Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο ... απατεών εβραίος και οι χούφτεν-χάφτεν 20

Στα 600 εκατ. ευρώ τα κέρδη για τους Γερμανούς φορολογούμενους από τον δανεισμό της Ελλάδας



25-11-2010 18:20:40
Ορισμένες φορές οι μεγάλες αλήθειες έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις. Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Διάσωσης Κλάους Ρέγκλινγκ σε συνέντευξη του σήμερα στην γερμανική εφημερίδα Bild καθησύχασε τους Γερμανούς φορολογούμενους  αναφορικά με τα χρήματα που έχει λάβει η Ελλάδα στα πλαίσια του προγράμματος δανεισμού της χώρας μας από την ΕΕ.
Πιο αναλυτικά ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Διάσωσης δήλωσε ότι   “Κανείς δεν παίρνει τίποτα από τον Γερμανό φορολογούμενο. Είναι αντίθετα πιθανό η Γερμανία να έχει κέρδη από τη συνεισφορά της στο ταμείο αυτό. Μόνο στην περίπτωση της Ελλάδας, αυτά θα φθάσουν ως τα 600 εκατ. ευρώ, γιατί οι Έλληνες θα πρέπει... να πληρώσουν ένα είδος επιτοκίου επί της βοήθειας αυτής”. Αυτά για να μην νοιώθουμε ενοχές για τα χρήματα που λάβαμε, θα τα πληρώσουμε πίσω και με το παραπάνω όπως λέει και ο Κλάους Ρέγκλινγκ. 
Πηγή : defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Ώ, ναι! Ώ, ναι!

    Οι οξαποδω των ηπαπάρα παράγουν "τοξικα" τραπεζικα απόβλητα, παναπει παλιόχαρτα με εξωπραγματικες -υποτιθέμενες- αποδόσεις, μπουκώνουν μ' αυτα το γερμανο-σκυλάκι τους εις τας Ευρώπας, και παίρνουν "έναντι" πραγματικο (και υπερβολικο) χρήμα.
    Το δε γερμανο-σκυλάκι πασσάρει με τη σειρα του τα παλιόχαρτα έναντι πραγματικου (υπερβολικου) χρήματος σε κράτη, όπως το δικο μας. (Τα οποία τα βρίζει κι απο πάνω.)

    Παλια δουλεια, με τις "αποζημιώσεις" δύο παγκοσμίων πολέμων - απλα τώρα η απάτη έχει εκσυγχρονισθει λιγάκι!

    Κανονικη "πυραμίδα" μεταξυ κρατων, δηλαδη. (Όχι τίποτ' άλλο, αλλα μου αρέσει που οι ηπαπαραίοι απαγορεύουν νομοθετικως τις "πυραμίδες" σε επίπεδο ατόμων!!!)

    Είναι μετα να μη χαίρεται το γερμανοσκυλάκι, να μην κουνάει την ουρα του;

    Πού θα πάει, όμως; Θά 'ρθει και η ώρα της φόλας! Και στο κοπρόσκυλο, και στα νεάντερταλ αφεντικα του.

    Υγ: Ωρε defencenet.gr... Μια που μιλάμε για σκύλους, είδηση είναι όταν άνθρωπος δαγκώσει σκύλο! Όχι το αντίθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.