Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Βλαδιμηράκο ! Όταν χρειασθής τας ... υπηρεσίας του ... w.c., πάρε μαζί σου και το εν λόγω ... κωλό-χαρτον ...

Επιστολή στον Πούτιν έστειλε ο Ομπάμα μιλώντας για παραβίαση της συνθήκης INF

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έγραψε στον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν για να τον ενημερώσει ευθέως ότι η αμερικανική κυβέρνηση έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Μόσχα παραβίασε τη συνθήκη για την εξάλειψη των πυρηνικών όπλων μέσου βεληνεκούς (INF), δήλωσε απόψε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ.
 
«Αυτό είναι μια ένδειξη ότι το θέμα αυτό απαιτεί την προσοχή των ηγετών τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών, όσο και της Ρωσίας», είπε ο Έρνεστ κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων. Ο εκπρόσωπος απέφυγε ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς παραβίασε η Ρωσία τη συνθήκη αυτή.
 
Νωρίτερα, ένας Αμερικανός αξιωματούχος που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του υποστήριξε ότι η Ρωσία παραβίασε τη συνθήκη επειδή προχώρησε στη δοκιμή ενός πυραύλου Κρουζ.
 
Φαίνεται η εκτόξευση που είναι μια σαφής απάντηση στην εμπλοκή των Αμερικανών στην γειτονιά της Ρωσίας και έχει θορυβήσει τις ΗΠΑ οι οποίες δεν αποκλείεται να αναθεωρήσουν πολλά από τα λεγόμενά τους καθώς κυρώσεις και ψυχροπολεμική ρητορική δεν αποδίδουν ενώ το μόνο που μπορεί να καταφέρουν είναι να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο τους Ρώσους γύρω από τον Β.Πούτιν και την ασκούμενη πολιτική του.
 
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.