Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Εάν δεν το βουλώσουν τα ζωο-μογγολο-εβραιο-τουρκικά ερπετό-σκυλα, δεν πρόκειται η ΕΛΛΑΣ, να είδη ... προκοπήν ! Εάν γνωρίζει τις έτερον τρόπον, ίνα "βουλώση" τα εξ Ανατολών μπουλντόκ των σκουπιδο-εβραίων πέραν του ΠΟΛΕΜΟΥ, άς τον καταθέση ! Διότι οι κρυπτο-αλβανο-κοσσοβάρικες πουστιές του καθηκο-πάγκαλου, ότι προτιμά την ... διπλωματίαν, γνωρίζωμεν τώρα, ότι ήσαν προκάλυμμα ... ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ! Ποίος δεν επιθυμεί ΠΟΛΕΜΟΝ εναντίον προκλητικών και λυσσασμένων γειτόνων ; ... Οι ... κλέπται, οι Προδόται, τα καθάρματα, οι απατεώναι, εν ολίγοις τα πάσης φύσεως ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ! Ά, ναι ! Και οι βλακο-μαλάκαι ...

2 σχόλια:

  1. Ξέχασες να γράψεις: "και είς καλόγερος". Εννοώ τον αρχιπαλιάνθρωπο, αρχιπροδότη Μιχαήλ Ψελλό, που μας έβαλε τους Τουρκαλάδες γιά εννιακόσια-τόσα χρόνια πάνω απ' το κεφάλι μας καπέλλο. (Προφανώς νόμιζε το σιχαμένο γερόντιον, ότι άμα το παρακάνουν οι Τούρκοι, θα πετάξουμε εναντίον τους τα ...συγγράμματα του Πλάτωνα...)

    (Κι αυτή η Εκκλησία... τί περιμένει ν' ανακηρύξει άγιο τον Ρωμανό Δ' Διογένη, τον άνθρωπο που συγχώρεσε και τους φοβερούς εχθρούς του ακόμη; Μή και προσβληθεί το -τρομάρα του- μοναχικόν σχήμα του Φελλού; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, εις το ερώτημα εμού "Ποίος δεν θέλει σήμερα τον Πόλεμον μετά της σκουπιδο-τουρκίας", έπρεπεν, ίνα προσθέσω και τον Μιχαήλ Ψελόν ; ... Δίπλα εις το όνομα του καθηκο-παγκάλου ; ...
    Ότε έλθη η "ώρα" και της ιστορίας, θα είδωμεν, εάν μας ενδιαφέρη και τότε, το ποίος και εις τι έπταιξεν.
    Προς το παρόν, εάν έχης το ενδιαφέρον τούτο, αναμένω την συμπλήρωσιν του καταλόγου εμού υπό ετέρων όντων, της επιλογής εσού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.