Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Είς σκουπιδο-εβραίος και είς λαθρο-φράγκος εκπροσωπούν την Ελλάδαν ... "Ξεφτυλίζοντας απόψε τα όνειρά μου" ...

Π. Μολυβιάτης και Φ.Φράγκος στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Σικάγο : Οι πλέον κατάλληλοι ...



   Ο υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας, βρίσκεται στο Σικάγο, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, οι εργασίες της οποίας ξεκινούν αύριο και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα. Στη Σύνοδο θα λάβει μέρος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Φραγκούλης Φράγκος.
   Ο κ. Μολυβιάτης συμμετείχε σήμερα σε σύσκεψη εν όψει της Συνόδου Κορυφής και απόψε θα μιλήσει σε ομογενειακή εκδήλωση, όπου επίσης θα παραστεί και ο κ. Φράγκος.
   Οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, στο περιθώριο της Συνόδου, αναμένεται να έχουν συναντήσεις με ομολόγους τους άλλων χωρών-μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.
   Η ατζέντα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο δεν περιλαμβάνει θέμα διεύρυνσης, ενώ εκτιμάται ότι κάποια μέλη ενδέχεται να αναφερθούν στην αναγκαιότητα ένταξης συγκεκριμένων κρατών, όπως της ΠΓΔΜ.
   Οι αυριανές εργασίες της Συνόδου θα ξεκινήσουν με συνάντηση κορυφής του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου. Τη Δευτέρα, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ με τις χώρες που συμμετέχουν στην ISAF, όπου θα συζητηθεί το θέμα του Αφγανιστάν, καθώς και συναντήσεις των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ με τους εταίρους της Συμμαχίας.
   Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι το πιο "δυνατό" δίδυμο υπουργών Eξωτερικών και Άμυνας από άποψη γνώσης του αντικειμένου και δεδομένων εθνικών αισθημάτων που εμφορούνται και οι δύο, το οποίο βρέθηκε ποτέ σε ανάλογη σύσκεψη του ΝΑΤΟ; Μακάρι να ήταν μόνιμοι σε αυτές τις θέσεις...
   Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.