Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Είθε, να έπραξαν τούτο αι δυνάμεις της Συρίας ! Δικαιούνται, όπως ... ΓΑΜΗΣΟΥΝ την ζωο-μογγολο-εβραιο-τουρκία δια κάθε γνωστού και αγνώστου τρόπου !

Οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας κατηγορούνται για τρομοκρατική πράξη στη Τουρκία



   Εννέα άτομα σκοτώθηκαν και 69 τραυματίστηκαν από έκρηξη στο Γκαζιανεπέ της Τουρκίας. Το Εργατικό κόμμα του Κουρδιστάν (ΕΚΚ) δήλωσε πως δεν έχει σχέση με την τρομοκρατική πράξη. Οι τοπικές αρχές πιστεύουν πως στο συμβάν συμμετείχε η Συρία.

   Η έκρηξη της βόμβας, η οποία ήταν γεμάτη με καρφιά, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας κοντά σε στάση, όπου ένα λεωφορείο εκείνη τη στιγμή αποβίβαζε τους επιβάτες. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ενεργοποιήθηκε εξ αποστάσεως. Οι φλόγες από την έκρηξη σκέπασαν το λεωφορείο που βρισκόταν κοντά μαζί με τους επιβάτες και τρία αυτοκίνητα.
   Οι Τούρκοι πολιτικοί δεν βιάζονται να αφαιρέσουν την ευθύνη από τους κούρδους αυτονομιστές, όμως σημειώνουν, πως το ΕΚΚ δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει μία τέτοια τρομοκρατική πράξη μόνο του και δηλώνουν για την κατηγορηματική συμμετοχή των συριακών δυνάμεων ασφαλείας. Σύμφωνα με αυτούς, στόχος αυτής της τρομοκρατικής πράξης ήταν να σπείρει τον φόβο στους κατοίκους της Τουρκίας.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.