Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ο ... πολιτισμός των ... γερμανών 5


   Ώστε, ...
   Τι πολιτισμός ...
   ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.-
                                                   

2 σχόλια:

  1. Ά, καθόλου ασυνήθιστο στους "πολιτισμένους" δυτικοευρωπαίους.

    Προ ετων είχε δημοσιευτει παρόμοια ιστορία, κατα την οποία ο θύτης με το θύμα συναπέκοψαν, συνέψησαν και συνέφαγαν ...τα αμελέτητα του τελευταίου. Προ του φόνου του θύματος, εννοείται.

    Πολλάκις έχω ισχυριστει ότι ο "άνθρωπος του Νεάντερταλ" δεν "εξαφανίστηκε πριν 30,000 χρόνια", ως βλακωδως ισχυρίζονται πληρωμένοι (ο Θεος να τους κάνει) "παλαιοντολόγοι" και (παρομοίως) "γενετιστες", αλλα ζει ανάμεσά μας.
    Γιατί; Διότι ανάμεσα στ' άλλα (ευκόλως αναγνωρίσιμα) χαρακτηριστικα του υπάρχει και ο καννιβαλισμος.
    Φυσικα, εαν δημοσιευτει τεκμηριωμένη επιστημονικη θέση, επι του ποιος είναι Νεάντερταλ και ποιος δεν είναι, θα γίνει το έλα να δεις... γι' αυτο και δεν δημοσιεύεται!

    Εγω δεν είμαι παλαιοανθρωπολόγος, αλλα επιφυλάσσομαι για μελλοντικο σχετικο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενθυμούμαι το γεγονός, το οποίον αναφέρεις. Το ποίος αποτελεί ... "άνθρωπον" ... Νεάντερταλ, δίδει εις ημάς η ιστορία ημών των Ελλήνων. Π.Χ. τι έπραττεν ο ... Κύκλωψ Πολύφημος μετά των συντρόφων του Οδυσσέως ;... Συνεπώς προς ταύτα, αλλά και έτερα πολλά, "Νεάντερνταλ" εισίν τα ζώα (και ουχί Άνθρωποι, αλλά ούτε και άνθρωποι), τα οποία έπλασεν ο τσογλανο-προμηθεύς, κατά διαταγήν του αρχι-σκουπιδο-κρόνου (έν εκ των Ευαγγελίων αναφέρεται εις αυτόν, χαρακτηρίζων αυτόν ως "πατέραν του σατανά"), ίνα εξοντώσουν τους Έλληνας Ανθρώπους και, ούτω πως, παύση ο Θεός, να έχη δικά του όντα επί της επιφανείας της Γης !
    Εις τα εν λόγω ζώα περιλαμβάνωνται και ζώα του είδους τεράστια ερπετά, πτερωτά ή μη, αλλά και ένια υφιστάμενα εισέτι, ως ο λέων, η τίγρις, ο πάνθηρ, η άρκτος, κλπ, αλλά και ζώα του είδους ... Κύκλωψ, Γίγας, κλπ, τα οποία ζώα μετεχειρίζοντο τους Έλληνας Ανθρώπους ως ... "μεζέ" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.