Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ρέ, λοράν ... ΜΑΛΑΚΙΟΥΣ ! Εσύ τι δουλειά έχεις στη Συρία ; ... ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ και τότε ... ΓΑΜΕΙ ΚΙ' Ο ΠΤΩΧΟΣ ! .. Ποιούς ; ... ΕΣΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ και ΠΟΡΔΕΣ των ... ΠΟΥΤΑΝΟ-ρουθτσάϊλντ ! ... Αντελήφθης ... ΜΑΛΑΚΙΟΥΣ ; ... ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΣΥ, ώ νεαρέ Άσσαντ ! Μόλις ... ξεμυτίσουν ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ των ... ΜΑΛΑΚΙΟΥΣ, ξαμόλησε τους ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ στο ΠΟΥΣΤΡΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ-κρατίδιο και την ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ !!!-

Η γαλλία θα απαντήσει με χτύπημα  

αν ο Άσαντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα



   Η γαλλία θα χρησιμοποιήσει αμέσως στρατιωτική βία, εάν ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα. Αυτό δήλωσε την Παρασκευή ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών λοράν φαμπιούς.

   Σημειώνοντας ότι «τα βιολογικά και χημικά όπλα είναι ασυνήθιστα όπλα», ο Φαμπιούς κατέστησε σαφές ότι το Παρίσι σε αυτή την περίπτωση δεν προτίθεται να περιμένει το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που θα εξουσιοδοτεί τη διεξαγωγή οποιασδήποτε επιχείρησης στη Συρία. Την ίδια στιγμή ο Φαμπιούς αρνήθηκε να πει, ποιος ακριβώς, η Γαλλία ή οι ΗΠΑ, θα αναμειχθεί πρώτος στην υπόθεση της Συρίας, σε περίπτωση που ο Άσαντ χρησιμοποιήσει χημικά όπλα. «Αυτό θα το κρατήσω μυστικό», είπε.
   Η Φωνή της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.