Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο ανθ-Έλλην ... Λιακόπουλος 4

   Ήκουσα τον εν λόγω ... "ελληναρά", διαρκούσης εκπομπής πωλήσεως του ... νέου πακέτου βιβλίων του, να λέγη : 
"Κ-2, το βουνό της γνώσης. Μην πλησιάζετε εκεί, λένε οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, γιατί εκεί κοιμούνται οι θεοί" ... !
   Κατ' αρχήν ... κοιμούνται οι ... θεοί ; ...
   Έως σήμερον, έτερα έλεγεν ... (δεν νυστάζουν, δεν πεινούν, δεν διψούν, δεν κουράζωνται, κλπ) ...
   Ή, μήπως, οι εν λόγω ... θεοί έτεροι εισίν και ουχί οι νεφελίμ ; ...
   Και ποίοι οι εν λόγω ... θεοί ; ... 
   Ουδέν είπεν προς τους τήλε θεατάς του ...
   Θα είχεν τους λόγους του, το παλληκάρι ...
   Όμως, θα σας είπω εγώ το όνομα δύο ... θεών του κώλ..., οι οποίοι ... κοιμώνται εκείσε : Αγκάστια, Άκουη.    
   Ετών 24.000 περίπου ο πρώτος και 2.000 περίπου ο δεύτερος ...
   Δεν τα γνωρίζετε ; ... Δεν τα ηκούσατε ; ... 
   Κακώς ...
   Οφείλατε, όπως τους γνωρίζετε ... 
   Οφείλατε, όπως κρεμάσετε ... εικόνας των ...
   Εικόνας ... ερπετών ...
   Σοφών ερπετών ...
   Της ... ατλαντίδος ...
   Μετά των οποίων ο ως άνω λεγάμενος διατηρεί, ως φαίνεται, καλήν ... γνωριμίαν ...
   Ή εκ των οποίων ... προέρχεται και ο ίδιος ... 
   Εκμεταλλευόμενος, ο ως άνω ανθ-΄Ελλην, την Αγάπην του Λαού της Ελλάδος προς τον Αλέξανδρον τον Μέγαν, πωλεί βιβλία περί της επί του Πλανήτου τούτου ζωής εκείνου, ... ομού μετά βιβλίου ... περί των ... σοφών ερπετών, τα οποία εδημιούργησεν ο αρχι-σατανάς ο ... κρόνος, δίδων προς αυτά την ... αθανασίαν και πολλάς γνώσεις ουρανίας προελεύσεως !   
   Χωρίς να δίδη περισσότερα στοιχεία περί των εν λόγω ... θεών του κώλ ..., ώστε να μην αποκαλυφθή ο ανθ-Ελληνικός ρόλος του και η καταγωγή του εκ των εχθρών ημών των Ελλήνων ... 
   Έξυπνα τα ερπετά ...
   Ως και ο ... θεός των ...
   θεός του κώλ ...  
   ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ... σκουπιδο-ερπετά ... 

11 σχόλια:

  1. Επειδη τα μωρα μου έχουν (δόξα Σοι ο Θεος!) σταθερο ωράριο, άπαξ και φτάσει 3-4 η ώρα το μεσημέρι, πέφτουν για ύπνο. Κι εκει που βλέπουν παιδικα στο "Ζεύς", ο μπαμπας αφήνει ανοιχτη την τηλεόραση στο ίδιο κανάλι, και πέφτει απάνω στον λεγάμενο. (Για τη χώνεψη - και το ...πέρδεσθαι μετα το φαγητο! :-) )

    Επειδη, όμως, το τελευταίο του "πακέτο" (περι "Πολεμάρχου των Ελλήνων") μου έδωσε άσχημα στα νεύρα, πολυ σύντομα θα του ...αφιερώσω μία ζουμερη ανάρτηση περι ..."πολεμαρχίας"!

    Δεδομένου ότι κάτι τέτοιους ...αόρατους "πολεμάρχους" τους χρυσοπληρώσαμε ως έθνος στο παρελθον, σαν πολυ θράσος δεν έχουν μερικοι-μερικοι; Μας νομίζουν όλους ανιστόρητους; Ή βλάκες, ώστε να μην καταλαβαίνουμε τις σχεδιαζόμενες προβοκάτσιες;

    Θα τα πούμε καλα με τον ...συνάδελφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται περί επικινδύνου ανθ-Έλληνος !
    Τομεύς του η ... παραπλανητική προπαγάνδα ...
    Ακύρωσα το σχέδιό του περί επεκτάσεως της εκπομπής του εις ... αυστραλίαν, έχον ως στόχον την ... ποδηγέτησιν εκ παραπλανήσεως μεγάλου Έλληνος και μεγάλου εχθρού των Σκουπιδιών του Ουρανού και της Γης, όστις διαβιεί εκείσε ...
    Προσεταιρίσθη, αρχικώς, ενίους εκ της Εκκλησίας, ίνα χρησιμοποιήση τούτους ως ... άλλοθι ...
    Εάν επρόκειτο περί Έλληνος, θα ωνόμαζεν τον ... Πολέμαρχον ...
    Επειδή, όμως, γνωρίζει, την ύπαρξιν Ελλήνων ενθάδε, δεν ωνομάζει τούτον ...
    Οι Έλληνες γνωρίζωμεν ποίοι εκ των παλαιών Αγγέλων και ... Αρχαγγέλων (ώχ ...) του Θεού του Σύμπαντος εξωμότησαν και σήμερον εργάζωνται εναντίον του ... Θεού, ως σύμμαχοι του ... σατανά ...
    Άκου Πολέμαρχος του Θεού μετά ... σπάθας ...
    Πολέμαρχος του σατανά μετά σπάθας, ναι ...
    Ο Θεός και αι δυνάμεις του δεν ασχολούνται μετά σπαθιών και ... σαμουράϊ ...
    Το κρόνιο ερπετό, όμως, προσπαθεί ...
    Όσους πάρει μαζί του, πήρε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλήσπερα Αρχαίε.
    Μόλις σ΄ανακάλυψα (μεσω του εργδημεργ να πουμε την αλήθεια που επίσης κάποιος φίλος μου σύστησε)και είμαι συγκλονισμένη.!
    ΑΝακάλυψα το άλλο μου μισό διαδικτυακά.
    Διάβασα τα τελευταία κείμενα σου, ανορθόξα μεν μιας και δεν ελεγα να σταματησω να παω απο την αρχή,(συγκεκριμένα μεχρι και τον εσκεμμένο διχασμό 24 Μαιου), και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.
    Μου έλυσες καταρχήν κάποιες απορίες,μπηκαν καποια πράγματα σε τάξη και με συγκλόνισες με τις αποδείξεις αυτών που εχω ακούσει.
    Ιησους -Ιάσωνας Πανδίρας?!
    Πιάστηκε η αναπνοή μου.
    ΟΣο για τον μογγολισμό νομίζω το καλύτερο παράδειγμα είναι ο Σόρος.(χα,χα)
    Α propos μου εχουν πει οτι ρωσος γιατρός -νομιζω Παβλωφ λεγόταν- ανέλυσε τα γονίδια των εκλεκτων και βρηκε οτι φέρουν γονίδια ζωων.
    Φυσικά εξαφανίστηκε μετα ο γιατρός.

    Ξέρεις εχω διαβάσει κατα καιρούς και εχω ακούσει διάφορα για τα μιάσματα,ομως απο εκει και πέρα η μηχανή μέσα μου δουλεύει απο μόνη της και το εύρος των πεπραγμένων τους πλέον μου αποκαλύπτεται.
    Και σε σενα βλέπω καποιον που σκέφτεται και μεταφράζει τα πράγματα με τον ιδιο τρόπο.
    Γιατί πολύ ίσως γνωρίζουν αλλά δεν ξέρω πόσοι "μεταφράζουν"
    ΚΑι μιας και διαβασα και την γνωμη σου για τον Καβαφη ,δεν ηξερα η αλήθεια την κρυφή καταγωγη του, τωρα τελευταία ειχα αρχίσει να αμφισβητώ λιγο την Ιθακη (και καποια αλλά ποιήματα) και μάλιστα ειχα κάνει και μια παράφραση σ΄αυτή.
    ΦΤάνει πια και οι Κύκλωπες και οι Λαιστρυγόνες και τα μακριά ταξίδια.
    Φυσικά χρειάζομαστε τις εμπειρίες ομως τα υπόλοιπα ειναι εκ του πονηρού, για να μην βρούμε την αιτία των δεινών,να μην βρω π.χ εγω ποτέ, ποιος μου στερησε μια σωστη παιδεία και επρεπε να ματωσω και να ματώνω ακομα για να την αποκτήσω ,ενω αν ήμουν δικιά τους τωρα θα έπαιζα ηδη στο Carnegie Hall, και να θεωρω δεδομενο το "χάλι" της χώρας που γεννηθηκα,της πιο ομορφης με τους πιο "ομορφους" ανθρώπους.

    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ και καποια δικά μου στολίσματα
    (Δεν εχω φτιάξει ακομα δικο μου blog λογω διαφόρων "ασχημων καταστάσεων" που μου συνέβησαν αυτόν τον χρόνο, αλλά οσονούπω.)

    http://kommatoskylo.blogspot.com/2010/05/blog-post_06.html
    (προς το τέλος το σχόλιο μου ως Μάνια_

    καθώς και διαδυκτιακές μαχές σε σιωνιστοφωλιές με κρυπτοεβραίους,χωρις να το ξέρω αρχικά
    http://www.antinews.gr/?p=42988&cpage=1#comment-436000 (ως Μούσα γραφω εδώ και αν θες διαβασε και το κείμενο απο οπου και η αφορμη γι΄αυτον τον διάλογο)

    ενω εδω η άποψη μου για το τι εγινε διαδικτυακά σε καποια blogs υποτίθεται πατριωτικά και με κάποιους μεμονωμένους, μέτα το θλιβερό επεισόδιο της δολοφονίας των ακτιβιστών απο τους φονιάδες

    "ΟΙ Μάσκες έπεσαν...!
    Αυτό το θλιβερό περιστατικό ήταν μια "ευκαιρία" να μετρηθούμε και να δούμε πόσοι είμαστε τελικά,
    ηταν μια ευκαιρία για να δείξουν καποιοι τα πραγματικά τους πρόσωπα, που δεν μπορουσαν να φανουν τόσο καιρό κατω απο γενικες αποδεκτές κατακραυγές κατα της κυβέρνησης αυτής.
    ΑΗΔΙΑ και Σαστισμά τ΄αρχικα συναισθήματα απο την στάση που κράτησαν γνωστοί-άγνωστοι,
    οπως και για καποια αυγά που βγήκαν απ΄τα τσόφλια τους και φανηκε οτι δεν ηταν τα εκκολαπτόμενα κοτόπουλα που ανέμενε ο καθηγητης Πέρσικωφ του Μπουλγκάκωφ,
    αλλά τα επικίνδυνα ερπετοειδή ετοιμα να χυσουν το φασιστικο τους δηλητήριο, μαθημενα απο τα αδελφάκια -ξαδελφάκια τους γεννηματα των εχιδνών.
    Παρ΄ολα αυτά το συναίσθημα της κάθαρσης και του διαχωρισμού της ηρας απ΄το σταρι είναι λυτρωτικό και ανακουφιστικό για οσους ταλαντεύονταν για τις προθέσεις κάποιων ενω νιώθει κανείς αγαλλιαση απο την αναγνώριση των ομοίων σου"


    ΟΣο για τον Λιακοπουλο,
    επειδή τον εχω συναντησει μια φορά νομίζω οτι εχει πέσει στην παγίδα τους,αλλά σίγουρη δεν είμαι πια για τίποτα.
    Μαλιστα προσφατα εμαθα απο ανθρωπο που εχει ζήσει στην Κίνα οτι αυτο που λεει για την περιοχη Γιουναν οτι ειναι ελληνική δεν ισχύει, διοτι η επαρχία αυτη λεγεται Γιου Ναν και αποτελεί το πιο γνησιο κινεζικο κομμάτι της Κίνας.

    Τελος την μονη ενσταση που ισως εχω είναι για τον Προμηθέα, αλλά θα διαβασω και τα προηγούμενα να καταλάβω γιατί δεν τον συμπαθείς και πολύ.

    Αυτά προς το παρόν.

    Σε Χαιρετώ
    Καλή μου ανάγνωση ...και συγγνώμη για το μακροσκελες μου σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ήλθες !
    Ών ... Αρχαίος, λατρεύω τας Μούσας, τας αγνάς και σεμνάς θυγατέρας του Διός, αι οποίαι τόσα προσέφερον εις τους καϋμένους τους Ανθρώπους της εποχής εκείνης !
    Δεν υφίσταται αιτία, ίνα ζητής συγνώμην !
    Τα σχόλια, μακροσκελή ή ού, αρκεί να συνεισφέρουν εις τους διαλεγομένους (τον οικοδεσπότην του Ιστολογίου τούτου και τους Αναγνώστας του) πληροφορίας και γνώμας αξιοπίστους, άνευ εγωϊσμού ή οιουδήποτε ετέρου κατωτέρου αισθήματος, συμβάλλοντα ούτως εις την ανέλιξιν απάντων.
    Απαξιώ, όπως ομιλήσω εκ νέου περί της κρυπτο-εβραίας πούστρας της Αλεξανδρείας (συγνώμην ως προς την αγοραίαν έκφρασιν)... Του ανετέθη υπό των ομοφύλων του η μείωσις της επιρροής του ΠΑΛΑΜΑ επί του πλέον δυναμικού τμήματος της ελίτ των Αθηνών της εποχής εκείνης ...
    Σιγά το ... χώλ του κάρνεγκι ...
    Ό,σοι αγωνιζώμεθα ενάντια εις το "ρεύμα" της εποχής, Αγαπητή Μούσα, ηδυνάμεθα, ως ικανοί και ... ανθεκτικοί άνθρωποι, όπως επιτύχωμεν τούτο ή εκείνο ...
    Όμως, η ψυχή ημών δεν επωλήθη εις τον ... μαμωνάν ...
    "Να θεωρώ δεδομένο το χάλι ...." !
    Η πλέον συγκινητική πρότασις του πρώτου ημίσεως του σχολίου εσού !
    Το ... "χάλι", αγαπητή εις εμέ Μούσα, αφορά εις θέματα της ύλης ! ...
    Και τούτο ένεκεν της απαγορεύσεως, της επιβληθείσης των σκουπιδιών του Πλανήτου, όπως η ΕΛΛΑΣ, εν ελευθερία, αποκτήση, ό,σα δικαιούται και αξίζει ...
    Όμως το πρώτιστο θέμα του Ανθρώπου, του Έλληνος Ανθρώπου, το ... πνεύμα εστί !
    Τούτο γνωρίζωσιν αρίστως και οι πλέον μορφωμένοι εκ των βαρβάρων, δι' ό και υποκλίνωνται Καθηγηταί της οξφόρδης, ενώπιον της ... αγραμμάτου Ρόδας, ότε την συναντούν. Αγράμματη, μεν, ποντία, δε, ... Ως και εγώ !
    Το πνεύμα, λοιπόν, και η ψυχή !
    Άς έχουν σκουπίδια αι οδοί και πλατείαι ημών ...
    Ως είπεν, τέρα ποντία και νεαρή εις βλάκαν των χούφτεν-χάφτεν, "εμείς έχουμε βρώμικους δρόμους και πλατείες, εσάς, όμως, βρωμούν τα σπίτια σας" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εις ουδεμίαν παγίδαν έπεσεν ο Ανθ-Έλλην ...
    Αντιθέτως, παγίδας έστησεν και στήνει οσημέραι, προς εσνωμάτωσιν εις τας τάξεις εκείνου αδαών και αφελών νεοελλήνων, προς αφαίρεσιν τούτων εκ των τάξεων ημών των Ελλήνων !
    Προσοχή, μην υποτιμώμεν τους εχθρούς !
    Το υπ'εσού αναφερόμενον, ως προς το τσογλάνι της Γης και του Σύμπαντος, απέχει εκ της Α-ληθείας παρασάγγας επτά και δέκα ...
    Αποτελεί εχθρόν εμού !
    Και απάντων των Ελλήνων !
    Την θέσιν ταύτην επέλεξεν αρχαιόθεν, επηρεασθείς εκ του πατρός του, ήτοι του ... σατανά, ως ωνομάζει η Εκκλησία τον ιαπετόν ή άδωνι ή πάνα ή άτον ή χάτον ή σεθ ή ιαχβέ ή ιεπταί ή ιάφεθ ή ...
    Βεβαίως, εφρόντισεν, ως ... ανθυποθεός του πατρός του, ήτοι της ορθίας σκουπιδο-κατσίκας, όπως απαλείψη εκ της μνήμης των ανθρώπων τα σχετικά προς την καταγωγήν του και, συνεπώς, οι νεοέλληνες τον θεωρούν ως δικόν των ...
    Μήπως, αποτελεί το μόνον φρικτόν λάθος των νεοελλήνων ; ...
    ΧΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓαπητε Αρχαίε,
    πριν σε ρωτήσω για τον Προμηθέα περισσότερα καθοτι μ΄ενδιαφέρει πολύ και για άλλα θέματα αργότερα ,
    θα ήθελα μια ερώτηση να κάνω μονο σχετικά με την Ψυχή και το Πνεύμα μιας και τ΄ανέφερες...

    Μπορεί σε κάποιον Ελληνα/ιδα να χτυπήθει η Ψυχη το Πνευμα και η Δημιουργικότητα του,
    δεδομένου οτι και τα τρία αυτά-και χωρίς καμια διάθεση έπαρσης- τα είχε υπερ του δέοντως.
    Πριν μου απαντήσεις σε παρακαλώ σκέψου το καλά.
    Οσο για το carnegie,εχεις δίκιο δεν είναι τίποτα απλά το χρησιμοποίησα οχι τοσο για τον χώρο αλλά ως ιδεα.
    ΚΑι σιγουρα όλα αυτα δεν εχουν σημασία παρα μονο σ΄οτι αφορά την απόδοση της Δικαιοσύνης,της μια απο τις 4 αρετές του ΠΛάτων για μια αριστη Πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά βεβαιότητος δύναται το σκουπίδι, όπως κτυπήση τον υπ' εσού περιγραφόμενον Έλληναν/Ελληνίδαν !
    (Εξαιρέσει ενίων, οίτινες προστατεύωνται άνωθεν ή αυτο-προστατεύωνται, γνώστες όντες των πνευματικών θεμάτων)
    Τη Α-ληθεία, το εν λόγω ... σπορ αποτελεί την κύριαν δραστηριότηταν του σκουπιδο-σατανά και των δυνάμεών του, δεδομένου ότι αποτελεί και ... απαραίτητον όρον της επί του Πλανήτου και της ανθρωπότητος επικρατήσεώς του, ώστε, εν συνεχεία, να πολεμήση-διαπραγαματευθή μετά του Θεού του Σύμπαντος εκ θέσεως ... ισχύος ...
    Εν ολίγοις : Εκ της στιγμής της ενσαρκώσεως οιασδήποτε ψυχής Έλληνος/Ελληνίδος : 1) γνωρίζει τούτο η σκουπιδο-σατανική συμμορία, και 2) η εν λόγω ψυχή αποτελεί στόχον, στόχον προς εξόντωσιν ηθικήν, αλλά και βιολογικήν.
    Το αντίθετον θα ωδήγει εις ήτταν εκείνους ...
    Αι ενσαρκωθείσαι ψυχαί Ελλήνων, εάν μείνωσιν ελεύθεραι εκ του κυνηγητού των Σκουπιδιών, συντόμως θα οδηγήσουν το περιβάλλον των, μικρόν ή ευρύτερον, εις τον Ελληνικόν Πολιτισμόν ...
    Και τότε, τέλος γιαχβέ ή ... ή ..., τέλος τα εβραϊκά σκουπίδια και ... νέα αρχή της ανθρωπότητος ...
    Εν ελευθερία, αγάπη, σοφία και πίστη προς τον Θεόν του Σύμπαντος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλος, μέγα θέμα εκείνο του διαχωρισμού της ήρας εκ του σίτου !
    ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΝ ΣΤΑΔΙΟΝ !
    Και επώδυνον.
    Ωστόσον, απαραίτητον στάδιον ...
    Ίνα εκφύγωμεν εκ των βλακο-ανθρωπίνων και εισέλθωμεν εις τα σοφά-ουράνια ...
    Προχώρη εμπρός ...
    Και άφες όπισθεν εσού την ... ήραν ...
    Άνευ δαπάνης αισθημάτων ...
    Ισοδυναμούσης προς, αδικαιολόγητον, σπατάλην ενεργείας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ***ενάντια εις το "ρεύμα" της εποχης***

    Το είπε προ εκατο και πλέον ετων και ο φιλόσοφος Κάντορ: "...Το πνεύμα της εποχης είναι "όχι στο πνεύμα της εποχης"!"

    (Το θέμα, όμως, είναι, ποιος ακούει!...)

    Υγ: Οικοδεσπότα, θα σε παρακαλούσα να προσθέσεις εκείνο το προγραμματάκι, που δείχνει τα πλέον πρόσφατα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τα δύο ορθά εισίν.
    Το "ρεύμα" της εποχής αφορά την κατεύθυνσιν, την οποίαν ακολουθούν οι άνθρωποι μίας εποχής.
    Η έκφρασις το "πνεύμα" της εποχής είναι τούτο ή εκείνο, δηλώνει τας σκέψεις των ανθρώπων της εποχής και, δη, την συνισταμένην απάντων των σκέψεων, αι οποίαι ως μία, κυρίαρχος πλέον, σκέψις εκφράζει τους ανθρώπους εν συνόλω, ήτοι ως κοινωνία, της εποχής εκείνης.
    Όσον περί του προγράμματος των προσφάτων σχολίων, θα επιμεληθώ τούτου.
    Διότι, εν εναντία περιπτώσει, φοβούμαι μήπως "μου ... ορμήξη ο πίθηκος" και εγώ τους φοβούμαι ... Δεν έχω μετά τούτων την οικειότηταν, την οποίαν έχει ο ... έβερτ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.