Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Εκ του ... Πονηρού προέρχεσαι εσύ, ως ... ενεργούμενον εκείνου ...

   Ως γνωρίζει ο τακτικός Αναγνώστης του Ιστολογίου εμού, ανήρτησα προσφάτως σχετικώς δύο κείμενα περί του παρεκλησίου του Αγίου Νικολάου, το οποίον υφίστατο παραπλεύρως των βομβαρδισθέντων υπό της σκυλο-μοσάντ "διδύμων πύργων" εν Νιού Γιόρκ ή τζιού γιόρκ, ως προσφυώς πως είπεν έτερος !  
   Αι αναρτήσεις εμού σκοπόν είχον την ανάδειξιν της υποκρισίας του Προέδρου των γ.π.α. και απάντων των σκουπιδο-εβραίων της εν λόγω σκουπιδο-χώρας, οι οποίοι εν ώ συζητούν, εις τα πλαίσια δήθεν ... ανεξιθρησκείας τινός, την κατασκευήν ... τεμένους μουσουλμανικού  εις τον τόπον, όπου ευρίσκετο ο ναίσκος των Ελλήνων Χριστιανών, ... ουδεμία συζήτησις διεξάγεται εκείσε, υπό των ως άνω σκουπιδιών, περί του ναίσκου του Αγίου Νικολάου ! 
   Εις τας αναρτήσεις ταύτας προέβην εκ του λόγου τούτου και μόνον !
   Εις ουδέν, εξ ετέρου, έτερον Ιστολόγιον ανέγνωσα τι περί του εν λόγω θέματος, θεωρών ότι ήμην ο μόνος εν Ελλάδι, όστις ησχολήθην μετά του εν λόγω θέματος !
   Κατόπιν της δημοσιεύσεως των αναρτήσεων τούτων, ο εργδημεργ επέστησεν την προσοχήν εμού εις δημοσίευμα ετέρου ιστολογίου, το οποίον δεν είχεν το αυτό περιεχόμενον μετά των κειμένων εμού, αλλά ανεφέρετο απλώς εις το παρεκλήσιον.
   Ειδέτε την κάτωθι ανάρτησιν του γνωστού Ιστολογίου Δελτίο11 και εν συνεχεία ένια, επιβαλλόμενα, σχόλια=απάντησιν εμού :
  
   Εις την ως άνω ανάρτησιν, ώ Αναγνώστα, δημοσιεύεται κείμενον, μετά του οποίου συμφωνώ απολύτως !
   Κάτωθεν του κειμένου αναφέρεται "Με πληροφορίες από http://www.kalami.net"       
   Η τελευταία ταύτη σημείωσις δίδει την εντύπωσιν, ότι το ως άνω κείμενον περιλαμβάνει στοιχεία εκ του υποδεικνυομένου Ιστολογίου kalami, όπερ και Α-ληθές εστί !
   Εξ αντιθέτου, όμως, σημαίνει επίσης, ότι το κείμενον του Υ.Γ., ευρισκόμενον κάτωθι της εν λόγω σημειώσεως, αποτελεί κείμενον του συντάκτου του Ιστολογίου Δελτίο11, όπερ αναληθές εστί. Άς είδωμεν, όμως πρώτον το κείμενον του Υ.Γ. και κατόπιν τα σχόλια : 
   {ΥΓ. "Ξεχάστε ανοικοδόμηση Αγίου Νικολάου στο "σημείο μηδέν", στο Μανχάταν. Κατά συνέπεια, ότι άλλο λέγεται-και "αι κινητοποιήσεις"- είναι εκ του πονηρού. Το ζήτημα : Τα χρήματα που μαζεύτηκαν-και ήταν αρκετά-για την "ανοικοδόμηση", που πήγαν ;} !
   Η ... πονηρία (:) του συντάκτου του Δελτίου11 έγκειται αφ' ενός εις το γεγονός, ότι δεν αναφέρει, ότι το kalami αποτελεί Ιστολόγιον των εν γ.π.α. μεταναστών Ομογενών ημών, και δη των ... πα.σο.κ.ων ..., αφ' ετέρου ότι και το Υ.Γ., κείμενον του Ιστολογίου kalami αποτελεί και, συνεπώς, αναφέρεται εις τα μεταξύ των εκείσε Ομογενών τεκταινώμενα και ουδεμίαν σχέσιν έχει προς τα εν Ελλάδι τεκταινώμενα και δη προς τας αναρτήσεις εμού ...             
   Ούτω πως εμφανίζωμαι, εις τον αδαήν αναγνώστην, ότι έχω σχέσιν προς εράνους και έτερα ζητήματα των Ομογενών !
   ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ :
   Εάν επρόκειτο περί αβλεψίας/επιπολαιότητος ... έχει καλώς !
   Εις αντίθετον περίπτωσιν, λάβε υπ' όψιν εσού, ότι "από σατανικές πουστιές και πουτανιές και του γεράσιμου και εσού εγώ δεν καταλαβαίνω"... 
   Αυτά και απτά.
   Προς το παρόν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.