Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Η ... πολιτισμένη ... αυστραλία 3

                                                            
 

   Ώστε, ώ Αναγνώστα, ... 2.000 όντα, υπό μορφήν ... ανθρώπου, θα παρουσιασθώσιν ... γυμνοί έμπροσθεν του κτιρίου της Όπερας του Σύνδνεϋ Αυστραλίας και του ... αμερικανού φωτογράφου !!!
   Υφίσταται, ωστόσον, πεδίον ... βελτιώσεως τούτων ...
   Προκειμένου να περιφέρωνται ακριβώς ως οι ... πρόγονοί των, οι ... σκύλοι και οι πίθηκοι, άς πηγαίνουν ... γυμνοί εις τας εργασίας των ... εις τας ... εκκλησίας των ... εις τα ... κοιμητήριά των ...
   ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !  
   Η ... στέγη του, ... διασήμου, κτιρίου της Όπερας του Σύδνεϋ ομοιάζει προς τι ; ...                             
   Ναι, ώ Αναγνώστα, ομοιάζει προς ... αρχαία ... τέρατα, τα οποία εδημιούργησεν ο τσογλανο-προμηθεάκος κατά διαταγήν του σκουπιδο-κρόνου ...
   Όλως τυχαίως ...
   ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !              

3 σχόλια:

  1. Όμοια προς την εν λόγω στέγη ήτο και η ενδυμασία των μελών συγκροτήματος ... μουσικής, εκ της φινλανδίας ή νορβηγίας, το οποίον συγκρότημα ενεφανίσθη εις ... Αθήνας, ότε εφιλοξενήθη εδώ η ετησία εκδήλωσις διακρατικού ... διαγωνισμού μουσικής ...
    Προχωρημένη η σκανδιναυική χερσόνησος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και χειρότερα, ώ οικοδεσπότα!

    Δεν γνωρίζω αν ασχολείσαι με κάποια μορφη Τέχνης και ποια. Εγω τυγχάνω ερασιτέχνης φωτογράφος, και έχω ξοδέψει ουκ ολίγα για εξοπλισμο. Γνωρίζω, λοιπον, ότι κάτι τέτοιες φωτογραφίες είναι στην κυριολεξία σκουπίδια (αν θες, και προσάναμμα για το τζάκι), αλλα θα πουληθουν πανάκριβες!
    Σιγα τον μάγκα τον καλλιτέχνη, και σιγα τη φωτογραφία που θα βγάλει!

    Διότι υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα (με το αζημίωτο, φυσικα), το οποίο προωθει την σκουπιδοτέχνη και ταυτόχρονα προσπαθει να πείσει τον κόσμο ότι όντως ...πρόκειται περι Τέχνης!
    Ειλικρινέστατος όλων, εν προκειμένω, ήταν εκείνη η ξεφωνημένη αδερφη, ο Μαρσέλ Ντυσάν, που παρουσίασε ως έργο "τέχνης" τον ουρητήρα απο τα δημόσια ουρητήρια!

    Υγ: Άσυλο τέτοιας σκουπιδοτέχνης είναι το πολιτιστικο κέντρο "Ζωρζ Πομπιντου" στο Παρίσι. Ακόμη κλαίω τα δέκα ευρω του εισιτηρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ό,σα γράφεις αληθή εισίν.
    Όμως, η ενασχόλησις εμού δεν είχεν ως κίνητρον ταύτα, αλλά την ... πτώσιν 2.000 ανθρώπων εις το επίπεδον των ... κυνών ... Εξόχως λυπηρόν !
    Άπασαι αι Τέχναι τέρπουν εμέ, ότε κινούνται εντός των ορίων, τα οποία προδιέγραψαν οι αρχαίοι σοφοί πρόγονοι ημών.
    Πρωτίστως, όμως, τέρπομαι εκ της ΜΟΥΣΙΚΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.