Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Πάντοτε ο ... εβραίος ... έμπροσθεν ημών ...

   Διαρκούντος του Αγώνος Ανεξαρτησίας, ώ Αναγνώστα, εζητήθη, υπό των γυφτο-μογγολο-τούρκων, ... πολλάκις ... ειρήνη ... εκ του Στρατηγού, της Στερεάς Ελλάδος, Γεωργίου Καραϊσκάκη !
   Τόσον εφοβούντο την αντιμετώπισιν εκείνου ...
   Ότε, λοιπόν, του εζητήθη και πάλιν, να τον επισκεφθή αντιπροσωπεία των σκουπιδο-μογγολο-τούρκων, ίνα συζητήσουν περί ... ειρήνης, ο Στρατηγός της Στερεάς Ελλάδος έδωσε την κάτωθι απάντησιν :
        "Άντε, σκατότουρκε. Άντε εβραίε απεσταλμένε από τους γύφτους. Έλα, ν' ακούσης τα κέρατά σας-γαμώ την πίστη σας και τον μουχαμέτη σας, να τον χέσω και αυτόν, και τον Βεζίρη σας τον εβραίο την πουτάνα" !!!
   Συνεπώς προ τούτο, και επί της ονομαζομένης ... οθωμανικής αυτοκρατορίας οι ... σκουπιδο-εβραίοι ετυρρανούσαν τους κατοίκους της Ελλάδος !!!
   Οι ... φανεροί σκουπιδο-εβραίοι ήσαν ... απεσταλμένοι των γυφτο-τούρκων εις τας συνομιλίας περί ... ειρήνης, διότι οι γυφτο-τούρκοι ... εφοβούντο και να τον ... πλησιάσουν τον Στρατηγόν ...
   Οι ... φανεροί σκουπιδο-εβραίοι κατείχον, συνήθως, και το αξίωμα του βεζύρη, ήτοι του ... πρωθυπουργού της οθωμανικής αυτοκρατορίας ... 
   Σημείωσε, ώ Αναγνώστα, ότι εις τους διαδρόμους της Βουλής υφίσταντο, έως και προ ολίγων ετών, κάδρα επί των τοίχων άτινα περιείχαν ομοίας προς την ως άνω ... αθυροστόμους ρήσεις του Στρατηγού ...
   Αλλά, ως φαίνεται, πολύ ... ευγενής Πολιτικός "μας" εσκέφθη, ότι πρόκειται περί ... απολιτίστων ρήσεων και, συνεπώς, ... εξόρισεν τα εν λόγω κάδρα εις το κτίριον της Γερουσίας, αρχικώς, και εις το επί της οδού Λένορμαν τέως ... καπνεργοστάσιον κατόπιν, όπου και ... "ετάφησαν" ...

2 σχόλια:

  1. Μικρη προσθήκη:

    Πρωθυπουργος = Μέγας βεζύρης. Σκέτο "βεζύρης" ίσον υπουργος.

    Όντως, πολλες φορες επι Οθωμανικης Αυτοκρατορίας έφθασαν οι εβραίοι να καταλάβουν το αξίωμα του πρωθυπουργου, όπως οι εκ της οικογένειας Κιοπρουλή. ("Κιοπρού" = γέφυρα, τουρκιστί, άρα Κιοπρουλή ίσον ...γεφυραίος!...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορθή η επισήμανσις-προσθήκη εσού.
    Μόλον ότι, ο Καραϊσκάκης δεν ηννόει ... Υπουργόν τινά του Μέγα Βεζύρη=Πρωθυπουργού, αλλά την ... εξουσίαν του δυνάστου εν γένει και, προς τούτο, δεν προέβην εγώ εις την απολύτως ορθήν διευκρίνισιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.