Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Τα ... λυσσασμένα σκυλιά ουδέποτε ... "μετανοούν" ! Απλώς "το βουλώνουν", κατόπιν της ... ενέσεως ...

ηπα : Αμετανόητος ο τ. μπους για την εισβολή 
στο Ιράκ !

   Οι ηπα μπορεί να μέτρησαν 4.400 νεκρούς στρατιώτες στο Ιράκ, μπορεί τα όπλα μαζικής καταστροφής για τα οποία διαβεβαίωνε τον κόσμο να μην βρέθηκαν ποτέ στον «άξονα του κακού», όμως δέκα χρόνια μετά την εισβολή των αμερικανικών δυνάμεων ο εμπνευστής ή το εκτελεστικό της όργανο, george w. bush, δηλώνει αμετανόητος !
   Σε συνέντευξή του που προβλήθηκε χθες από τον τηλεοπτικό σταθμό ABC και δόθηκε με αφορμή των εγκαινίων βιβλιοθήκης που φέρει το όνομά του στο Ντάλας, ο πρώην πρόεδρος των ηπα χαρακτήρισε την συγκεκριμένη απόφαση ορθή :
   «Η διαδικασία λήψης της απόφασης ήταν σωστή. Πιστεύω ότι η εξόντωση του Saddam Hussein ήταν η ορθή απόφαση όχι μόνο για την ασφάλειά μας, αλλά και για να δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να ζήσει σε μια ελεύθερη κοινωνία… Αλλά η ιστορία θα αποφανθεί επί τούτου. Δεν θα είμαι πια εδώ για να το ζήσω. Όσον αφορά εμένα, η συζήτηση έχει τελειώσει. Εννοώ ότι έκανα ό,τι έκανα και οι ιστορικοί θα κρίνουν εντέλει αυτές τις αποφάσεις».
   Ανεξάρτητα από όσα λέει ο george w. bush, είμαστε βέβαιοι ότι οι ιστορικοί εκείνοι θα συνυπολογίσουν στην κρίση τους τα δεκάδες χιλιάδες αθώα θύματα, Αμερικανούς ή Ιρακινούς, που προφανώς δεν βαρύνουν τη συνείδηση του τότε Προέδρου.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.