Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Άντε βλαδιμηράκο ! Μίλα εσύ στα ... ξεκουτιασμένα γερόντια της Χερσονήσου της Αραβίας, επειδή, όταν συναντηθώ εγώ μαζί τους, ... θ' ασπρίσουν απ' το κακό τους !

Πούτιν προς Κατάρ και άλλους… πρόθυμους : “Οι προσπάθειες χρήσης δύναμης κατά παράκαμψη του οηε εγκυμονούν χάος”!

4RIAN_01144000

   Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι είναι απαράδεκτη η χρησιμοποίηση δύναμης κατα παράκαμψη του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ. Κατα την άποψή του, «η λεγόμενη διεύθυνση της κρίσης δεν είναι λειτουργική».
    «Χωρίς τη στήριξη στο διεθνές δίκαιο είναι αδύνατη η προώθηση των υποθέσεων στο σύγχρονο κόσμο», – δήλωσε ο Πούτιν στην τελετή επίδωσης των διαπιστευτηρίων σε ξένους πρέσβες στη Μόσχα. «Είναι πιά καιρός, επιτέλους, να αποκομίσουμε διδάγματα από ό,τι συμβαίνει», – τόνισε ο Πρόεδρος.
   Αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στην οποία, μεταξύ άλλων, συζητείται και το συριακό πρόβλημα. Χθες ο εμίρης του Κατάρ Χαλιφά Αλ-Τανί στην ομιλία του κάλεσε στις αραβικές χώρες να παρέμβουν στην κατάσταση στη Συρία στις συνθήκες της ανικανότητας του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ να επεξεργαστεί ενιαία θέση για τη διευθέτηση της διένεξης στη Συρία.
Από το http://greek.ruvr.ru/2012_09_26/89395762/
Ant-ntp.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.