Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σατανική σκατο-ψυχή, λοιπόν, το ... πρωθυπουργικό καθήκι ! Ως και η σατανίστρια μητέρα του, η σκυλο-τσάντ, η και φίλη της ... παπατζίμα ... (Προς ό,σους συνεχίζετε, ίνα αποκαλείτε ... την σατανικήν σκατο-ψυχήν ... "το παιντί" ή ... Γιοργάκη ... ! )

--THOUREIOS--http://thoureios.blogspot.com/: Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ...: Ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν για μία μυστική επίσκεψη του Γιωργάκη στο Άγιον Όρος και το φοβερό γεγονός που συνέβη μόλις τον αντίκρισε ένας ...

1 σχόλιο:

  1. Λέει το άρθρο: "Επισκέφθηκε το Άγιο Όρος γιά λόγους που μόνον εκείνος γνωρίζει!" Έλα, όμως, που τους γνωρίζουμε κι εμείς! :-)

    Οι "μαύροι μάγοι" πάνε εκεί για να τραβήξουν ("βαμπιρίσουν") πνευματική ενέργεια έτοιμη. Παλιότερα, ένας τέτοιος ήθελε να επισκεφθεί τον Παΐσιο, χωμένος μέσα σε μια παρέα. Αλλα ο Παΐσιος ήξερε απο πριν (διαισθητικά) για την επικείμενη επίσκεψη, και είχε σπεύσει να εξαφανιστεί απο τη σκήτη του. Τότε ο "μαύρος" -προς έκπληξη των υπολοίπων, που δεν τον ήξεραν- άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπάει με μανία τα ντουβάρια και τις πόρτες της σκήτης, φωνάζοντας: "- Παΐσιε, έλα εδω!!!" Τελικά αποχώρησαν άπρακτοι.

    Υπάρχει και κάτι άλλο: μόλις πριν απο ελάχιστες μέρες, διάβασα κάπου ότι ο ΓΑΠ εξομολογήθηκε στην παρέα του πως του αρέσει να πίνει αίμα γουρουνιού!!! (Δυστυχώς, δεν συγκράτησα τον σύνδεσμο.) Προσωπικά, απ' αυτή τη δήλωση κατάλαβα ακριβώς ό,τι κατάλαβε κι ο "Θούρειος" απ' το επεισόδιο με τον γέροντα!

    Υγ: Κάτι ακόμη: Τη σύνδεση της ημερομηνίας των εκάστοτε βουλευτικών εκλογών με τις φάσεις της Σελήνης, την έκανε εδω και χρόνια ο πολύ καλός ιστότοπος "Ίρανον". Το 2009 η σημειολογία ήταν τέτοια (ακριβώς πανσέληνος), που ο ΓΑΠ παρουσιαζόταν -τελετουργικώς πως- σαν τον ...Χριστό που μπαίνει στα Ιεροσόλυμα θριαμβευτής! (Δηλ. σαν την Κυριακή των Βαΐων.)
    Είναι πολλά τέτοια, που δεν πιάνει το ανεκπαίδευτο μάτι. (Αλλα ουδόλως θα τον ...γλυτώσουν!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.