Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Το είδος του ... πολιτισμού των σκουπιδο-εβραϊκών ερπετών της ατλαντίδος, το οποίον επέβαλον εις τας γαμημένας πολιτείας αμερικής !

   Λόγω του ενδιαφέροντός του, ώ Αναγνώστα, αντιγράφω ολόκληρον το άρθρον του εντύπου "ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ", της 1ης-11ου-2011 :
Νεωτερική ζωοφιλία
   Κάποιος Tim Stanley έγραψε στην Telegraph (και μετέφρασε το εξαίρετο ιστολόγιο http://redskywarning.blogspot.com) ένα άρθρο για την απίστευτη "πρόοδο"-κατάντια του ανθρωπίνου γένους : " Το περασμένο Σάββατο, η πολιτεία της Φλόριντας απαγόρευσε το σεξ με ζώα. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι πέρασε τόσος καιρός για να γίνει αυτό, αλλά δεν ήταν κάποιο μεγάλο ζήτημα μέχρι τώρα. Ένα ξέσπασμα περιστατικών σε ττοπικές εφημερίδες, έπεισε το νομοθετικό σώμα ότι κάτι έπρεπε να γίνει. Ένας 54χρονος συνελήφθη τον Ιούνιο, όταν ο εγγονός του ανακάλυψε ότι προσπαθούσε να ζευγαρώσει με το μπουλντόγκ του σπιτιού. Το 2009 ένας άνδρας προκάλεσε ασφυξία σε μια κατσίκα, ενώ προσπαθούσε να κάνει σεξ μαζί της (οι διαδηλωτές στη δίκη του φόρεσαν T-shirts που έγραφε "Μπεεε, σημαίνει όχι !"). Και το 2005 ένας μοναχικός τυφλός άνδρας συνελήφθη επ' αυτοφώρω με τον σκύλο-οδηγό του.
   Κάθε κοινωνία έχει τους τραγικούς διεστραμμένους της. Αυτό που κάνει διαφορετική αυτή τη νέα γενιά κτηνοβατών είναι ο πολιτικός και πολιτιστικός τους τρόπος αντίληψης. Έχουν υιοθετήσει στον λόγο τους, την λέξη "δικαιώματα" και προσπαθούν να ταυτιστούν με άλλες "σεξουαλικές μειονότητες" ...  
   Ο υπερασπιστής του σεξ με ζώα, Malcolm Brenner, αναδημοσιεύει τα απομνημονεύματα που έγραψε για την 9 μηνών σεξουαλική σχέση που είχε με ένα θηλυκό δελφίνι ενός πάρκου. Ο Brenner ρωτά, "τι είναι αποκρουστικό για μια σχέση όπου και οι δύο εταίροι αισθάνονται και εκφράζουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον ; Ξέρω τι λέω γιατί αφού κάναμε έρωτα, το δελφίνι έβαλε το ρύγχος του στον ώμο μου, με αγκάλιασε με τα πτερύγιά του και κοίταξε ο ένας στα μάτια του άλλου για ένα λεπτό". 
   Όπως κι άλλοι κτηνοβάτες, ο Brennerτης "υιοθετεί έξυπνα τη γλώσσα της δίωξης των μειονοτήτων" για να υπερασπιστεί τη "σχέση" του. Βάζει τον αναγνώστη με την πλάτη στον τοίχο, αναγκάζοντάς τον να δικαιολογήσει για ποιόν λόγο "θίγεται".
   Κι ο Cody Beck  συγκρίνει το να μιλάει για την έλξη του για τα σκυλιά και τα άλογα, με ένα ομοφυλόφιλο έφηβο που βγαίνει μπροστά και λέει ποιός είναι. Το να είσαι ερωτευμένος με ένα σκυλί Dachshund είναι "σαν να είσαι γκέι στη δεκαετία του '50. Νιώθεις σαν να πρέπει να το κρύψεις, ότι αν το πεις φωναχτά, οι άνθρωποι θα σε κοιτάζουν σαν τέρας". Ο Beck λέει ότι ο ίδιος και ένα δίκτυο "zoophiles" ή "zoos" είναι η λογική προέκταση του κινήματος για τα σεξουαλικά δικαιώματα ... ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.