Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Προφανώς, επειδή είς ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίος των γαμημένων πολιτειών Αμερικής εδημιούργησεν την γνωστήν ... αντι-μουσουλμανικήν ταινίαν ; ... ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΧΕΣΙΣ υφίσταται μεταξύ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίου και ... ΕΛΛΗΝΟ-ΓΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ της Συρίας ; ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ οι ... μουσουλμάνοι ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ εναντίον ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων της Συρίας ; ... Τούτα θα μας τα εξηγήση, εις επόμενον τεύχος του εντύπου της, η ... ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-μασωνία ... ΑΛΗΤΑΡΙΟ ! ΘΑ ΣΑΣ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΩ" !

      Σειρά εκρήξεων σημειώθηκε 

στη χριστιανική περιοχή της Δαμασκού



   Τέσσερις εκρήξεις σημειώθηκαν στην περιοχή της Δαμασκού, όπου ζουν κυρίως χριστιανοί, σκοτώθηκαν τουλάχιστον 20 άτομα και δεκάδες τραυματίστηκαν.

   Σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεόρασης, ανατινάχθηκαν δύο παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα και εξερράγησαν δύο αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί. Άλλες λεπτομέρειες δεν αναφέρονται, οι πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες ακόμη διασταυρώνονται.
   Από το Μάρτιο του περασμένου έτους βρίσκεται σε εξέλιξη ένοπλη σύγκρουση μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων και αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με διάφορα στοιχεία το διάστημα αυτό στη χώρα έχουν σκοτωθεί 20 έως 30 χιλιάδες άνθρωποι.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.