Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Τα πουτανογεννήματα των σκουπιδο-μασωνικών σκουπιδο-στοών και των μυστικών υπηρεσιών της πουστο-βρετανίας, του σκουπιδο-ισραήλ και των γαμημένων πολιτειών αμερικής, ήτοι οι ... αναρχικοί των Εξαρχείων και άπαντος του Λεκανοπεδίου ή, επί τω ορθώτερον, η εν Ελλάδι ... εβραϊκή νεολαία, εν πλήρει δράσει εναντίον σημαντικού τμήματος του Λαού των Αθηνών !

   Η εικών των γεγονότων εις την διαδήλωσιν του Λαού των Αθηνών, της σήμερον, παραπέμπει εις τον πρόσφατον ... Μαύρον Δεκέμβριον, αλλά και εις τον παλαιώτερον, και εις την ... έμμεσον απειλήν των ως άνω σκουπιδιών, ότι "Εάν επιχειρήσετε, ίνα καταστρέψετε το Πολιτικόν Σκουπιδαριόν, δια του οποίου κυβερνώμεν και τυραννώμεν υμάς, θα ρίψωμεν υμάς εις νέον εμφύλιον πόλεμον, ως είχωμεν πράξει και κατόπιν του Β΄ Π.Π." ! 
   Μένει εις τον Λαόν, κυρίως, δε, εις τα υγιή τμήματα των θεσμικών του δυνάμεων (Ένοπλαι Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας, κλπ), ίνα ηγηθούν των εξεγερμένων Πολιτών και ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌΝ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΝ, βοηθώντες εν συνεχεία εις την εγκατάστασιν ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, ήτις και θα αντιμετωπίση άπαντα τα προβλήματα, οικονομικά και έτερα, του Λαού, αλλά και τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.-

2 σχόλια:

  1. Σκουπίδια με όλη την σημασία της λέξεως φίλε μου, πληρωμένα σκουπίδια που προκαλούν ταραχές για ξένα συμφέροντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλησιάζει, όμως, η ημέρα της πληρωμής των υφ΄ημών των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.