Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Και γιατί δεν το είπες στους ... φίλους εσού, τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίους και τους ΣΚΟΥΠΙΔΟ-μασώνους ; ... Ή, μήπως, και επ' αυτού ευθύνωνται οι ... μαφιόζοι της Νοτίου Ιταλίας ; ... ΣΚΟΥΠΙΔΙ !

Πάπας Φραγκίσκος : «Θα ήθελα να δω όλους με μια αξιοπρεπή δουλειά !»
   Θα ήθελα να δω όλους με μια αξιοπρεπή δουλειά! Είναι κάτι το θεμελιώδες, ακριβώς, για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια», έγραψε σήμερα ο πάπας Φραγκίσκος στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. Σύμφωνα με σχολιαστές είναι πιθανό στην αυριανή καθιερωμένη γενική ακρόαση της Τετάρτης να υπάρξει νέα εκτενής αναφορά του Αργεντινού ποντίφικα στην αξία της εργασίας για την ζωή και την ισορροπία του κάθε ανθρώπου. 
   «Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Φραγκίσκος χρησιμοποιεί το επίθετο αξιοπρεπής για να χαρακτηρίσει την εργασία, σε μια κοινωνική και οικονομική κατάσταση κατά την οποία τα συνδικαλιστικά δικαιώματα αμφισβητούνται όλο και συχνότερα», σχολίασε το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia. 
   Στους δεκαπέντε μήνες της μέχρι τώρα θητείας του, ο πάπας Φραγκίσκος, ή κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Βεργκόλιο, συνάντησε δεκάδες αντιπροσωπείες απολυμένων εργαζομένων, εκφράζοντας τους την αλληλεγγύη του και επαναλαμβάνοντας ότι το κέρδος δεν μπορεί και δεν πρέπει να θεωρείται ποτέ, πιο σημαντικό από τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες και αξίες.
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.