Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τα ... σατανιστικά=ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΙΔΑ του ε.σ.ρ., ... λαυρεντίδης και σια!



ΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΣΡ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

laskaridis
   Πρόκειται για την πιο ελεεινή πυραμίδα λογοκρισίας της χώρας. Κρατικοδίαιτων ινστρούχτορων διακομματικής φασιστικής αντίληψης και απομεινάρι μακαρθισμού που λεκιάζει ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση του ξενόφερτου Παπαδήμιου.
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει δηλώσει δημόσια ότι θα τους κυνηγήσει με όποιο τρόπο βρει. Όχι μόνον δικαστικά. Αλλά και με άλλες μεθόδους. Θέλουν δεν θέλουν ή θα βάλουν μυαλό και θα μας αφήσουν να μιλάμε ελεύθερα ή θα τους γονατίσουμε. Και έχουμε την δύναμη. Τον κόσμο. Τον λαό.
Θέλουμε όλοι να συνταχθείτε μαζί μας. Οι εχθροί της αλήθειας είναι και εχθροί του λαού. Ήδη μας έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα έκφρασης. Θέλουν το απόλυτο φίμωμα. Είναι παρελκόμενα ξένων συμφερόντων.
demiri-esr
   Το ΚΟΝΤΡΑ δεν αντέχει άλλα πρόστιμα. Είναι πια κοινό μυστικό.
Το ΕΣΡ πάει να μας κλείσει. Καταλαβαίνουμε το κανάλι αλλά καταλαβαίνουμε και το πάθος του κόσμου να ενημερώνεται χωρίς εξαρτήσεις.
   Αυτά τα υποκείμενα θα λογοδοτήσουν. Όχι σε μας. Στο κόσμο. Που δεν έχει να πληρώσει την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τα καθημερινά του.
   Ειλικρινά εδώ και πολύ καιρό αυτά τα μάπετ σόου είναι απέναντι μας. Το κρίμα στο λαιμό τους. Δεν έχουν καταλάβει ακόμα με πόσους τα έχουν βάλει.

Σχόλια  

+1 #32 ΜΑΡΙΑ ΧΗΡΑ 23-02-2012 10:54
Στέφανε μην λυγίσεις είμαστε όλοι μαζί σας.Με όλους τους δημοσιογράφους που τολμάνε να λένε την αλήθεια.Ο,τι χρειαστείτε από εμάς τους τηλεθεατές σας ή τους αναγνώστες σας θα το έχετε.Προσωπικά θεωρώ οτι θα έπρεπε ήδη να έχει ξεινήσει ένα μεγάλο κίνημα αντίστασης,διότι η χώρα είναι υπό κατοχή !!!
Δεν θέλω να γράψω κάτι άλλο προς το παρόν.Σε περίπτωση που οργανωθεί κάτι θα σας παρακαλούσα να με ενημερώσετε.
ΜΧ.
Παράθεση
+2 #31 ΑΡΗΣ 23-02-2012 04:42
ΟΝΟΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Σ.Ρ.... ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ, ΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΟΣ !!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ !!!!
Παράθεση
+2 #30 ΓΙΩΡΓΟΣ 23-02-2012 01:23
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ; ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ. ΔΡΟΜΟ ΡΕ!!!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΗΤΕΣ.
Υ.Σ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ
Παράθεση
+3 #29 Γιώργος Κανελλάκης 22-02-2012 23:53
Αν μάσαγε όλος ο Κοσμάκης επί τουρκοκρατίας, θα είμαστε χανουμάκια
Δε έχεις δικαίωμα να κολλήσεις.
Προχώρα μπροστά και όλοι μας, μαζί σου και με όποιον άλλο τολμάει.
Με εκτίμηση ΓΘΚ
Παράθεση
+2 #28 alfatolis 22-02-2012 23:46
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!! ΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ!!!!!ΑΠΩ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΧΟΝΤΡΟ.
Παράθεση
+2 #27 ΚΩΣΤΑΣ 22-02-2012 23:44
ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ε.Α.Μ ΤΟ 44 ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ... ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΥΡΑΝΙΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ΄Η ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ Η ΤΑ ΟΠΛΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ.
Παράθεση
-3 #26 ΤΥΞΥΘΚΘΙ 22-02-2012 22:15
,ΞΚΞΚ.ΙΛΚ.
Παράθεση
+6 #25 Εύη Σ. 22-02-2012 21:43
Απο που ξεφυτρωσαν όλοι αυτοι η πορνογεροι!!?? θελουμε τα πλήρη στοιχεία τους για να αποφασίσουμε αν θελουμε τα μούτρα τους να μας βάζουν όρια για το πως ο δημοσιογράφος θα μας μεταφέρει τα γεγονότα !
Παράθεση
+4 #24 THOMAS 22-02-2012 20:02
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΕΦΑΝΕ // ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ //
Παράθεση
+6 #23 Ευστάθιος Σταθάκος 22-02-2012 20:01
Στέφανε μην κάνεις πίσω σου δίνω εγώ το δικαίωμα να τα λες έξω από τα δόντια. Και μη
νομήσης ότι είναι εγωιστικό το σου δίνω εγώ την άδεια όχι γιατί είμαι ο Λαός που σε αγκαλιάζει
και σε προστατεύει γιατί είσαι η ελπίδα μας ο ίσκιος μας η αγάπη μας.
Παράθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.