Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΕΥΓΕ ! Προς την Κυβέρνησιν της Μαλαισίας ! Ήτις πράττει, ό,σα θα ώφειλον, ίνα πράξουν οι ... αυτο-αποκαλούμενοι ως ... πολιτισμένοι Λαοί .... Ώστε, τούτων ένεκεν βομβαρδίζετε τα αερόπλοια της Μαλαισίας ! ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ! εβραϊκά ΣΚΑΤΑ του Πλανήτου

ΜΑΛΑΙΣΙΑ : ΘΥΜΑ ή ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

22 Ιουλίου 2014 
  • Η υπόθεση μπορεί να εμφανίζεται ως συνειρμική, αλλά είναι δύσκολο να μη μπει κανείς στον πειρασμό να τη διερευνήσει σοβαρά αν μη τι άλλο. Ας μπούμε λοιπόν στο θέμα μας κατ ευθείαν και χωρίς περιστροφές. Και θα το κάνουμε διατυπώνοντας τα ερωτήματα με πολύ σαφή και ξεκάθαρο τρόπο. 
  • Δε νομίζετε ότι πάει πολύ μέσα σ ένα διάστημα τριών μηνών, να εμπλέκεται η Μαλαισία δύο φορές σε αεροπορική τραγωδία με πλανητικό ενδιαφέρον, τέτοιο που απειλεί να βάλει φωτιά στη γεωπολιτική ολόκληρου του πλανήτη???
  • Δε νομίζετε ότι οι συνολικοί χειρισμοί των αξιωματούχων της Μαλαισίας κατά τη διάρκεια και της προηγούμενης εξαφάνισης του αεροσκάφους που δεν βρέθηκε ποτέ, υπήρξαν αμφιλεγόμενοι, αλληλοαναιρούμενοι και ιδιαιτέρως αντιφατικοί και ως τέτοιοι προβληματίζουν, ή μήπως θεωρεί κανείς πως... η ιλαροτραγωδία που παίχτηκε με το πρόσωπο του πιλότου εκείνης της μοιραίας πτήσης, αρκεί για τις απαντήσεις που ουδέποτε δόθηκαν???
  • Δε νομίζετε πως κάποια στιγμή η διεθνής κοινή γνώμη δικαιούται να πληροφορηθεί τι απέγινε με τους 11 ισλαμιστές που «συνελήφθηκαν» από την αντιτρομοκρατική της Μαλαισίας ως εμπλεκόμενοι στην προηγούμενη αεροπορική τραγωδία??? Δε βρίσκετε πάρα πολύ χαλαρές έως ουσιαστικά ανύπαρκτες τις «απαιτήσεις» που δεν προέβαλε η διεθνής κοινότητα κα πρωτίστως οι ΗΠΑ για τη διερεύνηση των παραμέτρων της τραγωδίας
  • ΚΑΙ εντός της Μαλαισιανής επικράτειας??? Δε νομίζετε ότι η ισλαμική φανατίλα της ακρότητας παραμένει ιδιαιτέρως ισχυρή μέσα στη Μαλαισία, έτσι ώστε εκ των πραγμάτων ή ίδια η χώρα θα πρέπει επιτέλους να μην αντιμετωπίζεται απλά ως το αθώο «θύμα» που γεύεται τις συνέπειες μιας ανθρώπινης τραγωδίας, αλλά και ως ενδεχόμενος φορέας με ευθύνη πρωταγωνιστή???
  • -Την ημέρα της πτώσης της πτήσης MH17 οι ουκρανικές δυνάμεις επιχειρούσαν στα περίχωρα του Donetsk.
  • -Δυνάμεις της βρετανικής SAS Special Air Service (SAS) είχαν... διεισδύσει και επιχειρούσαν στην περιοχή που ελέγχουν οι ρωσόφωνοι.
  • -Δεν είναι τυχαία η επιλογή πτήσης της Malaysian Airlines.Συσχετίζεται με την εξαφάνιση της πτήσης MH370 Kuala Lumpur- Πεκίνου. Η αεροπορική αυτή εταιρεία ανήκει σε μια χώρα που δεν αναγνωρίζει το ισραήλ. Είναι επίσης η μόνη χώρα όπου η κατοχή ισραηλινών προιόντων αποτελεί ποινικό αδίκημα.
  • -Η Μαλαισία (επίσημη θρησκεία του κράτους το σουνιτικό ισλάμ chaféite) 17 Ιουλίου την ίδια ημέρα της πτώσης του αεροσκάφους απευθύνει με τον πιο επίσημο τρόπο και σε επίπεδο κορυφής δριμύτατο “κατηγορώ” στο Ισραήλ για τη Γάζα.
    Ανακοινώνει την αποστολή 65 ανδρών στη Γάζα την επόμενη εβδομάδα εκ των οποίων οι περισσότεροι γιατροί και εθελοντές. Ο Datuk Seri Abdul Aziz Rahim, τόνισε ότι θα μεταφέρουν ιατρικό εξοπλισμό στη Γάζα. Θα διαθέσουν ακόμα, 10 άτομα για μιντιακή υποστήριξη.
Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Datuk Seri Najib Razak, εξέφρασε την υποστήριξη της Μαλαισίας στην Παλαιστίνη:
   Παρακολουθούμε με αγωνία τις ανελέητες δολοφονίες και αιματοχυσίες που διαπράτονται από το σιωνιστικό καθεστώς κατά των Παλαιστινίων της Γάζας συμπεριλαμβανομένης της χρήσης στρατιωτικών δυνάμεων που προκαλούν την καταστροφή των οικισμών, των αμάχων, των υποδομών, των σχολείων και φυσικά των τζαμιών. Η Μαλαισία θα συνεχίσει να προάγει κάθε απαραίτητη υποστήριξη στην Παλαιστίνη και στο λαό της στα πλαίσια των δυνάμεων και των ικανότητων μας.” (17/07/14)
    Eπίσης να σημειωθεί ότι η Μαλαισία δεν διατηρεί διπλωματικές σχέσεις με το ισραήλ. (israelvalley)
ΔΥΝΑΤΗ  ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.