Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

ΕΥΓΕ ! Προς τον εν λόγω Πολωνόν Καλλιτέχνην ! Όστις υπενθυμίζει προς τους κατοίκους της Ευρώπης, την εικόνα των Πρωτευσών της Πόλεων, κατόπιν του επερχομένου τέλους ! Και μία παρατήρησις : Δεν πρόκειται περί του τέλους της αιωνιότητος, αλλά περί του τέλους της Ανθρωπότητος, όπως την γνωρίζωμεν, και περί του τέλους της κυριαρχίας και του ... "πολιτισμού" των ... ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίων !
Παρίσι, Βερολίνο, Μόσχα, Λονδίνο, Μελβούρνη, Νέα Υόρκη στις φλόγες. Μέσα από αυτές τις αποκαλύπτικές φωτογραφίες ο Πολωνός καλλιτέχνης  Michal Zak, που ζει στο Βερολίνο, θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους μας πόσο εύθραυστη είναι η ειρήνη.

 

Η σειρά φωτογραφιών ονομάζεται "The End of Eternity" -"Το τέλος της Αιωνιότητας".

Σύμφωνα με τη Huffington Post, ο καλλιτέχνης δηλώνει ότι το μήνυμα στέλνεται ειδικά στους Ευρωπαίους οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω τους. Στόχος είναι όπως λέει να σπάσει αυτό το "αναπαυτικό μπαλόνι" και να υπενθυμίσει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεσπάσει ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος αν οι άνθρωποι :εξακολουθήσουν να αγνοούν τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο".

Για το πρότζεκτ χρειάστηκε πέντε εβδομάδες καταφέρνοντας να δημιουργήσει 19 φωτογραφίες από πρωτεύουσες (με τα αρχιτεκτονικά τους σύμβολα) εντελώς κατεστραμμένες.

Σε ερώτηση γιατί δεν έχει συμπεριλάβει κάποια πόλη της Ανατολής ανέφερε: " Επειδή η Δύση είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και εξαγωγέας όπλων. Πολλές από αυτές αποκομίζουν τεράστια κέρδη από τις πωλήσεις των όπλων."  

 

 

 
 

 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.