Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ρέ, ... ΚΑΘΗΚΙ, βλαδιμηράκο ! Πόσα ... δισεκατομμύρια ρούβλια ... έκλεψαν οι ... ΣΚΑΤΟ-εβραίοι φίλοι εσού ; ... ΠΡΟΣΕΧΕ ! Επειδή δεν ... αστειεύομαι, μαλάκα ! Αντελήφθης ; ... ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ; ... Αντελήφθης ; ...

Ο Ρώσος ακτιβιστής της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι απειλείται με 10 χρόνια φυλακή



   Στον πολιτικό της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι απαγγέλθηκε κατηγορία για οργάνωση της αρπαγής 16 εκατομμυρίων ρουβλίων. Απειλείται έως και με 10 χρόνια φυλάκισης.
   Σύμφωνα με τα στοιχεία της ανάκρισης το 2009 ο Ναβάλνι έπεισε την εταιρεία «Κιροβλές» να υιοθετήσει δυσμενείς αποφάσεις, αποτέλεσμα των οποίων ήταν μεγάλες ζημιές.

    Η έρευνα, που έγινε δεν εντόπισε στοιχεία εγκληματικής πράξης στις ενέργειες του Ναβάλνι. Ωστόσο η προϊστάμενη αρχή ακύρωσε την απόφαση, που έθετε την υπόθεση στο αρχείο.
   Ο Αλεξέι Ναβάλνι ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι η αρχική κατηγορία περί «πρόκλησης υλικής ζημίας μέσω απάτης, είτε κατάχρησης εμπιστοσύνης» μετατράπηκε σε «οργάνωση αρπαγής» και το ποσό, που έχασε η εταιρεία «Κιροβλές» κατά τους ισχυρισμούς της ανάκρισης, αυξήθηκε από 1,3 εκατ. σε 16 εκατ. ρούβλια.
   «Πρόκειται για μια ακραία παράλογη ιστορία. Μοναδικός της σκοπός να ειπωθεί σήμερα στις τηλεοπτικές ειδήσεις ότι ο Ναβάλνι έκλεψε 16 εκατ.», είπε ο Ναβάλνι.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.