Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Αι ... μυστικαί υπηρεσίαι του Κράτους "μας" ... 2

   Θέτω εις την διάθεσιν εσού, ώ Αναγνώστα, την επομένην σελίδαν εκ του βιβλίου του Κ.Πλεύρη, Γεγονότα 1965-1977, και είτα ένια σχόλια εμού.
  
   Ώστε, ώ Αναγνώστα, συμφώνως προς τον εν λόγω συγγραφέαν, άριστον γνώστην των τεκταινομένων της εποχής εκείνης, υφίσταντο ... δύο αρχηγοί των μυστικών υπηρεσιών του Κράτους "μας", ο επίσημος και ο ανεπίσημος ... !!!
   ΚΥΠ και Ασφάλεια εσπατάλουν προσωπικόν και χρόνον, ίνα εύρουν ... αδύναμα σημεία ο είς του ετέρου "αντιπάλου" ...
   Ο αντίπαλος, όμως, δεν ήτο εβραίος ή βρετανός ή αμερικάνος ή γάλλος ή γερμανός ή τούρκος ή βούλγαρος ή ρουμάνος ή ... ή ..., αλλά έτερος ... νεο-Έλλην ... !!!
   Ήκουσες, ώ Αναγνώστα, να συμβαίνη το αυτό και εις έτερα Κράτη ; 
   Ήτοι, να ευρίσκωνται αι μυστικαί υπηρεσίαι Κράτους τινός εις εν δυνάμει ... εμφύλιον πόλεμον ; ...
   Εάν όχι, μην απορής ...
   Υφίσταται λόγος, ένεκεν του οποίου συμβαίνωσιν τοιαύτα εξωφρενικά γεγονότα μόνον εις την Πατρίδαν ημών των Ελλήνων ...
   Η πατρίς ημών των Ελλήνων κατοικείται, από του βάθους των αιώνων, και υπό μεγάλου πλήθους ... εχθρών !
   Το πλήθος τούτο δεν συνιστούν αι ολίγαι χιλιάδαι των φανερών εβραίων, αλλά αι εκατοντάδαι χιλιάδαι των κρυπτο-εβραίων !!!      
   Οι εχθροί ημών, λαβόντες οικογενειακόν όνομα, ήτοι επώνυμον, Ελληνικόν ή εξ-Ελληνισμένον, καταλαμβάνουν, αείποτε, τα Αξιώματα του Κράτους "μας" και συμβάλλουν τα μέγιστα εις τον έλεγχον και την καταστροφήν του !
   Χρησιμοποιούν, δε, ενίοτε και κρυπτο-αλβανούς ή κρυπτο-βουλγάρους, ως εκτελεστικά όργανα των υπούλων ανθ-Ελληνικών σχεδίων των !
   Τίνος λόγου συμβαίνουν ταύτα ; 
   Θα ηδύνατο, όπως ερωτήση τις.
   Η ΕΛΛΑΣ μικρόν Κράτος εστί ...
   Την απάντησιν έδωσεν, εις συνέντευξίν του προσφάτως, και ο Σταύρος Λάλας : "Οι αμερικανοί διαθέτουν τεράστια στρατιωτική μηχανή, αλλά η Ελλάδα αποτελεί το ... κλειδί του Πλανήτη" !!!  
   Και επειδή αποτελεί το κλειδί του Πλανήτου, πρέπει, να το ελέγχουν, ίνα μη στραφή εναντίον των και καταστρέψη τούτους ...
   Και πρώτον βήμα ελέγχου αποτελεί ο έλεγχος των μυστικών υπηρειών και του στρατεύματος.
   Ο εν δυνάμει, λοιπόν, εμφύλιος πόλεμος εντός των βασικών πυλώνων του Κράτους "μας" υποκινείται υπό των εχθρών ημών και σκοπεύει εις την πλήρην εξουδετέρωσιν ημών, ή και την καταστροφήν ημών ...                                          
   Υφίστανται έτερα στοιχεία ;
   Άς είδωμεν και την ετέραν σελίδαν εκ του αυτού βιβλίου και κατόπιν σχολιάζωμεν ταύτην.
  
   Ώστε, ώ Αναγνώστα, αι μυστικαί υπηρεσίαι του Κράτους "μας" εγνώριζον τότε (γνωρίζουν και σήμερον), ότι η σκουπιδο-σία είχεν εισχωρήσει εις τας ... αριστεράς οργανώσεις της εποχής, αι οποίαι ... εμάχοντο, τότε, το στρατιωτικόν καθεστώς (και σήμερον το Δημοκρατικόν) ... !!!
   Και τι έπραττον, ώ Αναγνώστα, αι μυστικαί υπηρεσίαι του Κράτους "μας" ; ..                    
   ... έδερνον τους υπό της σκουπιδο-σία διαβρωθέντας ...
   Τούτο έπρεπεν, να πράξουν ;
   Και τι έπρεπεν, να πράξουν ;
   Ίσως ερωτήσει τις ...
   Την απάντησιν εις την ερώτησιν ταύτην έδωσα, προς τον ... Βύρωναν απευθυνόμενος (ότε τα εν λόγω σκουπίδια έκαυσαν την προσφιλήν εις εμέ Ελλάδαν), αλλά ο εν λόγω συνέστησεν εις εμέ (από τηλεοράσεως και ανωνύμως) ... ψυχραιμίαν ... Εκδιωχθείς, αργότερον, εκ του Αξιώματος του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως απώλεσεν εκείνος την ... ψυχραιμίαν, δηλώσας δημοσίως ότι ... "απασφάλισα ..."
   Πριν, όμως, θέσεις την ερώτησιν ταύτην εις εμέ, άς αναρωτηθώμεν από κοινού : Οι πράκτορες=κατάσκοποι της σκουπιδο-σία ... εισέδυσαν έως και εις τας ... "αριστεράς" οργανώσεις της εποχής εκείνης (και τας ... αναρχικάς και τας τρομοκρατικάς της σήμερον), χωρίς να έχουν εισχωρήσει προηγουμένως εις τας ... μυστικάς υπηρεσίας και εις τας Ενόπλους Δυνάμεις και εις την Κυβέρνησιν και εις την Δικαιοσύνην και .... και ... και ... ; ...
   Ώχ ... 


   ... Συνεχίζεται ... 

1 σχόλιο:

  1. ***το κλειδί του Πλανήτη***

    Μπορει να ελέγχουν τις υπηρεσίες του ...κλειδιου, αλλα το ωραίο είναι πως το παιχνίδι παίζεται εκτος ...υπηρεσιων "κλειδιου"!

    Το ακόμη πιο ωραίο είναι πως δεν έχουν καταλάβει την παραπάνω αλήθεια.

    Το κορυφαίο ωραίο είναι πως δεν πρόκειται να την αντιληφθουν ποτέ, διότι αδυνατουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.