Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τηλεγραφική ιστορία ... 50.000 ετών ...

Η ανάρτησις αφιερούται
εις τον προκαλέσαντα ταύτην
εργδημεργ.
   Κατόπιν διαλόγου μετά του εργδημεργ, διεξαχθέντος ένεκεν της αναρτήσεως της αφορώσης τους ... εν Αθήναις ΜΠΑΡΤ και ΧΙΡΣΤ, προχωρώ εις την σύνταξιν του κειμένου τούτου.
   Το περιεχόμενον του κειμένου τούτου θα ήτο ο ... Πίναξ Περιεχομένων ενός βιβλίου, το οποίον ουδόλως σκοπεύω, όπως συντάξω, ένεκεν ετέρων υποχρεώσεων, αλλά και ιεραρχίσεως των σκοπών της εν γένει δραστηριότητος εμού.  
   Άς το πράξη έτερος !
   Μετά βεβαιότητος θα προσφέρη εις τους νεοέλληνας γνώσεις ωφελίμους.

ΠΙΝΑΞ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
   Η κάθοδος του Κρόνου, περί το 50.000 π.Χ., επί του Πλανήτου.
   Η δημιουργία ενός σημαντικού πολιτισμού, ονομασθέντος "Χρυσή Εποχή", επί τη βάσει των εντολών τας οποίας είχεν λάβει υπό των Δυνάμεων του Θεού του Σύμπαντος προ της καθόδου του.
   Ο Έλλην Άνθρωπος, ως κατ' εικόναν και ομοίωσιν του Θεού δημιουργηθείς, ήτο ο αποκλειστικός δημιουργός εκείνου του Πολιτισμού.
   Κέντρον εκείνου του πολιτισμού ήτο η περιοχή, η οποία αργότερον ωνομάσθη Μεγάλη Ελλάς.
   Η πτώσις της υψηλής συνειδητότητος εκ μέρους των θεοτήτων και κυρίως εκ μέρους του ιδίου του Αρχηγού της Αποστολής, ήτοι του κρόνου, ως αποτέλεσμα και της αργοπορίας εις την επιστροφήν απάντων εις Ουρανόν.
   Η μύχια επιθυμία του σκουπιδο-κρόνου, πλέον, όπως μείνη εσαεί επί του Πλανήτου, ως ... θεός τούτου ...
   Η, ... σατανικής εμπνεύσεως, πλάσις τεράτων, τα οποία θα εξόντωνον τους ... Έλληνας Ανθρώπους ...
   Η εξόντωσις απάντων των Ελλήνων Ανθρώπων, φερόντων ψυχήν και, συνεπώς συμμάχων του Θεού του Σύμπαντος.
   Η κάθοδος των Δυνάμεων του Θεού (και ουχί ... εξωγηίνων), υπό τον Δίαν περί το 25.000 π.Χ., ο Πόλεμος μεταξύ των και η καταστροφή του κρόνου. Η φυλάκισις τούτου και των τεράτων του εντός των ορίων των κασσιτερίδων νήσων.
   Η ... αντικατάστασις των Ελλήνων Ανθρώπων δια των ζωωδών πλαστουργημάτων, τη επιμελεία του τσογλανο-προμηθέως.
   Η κλοπή εκ της Αθηνάς, υπό του τσογλανο-προμηθέως, του δοχείου ψυχών, ίνα τρέψη τα ... ζώα του εις ... ανθρώπους, ήτοι εις ... ζώα ... ομιλούντα ...
   Ο Αχιλλεύς αφαιρεί το δοχείον ψυχών εκ του τσογλανο-προμηθέως και παύει η ... παραγωγή ζωωμόρφων ... ανθρώπων.
   Η ... επανάστασις των υπολειμμάτων του σκουπιδο-κρόνου, υπό την ηγεσίαν του ιαπετού ή άδωνι ή πάνα ή ιάφεθ ή ιεπταί ή ιαχβέ ή σατανά ή άτον ή χάτον, κλπ, και των τέκνων τούτου τσογλανο-προμηθέως, κλπ.
   Η καταβύθισις της ατλανίδος υπό των Ελλήνων Αθηναίων και της Αιγηίδος υπό των ατλαντίων, διαρκούντος του επιθετικού πολέμου των ατλαντίων εναντίον της Ευρώπης και της Βορείου Αφρικής.
   Η αναχώρησις κατόπιν τούτου των υπό τον Δίαν Δυνάμεων του Θεού και η επιστροφή των εις τον Ουρανόν.
   Η ... αργή τροπή των ανθρωπομόρφων ζώων εις ... σχεδόν ανθρώπους, δια των συνεχών βιολογικών επεμβάσεων της συμμορίας του σατανά επ' αυτών.
   Η πολλαπλή παραβίασις, εκ μέρους του σατανά-πανός, της Συμφωνίας μετά του Διός, ιδίως κατόπιν του 1935 και η προσπάθεια τούτου όπως τρέψη εκ νέου εις ... θηρία της ζούγκλας τα ... εξανθρωπισθέντα ζώα ...
   Η επικειμένη επέμβασις των Δυνάμεων του Θεού του Σύμπαντος, ώστε ο Πλανήτης να επανέλθη εις την οδόν του Θεού, εκ της οδού του σατανά-πανός.
   (Ουχί, δεν αποτελούν τα ως άνω πλήρην ... Πίνακαν Περιεχομένων, αλλά ικανόν όπως ωφελήση τους νεοέλληνας εις τον σχηματισμόν στερεάς γνώσεως επί του ποίοι εισίν και ποίος ο σκοπός της επί του Πλανήτου ελεύσεώς των) 

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστω για την αφιέρωση! :-)

    Αρχίζει σιγα-σιγα να φαίνεται η πλήρης εικόνα του παρελθόντος. Με λίγη βοήθεια απο 'δω, λίγη βοήθεια απο 'κει... σα να μας δίνει δωράκια ο Ζευς!

    Και σε μικρες ποσότητες κάθε φορα, να προλαβαίνουμε να τα χωνέψουμε! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζεις την αφιέρωσιν ταύτην !
    Προσεπάθησα, όπως αφ'ενός ικανοποιήσω το αίτημα εσού, αφ' ετέρου προβώ εις ευσύνοπτον και επωφελές περίγραμμα του παρελθόντος, ώστε ο πάσα είς να σχηματίση μίαν αχνήν έστω εικόναν.
    Ουδέν κρύπτω και ουδέν δυσνόητον θέτω εις την διάθεσιν υμών.
    Απεχθάνωμαι τους ... δυσνοήτως εκφραζομένους, είτε εκ παχυλής ... αγνοίας ( ...κρυπτομένης), είτε εξ ... υπερηφανείας ...
    Αείποτε δίδει τα δωράκια του ο Ζεύς, εις εκείνους οι οποίοι προσπαθούν, όπως εύρουν την Α-λήθειαν, μη θέτοντες όρια και συνεπώς εμπόδια εις την τελικήν Α-λήθειαν απάντων των θεμάτων του ανθρώπου, ήτοι τον Θεόν του Σύμπαντος !
    Δεν αποτελούν μικράν ποσότηταν τα στοιχεία του κειμένου, εάν υποθέσης, ότι αποτελούν τίτλους κεφαλαίων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.