Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Συρία και εβραϊκά Σκουπίδια γ.π.α.-ηνωμένου βασιλείου βαρβάρων-κουτοφραγκίας-ζωοτουρκίας-φιδοισραήλ !

   Αντιγράφω, ώ Αναγνώστα, εκ του εκ Κομοτηνής εντύπου "ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ" και του φύλου της 18ης-6ου-2012, το κάτωθι άρθρον :
Σκηνοθετώντας τη Συρία
    Βρισκόμαστε στη συνοικία Καλιντίγια της πόλης Χόμς στη Συρία. Οι αντικαθεστωτικοί αντάρτες μαζεύουν σ' ένα κτίριο Χριστιανούς και Αλεβίτες ομήρους και το ανατινάζουν με δυναμίτη. Μετά χρεώνουν το έγκλημα στον Συριακό Στρατό, περιφρονώντας και τις καταθέσεις τόσων αυτοπτών μαρτύρων. Ποιός τα γράφει αυτά  ; Κάποιος άνθρωπος του Άσαντ ; Όχι. Είναι η μαρτυρία μιάς μοναχής, τα καταθέτει η μητέρα Αγνή-Μαρία του Σταυρού, στην γαλλόγλωσση ιστοσελίδα του γειτονικού μοναστηριού St. James. Κανείς όμως δεν τα "ανακάλυψε" ...
   Και να τα αναδημοσίευσε όμως κάποιος, τι θα άλλαζε ; Νά, π.χ. η Frankfurter Allgemeine Zeitung έγραψε με λεπτομέρειες για τη σφαγή των 90 στη Χούλα πως την έκαναν οι αντάρτες σε βάρος Αλεβιτών και Σιϊτών υποστηρικτών του Άσαντ : οι σουνίτες αντάρτες επιτέθηκαν στα οδοφράγματα που είχε στήσει ο Συριακός Στρατός για να προφυλάξει τα αλεβίτικα χωριά. Η μάχη κράτησε μιάμιση ώρα και ήταν πολύνεκρη. Τα σφαγμένα γυναικόπαιδα ανήκαν σε σουνιτική οικογένεια που είχε μεταστραφεί στον σιϊτισμό, σε μιάν άλλη πού ήταν σουνίτες αλλά θεωρούνταν συνεργάτες του καθεστώτος και σε άλλες σιϊτικές φαμίλιες, όπως δήλωσαν στον Ολλανδό δημοσιογράφο Μάρτιν Γιάνσεν οι επιζώντες που κατέφυγαν στο προαναφερθέν μοναστήρι.
   Παρ' όλα αυτά, μέσα σε λίγες μέρες από τις δημοσιογραφικές αναφορές για τη Χούλα, ηπα, γαλλία, βρετανία, γερμανία και άλλοι δυτικοί απέλασαν τους Σύριους διπλωμάτες σε ένδειξη "διαμαρτυρίας". Πλήρης, δηλαδή, επιβεβαίωση της κραυγαλέας προβοκάτσιας. Έτσι, κι ενώ η επί δεκαετίες ήσυχη ζωή των 2,4 εκατομμυρίων Χριστιανών βαδίζει προς  το τέρμα της (όπως ακριβώς συνέβη και στο Ιράκ όταν "απελευθερώθηκε" από τον Σαντάμ), ένα ακόμη μαζικό έγκλημα οργανώνεται για την ερήμωση μιάς αραβικής χώρας, παρά τις αντιδράσεις των Ρώσων (που πούλησαν επιθετικά ελικόπτερα στη Δαμασκό και εκτόξευσαν διηπειρωτικό πύραυλο από υποβρύχιό τους στη Μεσόγειο !). Πως όμως γίνονται όλα τούτα ; Κατά τον Τιερί Μεϊσάν, την εκστρατεία παραπληροφόρησης και τον πόλεμο δια των ΜΜΕ έχει αναλάβει ο Benjamin Rhodes, σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου για στρατηγική επικοινωνία. Αυτός συντονίζει την προσπάθεια για εσωτερική πλέον κατάρευση της Συρίας και πραξικόπημα (αφού η στάση του Πούτιν μάλλον απαγορεύει την εισβολή). Είναι θέμα ημερών να μπλοκαριστούν τα κανάλια της Συριακής τηλεόρασης και να αντικατασταθούν με ενεργούμενα της CIA. Ήδη ο Αραβικός Σύνδεσμος ζήτησε επισήμως από τους διαχειριστές των διαφόρων Arabsat και Nilesat να κόψουν όλα τα Συριακά ΜΜΕ, κρατικά και μη (Syria TV, Al-Ekbariya, Ad-Dounia, Cham TV ...), όπως είχε γίνει και στη Λιβύη !
   Στο παρασκήνιο γίνονται κι άλλα. Στο Κατάρ προ ημερών έγιναν δύο διεθνείς συναντήσεις : στην πρώτη ειδικοί ψυχολογικού πολέμου από τα κανάλια Al-Arabiya, Al-Jazeera, BBC, CNN, Fox, France 24, Future TV και MTV συντονίστηκαν με την αμερικανική γραμμή αλλά και τις ουαχαμπιτικές υλακές "Οι Χριστιανοί στη Βηρυττό, οι Αλεβίτες στον τάφο" από καμιά 40αριά θρησκευτικούς σταθμούς. Στην δεύτερη συνάντηση τεχνικοί και μηχανικοί συζήτησαν την κατασκευή εικόνων, με βίντεο και υπολογιστή, εντός και εκτός στούντιο. Ήδη στη Σαουδική Αραβία στήθηκαν αντίγραφα των προεδρικών μεγάρων και κεντρικών πλατειών της Συρίας, αφού εκείνα στη Ντόχα κρίθηκαν ανεπαρκή. Ταυτοχρόνως, στο Ριάντ της Σαουδαραβίας ο Αμερικανός πρέσβης, ο συμπατριώτης του στρατηγός James B. Smith, κι ένας βρετανός εκπρόσωπος συναντήθηκαν με τον πρίγκηπα Bandar Bin Sultan (αυτόν που ο μπους αποκαλούσε "γιό" του) για έναν συντονισμό με τους μισθοφόρους του τελευταίου στον "Ελεύθερο Συριακό Στρατό" των ανταρτών. Ισλαμιστές και δυτικοί χέρει χέρι, για άλλη μιά φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.