Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ρέ, ... Ντε-λόρ(δ)-α ! Άντε και γαμήσου ! Παλιο-ΜΑΛΑΚΑ ! Θα σου ειπώ, λίαν συντόμως, τίνος λάθη πληρώνει ο Λαός της Ελλάδος και ... εις βάρος τίνος Λαού ... καλοπερνούσε ο Λαός των ... ΚΟΥΤΟ-φράγκων ! ... ΗΛΙΘΙΕ !

ΛΑΒΡΟΣ Ο ΖΑΚ ΝΤΕΛΟΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ
Ο λαός 
πληρώνει το τίμημα των ανοησιών των κυβερνήσεων
   Λάβρος εμφανίστηκε ο "πατέρας της Ευρώπης" Ζακ Ντελόρ, όπως χαρακτηρίστηκε για το όραμα του για την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατά των ελληνικών κυβερνήσεων! Οι ανοησίες των κυβερνήσεων ευθύνονται για την κατάσταση στην Ελλάδα, επεσήμανε ο Ζακ Ντελόρ. Και πρόσθεσε πως αν ήταν στο χέρι του θα είχε εισηγηθεί την ένταξη της χώρας στο ευρώ τρία χρόνια αργότερα.
   Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το ποιος ευθύνεται για την κατάσταση της Ελλάδας, ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απάντησε πως «όταν η κυβέρνηση μιας χώρας επιτρέπει ή προβαίνει σε ανοησίες, δυστυχώς αυτό συνεπάγεται κάποιο τίμημα, το οποίο τελικά το πληρώνει ο λαός. Διαφορετικά, θα πρέπει να πιστέψουμε στα θαύματα».
   «Η Ελλάδα θα έπρεπε να αρχίσει να ενισχύει την οικονομική της παρουσία σε όρους ανταγωνιστικότητας, προκειμένου να μπορέσει να προβάλει αντίσταση στον έντονο ανταγωνισμό εντός της Ευρωζώνης», είπε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» εξηγώντας γιατί θα εισηγούνταν την ένταξη 2-3 χρόνια αργότερα.
   Τέλος, αναφερόμενος στην ανάκαμψη της Ελλάδας, τόνισε πως έχει την εντύπωση ότι το χειρότερο αποφεύχθη, πρόσθεσε όμως «ας μην προδιαγράφουμε το μέλλον, όποιος ζήσει θα το δει».
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.