Ως συνάγεται και εκ της ως άνω αναρτήσεως, ο Πρόεδρος της Αιγύπτου ονομάζεται χόσνι μουμπάρακ.
Ο τέως πρωθυπουργός του σκουπιδο-ισραήλ και νυν υπουργός αμύνης του ονομάζεται εχούντ μπάρακ.
Ο, δε, πρόεδρας των γ.π.α. ονομάζεται μπαράκ ομπάμα.
Άς είδωμεν τα ονόματα, επώνυμα και "βαπτιστικά", το έν πλησίον του ετέρου :
μου-μπάρακ
μπάρακ
μπαράκ
Ώχ ...
Μη σου κάνει εντύπωση, διότι οι μωαμεθανοι πήραν πολλα στοιχεία της θρησκείας τους και απο τον ιουδαϊσμο.
ΑπάντησηΔιαγραφή"Μπαράκ" στα Αραβικα και "Μπαρούχ" στα εβραίϊκα σημαίνει "ευλογημένος".
Ο Μουμπάρακ πράγματι αγαπάει τη χώρα του, και μακάρι ο οποιοσδήποτε Έλλην να αγαπούσε την Ελλάδα άλλο τόσο. (Ουδέποτε είπε ο Μουμπάρακ σε ξένες εταιρείες: "- Μπάτε σκύλοι αλέστε!" ...τα αιγυπτιακα πετρέλαια, ή το βαμβάκι, ή τη διώρυγα του Σουεζ, ή... Ενω αντίθετα, εμεις έχουμε ...Ενωμένη Ευρώπη και ...Μήζενς!)
Εαν εμεις είχαμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας με μικρο όνομα "Γιάννης" ("Γιοχαννά" ίσον "αγαπητος"), θά 'πρεπε να τον υποψιαζόμαστε κι αυτον ως κρυπτοεβραίο; Δεν νομίζω!
Έπρεπεν, ήδη, να έχης αντιληφθή, ότι εγώ δεν αρκούμαι εις τας εντυπώσεις και εις τα έξωθεν φαινόμενα ... Το παρόν Ιστολόγιον δεν αποτελεί χώρον ... προπαγάνδας (και, δη, ... φθηνής), ούτε συκοφαντήσεως (απεχθάνωμαι αμφότερα), αλλά χώρον αποκαλύψεως της Α-ληθείας, επί εκάστου θέματος μετά του οποίου ασχολείται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕξ ετέρου η προπαγάνδα αποτελεί μέθοδον των εβραίων και ουχί των Ελλήνων.
Εσύ, όμως, εμφανίζεσαι, ενίοτε, ευκολόπιστος.
Δικαίωμα !
Γνωρίζω καλώς, τι σημαίνουν αι λέξεις, τας οποίας εχρησιμοποίησα εις τας εν λόγω διαλέκτους.
Ο μουμπάρακ αγαπά μόνον την αληθήν πατρίδαν εκείνου και ουχί την Αίγυπτον.
Κατόπιν της εκ δόλου φονεύσεως, υπό των σκουπιδο-εβραίων, των Νάσερ και Σαντάτ, ετοποθέτησαν δικόν των Πρόεδρον, ώστε να εξασφαλίση εις το σκουπιδο-ισραήλ ... ειρήνην (ήτοι μη ενόχλησιν εκ μέρους της Αιγύπτου) ...
Έργον εξόχως σημαντικόν και ωφέλιμον, ως προς το σκουπιδο-κρατίδιον, δεδομένου ότι εάν η Αίγυπτος εστέκετο αρωγός εις την Λιβύην, την Συρίαν και το Ιράκ και αντιστρόφως, τότε το σκουπιδο-κρατίδιον θα αντιμετώπιζεν την ... διάλυσίν του ...
Δια της διαιρέσεως, όμως, και της αποσπάσεως του ενός κατόπιν του ετέρου εκ των λοιπών, επέτυχεν την έως και σήμερον ύπαρξίν του ...
Όπερ και εξησφάλισαν τα σκουπίδια και δια του εν λόγω Αιγυπταρά ...
Η σύγκρισις μεταξύ των κρυπτο-εβραίων της Ελλάδος και εκείνων της Αιγύπτου ατυχής εστί.
Εις την Ελλάδαν τα ό,σα αναφέρεις αναγκαία εισίν εις τα σκουπίδια και ταύτα πράττουν τα ενεργούμενα, οι ομόφυλοί των Πολιτικοί της.
Εις την Αίγυπτον έτερον εχρειάζωντο, όπερ και επέτυχον ...
Επίσης ατυχές εστί το παράδειγμα του Γιάννης-Γιοχανάν.
Έχω γράψει από μακρού χρόνου κείμενον, προκειμένου περί των κρυπτο-εβραίων της Ελλάδος, εις ό αναφέρω, ότι "βαπτιστικόν" όνομα εβραϊκόν, ως π.χ. αβραάμ, τραπέν εις ... οικογενειακόν (ήτοι επώνυμον), δηλοί μετά βεβαιότητος καταγωγήν του φέροντος τούτο ως εβραίου (ακόμη και εάν σήμερον ο φέρων τούτο δεν ενθυμείται την εν λόγω καταγωγήν), εν ώ, αντιθέτως, όστις φέρει βαπτιστικόν όνομα "αβραάμ", δυνατόν εστί, να μην αποτελή εβραίον ως προς την καταγωγήν, αλλά τούτο να συμβαίνη ένεκεν θρησκείας ή ένεκεν οικογενειακής παραδόσεως (από παππού εις εγγονόν, κ.ο.κ.).
Ταύτα και μένω.