Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Χαρήτε τον ! Τον ... ΡΑΣ-ΠΟΥΤΙΝ σας ! Ώστε, ... παλαιοί φίλοι ; ... 8-10 φορές ; ... Και ... σοφός και ... άνθρωπος ο ... ΟΡΘΙΟΣ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ; ... Μά, έχετε στραβωθή εξ ιδιοτελίας και ανοησίας ; ... Ιδέτε τον ! Σχεδόν εις στάσιν ... "Προσχέ στραβάδι !" ... ίσταται ο ... τρομερός και φοβερός ΡΑΣ-ΠΟΥΤΙΝ ενώπιον του ... ΟΡΘΙΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ ... ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΣ, ΕΑΝ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ ΕΚΤΕΛΗΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΥΛΗΣ ΕΣΟΥ ! ...

Ξαφνική μετάβαση του Χ. Κίσσινγκερ στην Μόσχα για συνομιλίες με τον Β. Πούτιν


   Στην Μόσχα βρίσκεται από χθες ο βετεράνος πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσσινγκερ για συνομιλίες με τον Ρώσο πρωθυπουργό Β. Πούτιν.
   Η συγκυρία ήταν κατάλληλη για μια απόπειρα κατευναστικής παρέμβασης από την πλευρά του Κίσιντζερ. στις τεταμένες διμερείς σχέσεις ΗΠΑ – Ρωσίας.

   Τη συνάντηση με τον Χένρι Κίσινγκερ αποκάλυψε το γραφείο του Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοινώνοντας ότι θα συζητηθούν οι διεθνείς υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία και τις ΗΠΑ.
   Το αίτημα για τη συνάντηση φέρεται να κατατέθηκε από την πλευρά Κίσινγκερ στα τέλη Νοεμβρίου και έγινε άμεσα δεκτό, καθώς οι δυο άνδρες είναι «παλιοί φίλοι» και έχουν δειπνήσει 8-10 φορές στο σπίτι του Κίσινγκερ – τον οποίο ο Β.Πούτιν χαρακτηρίζει ως «σοφό άνθρωπο» – στη Νέα Υόρκη! Η σχέση τους είχε ξεκινήσει το 1990, όταν ο Πούτιν που ήταν βοηθός – σύμβουλος του δημάρχου, είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο για να παραλάβει τον Κίσινγκερ που επισκεπτόταν την πόλη.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.