Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ρέ, ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίε σικόρ-σκι ! Άντε γαμήσου ΠΟΥΤΑΝΑΣ εβραίας ΓΕΝΝΗΜΑ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ ! ΓΑΜΩ το ισραήλ σου ! ΠΟΥΣΤΡΑ !

Πολωνός Υπ.Εξ. : «Η Ρωσία ευθύνεται 
για το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας»

   Την Ρωσία υπέδειξε ως υπεύθυνη για το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας, το οποίο χρονολογείται από τη σοβιετική περίοδο, ο υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας Ράντοσλαβ Σικόρσκι, τονίζοντας ότι η Μόσχα θα μπορούσε να ασκήσει πιέσεις στο καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
   «Η Ρωσία δεν σταματά να υπογραμμίζει την αντίθεσή της στη χρήση χημικών όπλων όμως ξέρουμε καλά ότι το συριακό οπλοστάσιο ανάγεται στην εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, είναι σοβιετικής τεχνολογίας» είπε ο Σικόρσκι μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο μιας συνεδρίασης του κοινοβουλίου.
   «Πιστεύω ότι εάν η Ρωσία δήλωνε ότι είναι έτοιμη να αναλάβει την ασφάλεια του συριακού χημικού οπλοστασίου, θα μπορούσε να έχει κάποιον αντίκτυπο στην εξέλιξη της κατάστασης», πρόσθεσε.
   Την Τετάρτη ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε ότι η χώρα του δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία γιατί δεν έχει πειστεί ότι «μια επίθεση μπορεί να σταματήσει τα εγκλήματα».
   Η Πολωνία συμμετείχε στις επιχειρήσεις στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν στο πλευρό των ΗΠΑ όμως πλέον έχει περιορίσει τις αποστολές στο εξωτερικό και επικεντρώνεται στον εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεών της.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Βγήκαν και οι ... ΣΚΥΛΟ-ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ της Μιγιώτασκατά, να μας πούν ... αλήθειες ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ 2003
MI6 : «Ο Άσαντ 
έχει κάνει χρήση χημικών»
   Σύμφωνα με τη βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών το καθεστώς Άσαντ έχει χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε 14 περιπτώσεις από το 2012, αλλά αυτοί οι ισχυρισμοί δεν επιβεβαιώνονται ούτε τεκμηριώνονται από κανένα στοιχείο.
   Και αν είναι έτσι, το λογικό ερώτημα είναι γιατί δεν παρουσιάστηκαν αυτά τα στοιχεία στην χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής που συζητούσε το θέμα
   Σε επιστολή που απέστειλε προς τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, ο επικεφαλής της Επιτροπής, Τζον Ντέι, γράφει ότι η εκτίμησή του από τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι ότι το συριακό καθεστώς βρίσκεται πίσω από την επίθεση με χημικά της 21ης Αυγούστου στη Δαμασκό.
   Η βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών επιχειρηματολογεί ότι έφτασε στην εκτίμηση αυτή «με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας έπειτα από μια εξαντλητική έρευνα», προφανώς την ίδια "εξαντλητική έρευνα" που είχαν κάνει και με τα χημικά του Ιράν το 2003...
   «Πιστεύουμε ότι υπήρξαν και άλλες επιθέσεις με χημικά, αν και δεν έχουμε τον ίδιο βαθμό εμπιστοσύνης στα αποδεικτικά στοιχεία. Είναι σαφής, πάντως, η τάση του καθεστώτος Άσαντ να κάνει χρήση χημικών», προσθέτει η βρετανική Υπηρεσία σε μία αποθέωση προβοκάτσιας.
   Όπως υποστηρίζει η βρετανική κυβέρνηση, ακόμη και αν δεν υπάρχει σχετικό και ρητό ψήφισμα από το Συμβουλίο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία θα ήταν νόμιμη.
   «Η νομική βάση για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Συρία θα είναι η ανθρωπιστική επέμβαση. Στόχος είναι η ανακούφιση των πολιτών με την αποτροπή ή τη διακοπή της περαιτέρω χρήσης χημικών όπλων», λέει επίσημη ανακοίνωση, η οποία όμως "πέσε στην θάλασσα"...
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Έχει σημασία, περί του εάν επείσθης ή όχι ... ΠΑΝΥ ΒΛΑΚΑ και εκπρόσωπε των ... ηλιθίων ; ...

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΗΕ
τ. κέρι : "Έχω πειστεί 
πως ο Άσαντ 
έριξε τα χημικά"
   Ο υπουργός Εξωτερικών των ηπα, τζον κέρι, με δηλώσεις που έκανε στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφορικά με τη χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ στη Συρία κατά αμάχων πολιτών στις 21 Αυγούστου, δήλωσε πεπεισμένος πως έγινε χρήση και πως «ο πολιτισμένος κόσμος δεν δέχεται τη χρήση χημικών όπλων». «Τα πιο ειδεχθή όπλα του κόσμου δεν πρέπει ποτέ να ξαναχρησιμοποιηθούν κατά ευάλωτων ανθρώπων», πρόσθεσε.
   Παράλληλα, είπε ότι από την επίθεση με χημικά όπλα σκοτώθηκαν 1.429 πολίτες, μεταξύ των οποίων τουλάχιστον 426 παιδιά. Η επίθεση σύμφωνα με τις ηπα, είχε σχεδιαστεί από το καθεστώς τρεις ημέρες νωρίτερα.
   Αναφερόμενος στον Άσαντ τον χαρακτήρισε «φονιά».
   Ο κέρι συνέδεσε το καθεστώς Άσαντ με την «τρομοκρατική οργάνωση» Χεζμπολάχ, αλλά και το παρομοίασε με το καθεστώς της Βορείου Κορέας. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη μνεία στο Ιράν και τους δεσμούς του με το «δικτατορικό» καθεστώς Άσαντ.
   Ο Αμερικανός υπουργός τόνισε ότι και οι σύμμαχοι των ηπα καταδικάζουν το καθεστώς Άσαντ, και υπερθεμάτισε για τον ρόλο του ΟΗΕ, λέγοντας ότι «οι ηπα και ο πρόεδρος Ομπάμα σέβονται απεριόριστα τον ΟΗΕ». Ωστόσο, είπε ότι η κυβέρνηση των ηπα θα εξακολουθεί να απευθύνεται στη διεθνή κοινότητα, στους συμμάχους της, στο Κογκρέσο, αλλά κυρίως στους Αμερικανούς πολίτες ως ηπα.
   Επιπλέον, δήλωσε πως το πόρισμα των επιθεωρητών του ΟΗΕ δεν θα επιβεβαιώσει ποιος έχει κάνει την επίθεση ενώ τόνισε πως αυτό το έγκλημα ενάντια στην ανθρωπότητα μας αφορά. Τέλος, επανέλαβε πως τα στοιχεία για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία είναι «καθαρά» και «πειστικά».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ 
 535 ΜΚΟ

   Συνολικά 535 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ έπειτα από εντολή του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης.
   Πέραν αυτού, ο υφυπουργός απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του κ. Γιάννη Δραγασάκη σημειώνει ότι η κατάργηση ειδικών φορολογικών προνομίων για νομικά πρόσωπα που κατέχουν ακίνητα και η αύξηση του ειδικού φόρου από 3% σε 15% το 2010 είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν 469 μεταβιβάσεις ακινήτων προς φυσικά πρόσωπα «που απέφεραν ποσό φόρου μεταβίβασης ανερχόμενο στα 19 εκατομμύρια ευρώ περίπου». 
   Τέλος, ο κ. Μαυραγάνης επαναλαμβάνει ότι «στο πλαίσιο του φορολογικού ελέγχου εξωχώριων εταιριών της χώρας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν καταγραφεί συνολικά 6.575 αλλοδαπές εταιρίες εκμετάλλευσης ακινήτων στην Ελλάδα και έχουν προτεραιοποιηθεί και δρομολογηθεί για έλεγχο στο σύνολο της χώρας, σύμφωνα με τα μέχρι την 27.6.2013 διαθέσιμα στοιχεία 315 υποθέσεις εκ των οποίων έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε 34 υποθέσεις και έχουν βεβαιωθεί συνολικά 40.068.785,61 ευρώ».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Προς Αναγνώστην ! 16 (E) (Και ουχί προς τα, λόγω ... ατιμωρησίας, θρασύτατα και προκλητικά ... κοπρόσκυλα-λούστρους της ξυπ/ξυπ, τα οποία, "από το καθησιό", απέκτησαν και ... δυσκοιλιότητα ...)

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, Ο ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΕΤΗ ΚΑΤΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΤΟ 2005

   Στον έλεγχο διαβατηρίων του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" συνελήφθη ο επί επτά χρόνια καταζητούμενος - σε βάρος του, εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης - οικονομικός διαχειριστής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Νίκος Παπαδήμας.

   Ο επονομαζόμενος και "φαντομάς" του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, που εδώ και επτά χρόνια ήταν άφαντος, είχε φύγει από το Ισραήλ λίγο πριν από την αντικανονικη έκπτωση του Πατριάρχη  Ειρηναίου.

ΕΛΛΑΣ, Η Ακέφαλος Αυτοκρατορία ! 5 (Ε)

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

   Αντιγράφω, ώ Αναγνώστα, εκ του προσφάτως εκδοθέντος βιβλίου του π.Νικολάου Ντονιένκο "ΟΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΤΙΑΝΣΚ", στη δίνη ενός κόσμου που άλλαζε:
   "Η πόλη Μπερντιάνσκ οφείλει την παρουσία της στο χάρτη της Ρωσικής Αυτοκρατορίας στον πρίγκηπα Μ. Α. Βοροντσώφ. Το 1824 ανέθεσε στον ναύαρχο Α. Γκρέγκ, να βρει μια κατάλληλη τοποθεσία για λιμάνι στην περιοχή της βόρειας Αζοφικής.

   Η πόλη πήρε το όνομά της από τον ποταμό Μπερντά, που εκβάλλει στην περιοχή εκείνη.
   Η πόλη, μετά την ένταξή της στο σιδηροδρομικό σύστημα της Ρωσίας, παρέμεινε μια μικρή επαρχιακή πόλη, αποκλεισμένη από την υπόλοιπη Χώρα, με μόνη διέξοδο το εμπόριο σιτηρών με την Ευρώπη, κυρίως μέσω Ελληνικών και ιταλικών αγορών.
   Προς το τέλος του 19ου αιώνα, μετατράπηκε σε μια αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή μεγαλούπολη με στοιχεία διαφορετικών πολιτισμών.
   Γύρω της άρχισαν, να ιδρύονται διάφορες παροικίες ξένων χωρών, μεταξύ των οποίων και Ελληνικές.
   Η αφθονία των πάρκων και των κήπων της έδιναν την όψη μιας καταπράσινης πόλης, που έλαμπε με τους τρούλους των δέκα ορθόδοξων εκκλησιών της. Ήταν πραγματικά μια πόλη με ευοίωνες προοπτικές εξέλιξης, στις αρχές του 20ου αιώνα
   Επειδή όμως η έννοια της εξέλιξης και της προόδου δεν είναι μονοσήμαντη στην κοινωνία μας, στη Ρωσία, την εποχή εκείνη συνδέθηκε με απόρριψη κάθε παραδοσιακής πολιτισμικής κληρονομιάς, συμπεριλαμβανομένης και της Ορθοδόξου Εκκλησίας και των λειτουργών της.

   Σαν καταστάσεις μιας ανεξέλεγκτης νεοπλασίας, οι συνέπειες της επανάστασης εξαπλώθηκαν σε κάθε γωνιά της τεράστιας Χώρας, αλλοιώνοντας τον τρόπο ζωής της Ρωσικής κοινωνίας" ... 

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 1999 στην τουρκία !

Αναρτήθηκε: 25/08/2013

ΝΙΚΟΥ  ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Δημοσιογράφου-Συγγραφέως-Τουρκολόγου

   Τον Δεκέμβριο του 1998, λίγους μήνες πριν από τον μεγάλο σεισμό της Τουρκίας στις 17/8/1999, το νησί των Πριγκιποννήσων Burgaz, η Αντιγόνη στα ελληνικά, είχε συγκλονιστεί από ένα καταπληκτικό γεγονός. 
   Το νησί αυτό ήταν κάποτε καθαρά ελληνικό, αλλά σήμερα υπάρχουν λίγοι Έλληνες και Τούρκοι από διάφορες περιοχές της Τουρκίας. Το νησί έχει μια ορθόδοξη εκκλησία, τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, που δεσπόζει μπροστά σου καθώς πλησιάζεις στο νησί από την θάλασσα. Την περίοδο εκείνη  κάθε βράδυ έξω από την εκκλησία και σε όλη την γύρω περιοχή, ακούγονταν έντονα μια αναπνοή αγωνίας η οποία φούσκωνε και ξεφούσκωνε σαν να αναστέναζε. Οι Τούρκοι κάτοικοι της περιοχής, είχαν ανησυχήσει αλλά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να πάρουν… ιατρικά ακουστικά και αφού πλησίαζαν τους εξωτερικούς τοίχους της εκκλησίας, προσπαθούσαν να αποκαλύψουν την πηγή των ηχηρών αυτών αναστεναγμών, που τους είχαν αναστατώσει.
   Η φημολογία είχε οργιάσει στο νησί και οι ίδιοι οι Τούρκοι μιλούσαν ότι ο αναστεναγμούς αυτός επρόκειτο για την φωνή της Παναγιάς, της Αννέ Μαριάμ στα τουρκικά, που ήθελε να προειδοποιήσει ότι επέκειτο μια μεγάλη καταστροφή.  Το νέο έφτασε και στην Κωνσταντινούπολη και ένας γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, ο Sadettin Teksoy από το τουρκικό κανάλι STAR, αποφάσισε να πάει στο νησί να ερευνήσει την υπόθεση. Αφού έφτασε εκεί, πήγε στην εκκλησία την ώρα που ο ελληνορθόδοξος ιερέας τελούσε σχεδόν μόνος του τη λειτουργία. Ο Τούρκος δημοσιογράφος αφού περίμενε να τελειώσει η τελετή, τον πλησίασε και τον ρώτησε τι νομίζει πως συμβαίνει. Ο ιερέας απάντησε πως πραγματικά ακούγεται κάθε βράδυ ένας ηχηρός αναστεναγμός, αλλά δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει την πραγματική αιτία, ενώ από το ύφος του έδειχνε πως δεν θα ήθελε να εμπλακεί σε πιθανή πρόκληση προς το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων Τούρκων. 
    Ο δημοσιογράφος όμως επέμενε και κατάφερε να μαγνητοφωνήσει το αναστεναγμό, ενώ πήρε αρκετές συνεντεύξεις από Τούρκους κατοίκους του νησιού. Ένας από αυτούς δήλωσε μπροστά στην κάμερα ότι εδώ και πολλά χρόνια στο Μπουργάζ ζούσαν πολλοί Έλληνες και το νησί ήταν καθαρά ορθόδοξο χριστιανικό, γι’ αυτό έχει και μια μεγάλη χριστιανική παράδοση. «Τώρα, ίσως η Παναγία των χριστιανών ήρθε ξανά πιθανώς θέλοντας να κάνει μια παρέμβαση και να προειδοποιήσει  ότι έρχονταν μια μεγάλη συμφορά. Αυτά από ένα Τούρκο. Οχτώ μήνες αργότερα ο μεγάλος σεισμός στις 17 Αυγούστου του 1999 έπληξε την Τουρκία με πολλές χιλιάδες θύματα. Για τους Τούρκους της Αντιγόνης ο «αναστεναγμός της Παναγίας» ήταν μια μεγάλη προειδοποίηση γι’ αυτή την επερχόμενη μεγάλη φονική καταστροφή.
   Να θυμηθούμε ότι την περίοδο εκείνη, παραμονές του σεισμού, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν στο ναδίρ. Είχε προηγηθεί η κρίση των Ιμίων το 1996 και στη συνέχεια η μεγάλη κρίση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Πολλοί πίστευαν τότε ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν μεγάλη επιχείρηση-πρόκληση στο Αιγαίο με «αιχμή του δόρατος» για την πρόκληση  το τουρκικό ναυτικό. Αυτό όμως που επακολούθησε σίγουρα τους χάλασε τα όποια σχέδιά τους. Και πράγματι, ό,τι έγινε εκείνο το βράδυ ήταν πολύ σημαδιακό.
   Στις 16 Αυγούστου 1999, δηλαδή το βράδυ του μεγάλου σεισμού, στην ναυτική βάση του Gölcük, γίνονταν μεγάλη τελετή αλλαγής της ηγεσίας του Επιτελείου Ναυτικού της Τουρκίας και ήταν συγκεντρωμένες αρκετές τουρκικές φρεγάτες, ενώ μεγάλος αριθμός ανωτάτων αξιωματικών του τουρκικού ναυτικού παρακολουθούσαν την τελετή. Γύρω στις 3 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα άρχισαν οι σεισμικές δονήσεις. Εκείνη την στιγμή και ενώ οι περισσότεροι στην βάση ησύχαζαν μετά τις τελετές, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε παρατηρηθεί μια μεγάλη πηγή φωτιάς να ξεπηδάει από το έδαφος σε μεγάλο ύψος κοντά στην ναυτική βάση. Μέχρι σήμερα κανείς από τους ερευνητές δεν μπόρεσε να  εξηγήσει την αιτία και την προέλευση αυτής της φωτιάς.  Το κτίριο της βάσης κατέρρευσε και στα ερείπιά του έθαψε ένα μεγάλο μέρος της αφρόκρεμας του τούρκικου ναυτικού.     
   Όπως ανέφερε με επίσημη ανακοίνωση το τουρκικό Επιτελείο Ναυτικού από τον σεισμό και την κατάρρευση της βάσης βρήκαν ακαριαίο θάνατο 2 ναύαρχοι, 27 ανώτεροι αξιωματικοί, 136 υπαξιωματικοί, 82 ναύτες, 9 ναυτικοί εμπειρογνώμονες, ένας μαθητής της σχολής Δοκίμων και 126 ειδικοί εργάτες της βάσης. Σύνολο 441 άτομα θαφτήκαν κάτω από τα ερείπια της μεγαλύτερης ναυτικής βάσης της τουρκίας εκείνης της εποχής. 
   Αντιλαμβάνεται  κανείς ότι το χτύπημα ήταν καίριο σε μια περίοδο που το τουρκικό ναυτικό ετοιμάζονταν για την μεγάλη εξόρμηση της πλήρης επικράτησής του στο Αιγαίο και σίγουρα θα χρειάζονταν πολλά χρόνια για να ανακτήσει τις δυνάμεις του από το χτύπημα αυτό. 
   Τα ερωτήματα όμως παρέμειναν για την ναυτική βάση του Gölcük και την παράξενη μεγάλη λάμψη που προηγήθηκε δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση μέσα σε εκκωφαντικό θόρυβο του κεντρικού κτιρίου της βάσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τούρκοι δεν επέτρεψαν κανένα ξένο σωστικό συνεργείο να πλησιάσει στην βάση, ενώ είχαν μεγάλη ανάγκη καθώς κάτω από τα ερείπια της βάσης ακόμα αγωνίζονταν να σωθούν εκατοντάδες αξιωματικοί και ναύτες και φυσικά κανέναν δημοσιογράφο να βγάλει φωτογραφίες από την καταστροφή. Μόνο ορισμένα ισραηλινά, «ειδικά εξοπλισμένα» συνεργεία, είχαν τότε την δυνατότητα πρόσβασης. Οι εξηγήσεις που είχαν δοθεί αλλά δεν έγιναν πιστευτές, ήταν ότι δεν ήθελαν να δούνε ξένες κάμερες τις εγκαταστάσεις της βάσης. Τα ερωτήματα γι’ αυτή την στάση των Τούρκων ήταν και παραμένουν πολλά.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΄΄ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ΄΄

Τα ... εβραϊκά ... merde της βλακο-γοτθίας ... εσάλταραν εκ του ανθ-Ελλινικού μίσους των ! ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ !

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ BILD
Έφτιαξε ανθελληνικές αφίσες 
για τις εκλογές της Γερμανίας
   Εκφράζοντας τις επίσημες άφησες των κομμάτων η Bild προκαλεί βάλλοντας κατά της Ελλάδας λίγες μέρες πριν τις εκλογές στη Γερμανία στις 22 Σεπτεμβρίου.
   Στα σλόγκαν που έγραψε η εφημερίδα χριστιανοδημοκράτες, σοσιαλδημοκράτες, πράσινοι και αριστεροί υποτίθεται πως συμφωνούν ότι το Βερολίνο πρέπει να αρνηθεί την εκταμίευση νέων δανείων στην Ελλάδα.
   Στις εν λόγω αφίσες των κυριότερων πολιτικών κομμάτων της Γερμανίας που εμπνεύστηκε η Bild, τόσο οι χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ (CDU), όσο οι σοσιαλδημοκράτες (SPD), αλλά και οι πράσινοι (Die Grunen) με τους αριστερούς (Die Linke) ευθυγραμμίζονται στο ζήτημα της Ελλάδας και ζητούν να μην διατεθούν επιπλέον χρήματα από τις τσέπες των Γερμανών φορολογουμένων για την διάσωση της ελληνικής οικονομίας.
   Αίσθηση πάντως προκαλείς  ότι το νέο αυτό ανθελληνικό παραλήρημα  δεν σχολιάστηκε και δεν καταδικάστηκε από τους πολιτικούς εκπροσώπους σε Γερμανία και Ελλάδα.
   "Oύτε ένα σεντ για την Ελλάδα. Έτσι θα μείνει δυνατή η Γερμανία"
   "Όχι άλλα δις για την Ελλάδα". 
   "Ο Jürgen και η Katrin δεν θα δώσουν άλλα στην Ελλάδα
   "Τέλος στην βοήθεια προς την Ελλάδα, αλλιώς επανάσταση
   "Οι Έλληνες δεν θα πάρουν τίποτα άλλο"
 
   (Εντός του κειμένου εις το κάτωθι Ιστολόγιον περιλαμβάνωνται και φωτογραφίες)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Εσύ, ώ ... κωλο-παίδι, ΘΑ ΠΡΟΣΑΧΘΗΣ εις το επόμενον και Αληθώς Διεθνές Ποινικόν Δικαστήριον (Βεβαίως και ο ... ΠΟΥΣΤΡΟ-μπλέρ) ! Μπουχεσο-ΜΑΛΑΚΑ !

κάμερον : 
Ο Άσαντ 
πρέπει να προσαχθεί 
στο δπδ

   Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ πρέπει να προσαχθεί στο διεθνές ποινικό δικαστήριο και να λογοδοτήσει για τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, δήλωσε ο πρωθυπουργός της βρετανίας στη βουλή σήμερα Πέμπτη.
   «Πρέπει να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου. Αλλά αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο», δήλωσε ο κάμερον, απαντώντας σε ερώτηση ενός βουλευτή για την τύχη του Σύρου προέδρου.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Λοιπόν, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίε ... κοέν ! Γνωρίζεις την ... Ποντιακήν ; ... Επειδή θα την ... γευτής ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013


ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ WESLEY CLARK: 

"ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ 7 ΧΩΡΕΣ"!!! (Βίντεο)

Ανώνυμος είπε...
Ο Γούσλευ Κλαρκ είναι εβραίος, ο πατέρας του δικηγόρος Βενιαμίν κοέν, πέθανε όταν ήταν νήπιο .Υιοθετήθηκε από τον επόμενο σύζυγο της μητέρας του αγγλοσάξωνικής καταγωγής, εξ ου και το ονοματεπώνυμο.

Θα σας ... "αυτοσυγκρατήσωμεν" ημείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ, ώ προδόται των Αράβων και ... ΠΟΡΔΑΙ του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ !

«Αυτοσυγκράτηση» από το ισραήλ 
ζητούν οι Άραβες
    Όπως αναφέρει εφημερίδα του Κουβέιτ και αναμεταδίδει ο ισραηλινός Τύπος χώρες του Κόλπου –οι οποίες δεν διευκρινίζονται- ήρθαν σε επαφή με το ισραήλ ζητώντας του να «επιδείξει αυτοσυγκράτηση» σε περίπτωση που η Συρία επιτεθεί κατά του ισραήλ ως αντίποινα της επίθεσης που θα έχει δεχθεί.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας του Κουβέιτ το ισραήλ απάντησε ότι σκοπεύει να επιδείξει αυτοσυγκράτηση αρκεί οι επιθέσεις που θα δεχθεί «δεν ξεπεράσουν κάποια λογικά όρια», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.
   Το ισραήλ δεν διευκρίνισε ποια είναι τα όρια αυτά.
   Σύροι επίσημοι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα είχαν κάνει σαφές πως σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί επίθεση εναντίον της Συρίας, η Δαμασκός θα αντιδράσει με επιθέσεις στο έδαφος του ισραήλ. Το ίδιο αναφέρουν και ιρανικές πηγές κοντά στον ανώτατο ηγέτη της χώρας yatollah Ali Khamenei οι οποίες μιλούν για δυναμική απάντηση του άξονα  Συρίας-Ιράν  και Χεζμπολάχ
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΥΓΕ ! Νεαρέ Άσσαντ ! ΑΞΙΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΣΟΥ ! ΘΑ ΤΙΜΗΘΗΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

"ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ 
ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ"
Μπασάρ αλ Άσαντ: "Νυν υπέρ πάντων 
ο αγών"...
   Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα στο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της χώρας, ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ είπε το "Νυν υπέρ πάντων ο αγών" και έδωσε τις τελευταίες πολιτικές οδηγίες στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας για να αντισταθούν στην "καταιγίδα" που έρχεται.
   Διαψεύδοντας ταυτοχρόνως τις πληροφορίες ιρανικών ΜΜΕ (είχαμε σημειώσει ότι τα ιρανικά ΜΜΕ διακρίνονται για την ελάχιστη αξιοπιστία τους) ότι έχει διαφύγει στο Ιράν. Αν και δεν αποκλείεται για λόγους ασφαλείας να έχει στείλει την οικογένειά του στην Τεχεράνη.
   «Από την έναρξη της κρίσης, εσείς το ξέρετε, περιμένουμε τη στιγμή που ο πραγματικός μας εχθρός θα αποκαλυφθεί και αυτό συμβαίνει τώρα. Ετοιμάζονται να κτυπήσουν την γη των προγόνων μας, να κτυπήσουν τον λαό μας, αφού οι αντιπρόσωποί τους που αιματοκύλισαν της Συρία, ηττήθηκαν στον πόλεμο εντός της χώρας.
   Δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε συμμάχους, αλλά πάνω απ'όλα έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας.
   Γνωρίζω ότι το ηθικό σας είναι υψηλό και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επίθεση και να προασπίσετε την πατρίδα. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε το καθήκον σας.
   Είναι μια ιστορική αναμέτρηση από την οποία πρέπει να βγούμε και θα βγούμε νικητές.
   Μεταφέρετε στους άνδρες σας το μήνυμα ότι είμαι δίπλα τους και θα είμαι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής μου» δήλωσε ο Μπασάρ αλ Άσαντ.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Καλά ! Εμφανίσθηκε ο εν λόγω ... "ιός" εις την ... ρουμανίαν και την Ελλάδαν, αλλά ουχί εις την ... βουλγαρίαν, ήτις ευρίσκεται ... ανάμεσά των ; ... Δεν έκαναν τα κουνούπια ... "στάση για κατούρημα" ... στην βουλγαρία ; ... Πήγαν μονοκοπανιά στην ρουμανία ; ... Και δεν κοιμήθηκαν ... "πάνω στο τιμόνι" ; ... Εκείνο το ... "στη Ρωσία και το ισραήλ" τι τo βάλατε ; ... Για να μην ρωτήσω για το ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ ; ... ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ! Και της ... cia, και του fbi και της nsa, και της ... "ερπετά- s.a.", αλλά και της ... σκατά s.a. ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Άλλα 14 κρούσματα του ιού 
του Δυτικού Νείλου
   Άλλοι 14 άνθρωποι εκδήλωσαν τη λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των ασθενών σε 49. 
   Σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του Κέντρου Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), δέκα ασθενείς νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με επιπλοκές από τη λοίμωξη, τρεις εκ των οποίων βρίσκονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). 
   Παράλληλα, άλλες τρεις περιοχές της χώρας μπήκαν στη λίστα με τις περιοχές υψηλού κινδύνου, λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας μολυσμένων κουνουπιών.
   Πρόκειται για την Κέρκυρα και την Ηλεία, όπου καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα για πρώτη φορά κρούσματα της λοίμωξης σε ανθρώπους, αλλά και τη Γλυφάδα στην Αττική, που κρίθηκε περιοχής υψηλής μετάδοσης.  
   Από την αρχή του περασμένου Ιουλίου, όταν και καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου έχουν διαγνωστεί 49 κρούσματα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται ένας θάνατος -αφορούσε 81χρονο με καρδιαγγειακά προβλήματα, ο οποίος εκδήλωσε εγκεφαλίτιδα μετά τη μόλυνσή του με τον ιό. 
   Από τους 49 ασθενείς, οι 28 παρουσίασαν εκδηλώσεις από το κεντρικό νευρικό σύστημα (εγκεφαλίτιδα ι/και μηνιγγίτιδα /και οξεία χαλαρή παράλυση) και οι 21 είχαν ήπιες εκδηλώσεις  (εμπύρετο νόσημα). 
   Στην Ευρώπη, κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου έχουν καταγραφεί στην Αυστρία, τη Σερβία, την ΠΓΔΜ, την Ιταλία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία και στο Μαυροβούνιο.   
   Επίσης, η επιδημία του ιού του Δυτικού Νείλου βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρωσία και το Ισραήλ. 
 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ και ΚΛΕΠΤΑΙ, ΑΕΙΠΟΤΕ οι ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίοι, αναζητούν "ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ" ! (Η "Νίκη της Σαμοθράκης", ομού μετά της "Αφροδίτης της Μήλου", "έδωσαν" εις το "Κράτος" της Γαλλίας ... 250 δισ ευρώ τα τελευταία ... 50 έτη μόνον, εκ των 200 ετών από της κλοπής της !!! Και τώρα ... αναζητούν ... μαλάκες, να τα συντηρήσουν !) ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Έκκληση από το Λούβρο 
για τη Νίκη της Σαμοθράκης !
   Το Λούβρο απηύθυνε έκκληση για δωρεές με τις οποίες θα χρηματοδοτηθούν οι εργασίες αποκατάστασης ενός εκ των αριστουργημάτων που κοσμούν τις αίθουσές του, της Νίκης της Σαμοθράκης, ελπίζοντας να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ έως τα τέλη του έτους, ανακοίνωσε σήμερα το παρισινό μουσείο. Η νέα εκστρατεία υπό τον τίτλο "Όλοι μαικήνες" θα ξεκινήσει την Τρίτη, ημέρα κατά την οποία η φτερωτή Νίκη της Σαμοθράκης δεν θα εκτίθεται πλέον στο κοινό. Το αριστούργημα της ελληνιστικής γλυπτικής ανακαλύφθηκε στη Σαμοθράκη το 1863. Η αποκατάστασή του αναμένεται να επιτρέψει τη βελτίωση του σκελετού και τον καθαρισμό του αγάλματος που έχει φιλοτεχνηθεί από διάφορα είδη μαρμάρου.
   Το γλυπτό που παριστάνει φτερωτή τη θεά Νίκη θα μετακινηθεί σε γειτονική αίθουσα. Η μαρμάρινη πλώρη πλοίου πάνω στην οποία είναι τοποθετημένο θα αποσυναρμολογηθεί κομμάτι-κομμάτι. Ταυτόχρονα, το Λούβρο θα ξεκινήσει την αποκατάσταση της σκάλας Νταρού που οδηγεί στο άγαλμα "χωρίς ποτέ να κλείσει αυτή τη σημαντική πρόσβαση, την οποία έχουν περί τα επτά εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως", δήλωσε ο Λουντοβίκ Λοζιέ, μηχανικός μελετών στο Τμήμα Ελληνικών, Ετρουσκικών και Ρωμαϊκών Αρχαιοτήτων του Λούβρου.
   Η "Νίκη της Σαμοθράκης" θα επιστρέψει στη θέση της το καλοκαίρι του 2014, η αποκατάσταση της σκάλας θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2015. Ο συνολικός προϋπολογισμός των εργασιών αποκατάστασης ανέρχεται σε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, υψηλότερος από αυτόν που είχε προβλεφθεί πέρυσι. Το Λούβρο έχει ήδη συγκεντρώσει το ποσό των τριών εκατομμυρίων από διαφορές δωρεές.
   Μένει ακόμη ένα εκατομμύριο ευρώ, το οποίο το μουσείο ελπίζει να συγκεντρώσει μέσω της έκκλησης για δωρεές από ιδιώτες έως τις 31 Δεκεμβρίου. Οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις καλούνται να κάνουν τις δωρεές τους μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.louvresamothrace.fr ή www.tousmecenes.fr από την Τρίτη ή ταχυδρομικώς. Σύμφωνα με την γαλλική φορολογική νομοθεσία, το ποσό που θα καταβληθεί εκπίπτει κατά 66% από τη φορολογία για τους ιδιώτες και κατά 60% για τις επιχειρήσεις.
   Πηγή : AΠΕ-ΜΠΕ
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ... ικανοποίησις εσού, ώ ... ερπετο-ΣΚΟΥΠΙΔΟ, ήτις και αποτυπώνεται εις το ... γέλιον εσού, ΘΑ ΣΟΥ ... ΚΟΣΤΙΣΗ κάτι παραπάνω ! ΤΗΝ "ΖΩΗΝ" εσού ως ... ανθρώπου ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ;
''Βγαίνει ο λογαριασμός'' λέει ο Στουρνάρας !
   «Σπεκουλαδόρους» και «πρόθυμους ηλίθιους» χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας όσους επιθυμούν την έξοδο της χώρας από το ευρώ ενώ επεσήμανε πως «πιστεύω βαθύτατα, από την καρδιά μου, ότι ο λογαριασμός βγαίνει. Να έχετε ελπίδα! Ο λογαριασμός βγαίνει αρκεί να το πιστέψουμε. Έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες για την εξισορρόπηση της οικονομίας». 
   Πιο αναλυτικά, ο υπουργός μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης των Κρατικών Λαχείων υποστήριξε ότι «οι υγιείς δυνάμεις του κόσμου θέλουν να σωθούμε και γι' αυτό υπάρχει αυτό το τεράστιο πρόγραμμα σωτηρίας. Όχι με απεχθείς όρους αλλά με χαμηλά επιτόκια και κάνουμε προσπάθειες για να ελαφρύνουμε κι άλλο τους όρους».
   Πρόσθεσε, όμως, ότι εκείνοι που επιθυμούν την καταστροφή της  χώρας είναι «οι σπεκουλαδόροι που σορτάρουν και ποντάρουν στην αποτυχία του ευρώ ή – για να χρησιμοποιήσω μια φράση του Λένιν – οι πρόθυμοι ηλίθιοι».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Και οι ... ΕΛΛΗΝΕΣ θα τηρήσωμεν τας ... "υποχρεώσεις" ημών έναντι των ... προδοτών ! ΔΙΑ ... ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ! ...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ !
Βάφει τα χέρια της με αίμα Xριστιανών η κυβέρνηση - Τάχθηκε υπέρ της επιδρομής
   Oλοκληρώθηκε η συνάντηση των υπουργών εξωτερικών Ε. Βενιζέλου και Εθνικής Άμυνας Δ. Αβραμόπουλου με αντικείμενο την συριακή κρίση και επιβεβαιώθηκε η θέση της κυβέρνησης Σαμαρά ότι υποστηρίζει την επίθεση κατά της νόμιμης κυβέρνησης της Συρίας και την στήριξη των δολοφόνων ισλαμιστών.
   Οι δύο υπουργοί μετά την συνάντησή τους δήλωσαν ότι "Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας. Η Ελλάδα επιδιώκει πολιτική λύση και τάσσεται στο πλευρό των λαών της περιοχής που αγωνίζονται για τη δημοκρατία" εννοώντας ότι θα κάνουμε ότι μας πουν οι ΗΠΑ και θα παράσχουμε κάθε διευκόλυνση στις δυτικές δυνάμεις που θα βομβαρδίσουν την Συρία και βέβαια θα στηρίξουμε τους ισλαμιστές για να έρθει η ... δημοκρατία!
   Δηλαδή στις "υποχρεώσεις" μας είναι να προκαλέσουμε την εξόντωση 2,5 εκατομ. χριστιανών και κυρίως Ελληνορθοδόξων και να στηρίξουμε τους δολοφόνους ισλαμιστές ...
   Αφιερωμένο στην ελληνική κυβέρνηση που θέλει "να τηρήσει τις υποχρεώσεις της" το ακόλουθο βίντεο εκτέλεσης μικρών παιδιών από τους "δημοκράτες" επειδή τα παιδιά "υποστήριζαν τον Άσσαντ"...
   (Εις το κείμενον του κάτωθι Ιστολογίου περιλαμβάνεται και βίντεον)

   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κι' εγώ που υπέθεσα, ότι ... "τους έπιασε κόψιμο" για τις Εκκλησίες, τα Θέατρα και τα Πνευματικά κέντρα των Ελλήνων, τα οποία ΤΑ ΓΥΦΤΟ-εβραιο-δακο-γούρουνα της ρουμανίας, ... 25 έτη κατόπιν της πτώσεως του "κομμουνισμού-σιωνισμού", ... αρνούνται, ίνα επιστρέψουν εις τους Έλληνας ιδιοκτήτας των ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΤΕ !

ηπα : Ζητούν από τη ρουμανία 
επιστροφή εκκλησιαστικών περιουσιών

   Μια ομάδα 20 Γερουσιαστών των ΗΠΑ, ζήτησε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, να συστήσει στην κυβέρνηση της ρουμανίας να επιστρέψει τα απαιτούμενα κατασχεθέντα περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας κατά την κομμουνιστική εποχή.
   Αυτό ανέφερε το ρουμανικό πρακτορείο ειδήσεων Agerpres.
    «Ελπίζουμε η ρουμανική κυβέρνηση να επιστρέψει στις εκκλησίες που εκφράζουν τις μειονοτικές θρησκευτικές κοινότητες την περιουσία τους, που είχε κατασχεθεί κατά τη διάρκεια του κομμουνιστικού καθεστώτος, και είμαστε πεπεισμένοι ότι η διαδικασία των αποζημιώσεων θα εκτελεστεί σωστά και σύμφωνα με τη νομοθεσία της εν λόγω χώρας», δήλωσε ο Γερουσιαστής Andy Harris, ο οποίος εκλέγεται στο Μέρυλαντ, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό περισκόπιο.
   Το 1948, η κομμουνιστική κυβέρνηση της Ρουμανίας διέλυσε τη Ρουμανική Καθολική Επισκοπή και το ακίνητο το οποίο είχε στην κατοχή της μεταβιβάστηκε στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρουμανίας.  
   Σύμφωνα με στατιστικές το 85% των Ρουμάνων είναι Ορθόδοξοι και οι Ρωμαιοκαθολικοί αποτελούν μόνο το 5% του συνολικού πληθυσμού.
   Το Κογκρέσο των ΗΠΑ το 2005, πέρασε ένα νομοσχέδιο στο οποίο οι νομοθέτες ζητούσαν την επιστροφή των περιουσιών των ρουμανικών θρησκευτικών μειονοτήτων.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αυτά να τα βλέπουν εκείνοι οι ομογενείς, οι οποίοι επείγωνται, ίνα ... πολιτογραφηθούν ... γερμανο-γούρουνα ...

γερμανικό αίσχος, 
μόλις μίλησε αρνητικά 
για την πολιτική τους 
του αφαίρεσαν 
το Διδακτορικό
    Ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Γερμανών Φιλελεύθερων, Γιώργος Χατζημαρκάκης αναγορεύτηκε διδάκτορας το 2000. Δεκατρία χρόνια μετά και μόνο τώρα που ο άνθρωπος καταγγέλλει ευθέως τον τρόπο με τον οποίο η Γερμανία έχει συμπεριφερθεί στην Ελλάδα, κερδίζοντας η ίδια από την κρίση που οδηγεί -την ίδια στιγμή- σε εξόντωση τον ελληνικό λαό, το πανεπιστήμιο της Βόννης ... θυμήθηκε να του αφαιρέσει τον τίτλο !
   Ωραίες -δημοκρατικές...- συμπτώσεις. Δε μας αρέσουν αυτά που λες ; Ορίστε, για να μάθεις άλλη φορά να βγάζεις γλώσσα !
   Ο λόγος που προφασίστηκε το πανεπιστήμιο ήταν πως : «σε πολλά σημεία έκανε χρήση κειμένων άλλων συγγραφέων χωρίς την προβλεπόμενη αναφορά σε αυτούς παρά σε μερικές υποσημειώσεις». Και αυτό το ανακάλυψαν «τυχαία», 13 χρόνια αφού αναγόρευσαν σε διδάκτορα τον Γ. Χατζημαρκάκη.
   Ο ίδιος, πάντως, διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς και τονίζει πως τη συγκεκριμένη μέθοδο παράθεσης αποσπασμάτων και υποσημειώσεων γνώρισε και υιοθέτησε το 1995 ως ερευνητής στην Οξφόρδη.
   Την επιμέλεια της εργασίας είχαν οι καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου, Ντέτλεφ Κάρτεν και ο επίτιμος Ούβε Χολτς. Αραγε, από τους καθ' ύλην αρμόδιους... διέφυγε η από τους οποίους προφανώς διέφυγαν τα δήθεν προβλήματα του διδακτορικού, που «ανακαλύφθηκαν» με τόση καθυστέρηση;
   Λίγες ημέρες πριν την πρωτοφανή απόφαση, ο κ. Χατζημαρκάκης δήλωνε χαρακτηριστικά πως «το κέρδος της γερμανικής πολιτείας από την κρίση στην ευρωζώνη ανέρχεται στα 114 δισ. ευρώ.   
   Πρέπει, μετά τις γερμανικές εκλογές, να ζητηθεί μια αναδιανομή του κέρδους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα ανάμεσα στις χώρες του Νότου που πλήρωσαν την κρίση, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος».
   Τώρα, μάλιστα. Γίνεται ευκολότερα κατανοητή η απόφαση των Γερμανών. Ε, όχι, να λες τέτοια πράγματα και να θες να είσαι και διδάκτορας...
   Πηγή Λίθος Φωτός
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΛΛΑΣ, η Ακέφαλος Αυτοκρατορία ! 4 (Ε)

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

   "Στην Ουρουγουάνη συμβάνει το παράδοξο φαινόμενο, να υπάρχουν πάνω από 3.000 Έλληνες μετανάστες, αλλά και διπλάσιος αριθμός Ουρουγουανών, που μιλούν Ελληνικά. Σε αυτή τη μικρή Χώρα της Λατινικής Αμερικής οι πολίτες της δεν είναι απλά φιλ-Έλληνες, αίναι Ελληνολάτρες.
   Σε πρόσφατη έρευνα της Eurostat το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων Ουρουγουανών απάντησε, ότι πολιτιστικά ταυτίζονται με την Ευρώπη και στην δεύτερη ερώτηση, για το ποιά Χώρα από την Ευρώπη έρχεται πρώτη στο μυαλό τους, η πλειονότητα απάντησε : Η Ελλάδα !    
   Η εκπαίδευση στην Ουρουγουάη είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και από μικρά παιδιά μαθαίνουν για την Ελλάδα.
   Έτσι εξηγείται εν μέρει η Ελληνολατρεία. 
   Πολλοί Ουρουγουανοί δεν γνωρίζουν άλλες γλώσσες ! Μόνον την μητρική τους και την Ελληνική.
   Η Μαργκαρίτα μιλά άπταιστα Ελληνικά. Σπίτι της θα ακούσεις πολύ Ελληνική μουσική. Ακόμη και βιντεοκασσέτες από τις "Τρεις Χάριτες" και τους "Απαράδεκτους". Μέσω του Διαδικτύου παρακολουθεί Ελληνική τηλεόραση.
   Ό,σοι Ουρουγουανοί είχαν την τύχη, να έρθουν στην Χώρα μας και αντίκρυσαν τον Παρθενώνα, δάκρυσαν.
   Ο Κάρλος είναι 28 ετών. Πριν δύο χρόνια βρέθηκε στην Ελλάδα. Όταν του είπαν, ότι αυτό που βλέπει, είναι η Ακρόπολη, απομακρύνθηκε από την παρέα του και κάθισε σε μια γωνιά του δρόμου. Δεν ήθελε, να τον δουν, να κλαίει.
   Ο Sergio έμαθε Ελληνικά, επειδή εργαζότανε σε καράβια Ελλήνων εφοπλιστών. Έκανε πολλούς Έλληνες φίλους. "Οι καλύτεροι φίλοι μου ήταν Έλληνες. Φανταστικοί άνθρωποι". Άν και παπικός, εδώ και 30 χρόνια πηγαίνει στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. "Βλέπω τους Έλληνες, σαν να είμαστε αδέλφια" ! 
   Ένα δημόσιο σχολείο στην Ουρουγουάη ονομάζεται Grecia (Ελλάδα). Οι μαθητές είναι όλοι τους παιδιά Ουρουγουανών. Το ίδιο και οι δάσκαλοί τους. Όμως κάθε 25η Μαρτίου και 28η Οκτωμβρίου γιορτάζουν σαν Έλληνες. Τραγούδια, θεατρικά, ποιήματα. Να ακούς από αυτά τα μικρά παιδιά τον εθνικό μας ύμνο. Μάλιστα επειδή ο εθνικός ύμνος της Ουρουγουάης διαρκεί περίπου 6 λεπτά και ο δικός μας ούτε ένα, τα παιδιά αυτά λένε περισσότερους στοίχους του Δ. Σολωμού, έτσι ώστε να υπάρχει μία ... ισορροπία. Ακόμη και η σημαία είναι σχεδόν ίδια με την Ελληνική. Αν δεν κυματίζουν, τις μπερδεύεις. Απλά αντί για Σταυρό, έχχει έναν κίτρινο χαρούμενο ήλιο.
   Έξω από την Εθνική Βιβλιοθήκη του Μοντεβιδέο, δίπλα στην είσοδο, βρίσκεται το άγαλμα του Σωκράτη.
   Στην παραλιακή ένα πάρκο ονομάζεται Αθήνα και έχει την προτομή του Ομήρου.
   Ο κεντρικώτερος δρόμος της παλιάς πόλης, κάτω από τον λόφο, ονομάζεται Grecia.
   Ένα από τα ομορφώτερα νεοκλασικά κτήρια στο κέντρο της πόλης γράφει στην πρόσοψή του : Αθηναίος !
   Σε όλα τα βιβλιοπωλεία θα βρεις βιβλία Ελλήνων συγγραφέων και ποιητών. Ακόμη και στα πολύ μικρά.
   Όταν έρχωνται Έλληνες καλλιτέχνες ή ανεβαίνουν Ελληνικά έργα στο θέατρο, οι αίθουσες είναι γεμάτες από κόσμο     

Εάν, αντί για "Δύση" χρησιμοποιήσης την λέξι "εβραίοι", τότε θα καταλάβης, ώ ... ισραηλο-fence !

Πως γίνεται πια, 
όπου επεμβαίνει η Δύση 
να εξαφανίζονται 
οι Ορθόδοξοι ;
   Δεν θα πούμε για τον Χίτλερ, για τις “εγγυήτριες δυνάμεις” και τη Νατοϊκή Τουρκία στην Κύπρο. Υπάρχουν πιο φρέσκα κουλούρια.
   Νατοϊκή επέμβαση στην Βοσνία. Ένα εκατομμύριο Ορθόδοξοι Σέρβοι εξαφανίστηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες.
   Νατοϊκή επέμβαση στο Κοσσυφοπέδιο. 300 χιλιάδες Ορθόδοξοι εξαφανίστηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες.
   Νατοϊκή επέμβαση στο Ιράκ : 500 χιλιάδες Ορθόδοξοι εξαφανίστηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες.
   Νατοϊκή επέμβαση (τώρα) στην Συρία. Πόσοι Ορθόδοξοι θα μείνουν ;

   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ποίοι "γιατροί", ώ ... ισραηλο-fence ; ...

Μαντούρο : ο Τσάβες ήταν τεχνητά μολυσμένος με τον ιό καρκίνου
   Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαντούρο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι κάποιος σκόπιμα προκάλεσε καρκινοπάθεια, από την οποία πέθανε ο προκάτοχός του Πρόεδρος Ούγκο Τσάβες.
   Σύμφωνα με τον Μαντούρο, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ζωής του Τσάβες ήταν γνωστο ότι υπάρχουν πολυάριθμα σχέδια δολοφονίας του. Μάλιστα, όλα αυτά τα σχέδια προέρχονταν από το εξωτερικό. Ο Μαντούρο υποσχέθηκε επίσης να αποτρέψει κάτι τέτοιο απέναντί του.
   Δεν είναι η πρώτη φορά που διαδίδεται η εκδοχή της μόλυνσης του Τσάβες με τον καρκίνο.
   Οι γιατροί ωστόσο, απορρίπτουν κατηγορηματικά τέτοια δυνατότητα.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ρέ ... ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ... ερντογάν ! Μήπως γνωρίζεις ποιάς ... θρησκείας του κώλου ήσαν οι αίτιοι της κάτωθι φρίκης ; ... Ισλαμικά ΖΩΑ της Αιγύπτου ! Αλλά εσύ ... συγκινείσαι ... μονομερώς, γι' αυτό θα ... ψοφήσης ... αναξιοπρεπώς ! Γενιτσαρικόν ή μη, κτήνος είσαι, όμως, του ισλάμ, ήτοι του μωάμεθ, του ... ζιγκολό της πλούσιας εβραίας πόρνης ! Και σήμερον το αυτό είσθε οι ... ισλαμισταί : ... ζιγκολό των πλούσιων πορνο-εβραίων ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΤΕ ΣΚΛΗΡΩΣ !


Πάνος Παναγιώτου, "Η ΥΠΟΘΕΣΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ", ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ, ΔΝΤ, GOLDMAN SACHS, ROTHSCILD, SOROS, S&P, MOODY'S, FITCH, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΗΠΑ" ! 12

   Αγαπητέ Αναγνώστα, παρουσιάζω το ως άνω βιβλίον, αποτελούμενον από μικράς εκτάσεως κείμενα του συγγραφέως δημοσιευθέντα μεταξύ των ετών 2008 έως 2011, επειδή, μόλον ότι αποτελούν κείμενα οικονομικά, υπό στενήν έννοιαν του όρου, ωστόσο αποκαλύπτουν τους τρόπους, τους οποίους χρησιμοποιεί ο σατανάς-διάβολος-πάνας-άδωνις-ιαπετός-ιαχβέ-άτον-χάτον- κλπ, δια του ... αποκλειστικού "εμπορικού" Αντιπροσώπου του επί της επιφανείας της Γης, ήτοι της οικογένειας ρότσιλντ, προς ... έλεγχον και κατατυρράνησιν της Ανθρωπότητος !  

Άλλα λέει, άλλα εννοεί,
μα πάντα τα ίδια κάνει ...
*14 Ιανουαρίου 2010 
   Για όποιον το έχει ξεχάσει, η τρέχουσα κρίση ονομάστηκε από το 2007 "τραπεζική" και είχε ως επίκεντρο τις ηπα
   Σύμφωνα με την "Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης", οι τράπεζες εκτέθηκαν σε ασύλληπτο και απροσδιόριστο βαθμό σε τοξικά προϊόντα και στην παροχή επισφαλών δανείων, με αποτέλεσμα, όταν η πτώση των τιμών κατοικίας έλαβε τη μορφή κατάρρευσης, να βρεθούν "με την πλάτη στον τοίχο" και ένα βήμα πριν από την πτώχευση.
   Πράγματι, μερικές τράπεζες αφέθηκαν να πτωχεύσουν (τραγικότερο παράδειγμα η Lehman), αλλά καθώς αυτές που πρωταγωνίστησαν στα κερδοσκοπικά όργια της εποχής της οικονομικής ειρήνης και ηρεμίας ήταν πολύ μεγάλες για να "πέσουν", στηρίχτηκαν με πακέτα βοήθειας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων, με χρηματοπιστωτικά μέτρα που υιοθετήθηκαν, ώστε να ενισχύσουν τη ρευστότητά τους, με την αγορά από την Κεντρική Τράπεζα των ηπα (Τράπεζα της Νέας Υόρκης) των τοξικών προϊόντων που είχαν στα χαρτοφυλάκιά τους και με μια σειρά άλλων ευνοϊκών και σωτήριων γι' αυτές ρυθμίσεων.
   Οι Αμερικανοί ιθύνοντες αναγνώρισαν ότι οι τράπεζες λειτούργησαν εξοργιστικά εγωϊστικά και ανεύθυνα και έφτασαν στο σημείο να επωμιστούν τόσο μεγάλο τμήμα της οικονομικής ανάπτυξης με κερδοσκοπικές πρακτικές που, όταν ήρθε η ώρα της "Κρίσης", απείλησαν να τραβήξουν στο βυθό μαζί τους (και σε ένα βαθμό το έκαναν) την παγκόσμια οικονομία. Οι τραπεζίτες παραδέχτηκαν το λάθος τους και οι εκπρόσωποι του έξυπνου χρήματος εγγυήθηκαν πως το πάθημά τους έγινε μάθημα και θα λάμβαναν κάθε μέτρο ώστε να αποφευχθεί ένα αντίστοιχο σενάριο στο μέλλον.
   Δυόμισι χρόνια από την αρχή της κρίσης, ωστόσο, οι Αμερικανοί ιθύνοντες, οι οικονομολόγοι και οι χρηματιστηριακοί αναλυτές ποντάρουν για την ανάπτυξη της οικονομίας των ηπα στις ... τράπεζες !
   Σύμφωνα με τις επίσημες προβλέψεις για τα εταιρικά κέρδη του S&P 500 στο τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο του 2009, ενώ για τους έξι από τους δέκα βασικούς κλάδους αναμένεται συρρίκνωση κερδών σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2008, το οποίο ήταν ένα από τα χειρότερα των τελευταίων δεκαετιών, για τον S&P 500 συνολικά προβλέπεται αύξηση των εταιρικών κερδών κατά 62,1 % και αυτό γιατί όλοι ποντάρουν στην αύξηση των κερδών του τραπεζικού χρηματοοικονομικού κλάδου κατά 120,1 % !
   Δηλαδή, εν μέσω της χειρότερης κρίσης των τελευταίων ογδόντα ετών και την ώρα που κλάδοι, όπως αυτός της βιομηχανίας, της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών βλέπουν τα κέδη τους να βουλιάζουν, ο τραπεζικός /χρηματοοικονομικός κλάδος, ο οποίος ήταν και ο άμεσα υπεύθυνος για την κρίση, αναμένεται να καταγράψει αύξηση κερδών κατά 120,1 % !
   Και καθώς η αύξηση των εταιρικών κερδών είναι, θεωρητικά, αυτή που μπορεί να δικαιολογήσει και την αύξηση των χρηματιστηριακών τιμών, η συνολική χρηματιστηριακή ανάπτυξη του 2009, με τους βασικότερους δείκτες μετοχών να καταρρίπτουν ανοδικά ρεκόρ πολλών δεκαετιών, δικαιολογείται από την ανάπτυξη των χρηματιστηριακών/τραπεζικών εταιρειών, οι οποίες όμως, σε ένα μεγάλο βαθμό, παρουσιάζουν αυξημένα εταιρικά κέρδη λόγω της αύξησης των χρηματιστηριακών τιμών τους.
   Έτσι, αποδεικνύεται αφενός πως το σύστημα είναι απόλυτα τραπεζοκεντρικό και αφετέρου πως οτιδήποτε και αν υποσχεθεί η Κεντρική Τράπεζα των ηπα (που, σε τελική ανάλυση, πάλι τράπεζα είναι), η κατάσταση δεν αλλάζει και η ανάπτυξη θα περνά πάντα μέσα από τις τράπεζες, με όλους τους υπόλοιπους τομείς της οικονομίας και τους συμμετέχοντες σε αυτούς, να πρέπει να πληρώσουν το απαιτούμενο τίμημα για να μείνουν εκτός συστήματος, με τον ίδιο τρόπο που οι οδηγοί πρέπει να πληρώσουν διόδια για να παραμείνουν στον αυτοκινητόδρομο και να μη βρεθούν να διασχίζουν ... βουνά και λαγκάδια προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.-

ΕΛΛΑΣ, η Ακέφαλος Αυτοκρατορία ! 3 (E)

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Η Ελλάδα ο μεγαλύτερος επενδυτής 

στα σκόπια

     Η Ελλάδα ήταν ο μεγαλύτερος ξένος επενδυτής στα Σκόπια πέρυσι. Αυτό δείχνουν τα επίσημα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές των Σκοπίων, σύμφωνα με δημοσίευμα του βουλγαρικού Φόκους.
    Το συνολικό ποσό των άμεσων ξένων επενδύσεων στα Σκόπια το 2012 ανήλθε στα 44,2 εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά τα 12,3 εκατομμύρια προέρχονται από ελληνικές επενδύσεις.
   Επίσης, η εμπορική δραστηριότητα με την Ελλάδα ανήλθε στο ποσό των 991,7 εκατομμύριων δολαρίων.
   Επιπρόσθετα, η σκοπιανή εφημερίδα ‘Βέτσερ’ αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Μακεδονία’ της Θεσσαλονίκης που έχει σχετικό τίτλο «Η Ελλάδα τρέφει την οικονομία των Σκοπίων».
     
   Σύμφωνα με το δημοσίευμα στα Σκόπια δραστηριοποιούνται 280 ελληνικές 
επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν 20.000 εργαζόμενους.

  http://www.echedoros-a.gr

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Βρέ, σχιστομάτικα και ψυχοπαθώς φιλόδοξα ζωάκια ! Γιατί δεν ωνομάσατε τον πύραυλον δια ονόματος δικού σας (π.χ. ... φουκουσίμα) και θέσατε επί τούτου ... όνομα γράμματος της αλφαβήτου της Ελλάδος ; ...

Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα

Ανεστάλη την τελευταία στιγμή η εκτόξευση του ιαπωνικού πυραύλου Epsilon

   Ανεστάλη αιφνιδίως την Τρίτη η εκτόξευση του πρώτου νέου πυραύλου που κατασκεύασε η Ιαπωνία τα 12 τελευταία χρόνια, του Epsilon, ο οποίος πήρε το όνομά του από το πέμπτο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου.
   Μετά το τέλος της αντίστροφης μέτρησης ο πύραυλος δεν ανυψώθηκε ούτε μετακινήθηκε καθόλου από τη βάση του, καθώς παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα 19 μόλις δευτερόλεπτα πριν την εκτόξευσή του.
   «Αυτή τη στιγμή ελέγχουμε, θα γνωστοποιήσουμε τις πληροφορίες αργότερα» δήλωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής διαστημικής υπηρεσίας JAXA.
   Ο ύψους 24 μέτρων πύραυλος επρόκειτο να εκτοξευθεί από τη βάση της Ουτσινούρα στις 13:45 (τοπική ώρα, 07:45 ώρα Ελλάδας), αλλά τίποτε δεν συνέβη και μισή ώρα αργότερα ο πύραυλος εξακολουθούσε να βρίσκεται σ' αυτή τη βάση μέσα στα δασώδη βουνά της νότιας νομαρχίας Καγκοσίμα.
   Η εκτόξευση, η οποία είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 22 Αυγούστου, είχε ήδη αναβληθεί εξαιτίας τεχνικού προβλήματος.
   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Προς Αναγνώστην ! 15 (Ε) (Και ουχί προς τα, λόγω ... ατιμωρησίας, θρασύτατα και προκλητικά ... κοπρόσκυλα-λούστρους της ξυπ/ξυπ, τα οποία, "από το καθησιό", απέκτησαν και ... δυσκοιλιότητα ...) "Επόμενη φορά", ώ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ της ΠΟΥΣΤΡΟ-cia και της ΣΚΥΛΟ-ερπετο-μοσσάντ και της πρεσβείας των γαμημένων πολιτειών Αμερικής και των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-στοών της ΣΚΟΥΠΙΔΟ-μασωνίας, δεν θα ... υφίστατο, εάν την επομένη ημέρα του κτυπήματος εναντίον του σαραμάρα, ευρίσκωντο καμιά δεκαριά από σας ... διαμελισμένοι εις ... σουβλάκια ... Ως θα γίνεται εις την ΕΛΛΑΔΑΝ, εν αντιθέσει προς ό,τι συμβαίνει εις το ... ΨΕΥΤΟ-ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ρωμαίϊκον ...

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΣ
Με αντιαρματική ρουκέτα RPG-7 θα κτυπούσαν το γραφείο του Α. Σαμαρά !
   Επιβεβαιώνεται ότι η τρομοκρατική ομάδα που επιτέθηκε στα γραφεία της ΝΔ στις 14 Ιανουαρίου επιχείρησε κτύπημα με εκτοξευτή RPG-7, αλλά απλά ο εκτοξευτής δεν λειτούργησε. 
   Η ομάδα που ανέλαβε την ευθύνη ήταν η αυτοαποκαλούμενη «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» με προκήρυξή της που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα και η οποία αναφέρει στη 19σέλιδη προκήρυξη, ότι στόχος ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού, που λόγω αστοχίας υλικού δεν μετατράπηκε «σε μια τεράστια τρύπα». 
   Κλείνοντας, τα μέλη της οργάνωσης προειδοποιούν ότι την επόμενη φορά «θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί» και με τη συμβουλή προς τις αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν κάποιους από τους μελλοντικούς στόχους «να πράξουν ό,τι και οι συνάδελφοί τους εκείνη τη νύχτα, δηλαδή απολύτως τίποτα...».    Η οργάνωση μάλιστα από την αρχή της προκήρυξης «ξεκαθαρίζει» τους στόχους μιλώντας για την ανάγκη δημιουργίας φορέα στον οποία θα συμμετέχουν οργανώσεις-πυρήνες: Αφού επιχειρείται μια μακροσκελής ανάλυση του πως η Ελλάδα έφτασε στη σημερινή κατάσταση, από την ένταξή της στην ΕΕ έως τα μνημόνια ενώ ασκείται κριτική στους μέχρι σήμερα αγώνες και κινητοποιήσεις των εργαζομένων αλλά και στα πολιτικά κόμματα ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ καταλήγει πως «το πολιτικό διακύβευμα της εποχής είναι η πολιτική οργάνωση της τάξης μας».
    Στην προκήρυξη γίνεται αναφορά και στο «χτύπημα» στα γραφεία της ΝΔ εξηγώντας ότι «...οι ένοπλοι σύντροφοι που τα ξημερώματα της Δευτέρας 14/1/2013 συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον των κεντρικών γραφείων της ΝΔ κατάφεραν να εκτελέσουν ένα καλά μελετημένο επιχειρησιακό σχέδιο εναντίον ενός μείζονος σημασίας στόχου ... 
   Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο το στοιχείο του αιφνιδιασμού, ομάδα συντρόφων προσέγγισαν εποχούμενοι το στόχο μέχρι του προαποφασισμένου σημείου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.
   Οι δυο σύντροφοι που αποβιβάστηκαν από το κλεμμένο όχημα κατάφεραν επίσης χωρίς κανένα εμπόδιο να πλησιάσουν το στόχο στην απαιτούμενη απόσταση ώστε να βάλλουν εναντίον του με εκτοξευτήρα ( RPG ) που έφερε αντιαρματική ρουκέτα.
   Τελικά ήταν μια αστοχία υλικού - αφού δυο φορές ο επιφορτισμένος με το συγκεκριμένο ρόλο σύντροφος επιχείρησε να ξαναοπλίσει τον εκτοξευτήρα χωρίς αποτέλεσμα - που ματαίωσε τον αρχικό μας σχεδιασμό ωθώντας το δεύτερο σύντροφο να βάλλει με πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ εναντίον του κτιρίου, καθώς θα ήταν για εμάς αδιανόητο να φύγουμε άπραγοι από ένα τόσο σημαντικό στόχο» διευκρινίζοντας πως στόχος ήταν το γραφείο του πρωθυπουργού.    Προειδοποιούν με νέα χτυπήματα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κλείνουμε με την υπόσχεση προς τον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό, ότι την επόμενη φορά θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί και με την συμβουλή προς τις αστυνομικές δυνάμεις που φρουρούν κάποιους από τους μελλοντικούς μας στόχους, να πράξουν ότι και οι συνάδελφοι τους εκείνη τη νύχτα: δηλαδή απολύτως τίποτα, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με συσχετισμούς που σίγουρα δεν θα τους επιτρέψουν να μας εμποδίσουν από αυτό που θα έχουμε εξ αρχής σχεδιάσει».
   Μετά την επίθεση είχαν υπάρξει μαρτυρίες από μία μαρτυρία πολίτη που περνούσε εκείνη την στιγμή από το σημείο ότι επιχείρησαν οι τρομοκράτες βολή από RPG-7, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί αφού από τίποτα δεν μπορούσε να επιβεβαιωθεί το γεγονός. Πάντως και μόνο το γεγονός ότι τρομοκράτες κατέχουν RPG-7 και είναι διατεθειμένοι να τα χρησιμοποιήσουν (βεληνεκές με ακριβή σκόπευση άνω από 200 και μέγιστο με αυτοανάφλεξη 920 μέτρα) αναθεωρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας ...
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΛΛΑΣ, η Ακέφαλος Αυτοκρατορία ! 2 (Ε) ("Αν είχαμε μια βοήθεια από την Ελλάδα, τότε θα κάναμε πάρα πολλά")

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013





Το μεγάλο πλεονέκτημα
Πηγή: ALAMY / Legion Media(2)
ΕΡΠότε ανοίξατε την εταιρία σας; 
Κώστας Ρουμελιώτης: Το 1997. 
ΕΡΤι προϊόντα πουλάτε στη Ρωσία; 
ΑΠ: Κυρίως ελιά, και ακολούθως, φέτα και λάδι. Η φέτα, ως ένα πολύ ποιοτικό προϊόν, αποφέρει πολύ καλά έσοδα, ενώ η ελιά έχει μεγάλο όγκο πωλήσεων.
********************************************************************************

ΧΡΗΣΙΜΑ
8,5 ευρώ
 Στη Ρωσία, είναι η μέση τιμή για το μισό λίτρο του ελληνικού λαδιού πρώτης απόσταξης
12 ευρώ
Μέση τιμή μιας συσκευασίας με ελληνική φέτα (μισό κιλό)
11 ευρώ
Η μέση τιμή μιας συσκευασίας μισού λίτρου με ελιές Καλαμάτας, στις οπιοίες δείχνουν μεγάλη προτίμηση οι Ρώσοι
******************************************************************************************
 ΕΡ: Ποιά φέτα προτιμούν οι ρώσοι;
ΑΠ: Κυρίως αυτή που γνωρίζουν. Υπάρχει μεγάλη διαφήμιση από γερμανικές εταιρίες που προωθούν φθηνότερα είδη φέτας. Οι Ρώσοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα, αγοράζουν την ελληνική. 
ΕΡ: Πιστεύετε ότι τα ελληνικά προϊόντα είναι για τους πλούσιους Ρώσους; 
ΑΠ: Σίγουρα, από τη μεσαία τάξη και πάνω. 
ΕΡ: Πουλάτε μόνο στη Μόσχα ή σε όλη τη Ρωσία;
ΑΠ: Σε όλη τη Ρωσία. Οι πωλήσεις είναι πολύ καλές στην κεντρική και βόρεια Ρωσία, ειδικά σε πόλεις με πολλούς ευκατάστατους πολίτες, όπως το Τιουμέν, Αικατερινμπούργκ, Ιρκούτσκ, Χαντι-Μανσίησκ. Η Νότια Ρωσία έχει βέβαια τα δικά της προϊόντα, όπως καλά τοπικά τυριά, τα οποία ο κόσμος έχει συνηθίσει και γι’ αυτό δεν ενδιαφέρεται για τη φέτα. Ενώ στη Σιβηρία και την Κεντρική Ρωσία, δεν παράγονται προϊόντα ανάλογα με τα δικά μας. 
ΕΡ: Ποια είναι η θέση των ελληνικών προϊόντων στη ρωσική αγορά, σε σχέση με τα ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά;
ΑΠ: Σε σχέση με την Ιταλία είμαστε πιο φτηνοί, αλλά οι Ιταλοί προωθούν πολύ καλά το εμπόρευμά τους. Ενώ μπορεί να πωλούν ακόμη και ελληνικές ελιές και ελληνικό λάδι, η συσκευασία τους είναι πολύ όμορφη, και αυτό είναι κάτι που μετράει στη Ρωσία.
Σε σύγκριση με την Ισπανία, η Ελλάδα είναι πιο ακριβή. Οι Ισπανοί έχουν ως σύμμαχό τους τις φτηνές τιμές και τη μεγάλη διαφήμιση.
ΕΡ: Και η ποιότητα του ισπανικού λαδιού...; 
Η Ιταλία, αν και ακριβότερη, προωθεί καλύτερα από την Ελλάδα το εμπόρευμά της. H Ισπανία είναι φτηνότερη και κάνει πολύ διαφήμιση
ΑΠ: Είναι διαφορετικές ποιότητες. Όπως διαφέρουν το ρωσικό χαβιάρι και η ρωσική βότκα από τα αντίστοιχα προϊόντα άλλων χωρών. Από γεύση όμως το ισπανικό λάδι υπολείπεται του ελληνικού. 
ΕΡ: Είναι οικονομικοί ή πολιτικοί οι λόγοι που η Ελλάδα δεν διαθέτει κάτι ανάλογο;
ΑΠ: Νομίζω ότι είναι περισσότερο θέμα ενδιαφέροντος. Εμείς σαν χώρα έχουμε καλό κλίμα, ωραία φαγητά, θάλασσα, και πολιτισμό, τα οποία ωστόσο για άγνωστο λόγο δεν τα προωθούμε. Πάρα πολλοί Ρώσοι αγαπούν και επισκέπτονται τη χώρα μας, αλλά η Ελλάδα δεν το εκμεταλλεύεται αυτό ώστε να προωθήσει το προϊόν της σωστά. Αν είχαμε μια βοήθεια από την Ελλάδα, τότε θα κάναμε πάρα πολλά.
ΕΡ: Εσάς σας βοηθάει το ελληνικό κράτος; 
ΑΠ: Όχι, καθόλου. 
   Η ΡΩΣΙΑ ΤΩΡΑ