Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Τα κάτωθι δεν αφορούν ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του ΟΗΕ ! Ούτε τα ... γνωρίζουν ... Μόνον η ... ασφάλεια του ΣΚΟΥΠΙΔΟ-ισραήλ τους αφορά και τα ... συμφέροντα των ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ του Πλανήτου ! Ταχέως η Ανθρωπότης θα ... λησμονήση το ... εβραϊκόν μπορντέλον υπό την ονομασίαν Ο.Η.Ε. !

ΥΠΕΞ Γουϊνέα-Μπισάου: "Εξάγουμε κοκαΐνη και κάνουμε εμπόριο 
ανθρώπων"
   Στην παραδοχή ότι στην χώρα του γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, και εμπόριο ανθρώπων προχώρησε ο υπουργός εξωτερικών της Γουινέα Μπισάου.
   Ο Ντελφίν ντα Σίλβα, έκανε λόγο για σοβαρά περιστατικά παραβίασης των διεθνών κανόνων ασφαλείας στο αεροδρόμιο της χώρας, όπου οι αρχές έναντι αδράς αμοιβής εκδίδουν πλαστά διαβατήρια σε όσους θέλουν να ταξιδέψουν κυρίως σε χώρες της ΕΕ.
   Μάλιστα 74 Σύροι επιβάτες των πορτογαλικών αερογραμμών ταξίδεψαν με ψεύτικα διαβατήρια στην Λισσαβόνα μέσω της Γουινέα Μπισάου, .
   “ Εξάγουμε κοκαΐνη σε άλλες χώρες και ευθυνόμαστε για κρούσματα εμπορίας ανθρώπων. ‘Ολα ξεκινούν στο Μαρόκο. Η διπλωματική αποστολή μας εκδίδει βίζες χωρίς την έγκριση της κυβέρνησης, φτάνουν με διαβατήρια από την Συρία και φεύγουν με τουρκικά.
   Πρόκειται για μια δαιδαλώδη κατάσταση από την οποία πρέπει να βγούμε”, είπε χαρακτηριστικά ο Ντελφίν ντα Σίλβα.
   Οι πορτογαλικές αερογραμμές διέκοψαν τις πτήσεις στην πρώην πορτογαλική αποικία και συνέστησαν στους πολίτες να μην ταξιδεύουν στην Γουινέα Μπισάου, μέχρι αποκατασταθούν τα θέματα ασφαλείας.
   (euronews)
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.