Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Και αφού δεν την ρίχνετε από τριετίας, τι είσθε (ως συνδικαλισμός) ; ... ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ !...: ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ! Απηυδισμένοι Δημόσιοι υπάλληλοι και εργαζόμενοι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, περιμένουν από την η...

Ρέ, λοράν ... ΜΑΛΑΚΙΟΥΣ ! Εσύ τι δουλειά έχεις στη Συρία ; ... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ και τότε ... ΓΑΜΕΙ ΚΙ' Ο ΠΤΩΧΟΣ ! .. Ποιούς ; ... ΕΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ και ΠΟΡΔΕΣ των ... ΠΟΥΤΑΝΟ-ρουθτσάϊλντ ! ... Αντελήφθης ... ΜΑΛΑΚΙΟΥΣ ; ... ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ, ώ νεαρέ Άσσαντ ! Μόλις ... ξεμυτίσουν ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ των ... ΜΑΛΑΚΙΟΥΣ, ξαμόλησε τους ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ στο ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-κρατίδιο και την ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !!!-

Η γαλλία θα απαντήσει με χτύπημα  

αν ο Άσαντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα



   Η γαλλία θα χρησιμοποιήσει αμέσως στρατιωτική βία, εάν ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα. Αυτό δήλωσε την Παρασκευή ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών λοράν φαμπιούς.

   Σημειώνοντας ότι «τα βιολογικά και χημικά όπλα είναι ασυνήθιστα όπλα», ο Φαμπιούς κατέστησε σαφές ότι το Παρίσι σε αυτή την περίπτωση δεν προτίθεται να περιμένει το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που θα εξουσιοδοτεί τη διεξαγωγή οποιασδήποτε επιχείρησης στη Συρία. Την ίδια στιγμή ο Φαμπιούς αρνήθηκε να πει, ποιος ακριβώς, η Γαλλία ή οι ΗΠΑ, θα αναμειχθεί πρώτος στην υπόθεση της Συρίας, σε περίπτωση που ο Άσαντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα. «Αυτό θα το κρατήσω μυστικό», είπε.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Ποιά ... διπλωματία, ρέ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΠΟΥΣΤΡΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ ; ... Των ... ειδικών δυνάμεων ; ... Των ... μισθοφόρων ; ... Των ... τσετσένων ; ... "ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΣΜΟ" ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: «Η διπλωματία δε θα διαρκέσει επ' αόριστον»: Ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε σήμερα το Ιράν ότι η διπλωματία δεν θα διαρκέσει επ'αόριστον, μετά τη δημοσίευση έκθεσης της .....

Και ΚΑΛΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-υπηρεσίας ατομικής ενεργείας ! ΝΑ ΠΑΤΕ στο ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ ! Εκεί θα βρήτε πολύ ... υλικό προς επιθεώρησιν ! ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: «Η Τεχεράνη εμποδίζει τις επιθεωρήσεις των πυρηνικ...: Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας κατηγόρησε σήμερα το Ιράν ότι παρεμποδίζει τις εργασίες επιθεώρησης στη στρατιωτική βάση Παρσίν, όπου...

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Οι ... ΠΟΡΝΕΣ της ... τουρκο-φινλανδίας ... εν δράσει ...

DefenceNet - Tσετσένοι εξτρεμιστές κρύβονται στην Φινλανδία

Ώστε, ώ ... ισραηλο-fence, όχι μόνον δεν έπαθαν "εγκεφαλικό" οι γαμημένες πολιτείες και το ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ, αλλά επί τούτου εστάλη ο ... αντρέας παπανδρέου της Αιγύπτου στην Τεχεράνη, για να δημιουργήση "κλίμα" εις βάρος του Άσσαντ ... Αυτά, για την ανάλυσιν του κώλου, την οποίαν ανήρτησες επί του θέματος τούτου ...

Οι εκπρόσωποι της Συρίας αποδοκίμασαν τον Μούρσι στη Σύνοδο Κορυφής της Τεχεράνης



   Η αντιπροσωπεία της Συρίας αποχώρησε από την αίθουσα συνεδριάσεων της Συνόδου Κορυφής του Κινήματος Αδεσμεύτων στην Τεχεράνη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μούρσι, ο οποίος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση της Συρίας, μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερ.

   Ειδικότερα ο Μούρσι, μιλώντας για την εμφύλια σύρραξη στη Συρία, είπε πως οι ενέργειες της κυβέρνησης του Άσαντ είναι «δεσποτικές» και απηύθυνε έκκληση για ειρηνική διαδικασία μεταβίβασης της εξουσίας σε δημοκρατική κυβέρνηση.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δηλαδή ήθελες, να κάνης κάτι, ώ ... εβραιόπουλον της Κερκύρας ; ...

DefenceNet - Δένδιας για Δουβλίνο ΙΙΙ-Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!

Τους ΠΡΟΔΟΤΑΣ είτε ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙΣ, είτε ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ !

DefenceNet - "Αρμαγεδδών" στην ΠΑ: Θέλουν να αποσύρουν 130 μαχητικά λόγω χρεoκοπίας!

Άντε γαμήσου, μωρή ΤΣΟΥΛΑ !

DefenceNet - Μέρκελ: "Ματώνει η καρδιά για τις μειώσεις συντάξεων στην Ελλάδα"

Σιγά, ώ ... ισραηλο-net ! Δεν κρύβεις και ολίγον την χαράν εσού ... Ακόμη και εάν σε πουλήσει το ... εβραιόπουλον της Ρωσίας, ήτοι ο ρασπούτιν, ώ νεαρέ Άσσαντ, με την πρώτην είδησιν περί εισβολής ΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ του ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ και ΚΕΡΑΣΕ, Ο,ΣΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΡΟΛΑΒΗΣ και τους εισβολείς και το ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ΚΡΑΤΙΔΙΟ και τα ΚΩΛΟ-ΓΕΡΟΝΤΙΑ του ριάντ και την ζωο-άγκαραν !!!

Προς ... αντιπροεδράκον των γαμημένων πολιτειών αμερικής : Και 'γώ ΓΑΜΩ τους σιωνιστάς !

DefenceNet - Ο αντιπρόεδρος ΗΠΑ πάει στο Ιράκ για τη Συρία

Τις ... αθερίνες, τις ... αθερίνες ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Σκάνδαλο με τα δορυφορικά της ΕΡΤ - Από σύμβαση με μηδέν κόστος τώρα το δημόσιο θα πληρώνει πάνω από 20 εκατ. ευρώ ετησίως !!!


- Μέχρι τώρα η σύμβαση για τα δορυφορικά προγράμματα της ΕΡΤ ήταν δωρεάν για το δημόσιο
- Έχει παρέμβει ήδη ο εισαγγελέας για τον τρόπο που η σύμβαση πήγε σε άλλη εταιρεία
- Συνολικά τα δορυφορικά της ΕΡΤ είναι πέντε και το δημόσιο θα πληρώνει 4,5 εκατ. για το καθένα


Την ώρα που οι έλληνες πολίτες περιμένουν με τρομερή αγωνία για να μάθουν πόσο θα ψαλιδιστεί για πολλοστή φορά το εισόδημά τους, έρχεται μία αποκάλυψη για την κρατική τηλεόραση που μόνο οργή προκαλεί και δείχνει πως τελικά οι θυσίες των Ελλήνων πάνε στο βρόντο.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ στις 19:00, έχει προκύψει ένα μέγα σκάνδαλο με τα δορυφορικά προγράμματα της ΕΡΤ, τα οποία αποτελούν ουσιαστικά τη φωνή της χώρας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, μέχρι πρότινος υπήρχε μία πολύ μεγάλη γαλλική εταιρεία, η οποία είχε αναλάβει με σύμβαση το έργο να μεταδίδει τα δορυφορικά προγράμματα της ΕΡΤ ανά τον κόσμο, σύμβαση για την οποία το ελληνικό δημόσιο δεν πλήρωνε ούτε μισό ευρώ.

Κι ενώ υπήρχε αυτή η επωφελής σύμβαση για την ΕΡΤ, όπως αποκάλυψε ο κ. Δημητρακόπουλος, ξαφνικά με κάποιες διαδικασίες, η νομιμότητα των οποίων ήδη ελέγχεται από τον αρμόδιο εισαγγελέα, αυτή η σύμβαση άλλαξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του γνωστού νομικού, η σύμβαση αυτή μετατράπηκε σε μία σύμβαση παροχής του δορυφορικού προγράμματος σε άλλη εταιρεία αλλά αυτή τη φορά αυτό δεν θα γίνεται δωρεάν.

Αντίθετα, για κάθε δορυφορικό πρόγραμμα η ΕΡΤ και κατά συνέπεια τα κρατικά ταμεία θα επιβαρύνονται με 4,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Εάν αναλογιστεί κάποιος ότι η ΕΡΤ διαθέτει πέντε δορυφορικά προγράμματα, αυτό σημαίνει ότι το δημόσιο θα πληρώσει πέντε φορές από 4,5 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει 22,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, για κάτι που μέχρι τώρα το κράτος δεν πλήρωνε ούτε ένα ευρώ. 
newsit.gr
ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ

Ώστε, ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ της Ρωσίας, όστις την μετεβίβασεν εις τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους, ετιμήθη υπό της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-λιθουανίας ...

Ο Μπορίς Γέλτσιν τιμήθηκε μετά θάνατον με παράσημο της Λιθουανίας



   Η χήρα του πρώτου προέδρου της Ρωσίας Ναΐνα Γέλτσινα παρέλαβε από τα χέρια της προέδρου Νταλί Γκριμπαουσκάιτε ένα από τα υψηλότερα παράσημα της λιθουανίας, τον Μεγάλο Σταυρό του Τάγματος του Σταυρού Βίτις, με το οποίο τιμήθηκε μετά θάνατον ο μπορίς γέλτσιν.

   Κατ’ αυτόν τον τρόπο η λιθουανία τίμησε τη μνήμη του μπορίς γέλτσιν και του εξέφρασε ευγνωμοσύνη για την αποτελεσματική υποστήριξη της ανεξαρτησία των χωρών της Βαλτικής. Είκοσι χρόνια πριν, το Σεπτέμβριο του 1992 ο γέλτσιν υπέγραψε ανακοινωθέν για την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων από τη λιθουανία, ενώ η αποχώρηση έγινε ακριβώς ένα χρόνο αργότερα.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Άντε γαμήσου, ρε κωλοσφούγγι της Αιγύπτου ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ των γαμημένων πολιτειών αμερικής ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

DefenceNet - O Μόρσι ζητάει την απομάκρυνση του Άσαντ

Μισθοφόροι-εισβολείς εκ της ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-τσετσενίας (ώστε, έτσι, βλαδιμηράκο ;), της ΚΑΘΗΚΟ-λιβύης (των καθηκιών της βεγγάζης-ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΝΑ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΟΥΝ την κωλο-βεγγάζη βρε Άσσαντ !), το Σκατάρ, την αραπιά των κωλόγερων του ριάντ και την ζωο-μογγολο-εβραιο-τουρκία ; ... ΔΩΣΕ, νεαρέ Άσσαντ, ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ την άγκαρα ΚΑΙ 'ΣΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ (έναντι οιουδήποτε τιμήματος ! Τα κτίρια κτίζονται και πάλιν, οι πατρίδες όχι ! ...), έχων εις το μυαλό σου τα ερπετά και την εξόντωσίν των !

Ασφαλώς και "Θα φύγης, όταν θα τελειώσης την ... δουλειά σου" ! Το ΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΗΣ αποτελεί το ζητούμενον, επειδή υφίστανται και ... ανεπιστρεπτί ταξείδια, ως το ... ταξείδι προς το ... υπερπέραν ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

DefenceNet - "Θα φύγω όταν θα τελειώσω τη δουλειά μου" δήλωσε ο κ.Στουρνάρας

Άφησε τον ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΡΚΟΥΑ, νεαρέ Άσσαντ, να λέγη τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ του ! Εάν απειληθής σοβαρώτερον ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ του ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ και ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΗΣ στους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους και στους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ στον σιωνισμό κυβερνήτας των Αράβων ΚΑΙ στους ΚΩΛΟ-τούρκους ! Δεν εξελέγης ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ από τον καραγκιόζη της κουτο-φραγγίας, ούτε από κάποιο άλλο γελοίο υποκείμενο και ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίο τύπου "λέων ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΕΤΑ" !

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Άντε γαμηθήτε, ρέ, εκεί στον ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΟΙΚΟ !

DefenceNet - Ο Λευκός Οίκος για τα πτώματα στη Νταράγκι της Συρίας

Το Σουδάν επιθυμεί επενδύσεις, αλλά οι "Ελληνες" δεν επενδύουν ούτε εις την Ελλάδαν ... Προτιμούν την "επένδυσιν" εις τα ... θησαυροφυλάκια ξένων τραπεζών ...

ΝΑΙ ! "Να μάθουμε την Αλήθεια" ! Αλλά και να πάνε φυλακή οι ... μάγκες βουλευταί ! Ως, επίσης, και να προτείνης την ψήφισιν νόμου περί κατασχέσεως και επιστροφής των κλαπένων, ληφθέντων "δώρων", κλπ, εις το ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ !

DefenceNet - Δήλωση Καμμένου για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο κ. Διώτης στην άσκηση του λειτουργήματός του

Ώστε, η πάταξις της φοροδιαφυγής ... άνω των 300.000 ευρώ ... ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ! Εν ώ χρόνω η πάταξις της φοροδιαφυγής ... της αθερίνας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ! Μην θεωρήσετε, ότι αποτελώ θιασώτην της φοροδιαφυγής, αλλά ΕΠΙ ΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ πολιτικών, η ... φορολογική συνείδησις ονομάζεται και ΗΛΙΘΙΟΤΗΣ ...

Planet-Greece: Έγκυρη ενημέρωση: Διώτης:Δεν μου έδιναν ούτε έναν υπάλληλο για να πι...: Τι συμβαίνει ρε πο@σ@η μου; Το ιστορικό της εκπαραθύρωσής του από τη θέση του επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος περιγ...

Δεν αποτελεί τον ... πρώτον εποχικόν πυροσβέστην-εμπρηστήν ! Εάν, όμως, τον κρεμούσαν ανάποδα πάνω από φωτιά, έως ότου ψοφήση, δύσκολα θα ευρίσκετο εις το μέλλον ... μιμητής του ...

DefenceNet - Πήγαινε πρώτος στην… κατάσβεση των πυρκαγιών που ο ίδιος έβαζε!

Άντε με το ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ΚΡΑΤΙΔΙΟ των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ρουθ-τσάϊλντ ! ...

Σύμφωνοι, αλλά τόσα ... καζάντησε ο άκης μόνον από τις μίζες του Υπουργείου Αμύνης (Το έγραψε παλιότερα ο Μάκης Κουρής εις το "Παρόν" του) !!! ... Και πόσα από το Δημοσίων Έργων (ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΙΖΕΣ) ; ... Και πόσα από το Υπουργείο Ανάπτυξης (όπου διεξάγωνται άπαντες οι σημαντικοί διαγωνισμοί του Κράτους "μας") ; ... Και πόσα ο ... Λαλιώτης ; Η βασούλα η γιαχωβού ; ... Η οικογένεια ... σκατανδρέου ; ... Το ... πα.θο.κ. ως Κόμμα ; ... Έ, ρε ... μυτιληναίος και Μαίλλης που σας χρειάζεται ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ "ΚΟΛΠΟ" : Κατηγορούμε τους ... φοροφυγάδες (οι οποίοι ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ, αλλά απέφυγαν την φορολόγησιν. Άλλης απαξίας το αδίκημα της φοροδιαφυγής και άλλης απαξίας το αδίκημα της κλοπής δημοσίου πλούτου), αφήνοντας στην ησυχία τους τους ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΚΛΕΦΤΕΣ και ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς "μας" !!! Έέέέέέέέξυπνον ... Θέλω, να ειπώ, ότι ... "Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει" ... Και εάν αρχίσουμε, να ξεβρωμίζουμε ... τα πόδια, ΤΙΠΟΤΕ ΝΕΟ δεν θα δημιουργηθή ! ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΗ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ των εβραίων και αλβανών ... επιχειρηματιών, πολιτικών, μασώνων, κλπ ...



H Διεφθαρμένη Ψωροκώσταινα και το Ψευτορωμαίικο

Καταθέσεις τριών δισ. ευρώ, στο εξωτερικό, από 1727… αφορολόγητους
   Η συνέχεια του άρθρου εις το Ιστολόγιον
   Δελτίο των 11

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Βρέ, βετεράνε, ποίου ... Κράτους εννοείς ; ... Του κράτους της ... μιμής, της βασούλας της γιαχωβούς, του διαζυγίου από την σατανίστρια σκυλο-τσάντ, του ... άκη, του λαλιώτη και των άλλων παιδιών ; ...

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Φοροφυγάδες ενωμένοι εναντίον του Κράτους ...Οχλοκ...: Ποιο Κράτος ; δεν υπάρχει κράτος οι φοροφυγάδες ενωμένοι εναντίον της οικονομικής Αστυνομίας για να συνεχίσουν να μας κλέβουν  ...Άγνωστο αν...

Άντε γαμήσου, ρέ ΓΕΛΟΙΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΝ με IQ ... ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΖΩΟΥ !

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ρέ, ... βλαδιμηράκο ! Ποία ... φυσικά φαινόμενα και ποία ... συνηθισμένη υπόθεση ; ... "ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ" ; ... Επειδή, πλησιάζει η ώρα, που θα καίγωνται άλλων ... τα περίχωρα ... Αντελήφθης, ΜΑΛΑΚΑ ; ...

Περίχωρα των Αθηνών έχουν τυλιχθεί στις φλόγες







09.08.2012 Греция пожар
Фωτογραφία : EPA

   Στην Ελλάδα μαίνονται οι πυρκαγιές. Έχουν τυλιχθεί στις φλόγες τα περίχωρα της πρωτεύουσας Αφίδναι. Η ζώνη που καίγεται απέχει μόλις λίγο παραπάνω από 30 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

    Ελικόπτερα ρίχνουν τόνους νερού στα φλεγόμενα δασικά μέτωπα. Στο έδαφος μάχονται με τις φλόγες πυροσβέστες, τους οποίους προσπαθούν να βοηθήσουν εθελοντές, όμως προς το παρόν οι προσπάθειές τους είναι μάταιες. 
   Παρά το ότι για την Ελλάδα το καλοκαίρι αυτά τα φυσικά φαινόμενα είναι συνηθισμένη υπόθεση, πολλοί κάτοικοι προτίμησαν για λόγους ασφαλείας να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Καταστήματα και διοικητικά κτήρια στο χωριό αυτό είναι κλειστά, αλλά επίσημη εντολή εκκένωσης δεν έχει δοθεί.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Εν ώ ο στόχος της ... ΕΡΠΕΤΟ-mossad, την οποίαν φιλοξενείς εις το ... Μέγαρον του ... Λαού, ποίος εστί ; ...

DefenceNet - ΚΚΕ: O στόχος του γαλλογερμανικού άξονα είναι "η μόνιμη καταδίκη του λαού στην εξαθλίωση"

Και ορθώς έπραξεν !

DefenceNet - To Iράν προσκάλεσε την Χαμάς στην σύνοδο των Αδεσμεύτων!

Ά, δεν πρόκειται περί σημαντικού γεγονότος ... Τα ίδια πράττουν και οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι : Είναι ... καλοί επιστήμονες και ... φιλάνθρωποι ... Περί του τελευταίου προβάλλει σθεναράς αντιρρήσεις ο ... ραββίνος βουλγαρίας, αλλά κάτι θα γίνη, ώστε να σωπάση και να μην ... ξεμπροστάζη την ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ράτσα των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ερπετών ...

Αγαπητέ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ! Είναι απλό ! Όσον πλησιάζουν αι εκλογαί, ..."Εάν δεν τους γαμήσεις, θα σε γαμήσουν" ... Με τα εβραιο-ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ σαξωνό-ΣΚΥΛΑ δεν υφίσταται ... τρίτος δρόμος ! Ή ΕΣΥ ή αυτά ! Διάλεξε ! ...

ΘΑΝΑΤΟΣ εις οιονδήποτε ΒΑΡΒΑΡΟΝ ΖΩΟΝ ... "σηκώσει το χέρι του" εις ΕΛΛΗΝΑΝ/ΕΛΛΗΝΙΔΑΝ !

DefenceNet - Επαναφορά της θανατικής ποινής θα ζητήσει η Χρυσή Αυγή

Ορθώς ! Όμως, ... "σιγά μην παραιτηθή" ο ΚΡΥΠΤΟ-εβραίος της Κερκύρας ...

DefenceNet - Tην παραίτηση Δένδια ζητά η Χρυσή Αυγή

Ουδεμίαν σχέσιν έχουν μετά του εν λόγω γεγονότος ... ΠΟΥΤΑΝΟ-ΠΟΥΣΤΡΟ-ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ως οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-πράκτορες της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-cia, της ΕΡΠΕΤΟ-mossad και της ΤΣΙΜΠΟΥΚΟ-nsa ...

in.gr - Πολύνεκρη έκρηξη στο μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου της Βενεζουέλας - Ειδήσεις - Κόσμος

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Εν ώ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ της νορβηγίας ; ... Μπορεί, να είχε συνεργούς ή όχι ; ... Εκτός εάν η στοά και η συναγωγή και ο ... Πρωθυπουργός δεν ... χαρακτηρίζωνται ως ... συνεργοί ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Ο «Σκοπευτής της Τουλούζης» μπορεί να είχε συνεργούς



   Η γαλλική εφημερίδα Le Monde απέκτησε πρόσβαση στα υλικά της αστυνομικής έρευνας σχετικά με την υπόθεση του «Σκοπευτή της Τουλούζης» Μοχάμεντ Μερά, σύμφωνα με τα οποία μπορεί να είχε συνεργούς.

   Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας ο 24χρονος Μερά, που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά την απόπειρα της σύλληψής του, είχε ευρείες σχέσεις που κάλυπταν 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αιγύπτου, το Μαρόκο, το Καζαχστάν και τη Σαουδική Αραβία. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο εγκληματίας έκανε περισσότερα από 1.800 τηλεφωνικές κλήσεις προς αυτές τις χώρες.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Τι έγινε, ώ ... λέων ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΕΤΑ ; ... Χιλιάδες κάτοικοι να επευφημούν τον Στρατόν του Άσσαντ ; ... Τι έγιναν οι ... "αντάρτες" ; ... ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ ο ΑΣΣΑΝΤ ; ... ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ 'ΣΥ, ΤΩΡΑ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

DefenceNet - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί: Χιλιάδες παγιδευμένοι πολίτες υποδέχθηκαν το συριακό Στρατό στο Χαλέπι -(vid)

... 77 ανθρώπους εφόνευσεν το σιωνιστικόν-μασωνικόν ΚΤΗΝΟΣ ! 21 δια 77=1 έτος φυλάκισις επί εκάστων ... 3,66 ανθρώπων ... ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους ... Ή, τότε, θα επιβληθούν ... άλλου είδους ποιναί ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-δικαιοσύνη του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραϊκού κώλου ! 21 έτη και εις περίπτωσιν ... καλής διαγωγής, κατόπιν 10 το πολύ ετών θα επισκέπτεται ελευθέρως και πάλιν την ... ΣΥΝΑΓΩΓΗΝ και την ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΗΝ-ΣΤΟΑΝ ΤΟΥ ...

Οπότε, νεαρέ Άσσαντ, όποτε "έλθη" η ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΑΜΗΣΕ και το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ και τους ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ στον σιωνισμό σαουδάραβες, σκατάρ, ζωο-μογγολο-εβραιο-τουρκία, κλπ (εννοείται τους κυβερνήτες και τα στηρίγματά τους και ουχί τους Λαούς των) !

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τι έγινε, ρέ τουρκο-ΜΑΛΑΚΕΣ ; ... "Κλάσατε μέντες" ; ...

DefenceNet - Τουρκία: Έκκληση από Ερντογάν στους Κούρδους της Τουρκίας μετά το κτύπημα στη Γκαζιαντέπ

Εσύ, ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ, με ποιανού την ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΘΑ ΒΡΕΘΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ; ...

DefenceNet - Iσραήλ: Αντιμέτωπο με την στρατιωτική ισχύ του Ισραήλ το Ιράν

Μωρή, ... σκυλο-πουτάνα της βλακο-γοτθίας ! "Ξύνεσαι στην γκλίτσα του Τσοπάνη" και δεν το αντελήφθης ! ...

DefenceNet - Οι Έλληνες εφοπλιστές αγοράζουν την γερμανική ναυτιλία

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ρέ, ... ρουθ-τσάϊλντ ! Άντε σκυλο-γαμήσου και 'σύ και η κωλο-εφημερίδα σου ! Τεμπέλικο και ... παρασιτικό ερπετό του Πλανήτη ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Δραχμή με ... πρωθυπουργεύοντα ΠΡΟΔΟΤΗΝ ως εσύ, ασφαλώς σημαίνει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ! ...

DefenceNet - Α. Σαμαράς «Μία επιστροφή στην δραχμή θα ήταν καταστροφή για την Ελλάδα»

Τα ... πίτμπουλ της Ασίας, ήτοι οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-τσετσένοι, ... "ξύνωνται στην γκλίτσα του Τσοπάνη" ...

DefenceNet - Γιός Τσετσένου πολέμαρχου σκοτώθηκε στην Συρία

Προς ... εισαγωγείς-αντιπροσώπους ! ...

Η Ρωσία παρουσίασε νεότατο τεχνικό εξοπλισμό στην έκθεση στη ΛΔΚ






Трактор \'ЮМЗ-6АЛ\' Выставка достижений народного хозяйства СССР (ВДНХ СССР)

Φωτογραφία: RIA Novosti

   Νεότατα δείγματα γεωργικού εξοπλισμού παρουσίασε η Ρωσία στη διεθνή βιομηχανική έκθεση που εγκαινιάστηκε στην πόλη Ρασόν της Βόρειας Κορέας.

   Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται θεριστικές μηχανές για τη συγκομιδή σόγιας. Στο ρωσικό περίπτερο παρουσιάζονται επίσης οδικά τεχνικά μέσα και διαφόρων ειδών μεταφορικά μέσα.
   Παρουσιάζονται επίσης σχέδια, αφιερωμένα στα κοινά προγράμματα της Ρωσίας και της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας. Μεταξύ αυτών είναι η ανασυγκρότηση του σιδηρόδρομου, που συνδέει τη ρωσική πόλη Χασάν με το λιμάνι της Βόρειας Κορέας Ρατζίν, καθώς και η κατασκευή εκεί τερματικού σταθμού φόρτωσης-εκφόρτωσης
   Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης η Κίνα, η Σουηδία, η Ταϊβάν και η Τσεχία.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Και η ΕΛΛΑΣ, συντόμως, θα βοηθή την ... εν κουτο-φραγγίαν ... αντιπολίτευσιν ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Η Γαλλία ομολόγησε ότι βοηθά τη συριακή αντιπολίτευση


   Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Ζαν-Μαρκ Ερό αναγνώρισε σήμερα ότι η χώρα του παρέχει υποστήριξη στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό της αντιπολίτευσης, ωστόσο δεν του προμηθεύει όπλα.

    Ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι η γαλλική πλευρά παραχωρεί στους Σύρους αντιπολιτευόμενους αποκλειστικά μέσα επικοινωνίας και «εξοπλισμό για την προστασία των ανθρώπων».
Πέραν αυτού ο Ερό για άλλη μια φορά κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να επιδιώξει την απομάκρυνση από την εξουσία του προέδρου της Συρία Μπασάρ Άσαντ.
   «Πρέπει να πετύχουμε ώστε ο Άσαντ να φύγει», είπε ο Γάλλος πρωθυπουργός.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Ά, θα ... αγοράση ... 5.000 νάρκες ο ... ελληναράς ... σαρα-μάρα-ς ...

Το οπλοστάσιο του ρωσικού στρατού θα συμπληρωθεί με νέο εξοπλισμό

   Νεώτατα όπλα, όπως οι νάρκες κατά ελικοπτέρων ρωσικής παραγωγής, θα παραληφθούν από το ρωσικό στρατό από το 2013, ανακοίνωσε επίσημη πηγή.

   Οι νάρκες κατά ελικοπτέρων προορίζονται για την προστασία διαφόρων εγκαταστάσεων από επιθέσεις ελικοπτέρων και με τη βοήθειά τους μπορούν να παγιδευθούν τα αεροδρόμια του εχθρού.Η νάρκη είναι σε θέση να εντοπίζει το στόχο σε απόσταση έως και ένα χιλιόμετρο, ενώ ένας αισθητήρας υψηλών συχνοτήτων προσδιορίζει τη θέση του στόχου και δίνει την εντολή της πυροδότησης. Το όπλο μπορεί να καταστρέψει το στόχο από το έδαφος σε απόσταση ως και εκατό μέτρα, διαπερνώντας το ατσάλι.
   Η νάρκη επίσης λειτουργεί και αυτομάτως, μπορεί να πυροδοτείται εξ αποστάσεως, ουσιαστικά πυροβολώντας τα ελικόπτερα, που περνούν από πάνω της.
   Η Φωνή της Ρωσίας






Δεν αποτελεί την ... μόνην στιγμήν, την οποίαν θα αντικρύσουν οι Έλληνες ! ...

Δείτε την φωτογραφία που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο και αποθανατίζει την στιγμή που περιμένουν να αντικρύσουν οι γνήσιοι ΄Ελληνες ! 

   ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Προς Μητροπολίτην Πατρών !

   Εις την Πόλιν πράττεται συστηματικώς, βοηθούσης και της οικονομικής δυσπραγίας των Πολιτών, ... προσηλυτισμός υπό των κρυπτο-εβραίων και φανερο-παπικών/σχισματικών !
   Ουδέν αντελήφθεις ; ...
   Ουδέν στοιχείον και ουδεμίαν μαρτυρίαν διαθέτεις ; ...
   Διότι, εις αντίθετον περίπτωσιν, θα κατέθετες και 'σύ μήνυσιν, ως έπραξεν ο Μητροπολίτης Πειραιώς, έτσι δεν είναι ; ...

Έλληνες Πρόεδροι, ... Αντιβασιλείς και ... Εθνικοί Ποιηταί εις Χώρας ξένας, άλλοτε φιλικάς και άλλοτε εχθρικάς προς την Ελλάδαν ! Άπασα η κληρονομία τούτη ... ίσως αποτελέση συντόμως την βάσιν της εξαπλώσεως του Ελληνισμού, επισήμως πλέον, μέσω της Ελλάδος ...

ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ: ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ: Ο πρώτος πρόεδρος ...: Στην Χειμάρα επικρατούσε αναβρασμός, οι Έλληνες δεν άντεχαν άλλο την βαναυσότητα των τούρκων, δεν τους σήκωνε άλλο ο τόπος. Έτσι, το 167...

Αντελήφθης, Άσσαντ ; ... Ότε απειληθής σοβαρώς, ΓΑΜΗΣΕ, ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΣΕ.-

Οι ηπα θα αλλάξουν την στάση τους απέναντι στη Συρία, εάν ο Άσαντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλαΟμπάμα



   Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Δευτέρα, πως η στάση των ΗΠΑ σχετικά με τη διαμάχη στη Συρία θα αλλάξει, εάν το καθεστώς του Μπασάρ Άσαντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα. 

   Σύμφωνα με τον Ομπάμα, η οποιαδήποτε μετακίνηση των υπαρχόντων στη Συρία αποθεμάτων χημικών όπλων θα οδηγήσει σε τεράστιες συνέπειες – μέχρι και σε στρατιωτική επέμβαση.

   Η Φωνή της Ρωσίας

Είθε, να έπραξαν τούτο αι δυνάμεις της Συρίας ! Δικαιούνται, όπως ... ΓΑΜΗΣΟΥΝ την ζωο-μογγολο-εβραιο-τουρκία δια κάθε γνωστού και αγνώστου τρόπου !

Οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας κατηγορούνται για τρομοκρατική πράξη στη Τουρκία



   Εννέα άτομα σκοτώθηκαν και 69 τραυματίστηκαν από έκρηξη στο Γκαζιανεπέ της Τουρκίας. Το Εργατικό κόμμα του Κουρδιστάν (ΕΚΚ) δήλωσε πως δεν έχει σχέση με την τρομοκρατική πράξη. Οι τοπικές αρχές πιστεύουν πως στο συμβάν συμμετείχε η Συρία.

   Η έκρηξη της βόμβας, η οποία ήταν γεμάτη με καρφιά, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας κοντά σε στάση, όπου ένα λεωφορείο εκείνη τη στιγμή αποβίβαζε τους επιβάτες. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ενεργοποιήθηκε εξ αποστάσεως. Οι φλόγες από την έκρηξη σκέπασαν το λεωφορείο που βρισκόταν κοντά μαζί με τους επιβάτες και τρία αυτοκίνητα.
   Οι Τούρκοι πολιτικοί δεν βιάζονται να αφαιρέσουν την ευθύνη από τους κούρδους αυτονομιστές, όμως σημειώνουν, πως το ΕΚΚ δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει μία τέτοια τρομοκρατική πράξη μόνο του και δηλώνουν για την κατηγορηματική συμμετοχή των συριακών δυνάμεων ασφαλείας. Σύμφωνα με αυτούς, στόχος αυτής της τρομοκρατικής πράξης ήταν να σπείρει τον φόβο στους κατοίκους της Τουρκίας.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Κι' έτσι, ο ... αγράμματος ναυτικός, κωλόγυφτος και ΣΚΟΥΠΙΔΟ-τραμπούκος Πρόεδρας της ... γυφτο-δακο-ρουμανίας θα εξακολουθήση, να υπηρετή την ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΤΑΝΑ της βλακο-γοτθίας ...

Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας είναι πρόθυμος να αναγνωρίσει ως μη πραγματοποιημένο το δημοψήφισμα



   Ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Βίκτορ Πόντα υποσχέθηκε να εκτελέσει την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, που εκρινε ως μη πραγματοποιημένο το δημοψήφισμα για την έκφραση δυσπιστίας στον Πρόεδρο Τραγιάν Μπασέσκου.

   «Θέλω να στείλω στους Ρουμάνους μήνυμα, που καλεί σε σταθερότητα: η απόφαση του Δικαστηρίου θα εκτελεστεί», - είπε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξη τύπου.
   Χρέη Προέδρου στην περίοδο της διαδικασίας μετά την πρόταση μομφής κατά του Πρόεδρου του κράτους εκτελούσε προσωρινά ο Πρόεδρος της Βουλής Κριν Αντονέσκου.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Γιατί να εμφανίζωνται μόνον εν Ελλάδι, ώ ισραηλο-fence, οργανώσεις ... μυστήριο ; ...

DefenceNet - Επανεμφανίστηκε ο ... ASALA από την Συρία και απειλεί την Τουρκία με εκατόμβες νεκρών!

Τότε να παραδώσης, ώ Άσσαντ, πάραυτα τους S-7 και S-8 εις τους Κούρδους !

Πυραύλους Stinger παρέδωσε η Τουρκία στους αντάρτες της Συρίας

Οι αντάρτες στη Συρία απέκτησαν βλήματα επιφανείας-αέρος Stinger, σύμφωνα με την εφημερίδα Al Arabiya.    Οι αντάρτες στη Συρία απέκτησαν βλήματα επιφανείας-αέρος Stinger, σύμφωνα με την εφημερίδα Al Arabiya.
   Σύμφωνα με πηγές των αντικαθεστωτικών της Συρίας, οι αντάρτες έχουν στην κατοχή τους 14 πυραύλους Stinger, οι οποίοι παραδόθηκαν μέσω της Τουρκίας.
   Η μη κατανομαζόμενη πηγή που επικαλείται η εφημερίδα, δήλωσε ότι η χρηματοδότηση προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από τη Σαουδική Αραβία, αλλά η χώρα προέλευσης μπορεί να είναι μια άλλη. Το Αμερικανικό Πεντάγωνο αρνήθηκε να σχολιάσει το σχετικό δημοσίευμα.
   fox2magazine

Έ, μην ... ενοχλήτε το Νησί των απανταχού ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων και της εντοπίας βλαχο-ελίτ ...

DefenceNet - ΣΔΟΕ: Μυκονιάτικη "φοροκλοπή Rock'n'Roll"

Χαίρε ... ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! ...

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ: ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΧΑΝΟΝΤΑΣ 150 ΕΚΑΤ...

Χαίρε, ΑΛΗΘΕΙΑ !

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ! ! !: ΚΑΤΑΝΤΙΑ...... ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΠΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ΦΛΑΝΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΣΤΟ...

Άντε, να είδωμεν τας ... συνεπείας, ώ βλαδιμηράκο ! ...


ΥΠΕΞ Ρωσίας : «Οι λαθρέμποροι όπλων στη Συρία θα έχουν συνέπειες»


Μόσχα.

    «Η Μόσχα θεωρεί απαράδεκτο το λαθρεμπόριο όπλων στη Συρία, ιδίως όσον αφορά την ενεργοποίηση των στοιχείων που σχετίζονται με τη διεθνή τρομοκρατία», αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Interfax.
    «Η Μόσχα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι η παροχή  όπλων των  λαθρεμπόρων  προς τη Συρία είναι απαράδεκτη και προειδοποιεί όσους εκφράζουν παρόμοιες ιδέες για τις συνέπειες που  θα έχουν από τις ενέργειες αυτές. 
    Η παροχή όπλων σε τρομοκρατικές ομάδες και εξτρεμιστικά δίκτυα στη Συρία είναι ιδιαίτερη επικίνδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, όπως δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του- αναφέρει το δημοσίευμα.
--

Λοιπόν, ώ ... αρχιδάκ αρχιδάμα των γαμημένων πολιτειών, ... άλλαξες γνώμη κατόπιν των ... "χημικών" των ... ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ -ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ; ... Μην συναντηθώμεν, ώ ... ΠΟΥΣΤΡΑ ! Αντιλαμβάνεσαι, τι θα συμβή ! ...


Σύριοι αντάρτες πολιορκούν χριστιανικό χωριό



Δαμασκός.

    Περισσότεροι από 12 χιλιάδες Χριστιανοί στο χωριό Ράμπλα  της επαρχίας Χομς, επί δέκα συνεχόμενες ημέρες παραμένουν υπό πολιορκία από τους αντάρτες, αναφέρει το λιβανικό κανάλι «Αλ Μαγιαντίν», επικαλούμενο πηγή από την συριακή Εκκλησία.
    Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι προμήθειες τροφίμων στο χωριό έχουν εξαντληθεί.
    Ωστόσο, οι κάτοικοί της δεν μπορούν να πάνε πέρα από τα όρια του οικισμού, διότι φοβούνται ότι θα βρεθούν κάτω από τα πυρά των μουσουλμάνων ανταρτών.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ποιά περιοχή της Ελλάδος έμεινεν ... άνευ εμπρησμών ; ... Εάν δεν ψηφισθή ΝΟΜΟΣ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟΣ εναντίον των ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ, δεν θα διακοπή το ... σπορ του ... εμπρησμού !

Εν ώ εσύ, ώ ισραηλο-fence, πως το χαρακτηρίζεις ; ...

DefenceNet - Kαι ο πραγματικός ηγέτης του Ιράν ο Αλί Χαμενεΐ χαρακτηρίζει το Ισραήλ "καρκινικό όγκο"

Αι γελοιόηται, τας οποίας εγράψατε (και πολλοί του Διαδικτύου) εναντίον των κατοίκων της Νήσου Ύδρας, ... βοηθούν το σκυλο-εβραιο-κκε και τον εβραιο-σύριζα, να εμφανισθούν ως Προστάται των πτωχών ! ... Πως γίνεται, οι εν Διαδικτύω Πολέμιοι του Πολιτικού εν γένει Συστήματός "μας", ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ, ό,τι εκστόμισεν και ο ΚΑΘΗΚΟ-καψής του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-μέγκα ; ...

Βρέ, ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΓΟΥΡΟΥΝΟ της BND ! Όταν γαμηθή και ξεσκισθή η ΒΛΑΚΟ-Γοτθία, περί ποίου θα είσαι ... υπερήφανος ; ...

ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΓΕΝΝΗΜΑ ... σαρα-μάρα : Θα έλθη η ώρα, που θα σε γαμήσω ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ ! (Τίνος λόγου, ότε εισέρχωμαι τελευταίως εις το Ιστολόγιον ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ, προς περιήγησίν του, ο υπολογιστής μου "κολλάει" συνεχώς ; ...)

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Προς ό,σους θέτουν, από διώρου, εμπόδια εις την υπ' εμού χρήσιν του Ιστολογίου !

   Θα την δοκιμάσετε την ... Ποντιακήν ...
   Όταν, όμως, εγώ κ.....ω ...
   ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Ρέ, ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΤΑΝΑΣ γέννημα ! Τι είδους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΜΑΣΩΝΟ-εβραίος ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ ; ... Γαμώ την ΣΤΟΑ της παντείου σχολής του κώλου και του Πανεπιστημίου της Οττάβας ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Δημήτρης Κιτσίκης : "Η Ελλάδα θα ενωθεί με την Τουρκία"

Γράφει ο Γ. Δ. , αναπλ. καθηγητής Διεθνών σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου

Συναγωνιστές Ευρωπαϊστές , σας γράφω αυτό το μήνυμα έχοντας πάρει......
"έμπνευση" από μια ανάρτηση σε κάποιο από τοα φασιστικά blogs που ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια πάνω από τις κοπριές του ελληνικού εθνικισμού. Ευτυχώς εκλίπουν μέρα με τη μέρα όλα αυτά τα εγκληματικά καθάρματα , αφήνοντας πίσω τους λίγους γραφικούς τρελάρες που αρέσκονται να δηλώνουν ...."έλληνες" , "πατριώτες" και άλλες τέτοιες γελοιότητες , ώστε όλοι οι πολίτες που ζουν στον 21ο αιώνα , να μπορούν να σπάνε πλάκες με τους φουστα(μπούζα)νελάδες αυτούς ! Επανέρχομαι λοιπόν στο φασιστο-καρατζαφερικό blog με τον προκλητικό τίτλο "Σκεφτόμαστε Ελληνικά" (αν είναι δυνατό στη νέα ελλάδα του 21ου αιώνα!!) , όπου παρουσιάζεται μια ΑΞΙΟΛΟΓΌΤΑΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (που φυσικά λοιδωρείται) του καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη D.Kitskis
   Ξυπνήστε ρε !

Κοινοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ πολλά στελέχη του εβραιο-πα.θο.κ., αλλά η ... εβραιο-μασωνική ΣΚΟΥΠΙΔΟ-δικαιοσύνη δεν ... ασχολείται μετά ... γραφικοτήτων του διαδικτύου ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Στοιχεία - ΣΟΚ για τη σχέση της 17Ν με το ΠΑΣΟΚ! - Λόγιος Ερμής

Δεν πειράζει αδέλφια ! Έχουμε, όμως, ... πρωθυπουργό ! ... Και τι ... πρωθυπουργό ! ... Έχουμε και ... υπουργούς ! ... Και τι ... υπουργούς ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ: Τεράστια πυρκαγιά κατακαίει τη Χίο - Εκκενώθηκε στ...: - Πάνω απο 25 χιλιόμετρα το μέτωπο της φωτιάς - Οι κάτοικοι σε Βέσσα, Ελάτα και Λιθί έφυγαν από τα σπίτια τους - Η πυρκαγιά ξέσπασε τη ...

Τελικώς, πόσα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ θα δοκιμάσουν την ... Ποντιακήν ; ...

ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ: ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΣ...: Οι Κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Συριζαίος Γιώργος Λούκος, μένει στην θέση του για να συνεχ...

Εντός του προσεχούς μέλλοντος δεν θα υφίσταται ούτε σκαταμένει ούτε σκατο-ισλάμ !

ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ: Τον σταύρωσαν επειδή έγινε Χριστιανός!!! (Χτίστε τ...: Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξ...

Ρέ, βλαδιμηράκο ! Δεν τα δίδεις εις ημάς, ως ... αρχαίων ιδιοκτητών ; ...

Θησαυρός με αρχαία νομίσματα στις ακτές του Ταμάν






клад сундук монеты сокровище
© Φωτογραφία: Flickr.com/Theodore Scott

   Στις ακτές του Ταμάν στο τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, που βρέχει τη Ρωσία, βρέθηκε θησαυρός αρχαίων νομισμάτων και κοσμημάτων.

   Ανελκύστηκε από το 16μετρο αρχαιοελληνικό ιστιοφόρο, το οποίο βρέθηκε πρόσφατα, αφού είχε παραμείνει στο θαλάσσιο βυθό επί 13 αιώνες.
   Την περίοδο 6ος – 2ος αιώνας π.Χ. εδώ βρισκόταν το φυσικό λιμάνι της Φαναγόρειας, της μεγαλύτερης ελληνικής αποικίας στο έδαφος της σύγχρονης Ρωσίας.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Γυναικείας οργανώσεως ή ... κρυπτο-εβραϊκής/κρυπτο-σατανιστικής οργανώσεως ; ... Ως η παρ' ημίν ... εγε, της κρυπτο-εβραίας και σατανίστριας σκυλο-τσάντ ; ...

  Στο Κίεβο στη θέση του λατρευτικού σταυρού που πριόνισαν τοποθέτησαν έναν προσωρινό






17.08.2012 Киев Фемен поклонный крест бензопила

Фωτογραφία : EPA

    Σήμερα στο κέντρο του Κιέβου εγκατέστησαν ένα προσωρινό λατρευτικό σταυρό στη μνήμη των θυμάτων των διώξεων, στη θέση αυτού που πριονίστηκε βάρβαρα από ένα μέλος της γυναικείας οργάνωσης FEMEN.

   Εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη για χουλιγκανισμό, που προβλέπει ποινή για περιορισμό της ελευθερίας για διάστημα 5 ετών ή φυλάκιση μέχρι 4χρόνια. Ο προσωρινός σταυρός τοποθετήθηκε από ακτιβιστές διαφόρων οργανώσεων και πολιτικών σχηματισμών. Προβλέπεται πως την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθεί ο μόνιμος σταυρός, που θα είναι ίδιος με τον προηγούμενο.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Αντελήφθητε ... δεξιοί πατριώται του κώλου, σκουπίδια του καθηκο-εβραιο-πα.θο.κ. και ... ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ... ΚΟΠΡΙΑ ; ...

Η Ελληνική αυτοκινητοβιομηχανία ζεσταίνει τις "μηχανές" της και ειναι έτοιμη να κατακτήσει τον Κόσμο

   Μέσα στο 2014 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της νέας γενιάς αυτοκινήτων «PONY», με στόχο να κατακτήσει μερίδιο όχι μόνο της ελληνικής αγοράς, αλλά και χωρών της Αφρικής, της Ασίας και της Νότιας Αμερικής που ήδη έχουν επιδείξει ενδιαφέρον λόγω των ανθεκτικών
χαρακτηριστικών του και βέβαια της χαμηλής τιμής του.            
   Μερικές απο τις χώρες αυτές είναι η Αίγυπτος, η Κένυα, το Μαρόκο, η Αιθιοπία, η Αγκόλα, η Βραζιλία, και η Αργεντινή.
    Αιτία και αφορμή η κρίση που οδηγεί στα αζήτητα τα πολυτελή αυτοκίνητα και κάνει τους Έλληνες να αναζητήσουν φθηνές και δοκιμασμένες λύσεις. Έτσι, σχεδόν 30 χρόνια μετά, το θρυλικό ελληνικής κατασκευής αυτοκίνητο ετοιμάζεται να ετοιμάζεται να βγει και πάλι στους δρόμους, επιβεβαιώνοντας τον «λαϊκό» του χαρακτήρα, όπως το είχε πετύχει από το 1974 έως το 1982, τότε που το «ελληνικό αυτοκίνητο» δεν ήταν ανέκδοτο.

    Η εταιρεία NAMCO βρίσκεται στη φάση υλοποίησης μιας νέας επένδυσης στην Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, για την παραγωγή ενός νέου μοντέλου Stalion 4X4 καθώς και του CITY STAR ενός πρωτοποριακού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, για την πόλη και όχι μόνο. «Θέλουμε να προσφέρουμε στους Έλληνες, και όχι μόνο, αυτοκίνητα απλά, μικρά, ορθολογικά, αντιρρυπαντικά και πάνω απ΄ όλα φτηνά. Η NAMCO έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή στα ειδικά αυτοκίνητα τύπου «PONY», που ίσως να μην ικανοποιούν και ενδιαφέρουν τα εξευγενισμένα γούστα του lifestyle και τις ειδικές αξιώσεις των Dundee αγοραστών, όμως αναμφίβολα ενδιαφέρουν την παραγωγική και σίγουρα όχι την παρασιτική μάζα των αναδυόμενων χωρών, τη μόνη που στηρίζει την πραγματική οικονομία» λέει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ο κ.Πέτρος Τζανέτος Κοντογούρης, πρόεδρος του Δ.Σ της εταιρείας, που εμφανίστηκε αισιόδοξος για το νέο ξεκίνημα του θρυλικού «PONY», σημειώνοντας με νόημα :

    «Η Ελλάδα, ισχυρίζονται ορισμένοι καθηγητάδες και πάρα πολλοί μανδαρίνοι, δεν είναι σε θέση να παράγει αυτοκίνητα αλλά ούτε ποδήλατα. 
   Όμως η General Motors, πού ήταν σε θέση να παράγει χιλιάδες οχήματα, πτώχευσε και εισέπραξε 70 δις δολάρια από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ.
   Το ίδιο συνέβη με σχεδόν όλες τις «μεγάλες» αυτοκινητοβιομηχανίες, που πλέον ξεπουλούν όσο - όσο τα μεγαλόπνοα εργοστάσια που είχαν κατασκευάσει. Άποψή μου είναι πως η χώρα μας, δεν μπορεί να επιβιώνει μόνο από τη ναυτιλία και τον τουρισμό. 
   Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει αιώνια από τα δημιουργικά μυαλά και τη δραστηριότητα όλων των κλάδων όλων των Ελλήνων και ιδιαίτερα των ταλαντούχων νέων της. Αυτό προσπαθούμε και εμείς στη NAMCO, στηρίζοντας κάθε νέα καινοτομία και τεχνολογία, κάνοντας πράξη και τη λεγόμενη «πράσινη ανάπτυξη» με τα χαμηλής ρύπανσης οχήματα «PONY» αλλά και με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης» κατέληξε ο κ. Κοντογούρης.

    Σε σχέση με το παρελθόν, που η πολιτεία αποθάρρυνε ουσιαστικά με τις ενέργειες της, την ανάπτυξη ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, σήμερα και λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσης η εικόνα φαίνεται να αλλάζει. Όπως έκανε γνωστό ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σωκράτης Ξυνίδης, το υπουργείο θα συμβάλει με κάθε τρόπο στην επανενεργοποίηση της εταιρείας NAMCO σε παραγωγική βάση, ενώ εμφανίστηκε θετικός στη δημιουργία ομάδας δράσης υπαλλήλων των υπουργείων Μεταφορών και Ανάπτυξης προκειμένου να εξετάσουν την ουσιαστική στήριξη της ελληνικής βιομηχανίας πάσης φύσεως οχημάτων, όπως ζήτησε στη βουλή ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ.Κώστας Αϊβαλιώτης,

Πολέμησαν την επιτυχία του

    Από το 1974 έως το 1982, οπότε και η μονάδα της NAMCO, έβαλε λουκέτο, πουλήθηκαν περισσότερα από 18.000 οχήματα, πετυχαίνοντας την ημερήσια παραγωγή 8 με 10 αυτοκινήτων την ημέρα, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Το «PONY» είχε καταφέρει να γίνει μανία, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των αγοραστών, επειδή ήταν εύχρηστο, είχε προσιτή τιμή και το κυριότερο ήταν αυτοκίνητο «Made in Greece» που ενθουσίαζε τους Έλληνες. Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, αυτοκίνητα «PONY» είχαν προμηθευτεί για τις ανάγκες γενικής επιστασίας οι ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, καθώς και οι ΔΕΚΟ όπως ο ΟΤΕ και τα ΕΛΤΑ.

    Τα αυτοκίνητο ήταν περιζήτητα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ακόμη 14 χώρες, καθιστώντας το «PONY» συνώνυμο της ελληνικής παραγωγής. Η εμπορική επιτυχία της ελληνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, γρήγορα θορύβησε τους πολυεθνικούς κολοσσούς και τους εγχώριους υποστηρικτές τους, που επεδίωξαν να την πλήξουν, πετυχαίνοντας τελικά να σταματήσουν την παραγωγή του «PONY».

    Δεν ήταν μόνο αξιωματούχοι των τότε κυβερνήσεων, που εφεύρισκαν διάφορα προσκόμματα για να κάμψουν την άνοδο της NAMCO, ήταν και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε αυτήν. που καθοδηγούμενοι από τους συνδικαλιστές τους, απείχαν για 120 μέρες από την εργασία τους, διεκδικώντας αυξήσεις 35% και επιπλέον άδεια διακοπών, με αποτέλεσμα να κατεβάσει ρολά το εργοστάσιο και να μπει άδοξο τέλος στο πετυχημένο εγχείρημα.
   Imathia News

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Και 'σύ, βλαδιμηράκο, διαφωνείς ; ...

O πρόεδρος του Ιράν κάλεσε να εξαλειφθεί 

το Ισραήλ






Махмуд Ахмадинежад оон Ахмадинежад

Фωτογραφία : EPA

   Και μόνο το γεγονός της ύπαρξης του Ισραήλ αποτελεί προσβολή για την ανθρωπότητα και γι’ αυτό πρέπει να εξαφανιστεί αυτό το κράτος, δήλωσε ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης την Παρασκευή.

   «Το σιωνιστικό καθεστώς και οι σιωνιστές είναι ο κακοήθης όγκος μας», δήλωσε ο Αχμαντινεζάντ.
Η ομιλία αυτή του Ιρανού προέδρου έγινε κατά τον εορτασμό στο Ιράν της ημέρας Αλ-Κουντς, ημέρας αλληλεγγύης στον αγώνα των Παλαιστινίων κατά των Ισραηλινών και αναδείχθηκε σε μία από τις οξύτερες κριτικές, που ακούστηκαν από τα χείλη της ιρανικής ηγεσίας προς την πλευρά του Ισραήλ το τελευταίο διάστημα.
   Η Φωνή της Ρωσίας

ΕΥΓΕ ! Προς την Ορθόδοξον Εκκλησίαν της Ρωσίας ! Άντε, βλαδιμηράκο ! Δώσε στα παιδιά αναστολή εκτελέσεως της ποινής και ΘΑ ΦΑΝΗΣ ΓΕΝΝΑΙΟΨΥΧΟΣ ...

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία κάνει έκκληση στις Αρχές για ευσπλαχνία προς τις Pussy Riot






17.08.2012 Pussy Riot Хамовнический суд

Φωτογραφία: RIA Novosti

   Το ανώτατο εκκλησιαστικό συμβούλιο της Ρωσικής ορθόδοξης εκκλησία κάνει έκκληση προς τις αρχές να επιδείξουν ευσπλαχνία προς τα μέλη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, τα οποία καταδικάστηκαν με 2 χρόνια φυλάκιση για απαράδεκτες πράξεις στο ναό του Σωτήρος Χριστού.

   «Δίχως να αμφισβητούμε την εγκυρότητα της δικαστικής απόφασης, κάνουμε έκκληση προς τις δημόσιες αρχές με την παράκληση να δεπιείξουν στα πλαίσια του νόμου ευσπλαχνία προς τις καταδικασμένες, ελπίζοντας πως θα αρνηθούν να επαναλάβουν τις βλάσφημες πράξεις», - λέγεται στη δήλωση της ΡΟΕ.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Βρέ ... ΠΟΡΝΕΣ της αυστρίας ! Εις τα ... τσιμπούκια είσθε ... καλές, για κοπιάστε ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Γαμώ το ισραήλ σας ! Γαμώ και την εβραιο-αυστρία σας !

DefenceNet - ΥΠΕΞ Αυστρίας: “Οι απατεώνες έξω από την ευρωζώνη”

Ούτε με την Δικαιοσύνη της Ουκρανίας μπορεί, να συγκριθή η εν Ελλάδι ΑΙΣΧΙΣΤΗ μασωνο-εβραιοκρατούμενη "δικαιοσύνη του κώλου" !

DefenceNet - Oυκρανικό δικαστήριο επέβαλε διετή κοινωνική εργασία σε πρώην υπουργό

ΕΥΓΕ ! Προς την Xεζμπολάχ και τον Ηγέτην της !

DefenceNet - Xεζμπολάχ: "Θα μετατρέψουμε τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων σιωνιστών σε κόλαση"

Η Διεθνής Κοινότης, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-μαλάκα, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ, τις γαμημένες πολιτείες, τον ΣΚΟΥΠΙΔΟ-οηε, το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-νατο, το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-δντ, και τα λοιπά εβραϊκά ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ !

Άντε γαμηθήτε, ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΓΟΙ ! ΕΥΓΕ προς τον Αχμαντινετζάντ ! Όστις ομιλεί την Γλώσσαν της Αληθείας, άνευ ... φόβου ! ΣΚΟΥΠΙΔΟ-φράγγοι και πορδές των ... ρουθ-τσάϊλντ ! Γαμώ το ισραήλ, γαμώ κι' εσάς !

Χαίρε, εκ νέου, Ποιμένα ! Τώρα για τα δημοσιογραφάκια-συνομιλητάς εσού, άσε καλύτερα ...

Μόλον ότι αργείς, νεαρέ Άσσαντ, ΕΥΓΕ ! Ωστόσον, σκέψου, ό,τι σου πρότεινα περί ... Βεγγάζης, κλπ !

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Τελεσίγραφο Άσαντ στην Τουρκία: Θα δοθούν SA-7 και...: Ο βαθμός της τουρκικής εμπλοκής στην Συρία είναι πλέον τέτοιος που ανάγκασε τον Σύρο πρόεδρο να απευθύνει σαφή προειδοποίηση προς την Άγ...

Τελικώς έν το πρόβλημα των Ελλήνων : ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΩΜΕΝ ΤΟ ... ΥΠΑΡΧΟΝ ... "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !


        Απλή λογική απορία για τα «εφιαλτικά σενάρια»

    Από το τμήμα ειδήσεων του defencenet.gr ( 16-1-2012 ), βλέπω ένα εφιαλτικό τίτλο : «Νέο εφιαλτικό σενάριο : 1ευρώ = 1530 δραχμές». 
   Δηλαδή δραστική υποτίμηση της Νέας Δραχμής. Επ' αυτού θα κάμω μερικούς απλούς υπολογισμούς. Έστω ότι 1ευρώ ισούται με 1530 Δραχμές. Αν έχω εισόδημα έστω 100 ευρώ τότε το νέο σε δραχμές 153.000 δραχμές. Έστω επίσης ότι ένα αγαθό το αγοράζω τώρα π.χ. 2 ευρώ. Με την νέα ισοτιμία θα κοστίζει : 3060 δραχμές. Στην πρώτη περίπτωση με ευρώ ( εισόδημα 100 ευρώ ) η σχέση τιμής αγαθού προς εισόδημα είναι : 2/100 =0,02 Στην δεύτερη περίπτωση με Δραχμές ( 153000 δρχ. εισόδημα ) η σχέση τιμής αγαθού προς εισόδημα θα είναι : 3060 /153000 = 0,02. Άρα το αυτό. 
   Επομένως πού είναι το εφιαλτικό σενάριο; Παίζουμε δηλαδή με τα μηδενικά, τρομοκρατώντας τον Λαό με σκιάχτρα ; για αυτό εσκεμμένα δεν διδάσκεται μάθημα στοιχειωδών οικονομικών στο σχολείο ; για να έχει πλήρη άγνοια ο Λαός ; και να μπορεί να κρίνει ; ενώ έχουν μαθήματα περί σεξουαλικής αγωγής,κ.λ.π. πού διδάσκονται μάλιστα εντρυφώς και εμβριθώς. 
   Eαν όμως ήταν μια πραγματική Ελληνική Κυβέρνηση και μια πραγματική Ελληνική Τράπεζα της Ελλάδος, θα αποφάσιζε αμέσως την εκτός ΟΝΕ ισοτιμία ΕΥΡΩ - ΔΡΑΧΜΗΣ, σε 1 ΕΥΡΩ = 1 ΔΡΑΧΜΗ. 
   Προσοχή : η νομισματική επιτροπή θα πρέπει να μην επιτρέψει να εξαχθεί ούτε μία νέα Δραχμή, γιατί τότε οι διεθνείς τζογαδόροι τραπεζίτες τοκογλύφοι αμέσως θα την υποτιμήσουν. 
   Με αυτή την σκέψη μας τρομοκρατεί ο Προβόπουλος ( Τράπεζα Ελλάδος ). Αυτό για την αρχή στην Νέα Δραχμή. 
   Βεβαίως χωρίς το υπάρχον πολιτικό προσωπικό. 
   Αν συμβεί με αυτούς πού κυβερνούν τώρα, είναι καταστροφή.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
Christathan.blogspot.com 
   Δελτίον των 11

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Αφιερώνεται εις τον και ... Βουλευτήν του εβραιο-σύριζα ... Μανώλην ... ΕΓ-Γλέζον ! ... Και τα Ελληνόπουλα, ώ Εγ-Γλέζε, που μετηνάστευσαν προσφάτως εις την βλακογοτθίαν, πράττουν το αυτό ; ... Απειλούν την ... βλακο-γοτθίαν ; ... ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΝ ! Ως και άπαντες οι σημαίνοντες ... κομμουνισταί και αριστεροί ... Ως και πάμπολλοι ... κρυπτο-εβραίοι/σχισματικοί ... παπικοί των Κυκλάδων Νήσων ...

"Θέλει ο ... μασώνος να κρυφθή, και δεν τον αφήνει η χαρά του" ...

                                (πατήσατε το πλήκτρον επί της εικόνος προς μεγένθυνσίν της)
   Ώστε, ως μας λέγει ανωτέρω ο γνωστός μασώνος (της ... καλής= προοδευτικιάς μασωνίας), η ... Αρκαδία αποτελεί ... Γεννήτωρα περιοχήν (πατήσατε επί της εικόνος τον κέρσορα προς μεγέθυνσιν) !
   Αλλά τίνος ... γεννήτωρα ; ... 
   Μας το λέγει, σε παλαιώτερον τεύχος του, το ίδιον έντυπον "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ" ...
   Ο ... θεός "γεννήθηκε" στην Αρκαδία ...


                                                                                                                  
   Αλλά ποίος ... θεός γεννήθηκε εις την Αρκαδίαν ; ...
   Ο, μεν, ΖΕΥΣ "εγεννήθη" εις την ΚΡΗΤΗΝ ...
   Ο, δε, ΙΗΣΟΥΣ "εγεννήθη" εις την Γαλιλαίαν της Παλαιστίνης ...
   Τότε ; ... 
   Άαααααααα !
   Μα, ο ... σατανάς, ο ... πάν, η ορθία ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κατσίκα ...
   ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !
   Των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-μασωνικών ΣΚΟΥΠΙΔΟ-στοών ! ... 
   Υ.Γ. Ρέ, ... λιακόπουλε ευστάθιε !
   Είδον εσέ, προσφάτως, εις τήλε οπτικήν εκπομπήν και ... ηπόρησα : Οσημέραι το "πρόσωπον" εσού ομοιάζει προς κεφαλήν ... φολιδοτού ερπετού ; ...
   Ρέ, φουκαρά ...       

Εν ω χρόνω ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ "ζουν και βασιλεύουν" εν Ελλάδι ...

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Τρισέγγονος του Παύλου Μελά ζει στο Σίδνεϊ!: Απόγονοι του ήρωα των Μακεδονικών Αγώνων, Παύλου Μελά, «ζουν και βασιλεύουν στην Αυστραλία»- ο τρισέγγονός του, με το ....

Εάν κατάγωνται από Χωριό της Ελλάδος, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ !

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Στα όρια της φτώχειας ομογενείς στην Αυστραλία: Κοντά στα όρια της φτώχειας ζει ένα σημαντικό ποσοστό των γεννημένων στην Ελλάδα Ελλήνων κατοίκων της ....

Προς ... ΜΑΛΑΚΑ, ίσως και ΠΡΑΚΤΟΡΑ, όστις ... παριστά τον ... σοφόν !

   Χάϊντε και γαμήσου, ρέ ...
   Ηλίθιον κατασκεύασμα ...

Πως ... ΠΡΟΔΩΣΕ, ώ ισραηλο-πα.θο.κ.ο-fence ! Πως ΠΡΟΔΩΣΕ !

Τα ... κωλοσφούγγια της Νέας Σκουπιδοκρατίας γνωρίζουν από ... εντροπή ; ... Επειδή εκ της ... επαναδιαπραγματεύσεως έφθασαν ταχέως εις την ... επιμήκυνσιν των ΒΑΣΑΝΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και ουχί των ιδίων ! ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

DefenceNet - Ξεκίνησε διάλογος ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ περί ... χρεοκοπίας!

Βρέ το ... Διεθνές Δίκαιον των ... ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΡΝΩΝ του ηνωμένου βασιλείου βαρβάρων και των merde του ΠΟΥΣΤΡΟ-πανός ...

Ώστε, ... "έπειτα από λαϊκή εξέγερση", ώ ... ισραηλο-fence ; ... Ως φαίνεται, "τον αράπη κι' άν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς" ... "ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ" ! ΚΑΙ 'ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ... ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΑΣ ! ...

DefenceNet - Επιχείρηση "απομόνωση Συρίας" από τις μουσουλμανικές χώρες πλην Ιράν

΄Ετσι, ως το έθεσες, ώ Αχμαντινετζάντ, αδύνατον εστί ακόμη και η ίδρυσίς του ! Γνωρίζεις καλά τους λόγους ... Όσον περί ενισχύσεως της ... αδελφοσύνης μεταξύ ομοθρήσκων, κοίτα τι γίνεται μεταξύ ετέρων ... ομοθρήσκων, π.χ. Χριστιανικών Κρατών ... Άσε που δεν υφίσταται, πλέον, αδελφοσύνη ούτε μεταξύ ... αδελφών ...

DefenceNet - Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ πρότεινε τη δημιουργία ενός διεθνούς Ισλαμικού Δικαστηρίου

Καλά τα λές ! Αλλά λησμόνησες, να μας είπης, πόσα χρήματα έκλεψαν το πα.θο.κ. ως Κόμμα, η Ν.Δ. ως Κόμμα και οι εκατέρωθεν αστέρες των δύο ... ΛΥΚΟ-ΚΟΜΜΑΤΩΝ ! ... Εάν, δε, συνέκρινες ό,σα έκλεψαν, εκ του 1974 και εντεύθεν, οι Πολιτικοί "μας" και οι στρατιές των εκατέρωθεν 100.000 ... στελεχών των (πανελλαδικώς), τότε θα σε ακούγαμε μετά μεγαλυτέρας προσοχής ! ...

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Δηλαδή, ρέ βλαδιμηράκο, εν Ρωσία δεν υφίστανται ... ειδικοί και πρέπει, να υποδουλώσης τους Σιδηροδρόμους της Ρωσίας εις τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της σίνας ; ... Για πρόσεχε ...

Η Κίνα θέλει να κατασκευάζει σιδηρόδρομους υψηλής ταχύτητας στη Ρωσία





железная дорога ржд железнодорожный транспорт рельсы железнодорожное полотно железнодорожные пути
© Φωτογραφία: SXC.hu

   Οι κινέζοι ειδικοί θέλουν να συμμετάσχουν στην κατασκευή σιδηροδρόμων υψηλής ταχύτητας μεταξύ της Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης και του Εκατερινμπούργκ. Σχετική δήλωση έκανε την Τετάρτη ο πρόεδρος της «Κινέζικης σιδηροδρομικής εταιρείας» Bai Zhongshan.

   «Θέλουμε να συμβάλουμε στην οικονομική ανάπτυξη της Ρωσίας», - είπε ο Zhongshan, μιλώντας σε παρουσίαση, αφιερωμένη στο άνοιγμα του γραφείου της αντιπροσωπείας της εταιρείας. Ο Bai Zhongshan ονόμασε τη Ρωσία «ως μια πολλά υποσχόμενη αγορά», όπου «αναπτύσσονται ενεργά οι δρόμοι και οι υποδομές».
   Η Φωνή της Ρωσίας

ΕΥΓΕ ! Προς το Ιράν !

Το Ιράν αρνήθηκε την ανθρωπιστική βοήθεια των ηπα






иран землетрясение иран разрушения жертвы жители

Φωτογραφία: EPA

   Οι αρχές του Ιράν αρνήθηκαν την ανθρωπιστική βοήθεια, που πρότειναν οι (ηνωμένες πολιτείες) μετά από τους καταστρεπτικούς σεισμούς του Σαββάτου, πληροφόρησε την Τετάρτη το (Ιρανικό) Υπουργείο Εσωτερικών.

   «Το Ιράν δεν δέχτηκε την πρόταση των ΗΠΑ για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους επιζώντες μετά από τους σεισμούς», - δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος διαχείρισης των έκτακτων καταστάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών του Ιράν Hassan Gadami.
   «Δεν πιστεύουμε πως οι ΗΠΑ το έκαναν από καλή θέληση. Τώρα έχουμε διακοπές στην προμήθεια φαρμάκων λόγω των κυρώσεων (που έχουν επιβληθεί από τις ΗΠΑ)», - είπε ο Gadami.
Επίσης ο Gadami πρόσθεσε, πως στη Τεχεράνη θα προτιμούσαν οι ΗΠΑ να ακυρωθούν οι κυρώσεις προς την χώρα.
   Η Φωνή της Ρωσίας

ΕΥΓΕ ! Προς τον ... ιόν του ... Δυτικού Νείλου ! Ωστόσον, το ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ δεν ευρίσκεται ... πλησιέστερον προς τον ... Δυτικόν Νείλον ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Στο Τέξας μαίνεται ο πυρετός του Δυτικού Νείλου

   Οι αρχές της πόλης Ντάλλας στη αμερικανική πολιτεία Τέξας κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της εξάπλωσης του ιού του πυρετού του Δυτικού Νείλου, πληροφόρησαν την Τετάρτη τα τοπικά ΜΜΕ.

   Ο δήμαρχος της πόλης Mike Rawlings αποτάθηκε στις αρχές με την παράκληση να ψεκαστούν στην περιφέρεια του Ντάλλας εντομοκτόνα για την καταπολέμηση των κουνουπιών- φορέων της νόσου.
   Ο πυρετός του Δυτικού Νείλου έχει πάρει ήδη 10 ζωές στη περιφέρεια του Ντάλλας. Στην ίδια την πόλη έχουν σημειωθεί 111 κλήσεις από τους πολίτες, στους οποίους έχει διαγνωστεί αυτή η νόσος, 65 από αυτούς έχουν νοσηλευτεί.

  

Ρέ, ΠΟΥΣΤΡΟ-εβραιο-ΠΟΥΤΑΝΕΣ του ο.η.ε. ! "Χάϊντε γαμηθήτε και φέρτε και την είσπραξιν" ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Ο ΟΗΕ κατηγόρησε τα στρατεύματα του Άσαντ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

   Η επιτροπή των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων ανέθεσε στο κυβερνητικό στρατό την ευθύνη για την εκτέλεση των περισσότερο από 100 κατοίκων του χωριού Χούλα, αναφέρεται στην έκθεση των ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ στη Συρία.

   Ο ΟΗΕ πληροφορεί πως σχεδόν οι μισοί των σκοτωμένων στον οικισμό είναι παιδιά. Οι περισσότεροι από τους σκοτωμένους εκτελέστηκαν από κοντινή απόσταση. Οι ειδικοί κατηγορούν τις αρχές και τον στρατό που ελέγχει για βασανιστήρια, δολοφονίες, σεξουαλικά εγκλήματα και επιθέσεις σε άοπλους πολίτες. Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων τονίζει, πως οι αντίπαλοι του καθεστώτος του Μπασάρ Άσαντ διαπράττουν παρόμοια εγκλήματα πιο σπάνια σε σχέση με τα κυβερνητικά στρατεύματα 
   Η Φωνή της Ρωσίας

Ρέ, ... "σκυλάραπα και εξημερωμένε πίθηκα των Ταρτάρων", γιατί τότε ... υπογράφεις την χρηματοδότησιν των εν λόγω προγραμμάτων της ... ρουθ-τσάϊλντ-νασα ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

DefenceNet - Ομπάμα:"Αν βρείτε αρειανούς,ενημερώστε με"

Βρέ, νεαρέ Άσσαντ ! Μετάτρεψον εις ... "Κόλασιν" Βεγγάζην, Ριάντ και Άνκαραν ! Δεν αντιλαμβάνεσαι ; ...

... Τζαφέρι και ουχί ... Καρα-Τζαφέρη ...


Σκόπια : Πέθανε ο Άρμπεν Τζαφέρι



    Πέθανε σήμερα ο επίτιμος πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανών- DPA, Άρμπεν Τζαφέρι, γράφει η ηλεκτρονική έκδοση  της σλαβικής εφημερίδας των Σκοπίων, Ντνέβνικ.

    Ο Τζαφέρι έβγαλε την τελευταία του πνοή στις 16:00 τοπική ώρα στο Κλινικό Κέντρο των Σκοπίων, όπου είχε εισαχθεί μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

    Ο Άρμπεν Τζαφέρι, πρώην ηγέτης του DPA, ήταν ένα ς από τους υπογράφοντες της Συμφωνίας  Πλαισίου της Οχρίδας, που έδωσε το τέλος των πολύμηνων εθνοτικών συγκρούσεων στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία των Σκοπίων, το 2001.

   Ο Τζαφέρι είχε αποτραβηχτεί από την πολιτική ζωή  μετά από την εμφάνισή της νόσου  Πάρκινσον.

--

Προς το παρόν, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, οι ... καλύτερες ημέρες ήλθον εις εσέ ...

ΕΥΓΕ ! Προς τον νεαρόν Άσσαντ, εάν εβομβάρδισεν Νοσοκομείον μετά ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ τραυματιών !

DefenceNet - Η Human Rights Watch κατηγορεί τον Άσαντ για βομβαρδισμό νοσοκομείου

Ώστε, ώ ... εβραιόπουλο, "Η Ευρώπη χρωστά πολλά σ' αυτή τη Χώρα και σ' αυτόν τον Λαό" ; ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΡΩΣΤΑ ! Κυρίως η ... "πατρίδα" σου η βλακο-γοτθία ! Αλλά περί καταβολής εις την Ελλάδαν του Χρέους της βλακο-γοτθίας δεν ωμίλησες ... Κάνει τζίζ το θέμα ; ...

in.gr - Να σταματήσει η ρητορική εναντίον της Ελλάδας ζητά από τους Γερμανούς ο Σρέντερ - Ειδήσεις - Ελλάδα

Και σένα, ώ ... λέων ΠΟΥΤΑΝΕΤΑ, ... λογαριασμό θα σου δώσουν ; ... ΓΑΜΩ ΤΟ ισραήλ σου, ώ ΠΟΥΣΤΡΑ-ΝΕΤΑ ! ...



Λέον Πανέτα : Το Ιράν εργάζεται στο σχηματισμό φιλοκυβερνητικών στρατευμάτων στη Συρία


    Το Ιράν εργάζεται για τη διαμόρφωση φιλοκυβερνητικών στρατευμάτων στη Συρία, δήλωσε, σήμερα,  ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λέον Πανέτα.

    Ο Πανέτα προειδοποίησε ότι η αυξανόμενη παρουσία της Τεχεράνης στη Συρία, ενδέχεται να περιπλέξει τη διαμορφωθείσα κατάσταση.

«Είναι σαφές ότι το Ιράν παίζει μεγαλύτερο ρόλο στη Συρία  με πολλούς τρόπους», είπε, «τώρα υπάρχουν ενδείξεις ότι προσπαθεί να αναπτύξει και να εκπαιδεύσει στρατεύματα στη Συρία, τα οποία θα αγωνιστούν για τη διατήρηση του καθεστώτος», δήλωσε ο Πανέτα.
--

Ναι ! Θα γίνει χαμός ! Λόγω του ΘΡΑΣΟΥΣ ΣΑΣ ! ΣΚΟΥΠΙΔΟ-μογγόλοι ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΕΠΡΕΠΕ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ... Αντελήφθης ; ... Ζωο-μογγολό-τουρκε ...

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Άντε, ρέ, που θα πάτε στην σκουπιδο-αυστραλία ! ...

Planet-Greece: Έγκυρη ενημέρωση: Θές να γίνεις νέος αγρότης και δεν έχεις χρήματα;Δ...: Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ανακοινώθηκε ότι, όσοι παραγωγοί/αμπελουργοί επιθυμούν ...

Ώστε, εάν ... ήθελεν η Νορβηγική Αστυνομία θα είχεν αποφύγει το έγκλημα του ψυχανώμαλου μασώνου-σιωνιστή ! Σιγά-σιγά ίσως ... φανερωθή ολόκληρος η Αλήθεια, περί της οποίας είχον γράψει παλαιώτερον !

Το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ της Ελλάδος ! ΤΟ πλέον ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ και ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραιο-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ υπουργείο της Ελλάδος !

ΕΥΓΕ ! Προς το ΡΙΚ 1 !

   Ως προς την εκπομπήν του, προβληθείσαν προ ολίγου, αναφορικώς προς την Αεροπορικήν ΤΡΑΓΩΔΙΑΝ του 2005, εις ήν εφονεύθησαν 121 παιδιά και ενήλικες !
   ΕΥΓΕ !

Αλιεύσεις εκ της Καινής ΔΙΑ-θήκης ! Γαλιλαία των ΕΘΝΩΝ ! 1


   "... πέραν του Ιορδάνου, Γαλιλαία των εθνών, ..." (Ματθ., δ΄, 15) (Εκδόσεις "Ο ΣΩΤΗΡ" 2001, μόνον αρχαίον κείμενον) !
   Και ίνα αποφευχθώσιν παρερμηνείαι, θέτω και την ερμηνείαν του εν λόγω τμήματος, εκ της εκδόσεως "Η ΖΩΗ", μεταφραστής Ι. Θ. Κολιτσάρας :
   "... η Γαλιλαία η γεμάτη από εθνικούς ..." !
   Γνωστόν, δε, εστί τοις πάσι, ότι δια της λέξεως εθνικός εδηλώνετο ο ΕΛΛΗΝ !

Προς ... σεμνόν ... σοφόν !


   "Αυτά που ξέρεις, να τα πεις αλλού" ...
   Π.χ. εις τον εαυτόν σου ...
   Διότι εκ του κειμένου εσού ουδόλως προκύπτει, ότι απευθύνεσαι και εις ... σεαυτόν ...
   Προφανώς, επειδή είσαι βέβαιος, ότι αποτελείς ... ανώτερον και ... σοφώτερον όλων ...
   Τόση ... σεμνότης ...    
   Οι ελάχιστες ορθές σκέψεις του κειμένου δεν μπορούν, να κρύψουν τις έτερες και ... δηλητηριώδεις ...
   "Όλοι είμαστε ίσοι" ...
   "Εάν ενσαρκώθητε τόσον υψηλαί ψυχαί, διατί δεν επεμβαίνετε" ; ... 
   Άρα, ... "Να μην κρίνωμεν" ...
   Μάλιστα ...
   Εν κατακλείδι : "Όταν εσύ πήγαινες, ηλίθια κατσικό-φατσα γερασιμάκο, εγώ γυρνούσα" ! Βέβαια, έχεις ακόμα εις την δούλευσίν σου πολλά άτομα και "μέσα ακυρώσεως" της γνώμης/πληροπφορίας εμού, αλλά ... επ' ολίγον ακόμη ! Κατόπιν, υπέθεσε, "τι έχω, να σου κάνω", ανταποδίδοντας πολλαπλασίως ... Τούτου ένεκεν, σου είπον παλαιώτερον, "να πής τον αφέντη σου, να σε αποσύρη εκ της επιφανείας" ... Τέλος, τα γεγονότα δεν αποτελούν κομπορημοσύνη, αλλά γεγονότα !  Εάν τούτο δυσάρεστον εστί, ως προς εσέ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΝ !
   'Ακου ... θεός μία όρθια κατσίκα !
   ΟΥΣΤ !  

Εκάτη η ... ΠΟΥΤΑΝΟ-ΒΟΛΟΣ ...

 

   Και η ... ψωλο-ΡΟΥΦΗΧΤΡΟ-ΒΟΛΟΣ ...
   Η ... ΑΝΘΡΩΠΟ-φάγα ΣΚΥΛΑ ... 
   Του ... Αρχι-σατανά ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-κρόνου ...
   Ηλίθια ΜΑΣΩΝΙΚΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...
   Της ... προοδευτικιάς ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΜΑΣΩΝΙΑΣ ...
   Ήτοι, της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΜΑΣΩΝΙΑΣ του εβραιο-πα.θο.κ., του εβραιο-σύριζα, του εβραιο-κκε, και των εβραιο-"αναρχικών" ...
   ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! 

Ώστε, η ... KGB είχεν και η σκυλο-μοσσάντ έχει ως έδραν το ... "σπίτι του λαού" ; ... ΣΥΝΕΠΩΣ, κκε=ισραήλ ...

Βρέ, ... Αλέκα ... Δρόσου-Παπαρήγα ! Κι' εγώ που ήλπιζα, ότι λανθάνω εις την ρήσιν εμού "Πιο πολλούς εβραίους έχει η Κεφαλλονιά, παρά μουρλούς" ... Υ.Γ. Ο ... θάνατος του συζύγου εσού, του Παπαρήγα, ήτο σύνηθες ... τροχαίον ατύχημα ή εκτέλεσις υπό αντιπάλων μυστικών υπηρεσιών ; ...

12-8-2012

Τί συνδέει Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ῥιζοσπάστη, Ἔθνος, ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB καί Mossad ;


Γράφει ὁ Γεώργιος Μεταξᾶς.   Τι συνδέει τα παρακάτω: Σωκράτη Κόκκαλη, Γιώργο Μπόμπολα, εφημ. Ριζοσπάστη, εφημ. Έθνος, Περισσό, Κα Γκε Μπε και “κερασάκι” στην τούρτα την Μοσσάντ;Στάζι, Σωκράτης Κόκκαλης Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, ήταν πρωτεργάτης και “σημαιοφόρος” στο....
παιδομάζωμα 1947 – 1949, με την δικαιολογία ότι θα πήγαιναν τα παιδιά στην σταλινική ΕΣΣΔ (Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών) να σπουδάσουν. Όμως, σχεδόν όλα τα παιδιά, ακόμη και σήμερα αγνοούνται. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται και αν ζουν. Ο πατέρας του Σωκράτη Κόκκαλη, εκπαιδεύτηκε από τις Σοβιετικές Μυστικές Υπηρεσίες. Αργότερα, εκπαιδεύτηκε και ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης, οπότε με εντολή της KGB, ανέλαβε να είναι πράκτορας της Ministerium für Staatssicherheit (δηλαδή του Υπουργείου Κρατικής Ασφάλειας, γνωστό ως Stassi – Στάζι, το οποίο όμως ήταν “παραμάγαζο” της KGB) 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, αποστέλλεται στην Ελλάδα και αρχίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Την ίδια σχεδόν εποχή, έρχεται

Γιώργος Μπόμπολας
και ο Γιώργος Μπόμπολας στην Ελλάδα και ξεκινάει και αυτός επιχειρηματική δραστηριότητα. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που ανέπτυξε ο Γιώργος Μπόμπολας, ήταν και η εφημερίδα “Έθνος”. Όλα όμως, με τις “ευλογίες” και την χρηματοδότηση της KGB, αφού το “Έθνος”, έγινε το ανεπίσημο όργανο του ΚΚΕ, δεδομένου ότι ο “Ριζοσπάστης” ήταν ήδη αρκετά βαμμένος κόκκινος ώστε να μπορέσει να την μεταδόσει στην πλατειά μάζα.

Το “Σπίτι του Λαού”… Ουδέν σχόλιο…

    Από την άλλη, έχουμε το “Σπίτι του Λαού”… Το ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΤΗΡΙΟ του ΚΚΕ στον Περισσό
 
κατασκευάστηκε:

1. Με χρήματα της KGB που δόθηκαν στο ΚΚΕ μέσω του Μπόμπολα και του Κόκκαλη

2. Με χρήματα που δόθηκαν από την KGB, μέσω του Αγίου Όρους, με πρωτοστάτες το… “Ρωσικό Μοναστήρι”

    Για να μπει κάποιος στο “Σπίτι του Λαού” (που ΜΟΝΟ του Λαού δεν είναι), θα πρέπει να έχει πάρει πρώτα άδεια από την Γραμματεία του κόμματος. Πιο εύκολα μπαίνει κανείς στα γραφεία ΟΛΩΝ των άλλων κομμάτων (και της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβανομένης), παρά στα γραφεία του ΚΚΕ.

    Τα σχέδια του κτηρίου, δείχνουν ότι έχει 4 υπόγειους ορόφους, αλεξίβομβα παράθυρα, ακαείς κουρτίνες και στην πραγματικότητα είναι ενα απόρθητο φρούριο. Γιατί; ΓΙΑΤΙ 
ΑΠΛΑ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΟΓΕΙΟ 
ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ 
KGB. Μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ και της KGB, τα γραφεία έμειναν… σχεδόν κενά. Την KGB, διαδέχτηκε η FSB (ο αντικαταστάτης της KGB) και η GRU (Στρατιωτική Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας) στο κτήριο του Περισσού, οι οποίες όμως δεν έμειναν για πολύ.

    Η παύση του Κομμουνισμού στη Ρωσία, έφερε και την παύση της συνεργασίας ΚΚΕ – FSB – GRU. Τα γραφεία έμειναν κενά για λίγο διάστημα, ώσπου έμαθα ότι βρήκαν “κατοίκους”. Έρχομαι λοιπόν να ρωτήσω ευθέως την Γενική Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελάδας κ. Αλέκα Παπαρήγα:

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 
ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ 
“ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΙΟ” ΤΗΣ Ha-Mossad 
le-Modi’in ule-Tafkidim Meyuhadim, 
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ MOSSAD, ΤΗΣ 
ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ;;; 
ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ;;;

    Επίσης, ρωτώ ευθέως τον Σωκράτη Κόκκαλη :
1. Είσαι πλέον χρηματοδοτούμενος από την Mossad, ναι ή όχι;
2. Χρησιμοποίησες τον Ολυμπιακό για να “ξεπλύνεις” χρήματα της Mossad, ναι ή όχι;

    Ρωτάω και τον Γιώργο Μπόμπολα :
Είναι πλέον η Mossad πίσω από τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, ναι ή όχι ;;;

    Ρωτάω πάλι την Αλέκα Παπαρήγα :
Γιατί ο Ριζοσπάστης έιναι μία ετεροχρονισμένη εφημερίδα, την στιγμή που ο “Οδηγητής” δίνει πιο “ζωντανές” κατευθύνσεις; Πήρατε οδηγία από την Mossad να μην υπερβείτε το 7% στις εκλογές ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τις αντιδράσεις του κόσμου με το ΝΕΟ ΞΕΠΛΥΜΑ 
ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ που ονομάσατε “ΠΑΜΕ, ναι ή όχι ;;;

    Προσέξτε ΟΛΟΙ τι θα απαντήσετε… Το έχουμε έτοιμο το “πανηγύρι” για μετά. ήδη συγγράφεται βιβλίο που θα αποκαλύψει και την προηγούμενη δημοσίευσή μου για τον Αλέξη Τσίπρα με στοιχεία και πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Περιμένω απαντήσεις…
   Εις το κείμενον περιλαμβάνωνται και τρεις συμβολισμοί : ιδέτε τα Ιστολόγια
 http://thesecretrealtruth.blogspot.com
ΕΘΕΛ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ