Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σκουπιδό-γυφτοι σατανο-σκούπιδα ! Θα έχετε την αυτήν μετά των σκουπιδο-εβραίων ... μοίραν !


Εξέγερση Γύφτων ... Περικύκλωσαν το Α.Τ Λιοσίων πέντε (5) Αστυνομικοί τραυματίες (Ανανέωση )

Ανανέωση 12:35  Πέντε (5) Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ  είναι μέχρι στιγμής οι τραυματίες από σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας ύστερα από τα επεισόδια που προκλήθηκαν στην περιοχή των Άνω Λιοσίων...Δεν υπάρχουν συλλήψεις  γιατί άραγε ;
Αυτή τη στιγμή έχουμε αστυνομικό πεσμένο στο έδαφος, έχοντας δεχθεί σκάγια από κυνηγετικό όπλο. 
Οι εξαγριωμένοι Γύφτοι  έχουν περικυκλώσει την περιοχή που βρίσκεται το ΑΤ Λιοσίων
και πυροβολούν αδιακρίτως κατά των αστυνομικών
με καραμπίνες, ενώ έχουν ήδη παραδώσει στις φλόγες ένα λεωφορείο της ΕΘΕΛ και ένα κατάστημα, ενώ έχουν στήσει οδοφράγματα και έχουν κάνει πλιάτσικο και σε καταστήματα. 

Απαιτούν εδώ και καιρό την απελευθέρωση του Γύφτου που σκότωσε τον Αστυνομικό της Δίας και τραυμάτισε τον συνεργάτη του !

Το έχουμε ξαναπεί η Ατιμωρησία ,η ασυδοσία  η οχλοκρατία  και  η ακυβερνησία οδήγησαν εδώ μέτρα πριν είναι πολύ αργά και οποιαδήποτε οργανωμένη ομάδα καταλύει τα πάντα και μένει στο απυρόβλητο ...Δικαιοσύνη άμεση !

 Η συνοικία του Αγίου Ιωάννη, την οποία οι τσιγγάνοι έχουν μετατρέψει σε γκέτο, δεν είναι η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί σε επεισόδια, η σφοδρότητα των οποίων συναγωνίζεται τα επεισόδια που δημιουργεί η άλλη ομάδα τσιγγάνων στο Ζεφύρι στην περιοχή της Λίμνης και στην κάτω περιοχή του Άγιου Φανουρίου.
   ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.