοφτέρουγο ξεσήκωσε αετό. Κι' αυτός το συκώτι τούτρωγε το αθάνατο. Κι' όσο τη μέρα τούτρωγε το τεντοφτέρουγο όρνιο, ολονυχτίς μεγάλωνε και πάντα ήταν ακέριο. Μα τ' όρνιο τούτο, της Αλκμήνης της ομορφοστράγαλης ο γιός, ο Ηρακλής, το σκότωσε κι' από τη μαύρη τούτη αρρώστια λύτρωσε του Ιαπετού τον γιό και τον λευτέρωσε απ' τα πάθη, κι' όχι χωρίς το θέλημα του Ολύμπιου Δία πόχει τον υπέρτατο τον θρόνο και που ήθελε τη δόξα του Ηρακλή του Θηβογεννημένου ακόμα μεγαλύτερη, παρά μπροστά, στη γη την πολυθρέφτρα. Με τη φροντίδα τούτη τίμησε τον μεγαλόδοξό του γιό ...". (Ησιόδου ΘΕΟΓΟΝΙΑ ως άνω, σελ.96-97-98-99).    
   Αυτά και απτά ...