Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Εκπρόσωποι-Σκουπίδια των ... χούφτεν-χάφτεν ...

   Εις τον προγραμματισθέντα υπό των εν γερμανία κατοικούντων "Σκουπιδιών του Πλανήτου" και εφαρμοσθέντα υπό των εκτελεστικών οργάνων των, σκουπιδο-κρυπτο-εβραίων και ετέρων,  "πόλεμον" των "δημοσιο"-γράφων της γερμανίας εναντίον της Ελλάδος εισφέρω τα κάτωθι σχόλια ενίων ειδήσεων και τας κάτωθι εμπειρίας εμού :
 
    Εάν, ώ Αναγνώστα, η ως άνω είδησις αληθής εστί, τότε οι διευθύνοντες το έντυπον τούτο είχον σχεδιάσει και προετοιμάσει την έκδοσίν του μετά του ως άνω, μη δημοσιευθέντος εν τέλει,  έμπροσθεν εξωφύλλου !!!
   Όμως, είτε επειδή επεκράτησεν η σκέψις, ότι ο "Ελληνικός Φαλός" ευρίσκετο ... πλησιέστατα προς την ... στοματικήν κοιλότηταν της ... Πρωθυπουργού των ιδίων, είτε επειδή ο ... εικονιζόμενος πρίαπος δεν αποτελεί εκπρόσωπον των Ελλήνων, αλλά των εκπεσόντων Ελλήνων του αρχι-σκουπιδο-κρόνου (ή σατούρν), ήτοι ίνδαλμα "Των Σκουπιδιών του Πλανήτου" και ουχί των Ελλήνων, τελικώς απεσύρθη το ως άνω έμπροσθεν εξώφυλλον και εξεδόθη το νέον τεύχος του εν λόγω εντύπου μετά του κάτωθι έμπροσθεν εξωφύλλου :
                                                       
    Άθλιον και ανθ-Ελληνικόν ως και το αποσυρθέν, το εν λόγω εξώφυλλον εσκόπευεν εις την προσβολήν των Ελλήνων και εις την εξόργισιν τούτων. Επέτυχεν και ως προς τους δύο στόχους του.
   Ως εικός, η απάντησις εκ μέρους των Ελλήνων και των εντύπων της Ελλάδος δεν ... εβράδυνεν.
    Η απάντησις άλλοτε ήτο προσβλητική ως προς τα σκουπίδια της γερμανίας, άλλοτε πλήρης επιχειρημάτων επί τη βάσει της λογικής, άλλοτε υπό Πολιτικών εκφερθείσα και άλλοτε υπό των Ελλήνων της γερμανίας, ως αι κατωτέρω ειδήσεις δεικνύουν :
                                                  
                                                                                         

                                                                                  

                                                                                     


    Έως του σημείου τούτου εσκέφθην, ίνα απευθύνω Λόγον τινά προς τα εβραϊκά σκουπίδια της γερμανίας, τα κρυπτόμενα όπισθεν της ... δημοσιογραφίας ...
   Όμως, ηκολούθησεν και η χυδαιοτέρα απάντων των προηγουμένων προκλήσεων, ως η κάτωθι είδησις αποδεικνύει : 
                                                       
   Και τούτο, μόλον ότι οι Έλληνες εσυνέχισαν την απάντησιν-άμυναν επί τη βάσει επιχειρημάτων, ως δεικνύει και η επομένη είδησις :
                                                          
    Κατόπιν της τελευταίας χυδαίας προσβολής, εκπεμφθείσας υπό σταθμού πωλήσεως τήλε οπτικού σήματος ιδιοκτησίας του κράτους των γερμανών, πάσα αναστολή εξέλειπεν και ταύτα λέγω :
   Προς το σκυλο-πορνίδιον το οποίον εξεφώνησεν το κείμενον :  Επειδή, μελαχροινή ούσα, μάλλον εκ της σκουπιδο-φυλής της ... ραχήλ προέρχεσαι, εκείνον το οποίον επιθυμείς, ίνα πράξουν οι μογγόλοι-τούρκοι επί των Ελλήνων, η σκουπιδο-φυλή εσού μέλλει, όπως ... γευθή εκ των Ελλήνων, αλλά και η ... ιδία ...
   Προς τους διευθυντάς-λυσσασμένα σκυλιά του εν λόγω σταθμού :
Επειδή, επιθυμείτε υμείς, όπως ... γευθείτε τας ... συνηθείας των εξαδέλφων υμών ... μογγόλων-τούρκων, το αυτό επιθυμούν και έτεροι και, δη, οι Έλληνες ; Γνωστού όντος του γεγονότος, ότι επί πεντήκοντα έτη, ήτοι επί ήμισυν αιώναν, αι γυναίκαι, αδελφαί και θυγατέραι υμών κατέρχονται προς θερινάς διακοπάς εις Ελλάδαν, ίνα γευθούν εκείνον το οποίον στερείσθε, ήτοι τον ... ανδρισμόν των Ελλήνων ... 
   Άει ... σιχτίρ ορντάν, κοπουκλεμέδαι ....
   (ως θα έλεγον, εξ οργής, οι εξάδελφοι υμών μογγόλοι-τούρκοι)

2 σχόλια:

  1. Πράγμα το οποίο μας οδηγει να καταλάβουμε τη στάση του Μάρκου Ευγενικου, ο οποίος παράτησε την υπόλοιπη πρεσβεία σύξυλη και σηκώθηκε κι έφυγε απο την Ιταλία.

    Ενω ο αυτοκράτωρ περίμενε ...βοήθεια απ'τους Δυτικους, ο Μάρκος Ευγενικος κατάλαβε πολυ καλα πως δεν βάζουν μυαλο αυτοι! Όσες γενιες κι αν περάσουν!

    Όσο για τους σημερινους Γερμανους, η παροιμία λέει πως όταν χορτάσει η ψείρα, βγαίνει στον γιακα. Μόλις ξεπέρασαν τη μεταπολεμικη φάση της συλλογικης ενοχής, που τους έβαλαν καπέλλο οι εβραίοι, ξανασήκωσαν θρασυ ανάστημα.
    Μου φαίνεται πως οι Γερμανοι βαδίζουν προς το να μπουρλοτιάσουν την έναρξη του Γ'ΠΠ... και να καταστραφουν οριστικως. Σίγουρα δεν έβαλαν μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ορθώς!
    Ο Μάρκος Ευγενικός αντελήφθη την υποκρισίαν και την δολιότηταν των νυν ... δυτικών ... και τέως ... Ανατολικών ... ("η καθ' ημάς Ανατολή", ως θα έλεγεν πασίγνωστος σκουπιδο-κρυπτο-εβραίος της Εκκλησίας της Ελλάδος)ή ... ασιατών ...
    Οι βάρβαροι αδυνατούν, όπως τραπούν εις ευγενείς Ανθρώπους, αφ'ενός ένεκεν της κατασκευής των (ως σώματα), αφ'ετέρου ένεκεν της καθοδηγήσεως την οποίαν λαμβάνουν εκ "Των Σκουπιδιών του Σύμπαντος", δια μέσου "Των Σκουπιδιών του Πλανήτου".
    Μην λησμονής τον ... αλάριχον ...
    Μισθοφόρος ήτο. Τίνος, όμως ; Των "παπάδων" γενικώς (ως αρέσκωνται, να λέγουν ένιοι ... "προοδευτικοί", ήτοι σκουπιδο-κρυπτο-εβραίοι, δημοσιογράφοι και διανοούμενοι ή των σκουπιδο-κρυπτο-εβραίων της Εκκλησίας ;...
    Και οι απόγονοι του αλάριχου, ήτοι οι γερμανοί της σήμερον, μισθοφόροι εισίν ...
    Τίνος ; ...
    Μα, των ... άκερ-μαν, έκτωρ ζήμενς, άξελ, στέρν (του δαυίδ), κλπ, κλπ, ...
    Οι γερμανοί ουδέν δύνανται, όπως πράξουν ... Μόνον εις ποσοστόν 5 % αισθάνωνται σήμερον ... υπερήφανοι λόγω της καταγωγής των, εν ώ χρόνω το ποσοστόν τούτο ήτο εν έτει 1975 80 % ...
    Οι κυβερνώντες και την γερμανίαν, όπως και τα λοιπά κράτη των βαρβάρων σκυθών, ήτοι "Τα Σκουπίδια του Πλανήτου", θα χρησιμοποιούν τα κράτη ταύτα, ίνα πλήξουν την Ελλάδαν, τον κεντρικόν στόχον των, οσάκις τούτο αναγκαίον εστί ...
    Οι αληθείς φιλέλληνες της γερμανίας αισθάνωνται τόσην οργήν εναντίον των ... άκερμαν, κλπ, κλπ, όσην και ημείς.
    Μην γενικεύης τόσον και μην τους λησμονής !
    Βεβαίως, ελαχίστην επιρροήν ασκούν επί του κράτους "των" ...
    Όμως, ημείς ασκώμεν επί του κράτους "μας" μεγαλυτέραν επιρροήν ; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.