Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Εσύ, βεβαίως, ώ σκουπίδι του σκουπιδο-ισραήλ, γνωρίζεις καλώς από ... ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ! ... Οι Άραβες, όμως, της Συρίας, εναντίον τίνος γένους προξενούν ... γενοκτονίαν, ώ ... ψυχανώμαλε ; ... Και ΕΣΥ, ώ ΣΚΟΥΠΙΔΟ-εβραίε, αποτελείς την επί του Πλανήτου τούτου ... φωνήν της ... Δικαιοσύνης ; ... Αλί και τρις αλί ! ...

Ο Μπένιαμιν Νετανιάχου χαρακτήρισε όσα συμβαίνουν στη Συρία γενοκτονία

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Άσαντ ότι καταπνίγοντας τη λαϊκή εξέγερση στη χώρα του υλοποιεί πράξεις γενοκτονίας.



    Πέρα αυτού ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Ισραήλ Σαούλ Μοφάζ επίσης άσκησε κριτική στη Ρωσία για τον εξοπλισμό της Δαμασκού και επανέλαβε την απαίτηση για διεθνή στρατιωτική επέμβαση για την ανατροπή του Άσαντ, όπως αυτή, που είχε πραγματοποιηθεί την περασμένη χρονιά στη Λιβύη. Έως πρόσφατα η θέση του Ισραήλ σχετικά με το καθεστώς του Άσαντ ξεχώριζε για τη μεγάλη αυτοσυγκράτησή της. Οι δηλώσεις ακολούθησαν την αντίδραση της ισραηλινής κοινής γνώμης, που έχει ενοχληθεί από τις συνεχείς αναφορές για θανάτους αμάχων πολιτών στη Συρία.

  Η Φωνή της Ρωσίας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.