Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ο Βαϊτσαίκερ των ... χούφτεν-χάφτεν ...

   {Χωρίς την Θεοφανώ οι Γερμανοί θα ήσαν ακόμη πελεκυφόροι βάρβαροι. Τον πολιτιστικόν ρόλον της Ελληνίδος Πριγκιπίσσης, η οποία εισήγαγε την Ελληνικήν Γλώσσαν και Φιλοσοφίαν στην Γερμανίαν, ανεγνώρισε με τον επισημότερον τρόπον ο τέως Πρόεδρος της Γερμανίας Φόν Βαϊτσαίκερ  (ταγματάρχης των ss, υιός του υφυπουργού Εξωτερικών του χίτλερ), ο οποίος την 9ην Οκτωβρίου 1992, ομιλών στην Ακαδημίαν των Αθηνών, επί τη ανακηρύξει του ως επιτίμου μέλους αυτής, ετόνισεν ότι "ο πολιτισμός μετεδόθη τον 10ον αιώνα στην τραχεία Γερμανία από την βυζαντινή πριγκίπησσα Θεοφανώ" ! 
   Προσέξατε τούτο. Ο πολιτισμός μετεδόθη τον 10ον αιώνα στην Γερμανία. Τον 10ον αιώνα (εννοείται μετά Χριστόν) ! Μέχρι τότε εμείς είχαμε εξαντλήσει όλας τας εκδηλώσεις του πολιτισμού (φιλοσοφία, θέατρον, αθλητισμό, λογοτεχνία, επιστήμας, κ.τ.λ.) και είχαμε δημιουργήσει 22 Αυτοκρατορίας και 6 Κοσμοκρατορίας. 
   Ποίοι είμεθα !  
   Ποίοι είναι ...}
   (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ, "ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ   
    ΒΑΡΒΑΡΟΣ", σελίδαι 77-78 εκδόσεις "ΗΛΕΚΤΡΟΝ".
   Ώστε, ... χούφτεν-χάφτεν, τον ... Πολιτισμόν εκ των Ελλήνων ελάβατε !!
   Πλην όμως, ελησμονήσατε τούτο, καθ' ότι εκ νεωτέρων ... εκπολιτιστών υμών ελάβατε την πουτανιά, την πουστιά και την δολοφονίαν ... Αναφέρωμαι εις την ... σκουπιδο-σάραν και εις τον σκουπιδο-δαυίδ ...
   "Πρόβλημά σας" ...
   Δεν φαίνεται εναργώς ακόμη ...
   Θα φανή συντόμως πως ...
  ...                                                                                                            

4 σχόλια:

  1. Υπάρχει ένα ωραίο περιστατικο, που συγκινούμαι κάθε φορα που το θυμάμαι.

    Είμαστε στα 1878. Ένας πράγματι μεγάλος Γερμανος, ο Βίσμαρκ, μέσα σε μια αίθουσα διακοσμημένη με παραστάσεις (αρχαιο)ελληνικων θεμάτων, κάθεται στο γραφείο του και περιμένει να υπογραφει η συνθήκη του Βερολίνου.
    Όταν μπαίνει ο πρέσβυς της Ελλάδος, ο Ραγκαβής, ο Βίσμαρκ περιχαρης τον προσφωνει:
    "- Ά, εξοχώτατε! Δεν ξέρουμε πότε μπαίνει εδω η Ελλάς και πότε βγαίνει!"

    Διότι την ίδια στιγμη έβγαινε απο την αίθουσα ο πρέσβυς της Τουρκίας, ο Καραθεοδωρή πασσάς. Ναι, ο πατέρας του μεγάλου Μαθηματικου!...

    Υγ: Το τέλος του Βίσμαρκ είναι γνωστο: τον υποχρέωσε σε παραίτηση ο αρχι-ηλίθιος Κάϊζερ, και ο αρχοντάνθρωπος πέθανε απο μαρασμο.
    Αλλα δυστυχως, οι σημερινοι Γερμανοι δεν λένε να μοιάσουν του Βίσμαρκ. Αντ' αυτου, προτιμουν την ανεγκεφαλωσύνη του Κάϊζερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθώς !
    Ευχάριστον εστί το γεγονός, το οποίον αναφέρεις.
    Η εποχή εκείνη ωμοίαζεν προς ελπιδοφόρον ...
    Πλην φεύ, "Τα Σκουπίδια του Πλανήτου" επέτυχον, τη καθοδηγήσει "Των Σουπιδιών του Ουρανού", την απο-Ελληνοποίησιν των χούφτεν-χάφτεν και την ... εβραιοποίησίν των ...
    Ελησμονήθη η Θεοφανώ ...
    Ελησμονήθη η ... Υπομονή και η Αγάπη της Πριγκιπίσσης προς τους βαρβάρους σκύθας ...
    Ελησμονήθη η Σοφία των Ελλήνων, ήτις και εδιδάχθη προς εκείνους ...
    Ο κάϊζερ εκεί και η αδελφή του εδώ επέτυχον την τροπήν των γεγονότων προς την πλευράν των ... σκουπιδιών ...
    Θεός των η σκληρά και απάνθρωπος εξουσία ...
    Θεός των ο πλούτος, το ... σεξ και ο ... φόνος! Ά, ναί! Και αι ... μυστικαί και σκοτειναί ... "Αδελφότηται" ..., ήτοι αι ... εβραιότηται ...
    Μην λησμονής, όμως, τούτο : Οι γερμανοί της σήμερον δεν διαθέτουν ... φωνήν ...
    Εκ τούτων, οι επιπολαίως έως ολίγον σκεπτόμενοι παρασύρωνται υπό των εβραϊκής ιδιοκτησίας ... "φόκους, μόκους και το κακόν συναπάντημα", αλλά οι νουν έχωντες εντρέπωνται εκ των ό,σων ανθ-Ελληνικών χυδαιοτήτων γράφουν και λέγουν οι ... εβραϊκές πούστρες της εκείσε ... δημοσιο-γραφίας ...
    Μήπως επιθυμείς συσχέτισιν μετά των εγχωρίων ... ομοειδών φρούτων ; ...
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συσχέτισιν; Είναι περισσότερο απο φανερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εις το γεγονός της συναντήσεως Βίσμαρκ-Ραγκαβή και της φράσεως-ύμνου προς την Ελλάδαν του Βίσμαρκ, ελησμόνησα την πρόσθεσιν και ετέρου γεγονότος ομοίου περιεχομένου και σημασίας :
    "Η ... εβραιο-αποκατεστημένη Ελένη Γλύκατζη, Πρύτανις ούσα Πανεπιστημίου της κουτο-φραγκίας, εξελέγη, όπως εκπροσωπήση τα Πανεπιστήμια της εν λόγω χώρας εις συνάντησιν μετά του εκπροσώπου των Πανεπιστημίων των γ.π.α. !
    Προ του ταξειδίου εκάλεσεν την Ελένην εις συνάντησιν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της κουτο-φραγκίας ... Φρανσουά Μιτεράν. Εις την συζήτησιν είπεν προς την Ελένην ο Μιτεράν : Ελένη, εσύ μία Ελληνίς, εκπροσωπείς άπαντα τα Πανεπιστήμια της γαλλίας εις την εν λόγω συνάντησιν ! Και ποίον πρόκειται, να συναντήσης ; Τον εκπρόσωπον απάντων των Πανεπιστημίων των η.π.α. ! Και ποίος ο εκπρόσωπος απάντων των Πανεπιστημίων των η.π.α. ; Ο ... Τζών Μπραδήμας(εάν ενθυμούμαι ορθώς)! Είς Έλλην ! Αυτό, Ελένη, σημαίνει ... Αυτοκρατορία ..." !!!
    Αντελήφθητε εβραϊκά σκυλιά και χούφτεν-χάφτεν ; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.