Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Τα ... ζωάκια της ... τουρκο-μογγολίας 3

   Ουδόλως εξεπλάγην, ώ Αναγνώστα, εκ της ειδήσεως, καθ' ήν η, τέως ... πρωθυπουργός της ... τουρκο-μογγολίας,  τσιλέρ υπέβαλεν αίτησιν ... συνταξιοδοτήσεως εις την ... σκουπιδο-cia !!!
   Οποίος αυτο-εξευτελισμός ...
  Οποία γελoιότης ...
  Οποίον θράσος ...
  Οποίος κυνισμός ...

  Την σκύλα ...
  Θα την ενθυμείσθε οι άνω των 30 ετών, να εκχέει χολήν εναντίον της Ελλάδος εις πάσαν ευκαιρείαν, κατασκευασμένην και μη ...
  

11 σχόλια:

  1. Έ, η Ελλάδα είναι ο εύκολος στόχος... ο παροιμιώδης "σάκκος του μπόξ"!

    Πλην όμως, όλοι αυτοι οι ...πτύοντες, αποδεικνύουν ένα πράγμα: ότι δεν διαθέτουν ...καθρέφτες στα σπίτια τους! (Για ασκήσεις αυτογνωσίας!)
    Κι επειδη ο Χριστούλης είπε "αγάπα και τους εχθρους σου", προτείνω -στα πλαίσια της αγάπης- να τους στείλουμε ως δώρο ...καθρέφτες - αδιάφορο αν θα χρειαστει να στήσουμε ολόκληρη βιομηχανία!

    Είπαν μεν οι Δελφοι "Γνώθι σαυτον", αλλα δεν είπαν πόσο δύκολο είναι!

    Υγ: Τώρα που το σκέπτομαι... Τα καθρεφτάκια που έκαναν δώρο οι "πολιτισμένοι" Ευρωπαίοι στους ιθαγενεις, μήπως θά 'πρεπε ...να τα ζητήσουν πίσω; Τότε, τους αιώνες των κατακτήσεων, δεν τους έκοβε ...να μην τα δώσουν! (Τί λέω, ο ανόητος! Τότε δεν ...πλενόντουσαν κάν!)
    Υγ 2: Όθεν, δικαίως οι Νιγηριανοι μικροπωλητες πουλάνε ...καθρεφτάκια στους "πολιτισμένους"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Εύκολος στόχος ;", "Σάκκος του μπόξ ;" η ΕΛΛΑΣ ; Σκέψου βαθύτερον ... Η τακτική των εχθρών ημών και των εκτελεστικών οργάνων των γνωστή εστί εις ημάς τους Έλληνας : "Καλυτέρα άμυνα, η επίθεσις εστί". Ήγουν τουτέστιν, η ... αγωνία των εχθρών ημών (τα εκτελεστικά των όργανα ουδέν περί τούτων αντιλαμβάνωνται) εμφανής, εμφανεστάτη, εστί ... Προς τι δεν επιτίθενται ευθέως κατά της Ελλάδος ; ... Προς τι η επιμονή των (προς εφαρμογήν των Ανθ-Ελληνικών σχεδίων των) επί της οδού της ... Προδοσίας ;...
    Ο Ιησούς είπεν το "αγάπα τον εχθρόν εσού" εις τους Ανθρώπους και ηννόει την έχθραν, ήτις υφίσταται μεταξύ των Ανθρώπων, ένεκεν διαφόρων λόγων. Π.χ. λόγω εγωϊσμού, λόγω ... κτηματικών διαφορών, λόγω ... τιμής, λόγω πλεονεξίας του αδελφού έναντι του αδελφού ως προς την πατρικήν κληρονομίαν. Περί των εχθρών ημών έτερα εδίδαξεν : "Εσμός δολοφόνων", "Γεννήματα εχιδνών", κλπ (ενθυμείσαι την, διάσημον, ... οχιάν της Μήλου ; ...)! Ανεξαρτήτως των θεωριών των ... θεολογιζόντων, η σημαντικωτέρα προσφορά του Ιησού προς την Ανθρωπότητα υπήρξεν η αποκάλυψις προς τους Ανθρώπους, ότι οι αυτοαποκαλούμενοι ... ιουδαίοι δεν αποτελούν ακόμη μίαν φυλήν ... ανθρώπων, αλλά έτερον τι ... Ως αποτέλεσμα της διδασκαλίας του εκείνης, μόλις 37 έτη κατόπιν της σταυρώσεώς του, κατήλθεν εκείσε ο Τίτος, κατασφάξας τούτους και ισοπεδώσας τα ... πορδο-σόλυμα ...
    Οι Δελφοί είπον το "Γνώθι σευατόν", απευθυνόμενοι προς Έλληνας, ουχί, δε, προς βαρβάρους ... Οι Έλληνες δεν απεκάλουν τούτους βαρβάρους, επειδή ήσαν ... ρατσισταί, κακοί Άνθρωποι, κλπ, κλπ. Αι δυνατότηται των βαρβάρων, ως εκ της κατασκευής των (υπό του τσογλανο-προμηθεάκου, ίδε Ησίοδον και Θεογονία εις την συνάντησιν της Μυκώνης) περιωρισμέναι εισίν ... Εάν, δε, το σοφόν τούτο ρητόν ως ακατόρθωτον ίσταται ακόμη και ενώπιον των Ελλήνων Ανθρώπων, τι αναμένωμεν υπό των βαρβάρων και των απογόνων των ; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητότατε οικοδεσπότη, απλα προσπαθω ν' αστειευτω!

    Όσο για τα υπόλοιπα: Η Ελλάδα μας είναι ο εύκολος στόχος, διότι δεν μπορει κανεις μας (στην τρέχουσα ιστορικη περίοδο) να τους βάλει στη θέση τους. Εαν πχ υπήρχε τρόπος να υποχρεωθουν οι συντάκτες του κατάπτυστου πρόσφατου "ρεπορταζ" ("Η Ελλάδα είναι χώρα ρατσιστων αντισιωνιστων", κτλ κτλ κτλ) να φάνε όλα τ' αντίτυπα της κωλοεφημερίδας τους, θ' απεδίδετο δικαιοσύνη. Αλλα δυστυχως, δεν υπάρχει. (Τις όποιες διπλωματικες συγνώμες και αβρότητες ουδόλως τις λαμβάνω υπ' όψη μου.)

    Όσο για τον Χριστο: Άργησα, αλλα κατάλαβα τί σημαίνει αυτο το "Υιος του ανθρώπου", που γράφουν και ξαναγράφουν τα Ευαγγέλια!
    (Και ανατρίχιασα! Εξ αντιδιαστολης, δηλαδη, οι εβραίοι δεν ήταν "υιοι ανθρώπου"!!! Άσε που ο ψαλμωδος λέει καθαρα -την Μ. Παρασκευη- "...Ίνα συντρίψω αυτους, ως σκεύη κεραμέως!"! Πήλινα... δοχεία! Προμηθεϊκα! :-)
    Πράγματα που έκανα τόσο κόπο να τα καταλάβω, κάποιοι τα ήξεραν απο τότε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι δεν εννοείς ; Μετά βεβαιότητος η ΕΛΛΑΣ δεν αποτελεί κυρίαρχον Κράτος εις την εποχήν ημών. Ούτε καν ανεξάρτητον και αυτοδιοικούμενον... Συνεπώς, δεν υφίσταται Έλλην τις, όστις και θα ηνάγκαζεν τα "Σκουπίδια του Πλανήτου" και τους βαρβάρους, ίνα σωπάσουν. Ωστόσον, δεν επιτίθενται ευθέως, δια πολέμου, κατά της Ελλάδος ... Τίνος λόγου ένεκεν ; ... Μα, αγαπητέ, απεκάλυψεν τούτο ... ιωσήφ τις (ο γκαίμπελς), σημειώσας εις το ημερολόγιον εκείνου : "Κάναμε, λάθος. Φαίνεται, ότι έχουν ακόμη αίμα Ελληνικόν εις τας φλέβας των" !!! Κατόπιν του Β΄ Π.Π., αείποτε, εκ της Ελλάδος λαμβάνουν, ότι επιθυμούν, δια ... Προδοσίας των υπ'εκείνων επιλεγμένων Πολιτικών "μας". Και τούτο επειδή ο πόλεμος μετά των Ελλήνων "κάνει τζίζ" ... Τούτο γνωρίζουν καλώς, και οι γυφτο-γερμανοί και οι καραγκιοζο-ιταλοί και οι μογγολο-τούρκοι και οι σκουπιδο-βούλγαροι και ... και ... Όρα όπισθεν των γεγονότων, αγαπητέ. Έχεις και γνώσεις και εμπειρίας. Προς τι η δίκην λυσσασμένων σκύλων λεκτική επίθεσις εναντίον ημών ; Άς διατάξουν την σκουπιδο-τουρκίαν, όπως επιτεθή κατά της Ελλάδος ...
    Τίνος λόγου ένεκεν δεν πράττουν τούτο ;... Εντρέπωνται ;...
    Χαίρομαι χαράν μεγάλην, επί τη ανακαλύψει εσού, αναφορικώς προς το "Ο Υιός του Ανθρώπου". Άνθρωποι, λοιπόν, οι μεν, γεννήματα εχιδνών οι δε ! Εκ πηλού, πλαστουργήματα, ! "Κτηνώδης εγεννήθην παρά σοί. Καγώ δια παντός μετά σού" !!! (72ος ψαλμός του ανυπάρκτου δαυίδ)Πόσον μακράν του "κατ'εικόναν και καθ'ομοίωσιν" των Ευαγγελίων ;...
    Μην οικτίρης σεαυτόν ! Η διαδικασία της γνώσεως, εξαιρέσει της δια εμπνεύσεως δοθείσης, ... μακρά άλυσσος εστί, ως προς άπαντας τους επί της επιφανείας του Πλανήτου διαβιούντας.
    Μην λησμόνη το "Γηράσκω αεί διδασκόμενος" !
    Χαίρε και Έρρωσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελησμόνησα την προς εσέ υπενθύμισιν της διδασκαλίας του Ιησού :"Πάσα φυτεία, την οποίαν δεν εφύτευσεν ο Πατήρ εμού, ... εκριζωθήσεται" !
    Δεν ηννόει φυτείαν ... χασίς ... Και δεν ηννόει τους Έλληνας, αλλά τα πλαστουργήματα ! Τα οποία πλαστουργήματα γνωρίζουν τούτο, εξ ού και η αγωνία των ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περι πολέμου, λοιπον... Έχεις δίκιο! Γι' αυτο και εσχάτως δεν υπάρχει ανδρεία και αντιπαράθεση επι του πεδίου της μάχης, αλλα "ασύμμετρες απώλειες"! Οδομαχίες, "αντάρτικο πόλεων", πρακτορικες ενέργειες, άλλοι σφάζουν αντ' άλλων (οι "blackwaters" αντι του επισήμου στρατου των ηπαπάρα), άλλοι σφάζονται αντ' άλλων, άμαχοι την πληρώνουν, ουδεις διώκεται για πολεμικα εγκλήματα, κ.ο.κ. .
    Ιδου οι απόγονοι των ανδρείων, που έδιωξαν τους Ιάπωνες απ' τα νησια του Ειρηνικου με σκληρες μάχες σώμα με σώμα! Ιδου ο ένδοξος (ορίστε; ) κι ανίκητος (πλην ...βιετναμέζικου αγγουριου!) στρατος των ηπαπάρα!

    Ειλικρινα, δεν γνωρίζω τί θα γίνει, εαν μας επιτεθουν τελικως.
    Αφ' ενος, θα είναι πολλοι μαζι. Όλοι τους!
    Αφ' ετέρου, είμαστε ολιγάριθμοι - και ουδόλως εμπιστεύομαι τα εκ των συμπατριωτων μας "λαμόγια", τα οποία προφανως θα τηρήσουν την σκωπτικη παροιμία: "- Μπρος παιδια, πίσω Αναγνώστη!" (Αυτο το έλεγε δειλος τις σε κάποιον πόλεμο, και το δεύτερο μισο της φράσης με σιγανη φωνη.)
    Απο τρίτου, είναι αδύνατον να τους "φάμε" όλους.

    Μόνο αν βάλει και η Θεία Πρόνοια ένα χεράκι... αν επιθυμει, δηλαδη, να συνεχίσουν να υπάρχουν Έλληνες επι Γης. Αλλοιως, αν τον έχει ξεγράψει τον πλανήτη οριστικα, πάμε κι εμεις γι' άλλα άστρα!

    Υγ: Δεν ξέρω τί θα γίνει, αλλα καλο είναι να προετοιμαζόμαστε σιγα-σιγα σε μηχανικα όπλα (πχ παλια τουφέκια, κουζινομάχαιρα, κτλ), και όχι ηλεκτρονικα. Τα τελευταία είναι σίγουρο πως θα μπλοκαριστουν απο ηλεκτρονικα αντίμετρα, άρα καθίστανται άχρηστα εξ ορισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Θα είναι πολλοί μαζί. Όλοι τους !"
    Το αυτό εσκέφθησαν και "Τα σοφά ερπετά" της ... ατλαντίδος ...
    Αλλά ευρέθησαν επί του ... πάτου του ομωνύμου ωκεανού ...
    Γνωρίζουν, ότι το αυτό θα πάθουν και εις την εποχήν ημών !
    Εξ ού και η ... εντροπή των, εις το να επιτεθούν ευθέως κατά της Ελλάδος ...
    Ορθώς δεν εμπιστεύεσαι τους κρυπτο-εχθρούς, οι οποίοι κυβερνούν την χώραν ...
    Εν καιρώ πολέμου, όμως, εκφεύγουν εκ της εξουσίας των πολλά ...
    "Είναι αδύνατον, να τους φάμε όλους" σκέπετεσαι.
    Δεν υπολογίζεις, όμως, ότι και η αρχαία Αθήνα ομοίαζε προς χωρίον έναντι της "αυτοκρατορίας της ατλαντίδος" ...
    Πόσους διέθετεν ο Αλέξανδρος και πόσοι ήσαν οι εχθροί του ;...
    Πόσοι ήσαν οι Αθηναίοι και πόσοι οι πέρσαι εν Πλαταιοίς, εν Μαραθώνι, κλπ, κλπ ;...
    Ότε επεμβαίνει ο Θεός του Σύμπαντος και Θεός των Ελλήνων, έτερα όπλα ... εμφανίζωνται ...
    Εκείνα τα όπλα φοβούνται και τρέμουν "Τα Σκουπίδια του Πλανήτου" και δεν επιτίθενται κατα της Ελλάδος ...
    Αντιθέτως προς τον Λαόν της Ελλάδος, εκείνοι γνωρίζουν, ότι, εκτός των ... νεφελίμ, των ενσαρκωθέντων δαιμόνων και ετέρων ... ερπετών, μεταξύ ημών ... διαβιούν ήδη και έτερα "όντα", ... άνθρωποι, τα οποία και θα τους ...
    Τα συμβατικά όπλα τα οποία κατέχει το Κράτος "μας" αρκούν προς εξόντωσιν τουρκίας και κρατών της Χερσονήσου του Αίμου, εάν ηγηθή του Κράτους "μας" Έλλην Ηγέτης.
    Τους λοιπούς, εάν χρειασθή, θα εξοντώσουν ... έτερα όπλα ...
    Συνεπώς, "κουζινομάχαιρα" κλπ αχρείαστα εισίν, εκτός ... κουζίνας ...
    Τέλος, εμφάνισον, προς εμέ και τους λοιπούς, έν μόνο δείγμα ... ανδρείας των ... τούρκων, των εβραίων, των βουλγάρων, των αλβανών, των ιταλών, κλπ. κλπ ...
    11 μεραρχίας διέθετον οι γερμανοί και ... 4 οι Έλληνες ... Πόσα στούκας διέθετον τα γουρούνια οι γότθοι ; Ούτε έν οι Έλληνες ... Και πάλιν κατόπιν προδοσίας του σκουπιδο-εβραίου στρατηγού "μας" ... Καράσσο, κατ'αρχήν, και του Τσολάκ-ογλού εκ δευτέρου, ... ενίκησαν ... Τοιαύτας νίκας οι Έλληνες τας περιφρονούν ...
    Χαίρε και Πίστευε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δείγμα ανδρείας των Τούρκων; ενδιαφέρον! Ίσως έδωσαν τέτοιο δείγμα κατα τους πολέμους απελευθερώσεως των αραβικων κρατων (Οθωμανοι εναντίον των Άγγλων) μερικοι ...εξισλαμισμένοι Πόντιοι, υπηρετούντες στον τουρκικο στρατο! :-)

    Ά, και οι Ιταλοι, κατα την "εαρινη αντεπίθεση". Είναι γεγονος πως μερικες μονάδες τους πολέμησαν σκληρα. Λες να καταγόντουσαν ...απο Τάραντα μερια; :-)

    Όσο για τον Τσολάκογλου: ίσως το μόνο λάθος που έκανε, ήταν που δεν άκουσε τον μητροπολίτη Ιωαννίνων, να ορκιστει πρωθυπουργος. Τί λες; Θά 'πρεπε να σφαγιαστει μέχρι και ο τελευταίος Έλλην στρατιώτης, για να διαφύγουν προς Μέση Ανατολη αβρόχοις ποσι οι Άγγλοι, καπνίζοντες και χαριτολογούντες;
    (Έτσι κι αλλοιως, μεταπολεμικα μονάχα η δόξα μας έμεινε... Κι αυτην την αμφισβητουν τα φίδια.)

    Όντως χρειάζονται βερύκοκον όλοι αυτοι! Και ποντιακον, αλλα και ...πελοποννησιακον να είναι (Κολοκοτρωνέϊκο), ουδόλως "μας χαλάει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά βεβαιότητος ήσαν Έλληνες του Πόντου, μόλον ότι δεν είχον εξισλαμισθεί ακόμη. Τουλάχιστον βιαίως και κατά μάζας ... Αλλά και έτεραι φυλαί, ως καρδούχοι, αρμένιοι, ασσύριοι, κλπ. Οι σελτζούκ και οτομάν τουρκο-μογγόλοι ήσαν γνωστοί ως ... οκνηροί, διεφθαρμένοι και κουτο-πόνηροι (μπαμπέσηδες, ως θα έλεγον οι ... αρβανίται) ...
    Μετά βεβαιότητος οι στρατιώται της ιταλίας ήσαν οι πλείονες εκ της κάτωθεν της Νεαπόλεως ιταλίας. Διότι και εκεί οι "πατριώται" ήσαν τύπου ... Νανά Τσαλδάρη ...
    Εάν ο τσολάκ-ογλού έπραξεν ορθώς, τότε ορθώς έπραξεν και ο λυμπέρ-ογλού ...
    Ουχί, μετά βεβαιότητος !
    Οι ΄Ελληνες δεν εμάχοντο, ώστε να διαφύγουν ησύχως οι ... αγγλο-σαξωνικές σκυλο-πουστάρες ...
    Εμάχοντο υπέρ βωμών και εστιών !
    Ετέρα ανάγνωσις εστί η αληθής περί των πουστρών. Παγίδας πολέμου έστηνον εις τον Στρατόν ημών και εν συνεχεία ...απεχώρουν εκείνοι τεχνηέντως, ώστε να καταστραφή ο Στρατός ημών. Ο Στρατός ημών, όμως, εμάχετο υπέρ βωμών και εστιών. Και εάν δεν είχον ένιοι τοποθετήσει (μπρέ, ... σοφά τα σκουπίδια) εις την κρίσιμον θέσιν ως ... Στρατηγόν τον ... Καράσσο, ετέρα θα ήτο η εξέλιξις του πολέμου ! Έσο βέβαιος περί τούτου.
    Όντως, και Ποντιακόν και Πελοποννησιακόν και Κρητικόν και Ηπειρωτικόν και Στερεο-Ελλαδικόν βερύκοκον χρειάζωνται άπαντες, πρωτίστως, δε, τα εβραϊκά πουστράκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ***απεχώρουν εκείνοι τεχνηέντως***

    Απόλυτα σωστο... Στην Κρήτη το 1941 οι Άγγλοι είχαν (επι)βάλει διοικητη στρατηγο κάποιον εντελως άκαπνο (και μέτριας νοημοσύνης) απίθανο μπάρμπα εκ Νέας Ζηλανδίας. Τ' αποτελέσματα γνωστα: Την κρίσιμη ώρα της μάχης, χάος κι Άγιος ο Θεος! Μία μάχη, που θα μπορούσε να είχε κερδηθει άνετα, χάθηκε πανηγυρικως!

    Υποψιάζομαι ότι τα αγγλόφιδα ήξεραν πολυ καλα ότι η Γερμανία δεν πρόκειται να κερδίσει τον πόλεμο (λόγω ελλείψεως πόρων κυρίως), και άφησαν επίτηδες να καταληφθει η Ελλάδα, ώστε να πέσει το βάρος σε άλλα μέτωπα, που τους συνέφεραν μακροπρόθεσμα. Κάποια μέρα η Ιστορία θα τους ξεμπροστιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αληθές το περί Κρήτης !
    "Τα αγγλόφιδα" έτερον εγνώριζαν : Ο Β΄Π.Π. επρογραμματίσθη, πρωτίστως προς ίδρυσιν του Κράτους "Των Σκουπιδιών του Πλανήτου" !
    Η σκέψις των (Σαχεντρίν 1936) ήτο : εάν ισοπεδώσωμεν τον γνωστόν και εν ισχύ κόσμον (και την σκουπιδο-βρετανίαν), ποίος θα προτάξη αντίστασιν, εάν μικρόν τμήμα της αποικίας των βρετανών ορισθή ως υεμένη, έτερον ως λίβανος, έτερον ως μπαχρέιν, έτερον ως ομάν, έτερον ως ντουμπάι, έτερον ως συρία, έτερον ως ιράκ, έτερον ως ιορδανία και έτερον ως ... ισραήλ ; ...
    Οι μόνοι οι οποίοι και εδικαιούντο, ίνα εμποδίσουν τοιαύτην εξέλιξιν, και θα το έπραττον, ήσαν οι Έλληνες !
    Προς τούτο, έπρεπεν, όπως καταστραφή η ΕΛΛΑΣ !
    Η ΕΛΛΑΣ, ως γνωρίζεις, ουδόλως κατεστράφη εκ του πολέμου !
    Διαρκούσης της κατοχής κατεστράφη !
    Ούτω πως, ήτο αδύνατον εις την ΕΛΛΑΔΑΝ, όπως αντισταθή εις τα σχέδια "Των Σκουπιδιών του Πλανήτου" !
    Προς εξουδετέρωσιν και του μικρωτέρου κινδύνου εκ της ΕΛΛΑΔΟΣ, έρριψαν ταύτην και εις τον ... εμφύλιον πόλεμον ...
    Ούτω πως, εκατόρθωσαν την ίδρυσιν, εν έτει 1948, του Κράτους "των" ...
    Επεξήγησις αναγκαία : Εις την Παλαιστίνην της εποχής εκείνης ήσαν εγκατεστημένοι πολλοί Έλληνες, οι οποίοι και είχον εις την κατοχήν και ιδιοκτησίαν των τεραστίας εκτάσεις γης.
    Το γεγονός τούτο ήτο το καταλυτικώτερον εμπόδιον εις την ίδρυσιν του σκουπιδο-κρατιδίου
    και εις την νομιμοποίησιν της Ελλάδος, όπως εμποδίση την δρομολογηθείσαν εξέλιξιν.
    Ότε, επετεύχθη η ίδρυσις του σκουπιδο-κρατιδίου, οι εν λόγω Έλληνες απεχώρησαν εκείσε, δωρίσαντες την ιδιοκτησίαν των εις το εκείσε Πατριαρχείον !
    Και αι γαίαι ταύται εισίν, εκείναι περί των οποίων συντάσσωνται τα γνωστά ... Πληρεξούσια μεταβιβάσεώς των εις τα γελοία υποκείμενα, τους ισραηλινούς...
    Άπαντα τα κυβερνητικά κτίρια του σκουπιδο-κρατιδίου επί ... γαιών Ελλήνων εισίν εκτισμένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.