Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Θράσος ... πιθήκου και σκύλου ...

   Ήκουσα, ώ Αναγνώστα, ενίους περί την σκουπιδο-κυβέρνησιν του σκουπιδο-πα.θο.κ., ίνα ομιλούν περί ... ανακάμψεως ακόμη και εντός του επομένου έτους, ήτοι του 2011 ... !!! 
   Το θράσος ... απότοκον εστί του ψεύδους και της απάτης ...
   Και τα δύο, δε, τούτα, ήτοι το ψεύδος και η απάτη, αποτελούν ... βασικά εργαλεία της ... συμμορίας των σκουπιδο-εβραίων, εις την προσπάθειάν των όπως επιβληθούν επί των Λαών του Πλανήτου, κυρίως, όμως, επί του Λαού της Ελλάδος, τον μόνον Λαόν τον οποίον φοβούνται και τρέμουν ...
   Το θρασύν τούτο ψεύδος, ώ Αναγνώστα, αποκαλύπτεται και καταρρίπτεται εκ του κάτωθι Νόμου, τον οποίον προσφάτως εψήφισεν η κυβέρνησις του σκουπιδο-πα.θο.κ. !
   Ως φαίνεται, λοιπόν, η σκουπιδο-κυβέρνησις του σκουπιδο-πα.θο.κ. εψήφισεν Νόμον, δια του οποίου διευκολύνωνται οι επαγγελματίαι, κυρίως οι καταστηματάρχαι, όπως καταγγείλουν την μισθωτικήν σύμβασιν, την οποίαν είχον υπογράψει υπό καλυτέρας οικονομικάς συνθήκας. Και τούτο έως ... 31-12-2012 !
   Συνεπώς προς τούτο, ο σκυλο-παπατζής ή ζετκίν ή καψαλί επρογραμμάτισεν την ... πείναν ημών τουλάχιστον έως 31-12-2012 και βλέπωμεν  ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.