Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Δια ποίου τρόπου, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ΖΩΟ-bild, εσείς θα εξοφλήσετε το δικό σας και ΑΛΗΘΕΣ ΧΡΕΟΣ προς την Ελλάδαν ; ... Ούτε ΜΟΥΝΑ-card ... θα "περνά" εις την Ελλάδαν του λοιπού, ούτε ναρκωτικά θα σπείρωμεν εντός Λαού, έστω και Εχθρικού ! Λοιπόν ; ...

«Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Bild, η οποία επικρίνει τον «διευρυμένο τρόπο» υπολογισμού του ΑΕΠ των ευρωπαϊκών χωρών από τις Βρυξέλλες.

TurkeyNazi2
«Οι Έλληνες μπορούν να μειώσουν το χρέος τους με σεξ και ναρκωτικά» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Bild, η οποία επικρίνει τον «διευρυμένο τρόπο» υπολογισμού του ΑΕΠ των ευρωπαϊκών χωρών από τις Βρυξέλλες. «Η οικονομική επίδοση στο σύνολο της ΕΕ αυξάνεται μονομιάς κατά 2,4%, αλλά μόνο στα χαρτιά» παρατηρεί η Bild, εξηγώντας ότι «στο μέλλον… θα υπολογίζονται στην οικονομική στατιστική της ΕΕ και τα έσοδα από εγκλήματα και πορνεία».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «το οικονομικό θαύμα των Βρυξελλών» αποδίδεται σε μια ευρωπαϊκή ρύθμιση που…

χρονολογείται από τον περασμένο Ιούνιο και η οποία θέλει την πορνεία να συνυπολογίζεται στις παροχές υπηρεσιών που θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο ΑΕΠ. «Στις λεγόμενες παραγωγικές δραστηριότητες ανήκουν και οι απάτες», επισημαίνει το γερμανικό ταμπλόιντ και συμπεραίνει: «Όσο πιο πολλούς απατεώνες και ναρκωτικά, όσο πιο πολλή αδήλωτη εργασία και πορνεία διαθέτει ένα κράτος τόσο πιο πλούσιο γίνεται στα χαρτιά».

hellasforce
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Εξ αντιδιαστολής, τι έτερον να του είπεν ; ... Να εισβάλετε εις την Ελλάδαν, ήτις δεν διαθέτει ... βαλλιστικούς πυραύλους ; ...

ισραήλ προς τουρκία : "Μην εισβάλετε στην Συρία γιατί θα χτυπήσουν με βαλλιστικά όπλα την Άγκυρα"

   Να προσέχει η τουρκία και να μην παίζει πολεμικά παιχνιδια εισβολής με την Συρία γιατί ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ δεν θα διστάσει να στοχοποιήσει την Άγκυρα με πυραύλους Scud-C καθώς η τουρκική πρωτεύουσα είναι εντός του βεληνεκούς τους, προειδοποίησε το ισραήλ. Την ίδια στιγμή προτείνει συνεργασία στην τουρκία για την απο κοινού ανάπτυξη των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του κειμένου)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τα ... merde κι' αν τα πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς" !

Πάρτι στον αρχαιολογικό χώρο

«Μάταλα» είχαν κάνει ισραηλινοί τουρίστες την πρωτεύουσα των Ίνκας

«Μάταλα» είχαν κάνει Ισραηλινοί τουρίστες την πρωτεύουσα των Ίνκας
Ο αρχαιολογικός χώρος Σακσαΐουαμαν έξω από το Κούσκο  



   Ακολουθώντας το παράδειγμα των ευρωπαίων κονκισταδόρες που ξεγυμνώθηκαν στο Μάτσου Πίτσου, νεαροί Ισραηλινοί μετέτρεψαν την πρωτεύουσα τον Ίνκας, Κούσκο, στο Περού, σε... Μάταλα.
    Κατασκήνωσαν στον αρχαιολογικό χώρο και έκαναν πάρτι με αλκοόλ και ναρκωτικά. Δεν έλειψαν και τα όργια.
    Οι αστυνομικοί συνέλαβαν περίπου 60 άτομα, οι περισσότεροι από τους οποίους Ισραηλινοί, κατηγορώντας τα για βανδαλισμό και κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών.
    Ο αρχαιολογικός χώρος έκλεισε για το κοινό, προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος από τα σκουπίδια και τα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατανάλωση ναρκωτικών.
    Η αρχαιολογική ανασκαφή Σακσαΐουαμαν έξω από το Κούσκο είναι δημοφιλής προορισμός για νεαρούς Ισραηλινούς που θέλουν να ξεφύγουν μετά την ολοκλήρωση της θητείας τους στον στρατό.
    Οι Ισραηλινοί έκλεψαν και αρχαία αντικείμενα, ενώ στα σακίδιά τους βρέθηκαν δοχεία με μπογιά. Τα αντικείμενα τα βρήκαν την ώρα που έστηναν τις σκηνές τους για το πάρτι και τα πήραν.
Newsroom ΔΟΛ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Προς Έλληνας καταθέτας μεγάλων ποσών χρημάτων εις τραπέζας ανά την ... υφήλιον ! Συντόμως θα ευρεθήτε εις την θέσιν των κάτωθι ... Ρώσων καταθετών ! Μεταφέρατε, λοιπόν, ΕΓΚΑΙΡΩΣ τα χρήματα υμών εκ της ... ελβετίας, κλπ, εις την Κρατικήν Τράπεζαν της Ρωσίας, ώστε να αποφύγετε τυχόν απώλειαν τούτων ! Άλλως ... "κακόν επί της κεφαλής υμών" ...

400 δισ. καταθέσεις "σηκώνει" η Μόσχα από ΕΕ & Ελβετία - Από Ελλάδα τα στέλνουν στην Τουρκία !
   Αδειάζουν  τις καταθέσεις τους από τις ευρωπαϊκές τράπεζες οι Ρώσοι καταθέτες ως απάντηση στις κυρώσεις που επέβαλλε η ΕΕ σε 21 αξιωματούχους της ρωσικής, και της κριμαϊκής κυβέρνησης και τις μεταφέρουν σε κινεζικές, αραβικές, σιγκαπουριανές και ... τουρκικές τράπεζες !
   Όπως μεταδίδεται από την Μόσχα, ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ των 250 και των 400 δισ. ευρώ σε τράπεζες χωρών της ΕΕ, κυρίως της Βρετανίας, του Λουξεμβούργου, της Ολλανδίας και της Γερμανίας, της Ελλάδας, αλλά κai της Ελβετίας, ξεκίνησε να αποσύρεται εδώ και οκτώ ημέρες σταδιακά, με κύριο αποδέκτη της ... τουρκικές και τις ασιατικές τράπεζες, όπως μετέδωσε και ο ανταποκριτής του MEGA στην Μόσχα Θ.Αυγερινός.
ΑΣτην Ελλάδα υπολογίζονται σε πέντε δισ. ευρώ οι ρωσικές τραπεζικές καταθέσεις.
   Τα ποσά αυτά ανήκουν στις ρωσικές κρατικές εταιρείες, ρωσικούς επιχειρηματικούς κολοσσούς, αλλά και σε ιδιώτες.
   Κλάσμα αυτού του ποσού θα αρκούσε για να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, των συνεχών αναγκών της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών και να διώξει τον εφιάλτη της ελληνικής χρεοκοπίας, αλλά η Ελλάδα διά του Ε.Βενιζέλου θεωρεί ότι "Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας δείχνουν την αποφασιστικότητα της Ελλάδος και της ΕΕ" !
   Την ώρα που ο όμιλος της τράπεζας Πειραιώς πανηγυρίζει επειδή κατάφερε να δανειστεί 500 εκατ. ευρώ με επιτόκιο ... 5% από το εξωτερικό, οι τουρκικές τράπεζες μέσα σε δύο ημέρες δέχθηκαν από τις ευρωπαϊκές τράπεζες εισροή καταθέσεων που ξεπερνά τα 15 δισ. ευρώ !
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Προς τους Ομογενείς επί άπαντος του Πλανήτου και ουχί μόνον εις τους κάτωθι ! Η Πατρίς δεν έχει ανάγκην των περιουσιών υμών ! Συντόμως, όμως, θα ευρεθήτε εις την θέσιν των εν ηπα ιαπώνων κατόπιν του ... Πέρλ Χάρμπορ ... Τούτου ένεκεν, επιστρέψατε εις την Πατρίδαν, άλλως η Πατρίς ουδόλως θα φεισθή των περιουσιών υμών ή, ακόμη, και της ζωής υμών !


Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες της Αμερικής - Όλη η λίστα ...

   Εφυγαν πριν από χρόνια από την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον ...
  
Μετά από χρόνια κατάφεραν να κάνουν μεγάλη περιουσία, κτακτώντας σημαντικούς επιχιερηματικούς τομείς της παγκόσμιας οικονομίας...
   Η περιουσία των 50 πλουσιότερων Ελληνοαμερικάνων σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του αγγλόφωνου «Εθνικού Κήρυκα» της Νέας Υόρκης, «The National Herald», ανέρχεται στα 36 δις. δολλάρια.
   Ανάμεσα σ' αυτούς συμπεριλαμβάνονται και τουλάχιστον δεκαπέντε ομογενείς που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.
   Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η έρευνα δείχνει ότι πρόκειται για επιχειρηματίες, επιστήμονες και επενδυτές από κάθε κλάδο και τομέα.
   Όπως επισημαίνεται, η ελληνική ομογένεια της Αμερικής είναι η δεύτερη σε οικονομική επιφάνεια και ευρωστία εθνικότητα ανάμεσα στις πολλές της αμερικανικής κοινωνίας, ενώ είναι η πρώτη στην παιδεία και στη μόρφωση.
   Στη συνέχεια αναφέρεται ότι υπάρχουν πολλά πρόσωπα τα οποία είναι πολύ γνωστά στην Ομογένεια, και άλλα όχι, ενώ αρκετά ήταν στον κατάλογο και τα περασμένα χρόνια.
   Η ομογενειακή εφημερίδα δημοσιεύει τον κατάλογο με όλα τα ονόματα των πενήντα ομογενών, την ηλικία τους, τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματικούς κλάδους που δραστηριοποιούνται, καθώς και το χρηματικό ποσό της συνολικής περιουσίας τους.
   Στον κατάλογο συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι :
  1. Οικογένεια Χασιώτη - Λίλυ Χασιώτη-Μπέντα 
  2. Τζον Κατσιματίδης
  3. Τζον Πολ Ντετζόρια
  4. Τζορτζ Αργυρός
  5. Μάικλ Τζαχάρης
  6. Πίτερ Πίτερσον
  7. Τζορτζ Λογοθέτης
  8. Ντιν Μητρόπουλος
  9. Ευστάθιος Βαλιώτης
  10. Αλεξ Σπανός
  11. Κώστας και Τομ Καρτσώτης
  12. Τεντ Λεόνσης
  13. Τζον Κάλαμος
  14. Τζορτζ Μάρκους
  15. Τζορτζ Μπεχράκης
  16. Γιώργος Σακελλάρης
  17. Τζον Παγιάβλας
  18. Πίτερ Αγγελος
  19. Τζον Παπατζόν
  20. Σωτήριος Βαχαβιώλος
  21. Βασίλειος Σταυρόπουλος
  22. Ευάγγελος Τσακόπουλος
  23. Θεόδωρος Σπυρόπουλος
  24. Αριάννα Στασινοπούλου-Χάφινγκτον
  25. Ανδρέας Λιβέρης
  26. Τζον Λυκουρέντζος
  27. Τίνα Φέι
  28. Τζέιμς Γιαννόπουλος και Ρίτα Γουίλσον
ΠΗΓΗ: fpress.gr

Ώ του ... ΠΛΗΡΟΥΣ ευτελισμού ! Ακόμη και εντός των Φυλακών της Ελλάδος ο ... αλβανός ... σκοτώνει τον ... Έλληναν ! ... Συγχώρα 'με, ΘΕΕ μου, για ό,τι ΘΑ ΚΑΜΩ εντός του προσεχούς μέλλοντος εναντίον των ... ΖΩΩΝ τούτων .-

   

   Θάνατος Έλληνος Υπαρχιφύλακος, υπό ... αλβανού ... φυλακισμένου, δια ... μαχαίρας ...

   (Ειδήσεις)

Περιφερειακή δύναμις η Ρωσία, αλλά, ώ ΣΚΥΛ' ΑΡΑΠΑ των Ταρτάρων, δεν ... τολμάς, ίνα πολεμήσης εναντίον της ! ... Και τούτο, επειδή θα ... πολεμήσης εκεί, ό,που σου εδόθη εντολή υπό των ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ερπετο-εβραίων, ήτοι εις την Συρίαν ! Επειδή τούτο, ήτοι ο πόλεμος εναντίον Συρίας-Ιράν, αποτελεί μέρος του ΣΧΕΔΙΟΥ ... καταστροφής 6-7 Κρατών Αράβων, προς ίδρυσιν ... Αυτοκρατορίας ... ισραήλ ...


«Περιφερειακή δύναμη» χαρακτηρίζει ο Ομπάμα τη Ρωσία
   (Ειδήσεις)

Άπασαι αι ... πόρναι του εβραϊσμού (ως η εν λόγω ... ΠΟΥΤΑΝΕΝΚΟ) ομιλούν δια της ... κάτω τρύπας των και ... ουρούν δια της άνω ! ...

"Νεκρό τον Β. Πούτιν με μια σφαίρα στο κεφάλι" και "ρίψη πυρηνικών στους Ρώσους" θέλει η Γ. Τιμοσένκο !
 
   Τον "μπάσταρδο", όπως τον χαρακτηρίζει, πρόεδρο της Ρωσίας Β.Πούτιν νεκρό "με μία σφαίρα στο κεφάλι", την Ρωσία "στάχτη", αλλά και πυρηνικά όπλα κατά των ρωσόφωνων Ουκρανών, ονειρεύεται η πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Yulia Tymoshenko σε συνομιλία που υποκλάπηκε - προφανώς από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες με τον Nestor Shufrych πρώην βοηθό γραμματέα του ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως του ως άνω κειμένου)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Λοιπόν, ώ ... κορίτσια του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ, ... παίζετε ... παιχνιδάκια ; ... Ίδωμεν ...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Ισραήλ κλείνει όλες τις πρεσβείες του
   Για πρώτη φορά στην ιστορία του εβραϊκού κράτους όλες οι ισραηλινές διπλωματικές αποστολές, είτε είναι πρεσβείες είτε προξενεία είτε αντιπροσωπείες πρόκειται να σταματήσουν κάθε δραστηριότητα αρχομένης από τη σήμερα. Την είδηση αυτή αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζοντας την κίνηση αυτή του Ισραήλ το λιγότερο περίεργη.
   Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα της απεργίας που έχουν κηρύξει οι διπλωματικοί υπάλληλοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις χαμηλές αποδοχές τους. Μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις του επικεφαλής της ένωσης των διπλωματών στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών του Yaakov Livne σύμφωνα με τις οποίες οι «κινητοποιήσεις έχουν εξελιχθεί σε μια γενική απεργία για πρώτη φορά στην ιστορία του Ισραήλ».
   Ένας άλλος επικεφαλής συνδικαλιστικής οργάνωσης των εργαζομένων στο ισραηλινό ΥΠΕΞ ο Yair Frommer κατηγόρησε το υπουργείο Οικονομικών της χώρας ότι «έχει κηρύξει τον πόλεμο εναντίον του διπλωματικού σώματος οι οποίοι αγωνίζονται κάθε ημέρα για το μέλλον του Ισραήλ».
   Σχολιάζοντας το κλείσιμο όλων των διπλωματικών υπηρεσιών ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Avigdor Lieberman δήλωσε πως αυτή η απόφαση του εργατικού σωματείου «οδηγεί στην πλήρη απώλεια ελέγχου», δηλώνοντας παράλληλα πως κατά τη διάρκεια της απεργίας αυτής οι υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών θα εργαστούν για την κατά δυνατόν ελαχιστοποίηση της ζημιάς από την γενική απεργία.
   Από την άλλη πλευρά πολλοί είναι αυτοί που αμφιβάλλουν για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν το Ισραήλ στο κλείσιμο όλων των πρεσβειών του και ένας από αυτούς είναι ένα ενδεχόμενο στρατιωτικό κτύπημα στο Ιράν.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Άνευ σχολίων !

Ο Στρατιώτης που προκάλεσε ρίγος γονατίζοντας μπροστά στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη


kolokotronis

   Αμέσως μετά το άγημα μπροστά στο άγαλμα του Θ. Κολοκοτρώνη στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης ένας… στρατιώτης γονατίζει μπροστά την προτομή του μεγάλου ήρωα του 21′.
   Να τον χαίρετε η μάνα που τον έχει. Συγχαρητήρια σε αυτόν τον στρατιώτη.
   ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Την έκκλησιν ταύτην θα απευθύνης, ώ Καραγκιόζ-πάπα, και προς τους ... εβραίους, μασώνους και τους δούλους των, ήτοι τους Πολιτικούς ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Πάπας Φραγκίσκος : Απηύθυνε έκκληση στην Ιταλική μαφία να αλλάξει τρόπο ζωής

   Εκκληση στα μέλη της μαφίας έκανε από τη Ρώμη ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά τη διάρκεια μίας επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα του οργανωμένου εγκλήματος. Ο Πάπας ζήτησε από τους «άνδρες και τις γυναίκες της μαφίας να αλλάξουν τρόπο ζωής, να σταματήσουν να προκαλούν κακό και να προσηλυτιστούν»

   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως της ειδήσεως)
   Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Eσείς", ώ ΠΟΥΣΤΡΕΣ και ΠΟΡΝΕΣ του διαβόλου-πανός, δεν πρόκειται ούτε να πάτε κάπου, ούτε να ... σωθήτε ! ... Οι άλλοι δεν ... χρειάζεται, να πάνε κάπου, διότι δεν κινδυνεύουν από την ... κλιματική μαλακία ! ... Τα άλλα προβλήματα θα λυθούν πάραυτα, άμα τη ... συνθλίψει ... υμών ; ... Αντελήφθητε, ώ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ; ...



NASA : Θα πρέπει να αποικίσουμε τρεις πλανήτες για να σωθούμε
   Η κλιματική αλλαγή και η αύξηση του πληθυσμού κατευθύνουν τον πολιτισμό μας σε μετοίκηση σε άλλους πλανήτες, προειδοποιούν οι επιστήμονες της NASA.
  Τουλάχιστον τρεις πλανήτες θα χρειαστεί ο ανθρώπινος πληθυσμός για να επιβιώσει, δήλωσε χθες ο Dennis Bushnell, επικεφαλής επιστήμονας του Langley Research Center της NASA. «Ολόκληρο το οικοσύστημα συντρίβεται. Ουσιαστικά, είμαστε πάρα πολλοί εκεί έξω. Με τους Ασιάτες να είναι πλέον δισεκατομμύρια, θα χρειαστούμε άλλους τρεις πλανήτες».
   Η τροποποίηση του Άρη στα ανθρώπινα περιβαλλοντικά δεδομένα θα πάρει περίπου 120 χρόνια, ισχυρίζεται ο Bushnell, αλλά μέχρι τότε θα χρειαστούμε και άλλους πλανήτες.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως της ειδήσεως)
   τρομακτικό

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΣΚΥΛΟ-εβραία sarah palin, ωμιλώσα δια του ... αχρησιμοποίητου ΜΟΥΝΙΟΥ της ! ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ, ώ ΠΟΡΝΗ του ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-ισραήλ την ΠΟΝΤΙΑΚΗΝ, ήτις και θα σου ΒΟΥΛΩΣΗ απάσας τας ΤΡΥΠΑΣ ! ΣΚΥΛΟ-ΚΑΡΑ-ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραία ΤΣΟΥΛΑ !

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑ ΠΕΙΛΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ : Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω στην Ελλάδα !

Η πρώην υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων για την αντιπροεδρία Σάρα Πέιλιν : Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, να πέσει πάνω από την Ελλάδα!
- Κυρία Πέιλιν, πριν από λίγες ημέρες καλέσατε ανοιχτά για τη χρήση πυρηνικών όπλων για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Εξακολουθείτε να υποστηρίζετε την θέση σας;
Φυσικά και την υποστηρίζω. Είμαι πολιτικός με μυαλό, σταθερή και ακλόνητη. Το πυρηνικό όπλο σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί όπως και κάθε άλλο όπλο. Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, χωρίς να φοβάται οποιαδήποτε απειλή, εγκαταστάθηκε στην Κριμαία. Η δράση του πρέπει να μετριαστεί με την κατάλληλη αντίδραση, αν δεν το κάνουμε, κάποιος άλλος θα το κάνει για εμάς. Δυστυχώς σήμερα γίναμε ένα πράο και διαλλακτικό έθνος, κάτι που δεν ήταν έτσι στην πρόσφατη ιστορία μας, απλά πάρτε το παράδειγμα με τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.
- Και πού πιστεύετε ότι πρέπει κατά προτίμηση να γίνει το πυρηνικό πλήγμα, έχετε μια ιδέα;
Δεν έχω! Η πρώτη ατομική βόμβα στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας θα πρέπει να πέσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην πρωτεύουσα την Αθήνα.
- Με συγχωρείτε, περιμένετε ένα λεπτό, είμαστε από τη Ελλάδα. Θέλετε να μας κάψετε, και είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ; Πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος!
Πώς τολμάς! Είμαι λάθος; Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Έχω μελετήσει την ιστορία της Ευρώπης και γνωρίζω πολύ καλά τι είναι η Ελλάδα. Η Ελλλάδα είναι ένας «δούρειος ίππος» της Ρωσίας στην Ευρώπη και επομένως η καταστροφή της θα είναι ένα σαφές μήνυμα προς το Πούτιν, για το τι τον περιμένει. Μπορεί να υιοθετηθήκατε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, η περιοχή σας, αλλά όχι το έθνος σας. Οι Έλληνες είναι παράσιτα και αυτό είναι σαφές ακόμα και στα νηπιαγωγεία της Αμερικής. Ποιοί άλλοι άνθρωποι μπορούν να ανεχθούν να ζουν περίπου πεντακόσια χρόνια κάτω από τον ζυγό και ποιος ξέρει πόσα ακόμη θα είχατε ανεχθεί, αν δεν είχατε απελευθερωθεί, δυστυχώς, από την Ρωσία. Οι Έλληνες μπορούν να επιβιώσουν κάτω από όλες τις συνθήκες, σε κάθε αυτοκρατορία. Είστε παράσιτα και ποτέ δεν προσφέρατε τίποτα για την ευημερία εκείνων με τους οποίους έχετε συνδεθεί. Με την απώλειά σας, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν θα χαθεί, και τα κέρδη από την καταστροφή σας θα είναι το σταμάτημα της Πουτινικής Ρωσίας για να μην αποκαταστήσει την επιρροή της στην Ευρώπη, αλλά και για να διευκολυνθεί η χρήση του εδάφους σας για την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων μας.
- Μα θα πεθάνουν ηλικιωμένοι, μητέρες, παιδιά!
Στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ήταν ηλικιωμένοι, μητέρες και παιδιά, αλλά αυτό δεν εμπόδισε κανέναν. Όπως είπα, οι Έλληνες είναι περιττή και παρασιτική φυλή, την οποία η ύπαρξής της κατά πλειοψηφεία ήταν κάτω από τη δουλεία, οπότε δεν βλέπω να σας αγνοεί πραγματικά κανείς στο μέλλον. Η απελευθέρωση της ατομικής βόμβας πάνω από την Αθήνα θα δείξει με σαφήνεια ότι δεν υπάρχει κανένα αστείο από την πλευρά μας. Ότι δεν έχουμε καμία διάθεση να μείνουμε απαθείς με τα διαβολικά σχέδια της Ρωσίας να υπονομεύσει τον ευρω-ατλαντικό προσανατολισμό του πλανήτη, μέσα από τις τονώσεις των ρωσόφιλων στην Ευρώπη.
- Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί πώς μια τέτοια πράξη θα επηρεάσει τους ανθρώπους στην Ουκρανία που θέλουν τώρα να ενταχθούν σε σας; Τι θα σκέφτονται όταν βλέπουν ότι εσείς θυσιάζετε τα μέλη σας;
Είμαι βέβαιη ότι θα αντιληφθούν σωστά αυτή την πράξη. Επαναλαμβάνω, εμείς καταστρέφουμε τον «δούρειος ίππο» της Ρωσίας στην Ευρώπη. Το έδαφός σας είναι ήδη συνδεδεμένο με εμάς, απλά θα απαλλαγεί από τα φιλορωσικά στοιχεία. Μην περιμένετε να ρίξουμε ατομικές βόμβες σε εκείνους που απλά αναζητούν απεγνωσμένα να ενωθούν μαζί μας. Αν βομβαρδίσουμε την Κριμαία, τότε πώς μπορούμε να ελπίζουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Όχι, η μόνη σωστή απόφαση είναι η πρώτη ατομική βόμβα να πέσει πάνω από την Αθήνα.
- Και ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ειλικρινά θέλουν να είναι Ευρωπαίοι και οι οποίοι ολόψυχα συμμετέχουν, πρεσβεύουν και κηρύττουν τις ευρωατλαντικές αξίες; Τέτοιοι βομβαρδισμοί δεν θα ήταν άδικο για αυτούς;
Ειλικρινά δεν τους λυμάπαι. Χώσαμε πολλά χρήματα στις τσέπες τους, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν αυτό που έκαναν οι Ουκρανοί συνεργάτες μας στο Κίεβο με τόσα λίγα χρήματα. Με τέτοιες πλουσιοπάροχες χορηγίες, η μόνη λογική εξήγηση για την αποτυχία σας είναι ότι δεν πιστεύετε ειλικρινά για αυτό που αγωνίζεσθε, αλλά σέρνετε μόνο τα πράγματα για να μαδάτε περισσότερα χρήματα. Έλα, δεν είμαι ανόητη και γνωρίζω την φύση των Ελλήνων.
Αυτοί οι Έλληνες που είχαν πράγματι φιλοδυτικό προσανατολισμό, μετανάστευσαν. Έτσι, οι Ελληνικές δυτικές αξίες είναι ήδη μαζί μας. Ωστόσο, θέλω να παρηγορήσω εκείνους που είναι ακόμη στην Ελλάδα, εκεί μαζί με τα χρήματά μας, και εξακολουθούν να αγωνίζονται για την υπόθεσή μας, για αυτούς και όλα τα άλλα θύματα, μετά την ήττα της Πουτινικής Ρωσίας θα ανεγερθεί ένα μνημείο. Και αν υπάρχουν τυχόν ειλικρινείς, πιστοί στις ευρω-ατλαντικές αξίες μας, που εξακολουθούν να ζουν στην Ελλάδα, να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει τίποτα υψηλότερο από το να πέσουν θύματα στο όνομα της δημοκρατίας και της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Όλοι σας θα αποτελείτε ένα μνημείο - στη μνήμη των θυμάτων της Πουτινικής Ρωσίας, και τα ονόματα όλων σας θα γραφτούν με χρυσά γράμματα - σε μαύρο μάρμαρο! Ακόμη μπορώ να σας πω ότι όπως έχουμε ανακοινώσει αυτό το σχέδιο, έχουμε εγκρίνει μια σύμβαση για την κατασκευή του μνημείου. Σας ευχαριστώ.

fox2magazine