Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

"Eσείς", ώ ΠΟΥΣΤΡΕΣ και ΠΟΡΝΕΣ του διαβόλου-πανός, δεν πρόκειται ούτε να πάτε κάπου, ούτε να ... σωθήτε ! ... Οι άλλοι δεν ... χρειάζεται, να πάνε κάπου, διότι δεν κινδυνεύουν από την ... κλιματική μαλακία ! ... Τα άλλα προβλήματα θα λυθούν πάραυτα, άμα τη ... συνθλίψει ... υμών ; ... Αντελήφθητε, ώ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ; ...NASA : Θα πρέπει να αποικίσουμε τρεις πλανήτες για να σωθούμε
   Η κλιματική αλλαγή και η αύξηση του πληθυσμού κατευθύνουν τον πολιτισμό μας σε μετοίκηση σε άλλους πλανήτες, προειδοποιούν οι επιστήμονες της NASA.
  Τουλάχιστον τρεις πλανήτες θα χρειαστεί ο ανθρώπινος πληθυσμός για να επιβιώσει, δήλωσε χθες ο Dennis Bushnell, επικεφαλής επιστήμονας του Langley Research Center της NASA. «Ολόκληρο το οικοσύστημα συντρίβεται. Ουσιαστικά, είμαστε πάρα πολλοί εκεί έξω. Με τους Ασιάτες να είναι πλέον δισεκατομμύρια, θα χρειαστούμε άλλους τρεις πλανήτες».
   Η τροποποίηση του Άρη στα ανθρώπινα περιβαλλοντικά δεδομένα θα πάρει περίπου 120 χρόνια, ισχυρίζεται ο Bushnell, αλλά μέχρι τότε θα χρειαστούμε και άλλους πλανήτες.
   (Περισσώτερα εις το κάτωθι Ιστολόγιον δημοσιεύσεως της ειδήσεως)
   τρομακτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.