Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Το ... χρέος της Ελλάδος και η Α-λήθεια !

   Ανεξαρτήτως, ώ Αναγνώστα, του εάν χρεωστώμεν ημείς εις εκείνους ή εκείνοι εις ημάς, τίθεται εις τους νουνεχείς Έλληνας το κάτωθι ερώτημα, το οποίον αποφεύγουν αι ... σημιτικαί θρίχαι και τα μίσθαρνα όργανά των :
   ΕΡΩΤΗΣΙΣ : Εάν αύριον, 21-9-2010, η ΕΛΛΑΣ καταβάλη άπαντα τα χρήματα, τα οποία απαιτούν εκ ταύτης ... "αι αγοραί", ήτοι τα εβραϊκά λυσσασμένα σκυλιά, θα διακοπή η εναντίον της Ελλάδος ... λύσσα και άπαντες θα καταστούν ευτυχείς ; ...
   Το ... κανίς της βλακο-γερμανίας θα καταστή ευτυχές ; ...
   Το ... σκουπιδο-δαβιδάκι της σκουπιδο-βρετανίας ; ...
   Ο σκουπιδο-άξελ ; ...
   Ο σκουπιδο-ιωσήφ ; ...
   Ο σκουπιδο-απατεωνο-τρισέ ; ...
   Ο σκουπιδο-στρος-κάν ; ...
   ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ : Ή, μήπως, θα καταστούν τα απανταχού του Πλανήτου λυσσασμένα εβραϊκά σκυλιά ... δυστυχή ; ...
   Επειδή, πλέον, δεν θα ελέγχουν την Ελλάδαν ; ...
   ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Ουδείς εκ των λυσσασμένων πιθηκο-σκύλων εβραίων επιθυμεί τα χρήματά ... "του" !  Επιθυμούν μόνον "την διαρκήν κατοχήν και υποδούλωσιν της Ελλάδος, αρχαίου και επικινδύνου, ως προς τα αντι-ανθρώπινα σχέδιά των, εχθρού των", ως ευθέως και εναργώς εδήλωσεν, εντός της Βουλής των ...πόρδων (χαίρε ώ εργδημεργ), ο ... πόρδος του Λοντοντέρρυ το έτος ... 1866 !

2 σχόλια:

  1. Ά γειά σου!

    Σιγα να μη θέλουν την αποπληρωμη!

    Εδω μία φορα πήγα ν' αγοράσω (απο οικονομίες) αυτοκίνητο, πληρωτέο μετρητοις. Έ, λοιπον, κι ενω μετρούσα τα χρήματα, ο έμπορος μου τά 'πρηξε -με το συμπάθειο-, ότι μπορω να πληρώσω και ...σε δόσεις!!! Και ήταν τόσο αγενης, που σκέφτηκα πολυ έντονα να του πω ότι θα πάω αλλου, ν' αγοράσω άλλο αυτοκίνητο. Στο "τσάκ" ήμουνα - και θά 'φευγα, αν δεν είχα ξοδέψει πολυ προσωπικο χρόνο στην επιλογη μοντέλου.

    Και διατί, περικαλω, δεν ήθελε μετρητα ο ...άνθρωψ, τη στιγμη που όλη η πιάτσα "καίγεται" για ρευστο;
    Διότι το πάρε-δώσε αυτουνου με τις τράπεζες, θα του έδινε ένα επι πλέον 10% της αξίας του αυτοκινήτου ως "δώρο" - το οποίο, βεβαίως-βεβαίως θα χρεωνόμουν εγω μέσα στους τόκους των δόσεων.

    Όταν, λοιπον, ο ταπεινος αντιπρόσωπος αυτοκινήτων κάνει τέτοιες λογιστικες κωλοτούμπες, σκέψου τί μπορουν να κάνουν τα σκουπίδια!
    Σιγα, λοιπον, μη θέλουν την αποπληρωμη του ελληνικου δημοσίου χρέους! Την αμέσως επόμενη μέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2010, θα βρουν άλλο φέσι να μας βάλουν, νά 'χουμε να τους δίνουμε!

    Όλη η ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας είναι γεμάτη απο τέτοια φέσια... Δάνεια της Αγγλίας, "ατυχης" πόλεμος του 1897, η συμπεριφορα των τραπεζων του 1945 (δικηγόρος είσαι, σίγουρα ξέρεις ότι αρνήθηκαν να συναλλαγουν με τα προπολεμικα βιβλιάρια του κόσμου)... το σημιτικο χρηματιστήριο, οι άθλιοι "Άθενζ Ολύμπικζ" του 2004, για τους οποίους κανεις δεν ξέρει πόσα ακριβως ξοδέψαμε,... το ΔΝΤ σήμερα, και ουκ έστι τέλος.

    Υγ: Για το δημόσιο χρέος, μία κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ μόνο τη λύση του Μεγαλέξανδρου μπορει να δώσει: Διαγράφεται οριστικως και αμετακλήτως. Δεν αναγνωρίζουμε τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς !
    Όχι, όμως, δια του ... "Δεν αναγνωρίζωμεν τίποτε" !
    Αλλά, δια της χρεώσεως (ό,σων χρημάτων χρεωστούν εις ημάς εκ των ουδέποτε καταβληθέντων αποζημιώσεων) των βλακο-γερμανών, των σκουπιδο-βρετανών και των κουτο-φράγγων, τροποποιούντες τον ισχύοντα Νόμον περί Προϋπολογισμού του Κράτους !
    Δια της, κατόπιν τούτου, ... εκχωρήσεως υφ' ημών, των απαιτήσεων τούτων, προς τας ... δανειστρίας ημών τραπέζας ...
    Και, ούτως, δια της, ... νομίμου και ... δικής των οδού, ... μηδενίσεως απάντων των χρεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.