Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Να πράξωμεν και ημείς το αυτό, ώ γερο-ξεκούτια της αραβίας ; ... Να υποχρεώσωμεν τους τουρκογενείς μουσουλμάνους, τους λαθροεισβολείς μουσουλμάνους και ό,σους ... Πομάκους της Θράκης εκμουσουλμανίσατε, ίνα τηρώσιν τας ... ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Η Σαουδική Αραβία υποχρέωσε τους μη μουσουλμάνους να τηρούν τις μουσουλμανικές παραδόσεις




   Το υπουργείο Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας υποχρέωσε τους μη μουσουλμάνους, που ζουν στο βασίλειο, να τηρούν τις μουσουλμανικές παραδόσεις και να μη λαμβάνουν τροφή φανερά κατά τη διάρκεια της ημέρας και επίσης να μην πίνουν και να μην καπνίζουν κατά την περίοδο του Ραμαζανιού.

    Σε αντίθετη περίπτωση, προειδοποίησε το υπουργείο Εσωτερικών, τα άτομα αυτά θα αντιμετωπίσουν σοβαρές συνέπειες, έως και την απέλαση, μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο “Αλ-Αραμπία”. «Το γεγονός, ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν, δεν απαλλάσσει τους ξένους από την υποχρέωση να σέβονται τα αισθήματα των μουσουλμάνων και τα ισλαμικά σύμβολα αυτής της χώρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.Η νηστεία θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Αυγούστου, που θεωρείται η τελευταία μέρα για το Ραμαζάνι αυτή τη χρονιά.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.