Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Προς ό,σους υπέθετον, ότι αποτελώ ίσως ... φανατικόν και συκοφάντην ! "Πές τα όλα" ... σαρα-μάρα της ... Νέας Σκουπιδοκρατίας ! ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

   Αποκλειστική συνέντευξη στην εβραική Jerusalem Post έδωσε ο Σαμαράς, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
   Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον οποίον τα γκάλοπ δείχνουν φαβορί για τη νίκη στις επερχόμενες Εκλογές, είπε πως μία από τις ελάχιστες πολιτικές του Παπανδρέου που υποστήριξε το κόμμα του, ήταν η σύσφιγξη των σχέσεων με το Ισραήλ.

   Ο Σαμαράς υπογράμμισε πως όταν η Ελλάδα αναγνώρισε το Ισραήλ το 1990, εκείνος ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών που είχε υπογράψει σχετικά.
    "Για δεκαετίες το κόμμα μου ήταν υπέρ μιας πιο ισορροπημένης προσέγγισης στη Μέση Ανατολή. Ο Παπανδρέου υιοθέτησε αυτή την πολιτική μας τον τελευταίο χρόνο.
   Η ανάπτυξη δεσμών με το Ισραήλ ήταν από τις λίγες κινήσεις του που υποστηρίξαμε με όλη μας την καρδιά. Μάλιστα, τον ενθαρρύναμε δημοσίως στο Κοινοβούλιο γι'αυτό. Κι όταν το έκανε, τον στηρίξαμε.
   Έχουμε πολλά κοινά με το Ισραήλ και οι ιστορικοί του μέλλοντος θα απορούν γιατί μας πήρε τόσο καιρό να το καταλάβουμε", λέει ο Σαμαράς.
    Τονίζει πως "η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν να προσφέρουν μια ζωτική σύνδεση του Ισραήλ με την Ευρώπη". 
   Εύγε, Αντώνη !    
               Είμαστε...συγκλονισμένοι από την περήφανη εξωτερική πολιτική σου !
    Όταν φτάνεις στο σημείο να εκθειάζεις (!!!) τον Τζέφρυ επειδή εκείνος πρώτος έδωσε ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στα σιωνιστικά αρπακτικά, ε τότε τα λόγια περιττεύουν !
  Άντε λοιπόν να υποσχεθείς κι εσύ πως θα είσαι...καλό και υπάκουο παιδί στους Εβραίους : Πως θα τους βοηθήσεις να εξαγοράσουν τα πάντα στην Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί (οι περίφημες "επενδύσεις") και βέβαια, να βάλουν χέρι στον ορυκτό μας πλούτο !
    Άντε, προσκύνα τους κι εσύ, δώσε τα διαπιστευτήριά σου στα μεγάλα αφεντικά και ίσως, εκείνοι να σου δώσουν την (παλιο) καρέκλα για αντάλλαγμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.