Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Αφιερώνεται εις τον Αρχιεπίσκοπον Κύπρου ! Ο οποίος τόσον εμπιστεύεται τον Ιησούν, ώστε ... ακούμπησεν εις τον ... διάβολον, ήτοι εις τον ... πάναν, την ορθίαν σκουπιδο-κατσίκαν ...

 

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011


Ορθώς ! Φιλανθρώπους αποτελούν μόνον άνθρωποι ! Εν ώ υμείς αποτελείτε ... γεννήματα εχιδνών ...

Εβραίοι Βουλγαρίας : Ο αντισημιτισμός είναι εισαγόμενος  

   Το επόμενο κύμα του αντισημιτισμού είναι στα τέλη του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν η Αυτοκρατορική Ρωσία κατηγόρησε τους Εβραίους ότι δολοφονούν παιδιά και πίνουν το αίμα τους. Ακόμη και στη Βουλγαρία έγινε προσπάθεια να εξαπλωθεί μια τέτοια διαδικασία, κυρίως στις πόλεις Γιάμπολ, Λομ και Στάρα Ζαγόρα. Και ηθικός αυτουργός αυτών των διδικασιών ήταν  ο μητροπολίτης της Στάρα Ζαγόρα, Μεθόδιος Κούτσεβιτς.
   Συνέντευξη του  προέδρου της εβραϊκής οργάνωσης  ‘Σαλόμ’ Maxim Benvenisti, στο βουλγαρικό πρακτορείο ‘Κρός’
Τι προκάλεσε την άνοδο του αντισημιτισμού στη Βουλγαρία τα τελευταία χρόνια;
   Ο αντισημιτισμός  της βουλγαρικής κοινωνίας είναι κατά κύριο λόγο εισαγόμενος. Οι Βούλγαροι δεν είναι κατά βάθος αντισημίτες, θα έλεγα  ότι είναι ιδιαίτερα ανεκτικοί.
   Ιστορικά οι Βούλγαροι και οι Εβραίοι δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστές. Ο πρώτος σοβαρός αντισημιτισμός στη Βουλγαρία έρχεται με τον Απελευθερωτικό Πόλεμο. Οι πρώτες αντισημιτικές ιδέες προέρχονται από τη Ρωσία.
   Ο μπολσεβικισμός πιστώνεται (από αυτούς)  ως  εβραϊκό  φαινόμενο και γιατί στην Κομιντέρν προεδρεύει ο Ζινόβιεφ, ο οποίος ήταν Εβραίος.
Πόσα είναι τα μέλη του συλλόγου ‘Shalom’ στη Βουλγαρία; Πόσο μεγάλη είναι η εβραϊκή κοινότητα στη χώρα;
   Στη Βουλγαρία τα μέλη της  «Σαλόμ» είναι 3.900 άτομα. Από αυτά τα 900 είναι παιδιά. Μαζί με τις Βουλγάρες συζύγους και του Βούλγαρους συζύγους, όλοι αναμειγμένοι είναι 5 με 6 χιλιάδες άτομα. Δεν  υπάρχει ούτε ένας Εβραίος επικεφαλής των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης ή ενός προγράμματος επεξεργασίας τους, όπως είχε δηλώσει ο Χίτλερ ότι κατά κανόνα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα έχουν οι ισραηλίτες επενδυτές.
Ποια είναι τα ενδιαφέροντα, οι πρωτοβουλίες της οργάνωσή σας ;
   Αυτοί οι Αμερικανοί δότες δωρίζουν μέσω της Παγκόσμιας μεγαλύτερης οργάνωσης «Αμερικανικό Κοινό» που το επόμενο έτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της ίδρυσής του.  Εμείς οργανώνουμε, επίσης, κατασκήνωση για τα παιδιά σε συγκεκριμένο χρόνο.
   Στην εβραϊκή παράδοση δεν υπάρχει  η 
λέξηΦιλανθρωπία’, δεν υπάρχει η λέξη     
Δικαιοσύνη’.

   Το ένα δέκατο των εσόδων μας πηγαίνει στους Εβραίους που εγκαταστάθηκαν στο αρχαίο Ισραήλ. Η ‘Σαλόμ’ για τον ιερό αυτόν σκοπό συγκεντρώνουν από 600 έως 700 χιλιάδες κάθε χρόνο,  για να βοηθήσουμε το Ισραήλ για την ανέγερση νέων κατοικιών κλπ.
  (Περισσώτερα εις το κείμενον της Πηγής)
   Πηγή: информация от Агенция "КРОСС"
  ΕΧΕΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.