Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ε.Ε.=Σύναξις ανθελλήνων και βαρβάρων.-



   Να ενταχθή !
   Να ενταχθή πάραυτα, μανδάμ !
   Ενετάχθη, και, δή, τη ... επιμονή και ... πρωτοβουλία των σκουπιδο-πολιτικών της Ελλάδος, η ρουμανία (ήτις ... σωφρονίζει τους φυλακισμένους της εις κελία ευρισκόμενα ... 12 μέτρα κάτωθεν της επιφανείας της Γης ...) και η βουλγαρία (ήτις διοικείται υπό συμμοριών τύπου μαφίας) ...

   Εξ ετέρου, συμφώνως προς την επομένην ανάρτησιν, η χώρα υμών πολλά θα προσφέρη εις τον ... πολιτισμόν των λοιπών ... σκυθών, ήτοι των ... Ευρωπαίων, ήτοι των ... παλαιών σκυθών, οίτινες μετανάστευσαν εις την Ευρώπην (διαρκούσης της ανθ-Ελληνικής ... εκστρατείας, γνωστής εις τας δέλτους της ... επισήμου ιστορίας ως "μετανάστευσις των ... εθνών" ...).
                                                      

                                                              
   Εάν, δε, εις την εν λόγω προσφοράν της Χώρας υμών προς τον ... πολιτισμόν των παλαιών σκυθών, ήτοι των νυν ... ευρωπαίων, προσθέσωμεν και τας ... υπηρεσίας τας οποίας (κατόπιν της πτώσεως του κομμουνιστικού=σιωνιστικού καθεστώτος εις την Χώραν υμών και της εντεύθεν ελευθερίας μεταναστεύσεως των πολιτών) προσέφερον και προσφέρουν, επίσης προς ... 52 έως 88 Ευρώ, τα  ευειδή πορνίδια της Χώρας υμών, τότε οι ... παλαιοί σκύθες και νυν ... ευρωπαίοι βέβαιον εστί, ότι θα ... εκπολιτισθούν ...
   ...


2 σχόλια:

  1. Είδες η ΕΕ; Μεγαλεία πράματα!

    Φερ' ειπειν στην Ελλάδα, με την είσοδο στην ΕΕ Ρουμανίας και Βουλγαρίας, εμπλουτίσαμε τη συλλογη μας απο ...αθίγγανους επαίτες! (Εφ' όσον άνοιξαν τα σύνορα, βρήκαν ευκαιρία και κατέβηκαν κατα 'δω κι αυτοι! Στην κυριολεξία: "Μάθανε πως γ.μιόμαστε, πλακώσαν και οι γύφτοι!"!!!)

    Όπως και να το κάνουμε, όμως, έχει κι ένα ...πρεστίζ (γόητρο) η υπόθεση: Αυτοι, μάτια μου, δεν είναι βρωμεροι λαθρομετανάστες, είναι ευρωπαίοι πολίτες με ευρωπαϊκο διαβατήριο!

    Τρομάρα μας...

    Υγ: Πού να γίνουν και οι Τούρκοι "ευρωπαίοι πολίτες" και να μας επισκεφθουν! Εκει να δεις μεγαλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν επρόκειτο περί επαιτών, θα ήτο μικράς εκτάσεως το κακόν. Δυστυχώς, πρόκειται περί κλεπτών, ληστών και δολοφόνων, και συνεπώς το κακόν, το οποίον ενέσκηψεν επί της κεφαλής ημών, μεγαλυτέρας εκτάσεως εστί. Ενθυμήσου και την ρουμάναν εκείνην, ήτις, αναλαβούσα την φύλαξιν ανηλίκου τέκνου ομοεθνών της, ... επέταξεν τούτο εκ του διαμερίσματος, ευρισκομένου επί του τρίτου ορόφου, κάτω εις την πρασιάν !!! Επειδή, έκλαιγεν το ανήλικον ... πολύ ... Ο πολιτισμός της ρουμανίας δεν ... αστειεύεται ... ΄Οσον περί των τούρκων, ουδέποτε θα έλθουν. Γνωρίζουν τί ... βερύκοκον τους χρεωστούμε και φοβούνται, να έλθουν. Εξ ετέρου, ούτε απαραίτητον, πλέον, εστί. Έφερον τους πακιστανούς-αφγανούς-ιρακινούς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.