Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ώ εργδημεργ ! "Με ... δουλεύεις " ; ....

   Το χρέος έφθασεν εις το 158,6 % ...
   Η ... χρεοκοπία βεβαία εστί ...
   Αλλά, εάν είχεν μετάσχει των εκλογών Αυτοδιοικήσεως ο Λαός ...
   Τότε θα είχωμεν ... σωθεί ; ... 
   ... 
   Y.Γ. 1  Θα απαντήσω εις το εκτενές κείμενον εσού περί της αποχής !
   Υ.Γ. 2 Το "Με ... δουλεύεις ;" απάντησις εστί εις το ... "διαολίζομαι" εσού, διότι ως άνθρωπος και εγώ "τα πήρα στο κρανίο" μετά της ... μονομανίας σχεδόν εσού ως προς την συμμετοχήν εις τας εκλογάς ...

4 σχόλια:

  1. Όχι απλη συμμετοχη... Συμμετοχη με άκυρο, με υβρεολόγιο.

    Λόγωι βιασύνης, πάλι ξέχασα το "δια ταύτα"! (Όχι ακριβως το ξέχασα, το μισοείπα - και χάθηκε μέσα στο υπόλοιπο κατεβατο.)
    Διορθώνω σήμερα με ...αναρτησίδιον - θα προσπαθήσω να είμαι τηλεγραφικος!

    Υγ: Ποια "χρεωκοπία"; Αφου δεν έχουμε δικο μας εκδοτικο προνόμιο νομίσματος, πλέον.
    Εαν χρεωκοπήσει κάποιος, αυτος είναι οι Βρυξέλλες, όχι η Ελλάδα!

    Έχουνε λυσσάξει οι "ευρωπαϊκες" ύαινες, επειδη γνωρίζουν πολυ καλα πως δεν μπορουν ν' αποβάλουν κράτος-μέλος ούτε απο την σιχαμερη "ΕΕ" τους, ούτε απο την "ευρωζώνη". Δεν προβλέπεται απο τις υπογραφείσες συνθήκες! (Αυτα τα ξέρω εγω, που δεν είμαι νομικος - διότι κάθησα και βρήκα και διάβασα τις συνθήκες. Πιστεύω εσυ τα γνωρίζεις καλύτερα. Μόνον οι Καψήδες και οι λοιποι δεν ξέρουν την τύφλα τους.)

    Κι όχι μόνον! Τυχούσα "χρεωκοπία" (όπως την εννοουν αυτοι) της Ελλάδας θα συμπαρασύρει κι αυτους - και το ξέρουν πολυ καλα!

    Γι' αυτο γέμισαν τον κόσμο ψευτιες, συκοφαντίες, και κατατρομοκράτηση του πληθυσμου... "Χρεωκοπει" η Ελλάδα, και τον κακο τους τον καιρο!

    Υγ 2: Εαν είχαμε ΕΛΛΗΝΑ ηγέτη, θα έλεγε στους "ευρωπαίους": "- Σκάστε, διότι για την επόμενη εικοσαετία θα ερχόμαστε στις Βρυξέλλες μόνο για καφέ, και τελικα θα σας το κλείσουμε το μαγαζι! Σε ΚΑΘΕ νομοσχέδιο, που θα υποβάλετε, η Ελλάς θα προτάσσει βέτο! Ακόμη και για το μάζεμα των σκουπιδιων!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συμμετοχή μετά ακύρου ψηφοσελτίου, επί του οποίου αναγράφωνται διάφορα, αφήνει ... ξυνομένους τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους των εκλογών, οι οποίοι, επειγόμενοι, απλώς μονογράφουν, αναγράφουν τον αριθμόν της εν γένει αριθμήσεως των ψηφοδελτίων και τοποθετούν τούτο μετά των ετέρων ακύρων ψηφοδελτίων ...
    Ούτε καν εις ανάγνωσιν προβαίνουν των επ' αυτού αναγραφομένων ...
    Εκτός του ότι δεν αποτελούν και τους ... παραλήπτας του ... μηνύματος ...
    Το εν λόγω επιχείρημα αποτελεί τοιαύτην αφέλειαν, ώστε παρέλκει ο υπ' εμού σχολιασμός του ...
    Υ.Γ.1 Ορθά τα περί χρεωκοπίας, υπό Νομικήν έννοιαν ! Υφίσταται, όμως, και εν τοις πράγμασιν χρεωκοπία ... Απολυομένων των "περιττών" υπαλλήλων και μειουμένων των μισθών των λοιπών υπαλλήλων έως και ... 40 %, τότε δεν υφίσταται Κράτος πτωχευμένον, αλλά ... Λαός πτωχευμένος ... Ως φαίνεται, τούτο δεν αποτελεί πτώχευσιν ως προς εσέ, ο οποίος εμφανίζεσαι ούτως ειπείν και τυποπλάτρης ...
    Υ.Γ.2 Και εφθάσαμεν εις το και προ της εκλογικής ... υστερίας εσού ζητούμενον, εις τον ΕΛΛΗΝΑΝ Ηγέτην ! Εάν η γιάγια εμού είχε ... θα ήτο ... Ήτοι, "Φτού κι'απ'την αρχή" ... Λοιπόν, δια ... εκλογών θα αναδειχθή ο ΕΛΛΗΝ Ηγέτης ; Χάϊντε μπρέ, κατόπιν τριών ετών (εάν υφιστάμεθα ακόμη εν ... ζωή, του τσογλανιού ... πρωθυπουργεύοντος και μη ... προδίδοντος) άς είδωμεν και το νέον Πολιτικόν Κόμμα, το οποίον θα λάβη την πλειοψηφίαν εις την πρώτην του ... συμμετοχήν εις τας εκλογάς ... και θα σώση την Ελλάδαν του πτωχευμένου ήδη Λαού της, αλλά και τον Πλανήτην άπανταν ... Ομπρός, λοιπόν, ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσον αφορα την ...τυπολατρεία μου:

    "Τοιοῦτος ἀπατεὼν ἐστὶν ὁ λόγος, ὥστε καὶ τὰς ἐννοίας ὑπὸ τῶν ὀφθαλμῶν ἡμῶν ὑφαρπάζει!" (Κράτης ο Θηβαίος)

    Κι επειδη ο λόγος είναι όπλο, γι' αυτο μισω την έλλειψη ακριβολογίας! Ας μιλήσουν, επομένως, για "στάση πληρωμων", ή για "περικοπη μισθων". Η "πτώχευση" είναι άλλο πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναφορικώς προς τα γελοία υποκείμενα ή τας μασωνικάς και εβραϊκάς σκυλο-πούστρας, ορθώς ομιλείς !
    Αλλά ποίος γ.... τούτους ; ...
    Μετά του λαού ημών ασχολούμαι εγώ και να ασχολήσαι και εσύ !
    Εις τον οποίον Λαόν τι πρόκειται, ίνα κάνωμεν ; ...
    Μαθήματα ... νομικής επιστήμης ; ...
    Δεν αντιλαμβάνεσαι, επί τέλους ; ...
    Με τα καψάκια και λοιπά πουστράκια και βολεψάκια θα ασχολούμεθα ; ...
    Διήλθεν ακόμη μία ημέρα, ώ εργδημεργ, μετά προδότου και σκυλο-καθηκιού Πρωθυπουργού !
    Αντελήφθης ή ού ; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.