Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014

Μωρή ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραία και ουχί ... βρετανίδα ! Άντε βρές κάποιον Έλληνα της Νέας Υόρκης, να σε γαμή, ώστε να ησυχάσης ... Διότι γνωστόν εστί, εις ημάς τους Έλληνας, ότι ο ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίος δεν ... γαμεί εξ αιτίας της ... περιτομής ... Άει σιχτίρ, ορντάν ΤΣΟΥΛΑ (που λένε και τα ξαδέλφια σου οι μογγόλοι τούρκοι) ! ΑΝΤΙ-εβραίοι είμεθα, ώ ΜΑΛΑΚΩ, και ουχί αντιρατσισταί ! ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ! ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

Ανθελληνικό μίσος από Βρετανίδα πρώην βουλευτή : «Ελλάδα άντε... Tα κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους»
  Η Βρετανίδα πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος άναψε φωτιές στα social media με ένα προκλητικό tweet κατά της χώρας μας...
 
Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ελλάδα άντε... Tα κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους. To 69% του πληθυσμού είναι ρατσιστές», προκαλώντας όπως ήταν φυσικό και επόμενο θυελλώδεις αντιδράσεις από όλους τους ηλεκτρονικούς χρήστες.
 
Αφορμή για αυτό το tweet της στάθηκε έρευνα του «Anti-Defamation League» - είναι ο οργανισμός κατά της δυσφήμισης των Εβραίων - όπου σύμφωνα με αυτή, το 69% των Ελλήνων εκδηλώνει συμπεριφορές αντισημιτισμού.
 
Αν θέλετε να στείλετε το δικό σας μήνυμα στην Louise Mensch, κάντε το ελεύθερα στο @LouiseMensch.
 
Για την ιστορία, η ίδια εγκατέλειψε τη βουλευτική της έδρα στη Μεγάλη Βρετανία - ήταν διάσημη στη χώρα για τους έντονες καυγάδες με τους πολιτικούς της αντιπάλους - για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη με το σύζυγό της - είναι μάνατζερ των Metallica και των Red Hot Chili Peppers - και τα παιδιά της και είναι ιδιοκτήτρια γυναικείας ιστοσελίδας.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.