Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

Μωρή ... ΠΟΥΣΤΡΑ ! Εκτός από ... ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ είσαι και ... ΜΑΛΑΚΑΣ ! Ποιά Χώρα ρώτησες, ρέ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, και σου είπε, ότι επιθυμεί την "θέσιν" των ... γαμημένων πολιτειών Αμερικής ; ... ΠΙΘΗΚΟ-ΠΟΥΣΤΡΑ !

ομπάμα : "Όλες οι χώρες θα ήθελαν να είναι στη θέση μας"
Τονίζοντας πως οι ΗΠΑ παραμένουν το πρότυπο δημοκρατίας και κοινωνίας για τον υπόλοιπο πλανήτη, γιόρτασε σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα την εθνική γιορτή των ΗΠΑ για την επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας του 1776.
 
«Πριν από 238 χρόνια, οι ιδρυτές μας συνεδρίαζαν στη Φιλαδέλφεια εγκαινιάζοντας την αμερικανική εμπειρία», δήλωσε ο Ομπάμα κατά την εβδομαδιαία τηλεοπτική ομιλία του, την οποία έκανε 24 ώρες νωρίτερα, την αργία της 4ης Ιουλίου. «Αυτοί οι πατριώτες», τόνισε, «ήταν ενωμένοι γύρω από μια απλή αλήθεια: είμαστε όλοι φτιαγμένοι ίσοι, ο Δημιουργός μας έχει όλους προικίσει με ορισμένα απαράγραπτα δικαιώματα και στα δικαιώματα αυτά περιλαμβάνονται η ζωή, η ελευθερία και η επιδίωξη της ευτυχίας».
 
Η πεποίθηση αυτή «μας βοήθησε να οικοδομήσουμε την πιο ισχυρή δημοκρατία, την πιο μεγάλη μεσαία τάξη και τον πιο ισχυρό στρατό που γνώρισε ποτέ ο κόσμος».
 
«Και σήμερα δεν υπάρχει ούτε μία χώρα στη Γη που δεν θα άλλαζε πρόθυμα τη θέση της με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», συνεχίζει ο αμερικανός πρόεδρος.
 
Ο Ομπάμα επωφελήθηκε επίσης από τη δήλωσή του για να «κλείσει το μάτι» στον τερματοφύλακα της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας των ΗΠΑ, τον Τιμ Χάουαρντ, η επίδοση το οποίου στα προημιτελικά του Μουντιάλ εναντίον του Βελγίου θεωρήθηκε ηρωική στην πατρίδα του, παρά το γεγονός ότι οι Αμερικανοί αποκλείσθηκαν.
 
«Ξέρω πως υπάρχει αίτημα στον ιστότοπο του Λευκού Οίκου για να γίνει ο Τιμ Χάουαρντ ο επόμενος υπουργός Άμυνας», δήλωσε. «Αν η θέση αδειάσει, θα το σκεφθώ».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.