Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Και οι σκουπιδο-εβραίοι των γαμημένων πολιτειών, ώ γερο-ξεκούτηδες, τι ακριβώς πράττουν ; ... Εμπλέκωνται μόνον εις τα εσωτερικά σας ζητήματα ή "σας έχουν ... ξεσχίσει κιόλας" ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΙ' ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ! ...

Η Σαουδική Αραβία επικρίνει την Ρωσία




   Η Σαουδική Αραβία επέκρινε ως μη φιλική την δήλωση του ρωσικού ΥΠΕΞ και την ονόμασε ως εμπλοκή στα εσωτερικά της ζητήματα.

   Στις 12 Ιουλίου στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ Ρωσίας εμφανίστηκε το σχόλιο του Κωνσταντίν Ντολγκόφ, επίτροπου στα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της αρχής της δικαιοσύνης, στο οποίο αυτός κάλεσε τις Σαουδικές αρχές να λάβουν μέτρα για την ομαλοποίηση της κατάστασης στα ανατολικά της χώρας και την «εξασφάλιση των κοινών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος για την ελεύθερη έκφραση της γνώμης».
Οι μαζικές διαμαρτυρίες των σιιτών, οι οποίοι διαμένουν συσπειρωμένοι στην Ανατολική επαρχία, σημειώθηκαν μία εβδομάδα πριν – μετά την σύλληψη του τοπικού πνευματικού ηγέτη. Στις συγκρούσεις σκοτώθηκαν 2 άτομα και ακόμη 20 τραυματίστηκαν. Ο υπουργός Εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε, πως οι σκοτωμένοι αποτέλεσαν θύματα δολοφόνων και όχι των αρχών ασφάλειας.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.